کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت دوستان
بنده دیروز و مقدار کمی امروز تمام لاوانهایم رو فروختم امیدوارم کسی که بعد از ما خرید کرده سود خوبی کند
تحلیل ها همان تحلیل های قبلی می باشد و سهم صف خرید می باشد دوستان خودشان بهترین و صلاح ترین تصمیم را بگیرند
سلام عطا جان
من هم همه لاوان هابم را دیروز فروختم مبارک خریدار
ولی فروشش واقعاً دردآور بود هیج سهمی مثل لاوان به من حال نداد
حتماً در آینده ای نزدیک سهامدار این شاه لاوان کبیر خواهم بود
[B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]
با سلام خدمت دوستان عزیزم
چنتا خبر بدم رفع زحمت کنم
امروز از یه منبع معتبر شنیدم که لاوان همین هفته جهت تعدیل بالای 50% متوقف خواهد شد+خبرهایی مبنی بر افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها
و گویا ولع خریدار امروز در خرید سهم با خبر شدن از اخبار اینسایدری می باشد پالایشگاه شیراز هم تعدیل خوبی 6ماهه خواهد داد و به این زودی ها بازگشایی نمیشود زمگسال هم گویا تصمیم دارد افزایش سرمایه دیگری امسال بدهد و هفته بعد جهت تعدیل متوقف خواهد شد
با سهام پر بنیاد سهامداری کنید و از نوسانات بازار ترسی نداشته باشید
بازار سرمایه همین الان نسبت به دیگر بازار های موازی به مراتب ریسک کمتری دارد و اوضاع سیاسی روز به روز بهتر هم خواهد شد انشاا...
سلامت باشید و تندرست زیر چتر رحمت خداوند متعال
یا حق
سال 91 شرکت اقدام به فروش اقساطی سهام لاستیک سیمرغ و خوزستان شده
شرکت 434 ریال زیان به ازای هر سهم دارد
در سال 92 افزایش سرمایه به میزان 100% از محل آورده نقدی در دستور کار
------------------------------------------
مهمترین نکته ایران تایر پیش بینی 92
تایر 108833 ریال هر kg
در صورتی که در 3 ماهه واقعی 116332 ریال kg به فروش رسانیده
با نگاهی هم به فروش سال 91
سال 91 تایر به مبلغ 91142 ریال به فروش رسانیده که با توجه به افزایش نرخ 30% گروه تایر
شرکت باید سال 92 هر کیلو تایر رو به مبلغ 118484 ریال به فروش برساند
با این نرخ فروش سود هر سهم به 1490 ریال افزایش پیدا میکند
البته برای مثال در خرید مواد اولیه
کائوچوی طبیعی در پیش بینی 92 124996 ریال می باشد در صورتی که پکرمان در 3 ماهه واقعی 113976 ریال خریداری نموده است
تاریخ 6/25 تحلیلی راجع به پتایر زدیم ولی گویا هیچ کس توجهی نکرد
البته بابک پناهی عزیز زودتر از همه سیگنال خرید رو صادر کرد
به نظرم با توجه به افزایش سرمایه پیش رو و کاهش قیمت مواد اولیه وارداتی
گین خوبی تو پتایر خوابیده
با سلام خدمت عطای عزیز
امیدوارم که خوب و سلامت باشی
من چندین روزه که به علت مشغله نمیتونم سری به انجمن بزنم، با خبر شدم که شرمان قراره عرضه بشه، نظرت در موردش چیه و رو چه قیمتی ارزش خرید داره؟
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر