تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
    با سلام آقا عطا رسیدن بخیر زیارت شما قبول باشه انشالله زیازت خانه خدا آقا عطا به نظر می رسه سود اعلامی دکیمی باید 120 باشد که شما 220 ذکر کردید سهم می تواند تا مجمع و گزارش 3 ماهه به مرز 1200 تومان برسد با تشکر
    ایرج خان ممون از لطفت

منظور بنده سود سال 93 می باشد

نظر

• غفران
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1123

عطا جان اطلاعاتی راجع به س. پردیس نداری؟؟؟
      ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• NICOLE
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 523

امروز يه پله دلر خريدم
        بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
          امروز يه پله دلر خريدم
          منم دو تا پله خریدم:.thumbsupsmileyanim
          سلام

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

اولتیماتوم روسیه
            خبرگزاری اینترفکس اوکراین به نقل از منابعی در وزارت دفاع اوکراین گزارش داده است که ناوگان روسیه در دریای سیاه تا پنج صبح فردا به وقت محلی به نیروهای اوکراینی در شبه جزیره کریمه مهلت داده است که تسلیم شوند، در غیر این صورت با حمله تمام عیار مواجه خواهند شد. به گفته این منابع "اگر این نیروها تا پنج صبح فردا تسلیم نشوند، حمله ای واقعی علیه تمام نیروهای مسلح اوکراین در شبه جزیره کریمه آغاز خواهد شد.

شرایط عادی نیست،دوستانی که نقد هستند صبر پیشه کنند

و دوستانی هم که رو سهم هستند باز هم صبر کنند

نظر

• احمدخان
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2032

این خبر دروغ بوده.

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در این بازار رو باید گل گرفت

امروز کامل با ضرر نقد شدم،فعلا" یکی دو ماهه دیگر با این بازار کاری ندارم

سرمایمون رو از توی جوب پیدا نکردیم که هر احمقی هر حرفی بگه هر روز آب بشه و ما نظاره گر باشیم

حتی نمیتونن یک روز هم بازار رو مثبت نگه دارن

نظر

• غفران
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1123

عطاجان بنظرم همیشه باید روی بازار زوم بکنیم بلاخره بازار از یه جائی بر میگرده بهترین راه البته بنظر بنده همفکری ما دوستانه که کی سنگین وارد بشیم
                  از مزیتهای بازار بورس اینه که اطلاعات بازارهای موازی را هم اینجا بهتر میشه فهمید و وارد آن بازارها هم شد هر موقع بازارهای موازی راکد شد و جذابیت در قیمت سهام بوجود آمد وارد بشین بهتره
                  خلاصه ایجاد اتاق فکر با چند نفر از دوستان راه حل خوبی میتونه باشه.

ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• مصطفی 64
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 265

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                    در این بازار رو باید گل گرفت

امروز کامل با ضرر نقد شدم،فعلا" یکی دو ماهه دیگر با این بازار کاری ندارم

سرمایمون رو از توی جوب پیدا نکردیم که هر احمقی هر حرفی بگه هر روز آب بشه و ما نظاره گر باشیم

حتی نمیتونن یک روز هم بازار رو مثبت نگه دارن
                    ما هم به تبعیت از جنابعالی نقد شدیم شاخص تا 75 هزار نرسه وضعیت خوب نخواهد شد به همین روال باشه فکر کنم فانوس بدست دنبال اقا محمود بگردیم این وزیر بی شعور اقتصاد هم که فقط بلده حرفهای چرت وپرت تحویل مردم بده
                    انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

اتا جان امروز که نشونه های خوبی دیده میشد... حمایت حقوقی ها خیلی مناسب بود....
                      حقوقی های عمده سهم ها تا تونستن اجازه افت بیشتر رو ندادن...
                      به نظرتون این نشانه برگشت حداقل تا پایان سال و چند روز اول سال بعد نمیتونه باشه؟

خداییش این افت برای من بسیار سنگین تر از زمانی بود که شاخص 23 هزار شده بود.
                      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Alidadash
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 959

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                        اتا جان امروز که نشونه های خوبی دیده میشد... حمایت حقوقی ها خیلی مناسب بود....
                        حقوقی های عمده سهم ها تا تونستن اجازه افت بیشتر رو ندادن...
                        به نظرتون این نشانه برگشت حداقل تا پایان سال و چند روز اول سال بعد نمیتونه باشه؟

خداییش این افت برای من بسیار سنگین تر از زمانی بود که شاخص 23 هزار شده بود.
                        ای بابا دکتر عزیز. این حقوقی ها از زمان شروع افت چندین بار حمایت کردن و بعد که ملت امیدوار شدن باز دوباره حمایت رو شل کردن و مجددا ملت ضرر دادن. دیگه کمتر کسی به این وعده ها توجه میکنه.
                        سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                          ای بابا دکتر عزیز. این حقوقی ها از زمان شروع افت چندین بار حمایت کردن و بعد که ملت امیدوار شدن باز دوباره حمایت رو شل کردن و مجددا ملت ضرر دادن. دیگه کمتر کسی به این وعده ها توجه میکنه.
                          والا رو دستی خوردیم این دفه که نمی دونیم باید چه کار کنیم ولی خوب مثلا دکیمی رو ببین یا بقیه سهم ها همچون غچین و یا نمرینو و یا غپین و و یا ستران و یا ....
                          بعید می دونم بزارن بیشتر از این قیمت ها افت کنه اخه میانگین خری یکساله خودشونم همین عدداست....

در مور تاید فرمایشات شما مثلا همین غپینو که من خیلی دوسش دارم حقوقی بورسیران حقوقی خیلی خوش نامیه و اهل شل کردن و این حرفا نیست...
                          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• m.icehot
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 96

سلام عطا جان
                            به خاطر رکورد بورس و جنگ اکراین سرمایه ها داره به سمت طلا و دلار میره،به همین خاطر دولت احساس خطر کرده و دیروز و امروز تو بازار خیلی سکه و دلار عرضه کردند.احتمالا برای جلوگیری از این کار بورس رو تا یه مدت مثبت میکنند.فعلا هدف اینه که مردم دچار سرگیجه بشند.

نظر

• farda1
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 178

من هم دیروز نقد شدم و دیگه به حال سکته افتادم این بازار به لجن کشیده شده لیاقت میخاد فعالیت اقتصادی سالم مگه میشه ما پولمون رو بیکار بذاریم میریم بازار هر چی نقد بخریم دو ماه بعد دوبل حداقل سود میکنیم لعنت به این بورس و ناظرش و ....

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 1656

ما هم به تبعیت از جنابعالی نقد شدیم شاخص تا 75 هزار نرسه وضعیت خوب نخواهد شد به همین روال باشه فکر کنم فانوس بدست دنبال اقا محمود بگردیم این وزیر بی شعور اقتصاد هم که فقط بلده حرفهای چرت وپرت تحویل مردم بده

سلام ب همه
                                من امروز همه تک سهم مفاخرو دادم رفت وبانک ملت خیلی تو ضررم امروز ۳۰۰۰تا بمپنا گرفتم دیگه از این بورس کلافه شدیم هر روز ی شاهکاری شاخص میزنه به کی باید بگی حر فتو بابا استعفا باید بده وزیر جز این راهی نیست برا این دولت من دیگه چشمم اب نمی خوره ب کارای این وزیر
                                با تشکر ازهمه
                                بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

در حال کار...
                                X