با سلام خدمت عطا جان.نظرت در مورد ثغرب چی هس؟هدف قیمیتیش چنده؟تا چند روز دیگه نگهش دارم؟
تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postثشرق خرید شد عطا جون ;)
در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Postبا سلام خدمت عطا جان.نظرت در مورد ثغرب چی هس؟هدف قیمیتیش چنده؟تا چند روز دیگه نگهش دارم؟
دیدتان میان مدت باشید دوست عزیز
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postشاوان خرید شد :) 2000 رو شکوند ! احتمالا 2300 میبینیم همو
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postآلن جان دوست خوب من ثشرق عالی هست فقط حیف که مدیرانش یکمی.... ولی خوب آخر سر مجبورند سود واقعی رو نشون بدن
ثغرب کم ریسک ترین سهم بازاره،2 ماه دیگه هم مجمع داره،تا مجمع به نظر میتونه خودش رو تا 400 برسونه
دیدتان میان مدت باشید دوست عزیز
آقا پارسال مجمع ثغرب 30 دی ماه بوده ، یعنی امسال قراره 2 ماه زودتر برگزار بشه ؟وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
نظر
-
عطا جان یه تحلیل از پتایر میزنی؟
یاشا
البته ببین از گزارش 3 ماهه حسابرسی نشدشم چیزی گیرت میاد؟آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2013/09/15, 14:57.
نظر
-
اینم از این ولی اثری زیادی رو صنعت لاستیک نذاشت ... چرا نمیدونم....
گاز ایران با لاستیک ارمنستان تهاتر میشودتسنیم: رییس اتحادیه تولیدکنندگان کالاهای داخلی ارمنستان از موافقت ایران با تهاتر لاستیک و گاز بین دو کشور خبر داد و گفت: من با سفیر ایران صحبت کردهام و آنها آماده دریافت لاستیک در مقابل صدور گاز طبیعی به ارمنستان هستند. به گزارش پایگاه اینترنتی آرمنپرس، جمهوریاسلامی ایران آماده مبادله گاز طبیعی با لاستیک تولید شده در شرکت نایریت ارمنستان است.
وازگن سفریان، رییس اتحادیه تولیدکنندگان کالاهای داخلی ارمنستان در نشستی خبری گفت: «من با سفیر ایران صحبت کردهام و آنها آماده دریافت لاستیک از شرکت نایریت در مقابل صدور گاز طبیعی هستند.» وی افزود، قیمت هر تن لاستیک، ششهزاردلار است. وی با اشاره به طرح مشابهی در زمینه واردات گاز از ایران و صدور برق به این کشور گفت، شرکت نایریت میتواند 10هزارتن لاستیک به ایران صادر کند و مابقی محصولات این شرکت به کشورهای دیگر صادر خواهد شد.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postاینم از این ولی اثری زیادی رو صنعت لاستیک نذاشت ... چرا نمیدونم....
گاز ایران با لاستیک ارمنستان تهاتر میشودتسنیم: رییس اتحادیه تولیدکنندگان کالاهای داخلی ارمنستان از موافقت ایران با تهاتر لاستیک و گاز بین دو کشور خبر داد و گفت: من با سفیر ایران صحبت کردهام و آنها آماده دریافت لاستیک در مقابل صدور گاز طبیعی به ارمنستان هستند. به گزارش پایگاه اینترنتی آرمنپرس، جمهوریاسلامی ایران آماده مبادله گاز طبیعی با لاستیک تولید شده در شرکت نایریت ارمنستان است.
وازگن سفریان، رییس اتحادیه تولیدکنندگان کالاهای داخلی ارمنستان در نشستی خبری گفت: «من با سفیر ایران صحبت کردهام و آنها آماده دریافت لاستیک از شرکت نایریت در مقابل صدور گاز طبیعی هستند.» وی افزود، قیمت هر تن لاستیک، ششهزاردلار است. وی با اشاره به طرح مشابهی در زمینه واردات گاز از ایران و صدور برق به این کشور گفت، شرکت نایریت میتواند 10هزارتن لاستیک به ایران صادر کند و مابقی محصولات این شرکت به کشورهای دیگر صادر خواهد شد.
واردات لاستیک به نفع این شرکتا نیست
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام
بنده هم همینرو عرض میکنم ولی بازار عکس العمل منفی به این خبر نشون نداد
تولید داخل نزدیک به 300هزارتن در سال است
واردات از چین و دیگر کشور ها تقریبا 100هزار تن در سال است
شرکت داخلی قیمت هر تن را خیلی پایین تر در نظر گرفته اند
پکویر هر تن 10/700تومان که به دلار 2500 میشه 4000دلار
پتایر 10/800تومان که به دلار 2500تومانی... 4000دلار
پکرمان 12/300تومان که به دلار 2500میشه تقریبا 5000دلارآخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/09/15, 17:41.
نظر
-
در اصل توسط heydar";377665]مقدار 10 هزار تن ،مقدار بالایی نیست
تولید داخل نزدیک به 300هزارتن در سال است
واردات از چین و دیگر کشور ها تقریبا 100هزار تن در سال است
شرکت داخلی قیمت هر تن را خیلی پایین تر در نظر گرفته اند
[COLOR="#0000CD پست شده استپکویر هر تن 10/700تومان که به دلار 2500 میشه 4000دلار[/COLOR]
پتایر 10/800تومان که به دلار 2500تومانی... 4000دلار
پکرمان 12/300تومان که به دلار 2500میشه تقریبا 5000دلار
نظر
نظر