تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
-
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postبابک بنیادی عالیه دلر اجازه اصلاح به سهم رو نخواهد داد
ولی اگر حرکت کنه . . . /:.Heart.:/ میترکونه
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postبابک بنیادی عالیه دلر اجازه اصلاح به سهم رو نخواهد داد
عطاجان من فکر میکنم دلر تقریبا سودش را پیشخور کرده و با تعدیلش که حتمیه فقط پ ب ای بشکونه...
من خودم رو این سهم نزدیک 2000تومان سوار شدم که تو تاپیکش هم اعلام کردم و ازش خارج شدم به دلیلی که گفتم..وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
سلام استاد پناهی عزیز
اصلاح کچاد تا کجاست بنظرتون
و توصیه به نگهداری داری یا تعویض
با سپاس[CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postدرود بر عطای عزیز
عطاجان من فکر میکنم دلر تقریبا سودش را پیشخور کرده و با تعدیلش که حتمیه فقط پ ب ای بشکونه...
من خودم رو این سهم نزدیک 2000تومان سوار شدم که تو تاپیکش هم اعلام کردم و ازش خارج شدم به دلیلی که گفتم..
احسان جان عزیزمی
بنده با تحلیلی که روش کردم خریدار سهم هستم
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postحقوقی شبهرن اگر کرم نریزد این سهم صف خرید رو باید میزد
یک هفته است که لامصب نفس سهم رو بریده
عطا جان بنده مترصد خرید شبهرن هستم به شدت ....
همینطور دلر ولی نه به اون شدت ...
خپویش نیز از سهم هاست که میخوام تقل بزنم از رو شما ....
حالا با این تفاسیر قیمت مناسب جهت ورود به هر سه سهم رو چند میدونی ؟؟؟
خودم نظرم درمورد شبهرن زیر 4400 و در مورد دلر زیر 2400 و خپویش رو نمیدونم واقعا ....هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postعطا جان بنده مترصد خرید شبهرن هستم به شدت ....
همینطور دلر ولی نه به اون شدت ...
خپویش نیز از سهم هاست که میخوام تقل بزنم از رو شما ....
حالا با این تفاسیر قیمت مناسب جهت ورود به هر سه سهم رو چند میدونی ؟؟؟
خودم نظرم درمورد شبهرن زیر 4400 و در مورد دلر زیر 2400 و خپویش رو نمیدونم واقعا ....
ولی در مورد خپویش دودل هستم،سهم جمعا" 100000تا شناوری داره،اگر صف فروشش جمع شود همان روز صف خرید می شود
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
من هم با فرمایشات شما موافقم
ولی در مورد خپویش دودل هستم،سهم جمعا" 100000تا شناوری داره،اگر صف فروشش جمع شود همان روز صف خرید می شود
در ضمن اندکی شبهرن 4405 خریداری شد ....هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
نظر