تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arminfar
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 479

پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی

آقا بابک عزیزبسیار خوشحالم از نوع برخورد و دیدگاهتان
    به هر صورت دور هم آمده ایم تا علاوه بر کمک به یکدیگر بر معلوماتمان اضافه کنیم ، که بنده هر چند تازه به این جمع پیوسته ام ، ولی باورم بر این است که یکی از بهترین سایتهای بورسی (چه از نظر ساختار و چه از نظر کاربران و تحلیلگران حرفه ای) میباشد .
    شما خود به درستی میدانید که موج شماری یک امر ذهنی است تا چارت ساده تر شده و بهتر آن را تحلیل کنیم ، و دقیقا به همین خاطر است که در شمارش اکثر بزرگان نیز اختلاف دارند .
    ولی در نهایت یکسری از دوستان من جمله خود شما از بزرگان سایت هستید و به نوعی حکم استادی بر گردن ما تازه واردها دارید ، که در همین ایام کم بسیار چیز از دوستانم در همین سایت آموختم که شاید در بهترین کلاسها هم با آن برخورد نکنم . زحمات شما بسیار ستودنیست .
    امیدوارم یکدلی و همراهی دوستان روزافزون باشد .
    شاید یکی از موضوعاتی که ذهن مرا به خود مشغول کرده آغاز نمایشگاه بورس و آشنایی بیشتر با عزیزان فروم میباشد
    شاد و پیروز باشید
    ارادتمند آرمین فروهر
    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• فرشین
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 43

با سلام وشب بخیر خدمت همه عزيزان
      باتوجه به سابقه کم خود در بورس نسبت به سایر عزيزان لازم دیدم مطلبی رو در مورد صحبتهاي اخیر دوستان عرض کنم
      چندوقت پيش هنگام مطالعه فروم با سیگنال خرید عطای عزیز در مورد آکنتور مواجه شدم بعداز مطالعه اندکی درحد توان، باتوجه به افت قیمتی سهم و2افزایش سرمایه ای که قرار بود ازسود انباشته داشته باشد سهم رو فرصت خرید دانسته ودر قیمت 1330 تومان خرید داشتم، متاسفانه بعد از خرید، سهم مجدداً باافت قیمت مواجه شد وتا نزدیک 1000 افت داشت.
      به نظر شما مسوولیت خرید اینجانب با عطای عزيز بود؟
      آیا من باید با نوشتن مطالب آنچنانی درفروم باعث ناراحتی وخدشه دار شدن وجهه ی آقا عطا می شدم؟
      من تنها خود را مسوول خرید خود دانسته وسعی کردم با خرید پله ای ودر نهایت با 2 برابر کردن تعداد سهم در پایینترین قیمت ممکن میانگین خود را پایینتر بیاورم
      امشب که این مطلب رو مینویسم 2روز است که سهم روند صعودی در پیش گرفته وحتی دیروز صف خرید بود.وبا1روزمثبت دیگر بنده به قیمت میانگین خرید خود میرسم.
      پیشنهاد میکنم با پذیرفتن مسوولیت خرید خود وبررسی قبل ازخرید در حد توان وصبوری واحترام به یکدیگر حتی در هنگام ضرر ، خود را از اطلاعات مفید یکدیگر محروم نکنیم
      شرمنده اگر طولانی بود
      شب همگی بخیر

نظر

• عادل عطایی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 331

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        خواهش میکنم دوست عزیز

ببینید من خیلی خیلی کم نقد میکنم چرا؟؟؟ چون حوصله ی جر و بحثو ندارم ولی طرف مقابلم میسنجم و حرف میزنم.جناب عطائیم در حدی دیدم که بتونم نقدشون کنم احتمال دادم که ناراحت نشن ولی خوب حرف شما خیلی درستتره
        شما استاد ما و تاج سر مایی. ممنون که به ما لطف دارید. بیشتر از جر وبحث با کسانی که روی یک سهم تعصب دارن یا عده ای که فکر میکنن بعد از خودشون نباید کسی وارد بورس بشه پرهیز میکنیم و گرنه از شما که " ما رایت الا جمیلا"

واقعیت امر من هر وقت قیمت بره بالا و اندیکاتور نره یا برعکس بهش میگم واگرایی. در واقع افت مثلا مکدی در مقابل رشد قیمت رو به معنی تضعیف روند میدونم.
        تایم فریم کوتاه مدت برای روندهای کوتاه مدت به نظرم جواب میده. مثلا هفته پیش یکشنبه که مسافرت بودم و تو بازار نبودم و نشد نقد شم ولی دوشنبه خیلیا میگفتن بازار برمیگرده ولی من تو تاپیک امروز چه کردید چرا گفتم شاخص تو یه ساعته واگرایی مخفی زده و احتمالا بازار برنگرده و اون روز هم برنگشت. در واقع رفتن به تایم فریم زیر روزانه صرفا سبب استخراج اطلاعات بیشتر از نمودار میشه. وگر نه اولویت اصلی من هم تایم های یه روزه و یک هفته هست. منتها به علت کمبود اطلاعات درباره حسینا از تایم فریم پایین استفاده کردم. و وقتی دوستمون میگه که آخر وقت داشت صف میشد ولی شفاف سازی خرابش کرد من هم خواستم توضیح بدم که در واقع معنی اون صف چی بود. خود من معمولا رو سهم هایی که دارم در طول روز بهترین زمان ورود یا خروج رو از تایم فریم پایین استخراج میکنم. به هر حال اون چیزی که من بهش میگفتم واگرایی رو آخر مطلب میذارم. رشد قیمت در کنار عدم رشد مکدی از نظر من به معنی تضعیف روند بود. باز دوستان خودشون بهتر میدونن چه کار کنن.

اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• vahid007
          عضو جدید
          • Feb 2014
          • 4

به درخواست عطا یه تحلیل از آکنتور میذارم. البته این تحلیل تکنیکالی هست و از فاند سهم خبری ندارم. سهم یک 5 موجی نزولی رو به احتمال زیاد کامل کرده و بعد اون باید انتظار یک موج صعودی در غالب موج Bیا X باید باشیم احتمال اینکه انتهای 5 موجی انتهای اصلاح کلی رومد قبلی هم باشه وجود داره . همچنین سهم یک الگوی هارمونیک رو کامل کرده که هدف این الگو حول و حوش 1400 در میان مدت هست.کف 1000 تومن برای سهم خیلی مهمه همچینن رو 970 و 925 هم حمایت های خوبی سهم داره. الگوهای هارمونیک معمولا بعد تشکیل یک پولبک برای خارج کردن نوسانگیرا انجام میده. ببینیم این نزول امروز به این منظور هست یا هنوز سهم روند نزولیش رو تموم نکرده. به هر حال حمایت های 1000 970 و 920 برای سهم حیاتی هست

نظر

• m.icehot
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 96

سلام
            دوستان کسی اطلاع داره چرا خرید و فروش های حقیقی و حقوقی در tse نمایش داده نمیشه؟سایت دیگه ای هست که بشه فهمید؟

نظر

• soroush
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 561

سلام
              استاد بابک به نظر شما و بصادر و شاوان رو بفروشم؟
              ولغدر و ثتران بخرم زودتر نتیجه نمی گیرم؟
              احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• kaman
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 143

سلام استاد ثبت غپاک تو امارات با یه شرکت اماراتی به صورت 50/50چه تاثیری توسود آوری شرکت داره خواهشن جواب بدید ؟ با تشکر

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

در اصل توسط مصطفی 64 پست شده است View Post
                  سلام به همه دوستان بورسی
                  من از نزدیک این آقا عطا رو میشناسم این آقا اصلا به قول بعضی ها بوقچی یا تبلیغ کننده هیچ سهمی نیست هدفش از نوشتن مطالب تو این تاپیک فقط کمک کردن به امثال من و شماست و هر سهمی رو هم که فکر میکنه خریدش خوبه خودش هم میخره به ما هم میگه بخریم و واقعا برای این که یه سهم خوب معرفی کنه خیلی زحمت میکشه وقت میذاره تا یه تحلیل خوب ارائه بکنه پس از گفتن بعضی حرفها که موجب دلسردی ایشون بشه بشدت خوداری کنیم . من از طرف تمامی این دوستان از عطا جان عذرخواهی کرده و از ایشان میخواهم این حرفها رو که بعضی ها می زنند جدی نگیره
                  بابک جان عزیز هم با اینکه سرش خیلی شلوغه ولی ایشون هم خیلی وقت صرف رسم نمودار و گذاشتن تحلیل می کنند .
                  در پایان از زحمات اساتید محترم عطا و بابک عزیز تشکر میکنم
                  در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  عطا جون سلام علیک
                  تقاضایی ازت دارم
                  با افراد تازه کار پرمدعا بحث نکن چون ارزش خودت رو میاری پایین
                  بهرحال سال پیش بورس بیشترین ورودی رو داشت و اکثر قریب به اتفاق ورودی ها آمده بودند بورس بخرند/:.yead.:/ و از نظر علمی وسواد در سطح پایینی قرار دارند البته نه همه
                  از تحلیل های باارزش شما و آقا بابک گل همیشه بهره مند شده ایم @};-

محیط فروم ها در یک سال گذشته تغییرات فراوان داشت،محیط غیرعلمی،غیر محترم،همراه با فحش بدون تحلیل ،علت اصلی آن ورودی بالا بود،شخصا از محیط فروم ها خسته شده ام و حالی برای ما نمانده است:)
                  هر دو عزیزمید

پاینده باشید دوستان /:.Heart.:/

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

در اصل توسط vahid007 پست شده است View Post
                    [ATTACH=CONFIG]1519[/ATTACH] به درخواست عطا یه تحلیل از آکنتور میذارم. البته این تحلیل تکنیکالی هست و از فاند سهم خبری ندارم. سهم یک 5 موجی نزولی رو به احتمال زیاد کامل کرده و بعد اون باید انتظار یک موج صعودی در غالب موج Bیا X باید باشیم احتمال اینکه انتهای 5 موجی انتهای اصلاح کلی رومد قبلی هم باشه وجود داره . همچنین سهم یک الگوی هارمونیک رو کامل کرده که هدف این الگو حول و حوش 1400 در میان مدت هست.کف 1000 تومن برای سهم خیلی مهمه همچینن رو 970 و 925 هم حمایت های خوبی سهم داره. الگوهای هارمونیک معمولا بعد تشکیل یک پولبک برای خارج کردن نوسانگیرا انجام میده. ببینیم این نزول امروز به این منظور هست یا هنوز سهم روند نزولیش رو تموم نکرده. به هر حال حمایت های 1000 970 و 920 برای سهم حیاتی هست
                    ممنون وحید دوست خوبم

aedکاربر عزیز

بنابه درخواستتان وحید عزیز نمودار تکنیکی سهم رو گذاشتن

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

در اصل توسط فرشین پست شده است View Post
                      با سلام وشب بخیر خدمت همه عزيزان
                      باتوجه به سابقه کم خود در بورس نسبت به سایر عزيزان لازم دیدم مطلبی رو در مورد صحبتهاي اخیر دوستان عرض کنم
                      چندوقت پيش هنگام مطالعه فروم با سیگنال خرید عطای عزیز در مورد آکنتور مواجه شدم بعداز مطالعه اندکی درحد توان، باتوجه به افت قیمتی سهم و2افزایش سرمایه ای که قرار بود ازسود انباشته داشته باشد سهم رو فرصت خرید دانسته ودر قیمت 1330 تومان خرید داشتم، متاسفانه بعد از خرید، سهم مجدداً باافت قیمت مواجه شد وتا نزدیک 1000 افت داشت.
                      به نظر شما مسوولیت خرید اینجانب با عطای عزيز بود؟
                      آیا من باید با نوشتن مطالب آنچنانی درفروم باعث ناراحتی وخدشه دار شدن وجهه ی آقا عطا می شدم؟
                      من تنها خود را مسوول خرید خود دانسته وسعی کردم با خرید پله ای ودر نهایت با 2 برابر کردن تعداد سهم در پایینترین قیمت ممکن میانگین خود را پایینتر بیاورم
                      امشب که این مطلب رو مینویسم 2روز است که سهم روند صعودی در پیش گرفته وحتی دیروز صف خرید بود.وبا1روزمثبت دیگر بنده به قیمت میانگین خرید خود میرسم.
                      پیشنهاد میکنم با پذیرفتن مسوولیت خرید خود وبررسی قبل ازخرید در حد توان وصبوری واحترام به یکدیگر حتی در هنگام ضرر ، خود را از اطلاعات مفید یکدیگر محروم نکنیم
                      شرمنده اگر طولانی بود
                      شب همگی بخیر
                      فرشین جان وجود دوستانی امثال شما موجب دلگرمیست

همیشه شاد و سلامت باشی /:.Heart.:/

نظر

• aed
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 65

در اصل توسط vahid007 پست شده است View Post
                        [ATTACH=CONFIG]1519[/ATTACH] به درخواست عطا یه تحلیل از آکنتور میذارم. البته این تحلیل تکنیکالی هست و از فاند سهم خبری ندارم. سهم یک 5 موجی نزولی رو به احتمال زیاد کامل کرده و بعد اون باید انتظار یک موج صعودی در غالب موج Bیا X باید باشیم احتمال اینکه انتهای 5 موجی انتهای اصلاح کلی رومد قبلی هم باشه وجود داره . همچنین سهم یک الگوی هارمونیک رو کامل کرده که هدف این الگو حول و حوش 1400 در میان مدت هست.کف 1000 تومن برای سهم خیلی مهمه همچینن رو 970 و 925 هم حمایت های خوبی سهم داره. الگوهای هارمونیک معمولا بعد تشکیل یک پولبک برای خارج کردن نوسانگیرا انجام میده. ببینیم این نزول امروز به این منظور هست یا هنوز سهم روند نزولیش رو تموم نکرده. به هر حال حمایت های 1000 970 و 920 برای سهم حیاتی هست
                        تشکر دوست عزیز
                        [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go[/FONT][/COLOR][/RIGHT]

نظر

• aed
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 65

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                          ممنون وحید دوست خوبم

aedکاربر عزیز

بنابه درخواستتان وحید عزیز نمودار تکنیکی سهم رو گذاشتن
                          ممنون وحید خان. عطا جان بنیادیشو بیشتر میخواستم عزیز. تایرا هم اگهوقت کردی یه نگاه بهش بنداز دمت گرم
                          [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go[/FONT][/COLOR][/RIGHT]

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

در اصل توسط aed پست شده است View Post
                            ممنون وحید خان. عطا جان بنیادیشو بیشتر میخواستم عزیز. تایرا هم اگهوقت کردی یه نگاه بهش بنداز دمت گرم
                            aed
                            عزیز

سهم از لحاظ بنیادی هیچی مشکلی نداره،2 تا افزایش سرمایه داره

یکی از شرکت های زیرمجموعه اش که در تولید لامپ کم مصرف می باشد هم بزودی وارد بازار فرابورس خواهد کرد

که از این طریق سود غیر عملیاتی نصیبش خواهد شد

اکثرا" تجارت شرکت با شرکت های چینی می باشد که با برداشته شدن تحریم ها هم تاثیر خوبی در هزینه های مالی شرکت خواهد داشت

طرح تعویض کنتورهای سنتی با دیجیتالی هم بهترین برگ برنده شرکت می باشد

در کل من 1000 تومن رو کف سهم می بینم

نظر

• BETA
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 447

اقا اتا چند روز پیش سهمی و فرصت فروش اعلان کردن..هرچند با نظرشون موافق نبودم..و اون سهم با توجه به کف ۲۵۰ تومنی و نسبت ریسک به ریواردش جای ریزش بالایی نداره...اما به حسن نیت و درستکاری ایشون ایمان دارم..جزو معدود کسایی هست که ازشون مشورت میگیرم و بنده رو زیاد راهنمایی کردن و حرفشون علمی و منطقیه و بدور از حب و بغض ه و اهل جو و شیپور و… اصلا نیست اتفاقا انتی شیپوره…دوست داریم اتا جان…/:.Heart.:/
                              تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• tvihn
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 312

اقا عطا نظرتون در مورد شاراک چیه ، درضمن خبری از باز شدن شتران دارین؟

نظر

در حال کار...
                                X