تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
عطا جان ممنون از زحمات شما
نظرتون را بر گروه خودرو چه میدانید
ایا سهامی از این گروه هم مد نظر شما هست...........
نظر
-
ببخشید با توجه به نظر مثبت شما بر روی غمارگ و غبشهر ایا اصلاح وبشهر را ÷ایان یافته میدانید؟؟
چون چند جا خوندم ممکنه بوسه ای به محدوده 260 بزنه تا بتونه 420 را رد کنه....
ممنون از توضیحات شما
نظر
-
در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Postببخشید با توجه به نظر مثبت شما بر روی غمارگ و غبشهر ایا اصلاح وبشهر را ÷ایان یافته میدانید؟؟
چون چند جا خوندم ممکنه بوسه ای به محدوده 260 بزنه تا بتونه 420 را رد کنه....
ممنون از توضیحات شما
نظر
-
عطا جان هدف خاور را چطور میبینید...........
من حقیقتش با دانش کم خودم گروه خودرو را بررسی میکردم دیدم تنها شرکتی که میتونه از برداشتن تحریم نفع ببره همین خاوره
چون بقیه شرکت ها مشکل فروش و بازار یابی دارن اما حمل و نقل عمومی و ناگان برون شهری ما فروسوده و وابسته به واردات هسات
یعنی جز معدود شرکت هایی هست مشتری پشتش هست
اما الان برا سایپا یا خودرو همین الان تحویل فوری و یا 45 روزه دارن اما بازار از خودروی سواری تا حدودی اشباع هست
البته نظر شما برای اینکه خاور را مد نظر دارید بفرمایید چی هست ممنون میشم؟؟؟
نظر
-
ببخشید حضور شما رو غنیمت شمردم سوال ها فراوان هست............
نظرتون در مورد گروه انفورماتیک و مخصوصا رتاب چی هست؟؟؟
مداران که فکر کنم درگیر بازی حق هایش هست!!
نظر
-
عطا عزیز یک سبد تا عید بخواهیم ببندیم چی مد نظر هست. که بقولی نخواهیم جیب کارگذارها را با این شاخه اون شاخه پر کنیم.
بازگشایی وبصادر را چور میبینید؟؟
نظر
-
عطا جون هنوزفراموش نکردم چقدر از شاوان تعریف میکردی .چقدر از ونفت گفتی.ای کاش اون زمان حرفت رو گوش میکردم.ولی گذشته گذشته .الان سهام خوب مد نظر داری که بیچون و چرا بخرم؟ممنونم ازت
نظر
-
در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Postعطا جون هنوزفراموش نکردم چقدر از شاوان تعریف میکردی .چقدر از ونفت گفتی.ای کاش اون زمان حرفت رو گوش میکردم.ولی گذشته گذشته .الان سهام خوب مد نظر داری که بیچون و چرا بخرم؟ممنونم ازت
الان بمیلا با سرمایه کم و غمارگ رو مستعد رشد خوبی می بینم
نظر
-
در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Postعطا عزیز یک سبد تا عید بخواهیم ببندیم چی مد نظر هست. که بقولی نخواهیم جیب کارگذارها را با این شاخه اون شاخه پر کنیم.
بازگشایی وبصادر را چور میبینید؟؟
یک پترو
یک غذایی
یک فلزی
سبدت رو بیمه کن
برای مثال :
شپنا یا شبریز
کرماشا یا شیراز
غمارگ و غبشهر
فولای،فزرین،ذوب
وبصادر بازگشایی به نظرم بالایی نخواهد داشت
نظر
-
در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Postببخشید حضور شما رو غنیمت شمردم سوال ها فراوان هست............
نظرتون در مورد گروه انفورماتیک و مخصوصا رتاب چی هست؟؟؟
مداران که فکر کنم درگیر بازی حق هایش هست!!
چون سودشان نجومی بالا و پایین نمیره
فقط بعضی وقتها برای نوسان می پسندم
نظر
-
در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Postعطا جان هدف خاور را چطور میبینید...........
من حقیقتش با دانش کم خودم گروه خودرو را بررسی میکردم دیدم تنها شرکتی که میتونه از برداشتن تحریم نفع ببره همین خاوره
چون بقیه شرکت ها مشکل فروش و بازار یابی دارن اما حمل و نقل عمومی و ناگان برون شهری ما فروسوده و وابسته به واردات هسات
یعنی جز معدود شرکت هایی هست مشتری پشتش هست
اما الان برا سایپا یا خودرو همین الان تحویل فوری و یا 45 روزه دارن اما بازار از خودروی سواری تا حدودی اشباع هست
البته نظر شما برای اینکه خاور را مد نظر دارید بفرمایید چی هست ممنون میشم؟؟؟
ولی اگر مقایسه کنیم 1.تمام گروه خودرو یه بازدهی 100% تا اینجای کار نقدا" داده اند بجز خاور
2.مالک چرخشگر،تولید محور خودرو،لیزینگ خودرو غدیر
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postاحمد جان سهام خوب زیاده تو بازار
الان بمیلا با سرمایه کم و غمارگ رو مستعد رشد خوبی می بینم
با سلام
عطا جان
به عنوان یک دوست به شما می گویم سراغ غمارک نروید حتی اگر رشد هم بکنه
من یک زمانی که غمارگ 700 تومان بود و غبشهر 1500 تومان به دوستان توصیه کردم غبشهر را تبدیل به غمارگ کنید
حالا سوای سود تقسیم شده امروز غبشهر 200% و غمارگ فقط 30% بازدهی داده
اون موقع خیلی ها با من جبهه گرفتند
اگر می خواهید غذایی بگیرد غبشهر در اولویت است بعدش می شه از غشصفا یا غشان نام برد
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
عطا جان
به عنوان یک دوست به شما می گویم سراغ غمارک نروید حتی اگر رشد هم بکنه
من یک زمانی که غمارگ 700 تومان بود و غبشهر 1500 تومان به دوستان توصیه کردم غبشهر را تبدیل به غمارگ کنید
حالا سوای سود تقسیم شده امروز غبشهر 200% و غمارگ فقط 30% بازدهی داده
اون موقع خیلی ها با من جبهه گرفتند
اگر می خواهید غذایی بگیرد غبشهر در اولویت است بعدش می شه از غشصفا یا غشان نام برد
موفق باشید
باعث افتخار بنده هست که دوستان تحلیلگر در کلبه درویشی ((تاپیک)) مشارکت می کنند
شفاف سازی جان غمارگ به نظرت چرا روندش این مدت اینطوری بوده؟! من هر طور به صورت های مالیش نگاه میکنم مشکلی توش نمی بینم /.:blinksmiley.:/
نظر
نظر