کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
*** تحلیل بنیادی صنعتی آما ***
شرکت صنعتی آما (سهامی عام) به عنوان اولین تولید کننده محصولات جوشکاری, سنگ های سایش و سنگ های برش در ایران, دارنده گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001-2008 از موسسه TÜV NORD Iran بوده و با اخذ گواهی فنی محصول از موسسات معتبر بین المللی نظیر DNV, BV, NK, GL, LR گامی بلند در جهت نیل به خودکفایی و ارتقا کیفی و کمی محصولات خود برداشته است
شرکت طی اطلاعیه ای که امروز منتشر کرد:
قصد فروش زمین کرج به ارزش 55 میلیارد تومان دارد که به ازای هر سهم 140 تومان تعدیل مثبت دارد.قیمت تمام شده این زمین برای شرکت 400 هزار تومان می باشد
--------------------------
بنده زیاد نمیخوام عدد و ارقام زیاد اینجا بنویسم ولی اگر کسی نگاه ساده به صورتهای مالی شرکت کند :
از ناحیه نرخ فروش محصولات بر اساس نرخ های فروش واقعی 3 ماهه سوم سال 92:
الکترود جوشکاری 12939 م.ر+
مفتول جوشکاری 43338 م.ر+
مهمترین تعدیل مثبت شرکت می تواند از ناحیه مواد اولیه باشد:
اگر بر اساس 3 ماهه واقعی سوم سال 92 مقایسه کنیم:
مفتول 371000 م.ر+
پودر 127000 م.ر+
یعنی جمعا" 554277 م.ر تعدیل مثبت عملیاتی شرکت
که به ازای هر سهم 1309 ریال
سود خود سهم 635 ریال
سود فروش زمین 1400 ریال
پ.ن: نرخ جهانی مس هم به اندازه کافی تو این مدت کاهش داشته و حتی از این ناحیه هم تعدیل دارد !!!
شرکت صنعتی آما (سهامی عام) به عنوان اولین تولید کننده محصولات جوشکاری, سنگ های سایش و سنگ های برش در ایران, دارنده گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001-2008 از موسسه TÜV NORD Iran بوده و با اخذ گواهی فنی محصول از موسسات معتبر بین المللی نظیر DNV, BV, NK, GL, LR گامی بلند در جهت نیل به خودکفایی و ارتقا کیفی و کمی محصولات خود برداشته است
قصد فروش زمین کرج به ارزش 55 میلیارد تومان دارد که به ازای هر سهم 140 تومان تعدیل مثبت دارد.قیمت تمام شده این زمین برای شرکت 400 هزار تومان می باشد
بنده زیاد نمیخوام عدد و ارقام زیاد اینجا بنویسم ولی اگر کسی نگاه ساده به صورتهای مالی شرکت کند :
مفتول جوشکاری 43338 م.ر+
مفتول 371000 م.ر+
پودر 127000 م.ر+
سود خود سهم 635 ریال
سود فروش زمین 1400 ریال
پ.ن: نرخ جهانی مس هم به اندازه کافی تو این مدت کاهش داشته و حتی از این ناحیه هم تعدیل دارد !!!
مفتول جوشکاری 43338 م.ر+
مفتول 371000 م.ر+
پودر 127000 م.ر+
سود خود سهم 635 ریال
سود فروش زمین 1400 ریال
فاما طبق اطلاعیه امروز در صورت فروش زمین حدود 130 تومن به سود 93 شرکت اضافه میشه که شرکت در پیشبینی 93 این فروشو ندیده.سود فعلی شرکت 61 تومنه! یعنی 213% تعدیل مثبت
عطا جان یه سوال آموزشی داشتم که اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم.
من برای محاسبه قیمت سهم از فرمول زیر استفاده میکنم:
سود تحلیلی تکرارپذیر سهم ضربدر p/e متناسب با تورم( در ایران بین 5 تا 8) + سود غیرعملیاتی تکرارناپذیر. مثلا همین فاما طبق تحلیل شما 194 تومن سود قابل تکرار داره و 140 تومن از محل فروش زمین که تکرار نمیشه. پس برفرض میگم (194*6) + 140 تومن که میشه چیزی در حدود 1300 تومن. در واقع سود حاصل از فروش زمین رو ضربدر یک میکنم نه ضربدر 6 یا 8 یا هر عدد دیگه ای.
آیا این فرمول و روش محاسبه رو درست میدونید یا نه؟ ممنون
در ضمن عطا قیمت فروش زمینو متری 3 تومن در نظر گرفته که فکر نمیکنم در کیلومتر1 جاده مخصوص کرج متری 3 تومن زمین باشه.بیشتر از این حرفاست /:.coolsmiley02:./
در ضمن عطا قیمت فروش زمینو متری 3 تومن در نظر گرفته که فکر نمیکنم در کیلومتر1 جاده مخصوص کرج متری 3 تومن زمین باشه.بیشتر از این حرفاست /:.coolsmiley02:./
کسی اطلاعی در این زمینه داره؟
کیلومتر 1 یعنی تقریبا میدان آزادی
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
اون قسمتی که سیاه کردم ملک مورد نظره. به هر حال بر اتوبان و نزدیک ترمینال آزادی و چسبیده به فرودگاه بودن نقطه ضعف اصلی زمین هست. بشمر ببین چند تا هواپیما تو عکس میبینی. از طرفی تو مقیاس بزرگ معمولا قیمت ها خیلی کمتر از قیمت عرف هست. ضمن این که باید دید کاربری طرح تو نقشه های شهرداری چی هست.
عطا جان یه سوال آموزشی داشتم که اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم.
من برای محاسبه قیمت سهم از فرمول زیر استفاده میکنم:
سود تحلیلی تکرارپذیر سهم ضربدر p/e متناسب با تورم( در ایران بین 5 تا 8) + سود غیرعملیاتی تکرارناپذیر. مثلا همین فاما طبق تحلیل شما 194 تومن سود قابل تکرار داره و 140 تومن از محل فروش زمین که تکرار نمیشه. پس برفرض میگم (194*6) + 140 تومن که میشه چیزی در حدود 1300 تومن. در واقع سود حاصل از فروش زمین رو ضربدر یک میکنم نه ضربدر 6 یا 8 یا هر عدد دیگه ای.
آیا این فرمول و روش محاسبه رو درست میدونید یا نه؟ ممنون
نظر