تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

افزایش سرمایه 210% از انباشته همین الان رو کدال نشست

مبارک تمام دوستان روغنی

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

دوستان موضوع افزايش سرمايه مپنا چيه كه رو كدال اومده؟
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• ALEN
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 746

شاید باورتون نشه امروز 5 تا تماس داشتم که داشتن التماس میکردن در مورد سرمایه گذاری تو بورس براشون توضیح بدم
        تازه بازار داره جون میگیره همینطور پول ها داره سرازیر میشه :)

تنها ریسک بازار سرمایه تغییر با اهمیت نرخ سپرده بانکیه فعلا

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

سلان عطا جان
          گزارش شنفت را چگونه دیدی؟نسبت به شبهرن بهتر بود

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
            باسلام آقا عطا درموردهپکو منتظر تحلیل جنابعالی هستم
            دوست عزیز هپکو 5 ماهه نمادش بسته هست و اگر شما سهامدار این سهم هستید چه بخواهید و چه نخواهید در افزایش سرمایه شرکت خواهید کرد
            در مورد وضعیت شرکت که چیزی برای گفتن نداره و زیان انباشته شرکت هم افزایش داشته و از طرفی شرکت در 6 ماهه واقعی 92 تولیدی نداشته

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Post
              عطا جون کاما رو چطورمیبینی؟
              احمد جان همانطور که هفته پیش اشاره کردم در گروه روی باما رو بیشتر از بقیه می پسندم
              گرچه از روی احساس از گروه روی خوشم نمیاد،ولی به شخصه منتظر استوپ افت قیمتی باما هستم
              تا در قیمت مناسب وارد بشم

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب
                جناب عطا از بین دو سهم شپنا و شدوص به قصد شرکت در افزایش سرمایه کدوم رو بیشتر می پسندید.البته من فولای رو که ذکر کرده بودین دارم.
                سپاس
                سلام دوست عزیز
                بی شک شرکت در افزایش سرمایه شپنا ارزنده تر از شدوص می باشد

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  سلان عطا جان
                  گزارش شنفت را چگونه دیدی؟نسبت به شبهرن بهتر بود
                  آره حیدرجان
                  یادش بخیر نزدیک عید امسال شنفت 870 تومانی خریده بودم و در قیمت 1250 تومان فروختم....

گزارشش که عالی بود و امسال به نظرم شبهرن 750 و شنفت 500 میتونند بسازند
                  ولی شنفت یه مقدار این تعدیل رو پیشخور قیمتی کرده
                  البته شناوری نداره و هر قیمتی میتونه این سهم ببینه

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

گرچه هر روز این حرفها رو تکرار می کنم ولی برای من لذت بخش هست
                    سهم هایی که دیروز اشاره کرده ام لا اقل در بازار خونین امروز رنگ سبز داشتند و یکی دوتا سهم منفی بودند

امروز در قیمت 49750 باز هم غبشهر اضافه کردیم و مقداری هم شیران شیر میدان خرید کردیم

اولویت خرید بنده باز هم همان سهام ها هستند و اصلا" نگرانی ندارم چون سهمی که رشد نکرده و نسبت به رشد بازار عقب مونده دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد

1.فولای دردانه فولادی ها: در این بازار قرمز پوش امروز فولای خوب مقاومت کرد و نزدیک درصد های مثبت 4% رفت
                    فولایی که اگر همین امروز فاذر هاشو بفروشه 90 تومان به سود شرکت اضافه میشه،البته ما فولای رو به خاطر این سودها نمیخریم فولایی که افزایش سرمایه سنگینی داره و کلی طرح توسعه

2.شیران شیر میدان هم امروز خوب زیر فشار عرضه ها دوام آورده و به واقع این سهم یکی از کم ریسکترین سهام بازار سرمایه می باشد و تا آخر سال راحت100% بازدهی دارد
                    برخی به سود های 100% راضی نیستند و می خواهند یک ماهه 100% بگیرند و خداحافظ... این ره که میروی به ترکستان است.... ما فقیر فقرا به همین سودهای 100% راضی هستیم
                    البته افزایش سرمایه 100% دارد

3.غبشهر و غمارگ دوقلوهای بی رقیب در بازار ایران با برند برتر منطقه ای:الوعده وفا... بالاخره افزایش سرمایه سنگین غبشهر از محل انباشته اومد،216% واقعا: عالیه این دو قلو
                    قیمت سهامشان نباید زیر 10000 تومان باشند.

4.کرماشا: گویا باز هم شیطنت هایی در مورد گروه پتروشیمی میشه ولی 100 بار از این شایعه ها دیده ایم و نیازی به گفتن نیست البته اگر این افزایش خوراک قطعی شود به این صورت که بازار میترسه نیست..
                    سهمی با p/e 4.3 اکازیونه واسه خودش..

5.خاور 100 تومانی... فکر کنید در یک پذیره نویسی بانک یک سهمی به ارزش اسمی هر سهم 100 تومان خریداری کرده اید...

6.فجام این سهم افزایش سرمایه 400$ داره + شناوری بسیار پایین،دیروز حتی به دوستان هم گفتم این سهم فرصت خرید هست و حتما" بخرید،امروز هم صف خرید شد.

7.فولاد هم به واقع بازار داره در مورد این سهم خود زنی میکنه و این سهم رو تا آخر آذر 600 تومان می بینم

8. در مورد پالایشی ها هم این سهم دارند اصلاح طبیعی میکنند و نگرانی توشون نیست و این نشانه ضعف بازار هست که خبری راجع به اخذ 1% مالیات محیط زیست رو پیراهن عثمان میکنند
                    در صورتی که این مبلغ اصلا" در صورتهای مالی این شرکت ها دیده نمی شوند...
                    و حقوقی ها دور اندیش از این آب گل آلود ماهی میگیرند...امروز در نماد شاوان حقوقی 1.4 میلیون خرید کرده ...

دوستان سر خطی کار هم نمادهای دامین و سقاین رو از یاد نبرند

امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید

نظر

• محمد حقانی
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 447

سلام بر عطا عزیز
                      با بررسی که انجام دادم خرید فرآوری در منفی فردا یعنی حدود 600 بعد از اصلاح حدود 170 تومانی مناسب است. نظر شما با من یکی است یا نظر دیگری دارید؟

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

دوستان عزیز بد نیست یه نگاه به تعداد خریداران خاور و نوع خریدار بیندازید

کسی که دیروز در صف فروش خاور بود باید بهش مدال افتخار pat mat داد

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                          سلام بر عطا عزیز
                          با بررسی که انجام دادم خرید فرآوری در منفی فردا یعنی حدود 600 بعد از اصلاح حدود 170 تومانی مناسب است. نظر شما با من یکی است یا نظر دیگری دارید؟
                          محمد جام فرآوری رو اصلا" نمیپسندم چون تعدیل قابل توجهی نداره و اگر هم داشته باشد صرف اصلاح p/e خواهد شد
                          اگر اصرار به خرید از گروه روی را دارید باما بهترین هست

نظر

• samira2121
                            عضو عادی
                            • Sep 2013
                            • 55

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                            محمد جام فرآوری رو اصلا" نمیپسندم چون تعدیل قابل توجهی نداره و اگر هم داشته باشد صرف اصلاح p/e خواهد شد
                            اگر اصرار به خرید از گروه روی را دارید باما بهترین هست
                            سلام آقا ata007. من از 1060 با کاما هستم. دیگه کم کم داره رو اعصاب میشه. حتی با وجود تعدیل تکون نخورد. به نظر شما سهم رو نگه دارم؟

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

عطا جان نظرت راجع به گروه سیمان چیه؟
                              این مدت بدجوری اصلاح کردن.
                              سغرب به نظرت کفش چنده؟

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                دوستان عزیز بد نیست یه نگاه به تعداد خریداران خاور و نوع خریدار بیندازید

کسی که دیروز در صف فروش خاور بود باید بهش مدال افتخار pat mat داد
                                اگر مذاکرات مثبت باشه و تحريم خودرو لغو بشه خاور که نماينده انحصاري بنز هست چي ميشه.
                                فکر کنم بشه به 800تومان چشم دوخت.
                                ارزو بر جوانان عيب نيست.
                                خاور معامله بلوکي داره انشالله 49درصد ان را به بنز واگذار کتتد.البته بعد از افزايش سرمايه 200الي 300درصدي.
                                .................................................. ..
                                با خاور هستيم.

نظر

در حال کار...
                                X