کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
من آخرش رابطه خودرو و معدنی ... رو با نرخ پتروشیمی متوجه نشدم ولی اینو میدونستم که بازار الانه دیگه خری عمل می کنه واسه همین 50% سبد رو به صف خرید فروختم .
البته وقتی نرخ خوراک بره بالا به همون نسبت قیمت مواد تولیدی پترو شیمی ها هم بالا میره و تو گزارشهای چند ماه بعد خودشو نشون میده فقط کمی صبر میخواد که متاسفانه سهامدارا ندارن ره چند ساله رو میخوان یک شبه برن هر روز هم چهار درصد بره رو سهمشون .این مصوبه فقط برای جلوگیری از سرمایه گذاری فرانسویها تو این صنعت بود چون توی توافق ژنو سنگ اندازی کردن.
بابک جان، درکت می کنم ولی خیلی از این نماینده ها هم اصلاً نمی دونن قضیه چیه و گوش هم به حرف های سخنرانان نمی دهند و فقط زمانی که رئیس مجلس بگه ((نمایندگان در رای گیری شرکت بفرمان)) و بعد هم بگه ((پایان رای گیری)) تازه بعضی ها متوجه میشن که رای ندادند و قضیه چی بوده؟
اینجا هر کی به فکر منافع خودشه، منافع سرمایه گذار و سرمایه دار و غیره هم که . . .
سلام خدمت دوستان عزیز
بی تدبیری بعضی نمایندگان مجلس امروز باعث شد بازاری که با هزار سلام و صلوات درست شده بود و تازه رو پای خودش ایستاده بود شمشیر را بر نخاع بازار زدند و فلج کردند
مهم نیست این ها هم خواهد گذشت و رو سیاهی واسه ذغال میمونه هیجانات به مرور کم و کم خواهد شد،همچنان با سهامی که در این مدت پیشنهاد به خرید داشته ام پای تمام تحلیل هاش هستم
دوستان که پیام خصوصی سوال می پرسند این 2 3 روزه شرمنده همشون شده ام این هفته شرایط جسمی بنده مساعد نیست و حتی امروز هم با حمله عصبی و قلبی شدیدی بعد بازار مواجه شدم
با تزریق آرامبخش و داروهای رنگارنگ وضعیتم اندکی بهتر شده است
چند هفته ای میخواهم از بازار و استرس دور شوم خون آدم به والله به جوش میاد،به قول داریوش آخرین سنگر سکوته،خیلی حرفها گفتنی نیست...
امیدوارم هر بدی و خوبی ازم دیده اید به بزرگیتان ببخشید،قدر سلامتی خود را بدانید
این شعر هم تقدیم شما :
کام همگان باد روا کام شما نه
ایام همه خرم و ایام شما نه
نظر