کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
استاد عطا آواتارشون رو ادنان شنسز خواننده فقید ترکیه ای انتخاب کردن!
که از آهنگ های بیاد ماندنیش آهنگ:
ایچریم آرکاداش دردیمه چاره یوک...
بود!
B-)
خدا این مرد بزرگ رو بیامرزه!
قطعه سازها فرصت خرید می باشند نظیر:خزر،خکمک،خکار،....
سلام آقا عطا، دیروز آقا بابک گفتن برای اطلاع از دوره آموزشی با شما در تماس باشم.
من تازه عضو اینجا شدم و دسترسی به پیام خصوصی در اینجا رو ندارم. چطور میتونم از شما خبر بگیرم؟
سلام آقا عطا، دیروز آقا بابک گفتن برای اطلاع از دوره آموزشی با شما در تماس باشم.
من تازه عضو اینجا شدم و دسترسی به پیام خصوصی در اینجا رو ندارم. چطور میتونم از شما خبر بگیرم؟
آقا بابک پیغام شما رو میتونم بخونم. اما قادر به جوابگویی نیستم . یعنی سایت این امکان رو بهم نمیده.
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
[QUOTE=amirhoseinm;440338]سلام بابک و عطا ی عزیز
لطفا پکرمان رو بررسی بفرمایید, فرصت سوزی اش زیاد شده و بنظرم با اینکه در سودم امکان جابجایی بهتر را از دست میدم. خوب باشید[/QUOT
بفروشش خکمک بخر.....حداقل 30 درصد توش خوابیده
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
تحریم قطعات خودرو 20 ژانویه ( 30 دی ماه ) برداشته میشود، این در حالی است که این تحریم از سوی شخص باراک اوباما وضع شده و برای لغو آن نیاز به موافقت کنگره نیست.
سلام بابک و عطا ی عزیز
لطفا پکرمان رو بررسی بفرمایید, فرصت سوزی اش زیاد شده و بنظرم با اینکه در سودم امکان جابجایی بهتر را از دست میدم. خوب باشید[/QUOT
بفروشش خکمک بخر.....حداقل 30 درصد توش خوابیده
ممنون از محبت شما, اما ترجیح میدم بدعادت به این روش سود کردن نشم, سهم با این وضعیت زیان رو چطور با پکرمان با پتانسیل جایگزین کنم؟ خوب باشید
نظر