لطفاً نظرتون رو درباره پتروشیمی ها و پالایشی ها بیان کنید . آیا فرصت خرید هستن . یا بازم صبر کنیم . یا کلاً بفروشیم و خلاص
تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
در اصل توسط mehdi8400 پست شده است View Postلطفاً نظرتون رو درباره پتروشیمی ها و پالایشی ها بیان کنید . آیا فرصت خرید هستن . یا بازم صبر کنیم . یا کلاً بفروشیم و خلاصدر اصل توسط Alidadash پست شده است View Postعطا جان نظرت در مورد شراز چیه؟ 26000 خرید شد.
خرید پالایشی ها طبق این اولویت خواهد بود (در این مقطع زمانی)
1.شراز
2.شبندر
3.شپنا
4.شاوان
5.شتران
6.شبریز
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postسبد سبز برای روز شنبه(فردا):
1.شنفت به نظرم نمیشه خرید ولی دوستان سر خطی کار اگر بتوانند خرید کنند عالی هست
چه زود دیر می شود همین 3 روز پیش بود که گفتم این سهم فرصت خرید هست
چهارشنبه هم صف خریدش بالای 32 میلیون بود.!!! هدف میان مدت سهم 4000 تومان می باشد
2.فجام روز چهارشنبه نزدیک 1% سهام شرکت بعد از ماه ها معامله شد
و چه معاملات جالب و لذت بخشی داشت تحلیل مختصری از شرکت در پست بالایی و در تاپیکش قرار دادم
3.دارو،کارخانجات داروپخش به نظر امسال میتونه 400-450 بسازه و به قطع سود سال 93 سهم بیشتر از این حرف ها خواهد بود
و این سهم هم روز چهارشنبه بعد از ماه ها فرصت خرید خوبی داد
4.دکوثر این سهم با فروش تنها 24% محصولات در 6ماهه توانسته 32% EPS رو پوشش بده و این نشانه ضعف بازار ماست که به راحتی از کنار این سهم میگذرد
این سهم امسال 100 تومان رو راحت خواهد ساخت آیا شما سهمی با سود 100 تومان و p/e 3.6 نمیخرید؟!!
5.کخاک درسته که سهم رشد خوبی این مدت داشته ولی خبرهای اینسایدری خوبی از این سهم میاد بیرون که در تاپیک سهم هم گفتم،اهداف میان مدت خوبی داره+افزایش سرمایه سنگین
6.شخارک تمام توضیحات در تاپیک سهم و در پست های بالای گفتم،همین که قیمت متانول الان 500$ هست و در صورت های مالی 360$ گذاشته این سهم رو بیمه میکنه
7.فولاد بارها دوستان تحلیلگر بر سود 100 تومانی آخر سال این سهم تاکید کرده اند آیا شما سهمی با p/e 4.4 نمیخرید؟!!
8.فولای نازنین اگر همین الان تمام فاذر هاشو بفروش سودش میره تا 300 میرسه آیا شما سهمی با p/e 2.6 مقداری عملیاتی و مقداری غیر عملیاتی و افزایش سرمایه سنگین+طرح توسعه نمیخرید؟؟؟!
9.روغنی ها غبشهر و غمارگ هم همیشه خوب بوده اند ولی این سهم ها هم گویا تکنیکالی بدجور رفتار میکنند و چه بهتر که ما هم تکنیکالی ازشون سواری بگیریم!
10.فردا به نظرم پالایشی ها برگشت جانانه ای خواهند داشت،در این گروه بارها گفته ام شبندر به خاطر ریسک کم و شاوان به خاطر بازیگردان های ماهرش همیشه در صدر می باشند
و این رو هم به یاد داشته باشیم که بازار بدون پالایشی ها جای دوری نخواهد رفت
11.سشرق هم که با راه اندازی سیمان سفید روزهای خوبی خواهد داشت
شاد و سلامت و پیروز باشید زیر چتر رحمت خداوند متعال
با سلام خدمت دوستان عزیز
لیست سبز برای فردا بر همین سبد باز هم تاکید می کنم ولی با توجه به بازگشایی پایین شراز و بزخری یه عده
شراز هم میره به این لیست اضافه میشه
خاور 100 تومانی یادش بخیر که هفته پیش تاکید میکردم!!
تو این مدت سعی بر آن داشته ام که نهایت دقت رو در ارائه سبد بکنم حالا ممکنه بعضی جاها کم و کاستی هایی شود
دوستان به بزرگی خودشان ببخشند،ولی برآیند این سبدها بازدهی های خوبی داشته!
امروز مقداری کسالت داشتم و بعد بازار به خودم استراحت دادم،قدر سلامتی خود را بدانید و همیشه شکرگزار خداوند متعال باشید
ایام محرم نزدیک هست،کسانی که در ماه محرم به عشق ابا عبدالله الحسین (ع) و ابو الفضل العباس (ع)... عزاداری می کنند و روح و جان خود رو صیقل می دهند
امیدوارم ما رو هم از دعای خیرشون بی نصیب نگذارند...
یا حق
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postسروش جان در مورد بانکی نظری ندارم یعنی راستیتش مطالعه چندانی رو این گروه ندارم
ممنون از لطفتون
ولی دارویی ها رو نمیشه خرید صف هستنداحسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
نظر