تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farda1
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 178

پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    :O:O:O

جدی میگی دوست من؟! 50 درصد ضرر اون هم امسال؟! چطوری آخه؟!
    آره سید فردا میخام همه رو بفروشم از بازار بزنم بیرون میتونی کمک کنی با ضرر خارج نشم

نظر

• mehri
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 38

دوست عزیز واقعا متاثر شدم... بنویس چه سهمائی را با چه قیمت خریدی داری ... تا دوستان راحتتر کمکتون کنن!

در اصل توسط farda1 پست شده است View Post
      آره سید فردا میخام همه رو بفروشم از بازار بزنم بیرون میتونی کمک کنی با ضرر خارج نشم
      ترس، جهل، و حزن، بزرگترین دشمنان بشریت هستند.

نظر

• majid664
        ستاره‌دار (۴)
        • Oct 2011
        • 1052

با سلام
        آقا عطا بنظر شما سهام دلر چند روزه باز میشه؟
        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• farda1
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 178

در اصل توسط mehri پست شده است View Post
          دوست عزیز واقعا متاثر شدم... بنویس چه سهمائی را با چه قیمت خریدی داری ... تا دوستان راحتتر کمکتون کنن!
          با تشکر از دوستان وخارزم 360 پاسا2600 کاما1560 خزامیا238 وساپا185 شتران87000 ثفارس336 قصفها1000 تکنو426 تکمبا300 البته تمام ضررم اینا نیستن قبلا هم بوده که شده 40درصد

نظر

• ebiman
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 2071

ما که بیچاره شدیم با 550میلیون امدیم با 300م داریم میریم از بورس لعنتی اینا بیرون خدا لعنتشون کنه بازم خوبه

هنوز نصف سرمایم رو دارم دیگه بقیه اش رو نمیدم به این لاشخورها تو بازار هر کاری کنم بیشتر درامد دارم تا اینجا
            من اگر 550 میلیون پول نقد داشتم اصلا طرفای بورس با این همه ریسک پیدا نمی شد /.:biggrinsmiley.:/
            با 550 میلیون کلی کار میشه کرد(البته به قول خودتون) که یک هزارم ریسک و اعصاب خردی بورس را ندارند تازه اونم این بورس بی تحلیل/.:blinksmiley.:/
            البته خدایی نکرده قصد ناامید کردن شما را ندارم
            انشاا... ضررتون جبران بشه
            البته این طرز فکر بنده است ممکنه بعضی ها مخالف باشند
            سلام

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

اقا 550 میل بده
              مهر 93 بیا 800 میل بگیر

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                توقف نمادهاي معاملاتي دلر، دامين
                به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي داروسازي اكسير و داروسازي امين با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شدند. مديريت بازار

یک ماهه میگیم سهم تعدیل سنگین داره انشاا... این بار مسئولان اکسیر بازی در نیارن
                دیگه واقعا برای بازی در اوردن جا نداشت..تو گزارش 6 ماهه بازی دراوردند....رو این 9ماهه دیگه نمیتونستند.

نظر

• mehri
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 38

خب دوست عزیز بنده تازه کار هستم مثل شما ... و در مورد سهامهائی که دارید تقریبا آشنایتی ندارم به اون صورت. برای همین در ابتدا از بزرگان این صفحه درخواست دارم که نظرشون را برای سهامهات بدن و بفرماین که کدام را نگه داری و رد کنی. غیر از دوستانی که تو این صفحه فعال هستن مثل "ata007" و "بابک" و "سید یاسر شریعت" عزیز ... بنده تحلیلهای شخصی به نام "موی عاقل" را هم در صفحه ی فرصت خرید (http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2572) می شناسم، علاوه بر ایشون "محسن مهرورز" را هم تو صفحه ی محسن و دیگر... (http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1796&page=227) می شناسم که خوب تحلیل می کنن. لطفا نظر این افراد خبره را بپرس و بعد کم کم سعی کن پرتفوت را تصحیح کنی.

ضمننا بورس احتمالا تصحیح الانش را تموم کرده (و یا تا اخر هفته تموم می کنه) برای همین برای خروج از بازار عجله نکن!

اگه دوس داشتی ایمیلت را بگذار با هم تماس بگیریم و از نظرات همدیگه هم استفاده کنیم.

با آرزوی موفقیت.

با تشکر از دوستان وخارزم 360 پاسا2600 کاما1560 خزامیا238 وساپا185 شتران87000 ثفارس336 قصفها1000 تکنو426 تکمبا300 البته تمام ضررم اینا نیستن قبلا هم بوده که شده 40درصد
                  ترس، جهل، و حزن، بزرگترین دشمنان بشریت هستند.

نظر

• rahnama
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 770

ضمن توفیق برای همه عزیزان. ضمن تشکر از عزیزانی که اشاره فرمودید تایپیک جناب benam عزیز هم می تواند شما را کمک کند.
                    http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2016&page=633
                    اینستاگرام من :
                    منتظر شما عزیزان هستم.
                    www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• حس ششم
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 136

با سلام ...
                      نظرتون در مورد کروی چیه؟مرسی
                      [COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

نظر

• مصطفی 64
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 265

همانطور که پیش بینی می شدامروز بازار به سمت صعود حرکت کرده و شاخص نیز سبز گردید (شاوان عطای عزیز نیز احتمالا تا آخر وقت صف خرید شود) واقعا تو این چند روز گذشته اعصاب همه دوستان بورسی رو خط خطی کردند و بعضی از سهامدارهای عزیز واقعا مردند و زنده شدند و چه سهم هایی مفت گیر بعضی از این آقایون انسان نما گردید . ولی به حول ورقوه ی الهی باید از این پس به سمت رشد و صعود حرکت کنیم به امید روز های خوش و سبز با راهنمایی ها و تحلیل های خوب عطا جان و بابک جان
                        انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• majid664
                          ستاره‌دار (۴)
                          • Oct 2011
                          • 1052

گزارش 9 ماهه دلر اومد روي كدال.
                          طبق گزارش 9 ماهه دلر 95% پيش بيني امسال رو پوشش داده.
                          اين گزارش عاليه!
                          آقا عطا لطفا اين گزارشو تحليل كنيد.
                          آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                          وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• کاشانیکا
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 176

ما که بیچاره شدیم با 550میلیون امدیم با 300م داریم میریم از بورس لعنتی اینا بیرون خدا لعنتشون کنه بازم خوبه

هنوز نصف سرمایم رو دارم دیگه بقیه اش رو نمیدم به این لاشخورها تو بازار هر کاری کنم بیشتر درامد دارم تا اینجا
                            دوست عزیز سلام.
                            من بی سوادترین عضو این فورم هستم بنابراین کوچکتر از آن هستم که بخواهم در مقابل اساتید اظهار نظری کنم. ولی آیا شما می دانید این پولی که شما از دست دادید الان دست حقوقی و نوسان گیران است. پس صبر کن و تا پولت را از چنگشون در نیاوردی میدان را خالی نکن. توجه شما را به دو جمله زیبا از امیرالمؤمنین علیه السلام جلب می کنم. 1. بزرگترين شجاعت صبر است. 2. آنچه بر قضا و قدر فايق آيد صبر است. موفق باشید

نظر

• Jamhiri
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 44

درود. ضمن عرض خسته نباشيد ميخواستم تحليل تون را در مورد وساخت ، غشان، وپست با ديد ميان مدت و هدف قيمتي كه ميتوان در اين مدت انتظار داشت را بدانم تشكر

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

یعنی تو این بازاری که منفی هاش اصلا دلیلی نداره هیچ تحلیلی کاربرد نداره

تا زمانیکه بازار به حالت تعادلش برنگرده تک تک حمایتها دارن یکی پس از دیگری به پائین شکسته میشن و خیلی از الگوها فیلد شدند متاسفانه!

حقوقی دزد دستوری حمایت نمیکنه...فقط امیدوارم دوستان سهاشونو مفت ندهندچون مطمئن باشن قیمتهای بالاتری جایگزین خواهند کرد

نظر

در حال کار...
                                X