تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
ولی بنده فکر میکنم روند صعودی شاخص شروع شده ;)
درسته امروز منفی بود ولی فرصت خرید هم بود
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postولی بنده فکر میکنم روند صعودی شاخص شروع شده ;)
درسته امروز منفی بود ولی فرصت خرید هم بود
تايم هاي پايين وضعيت خوبي نداريم.
نظر
-
-
مدتي هست كه آناليز شاخص كل رو مد نظر قرار دادم . همانطور كه قبلا نمودار شاخص كل رو در همين صفحه آورده بودم به نظر مي رسد اين خط رگرسيون فوق العاده قوي باشد . ممكنه خط وسط كانال رگرسيون خود يك خط حمايت در نزول شود و ادامه نزول بشتر رو نده بخصوص كه مبتني بر دو خط فيبو هم هستش . نمودار شاخص در تايم هاي معاملاتي 1 ، 3 ، 7 ، 14 ، 21 ، 34 ، و . . . نشان از رسيدن به كف و برگشت دارد . بسيار اميدوارم هستم كه شاخص در همين سطح 68000 تا 69000 برگردد .
نظر
-
وعده ما روز سه شنبه ساعت 9 صبح جلوي مجلس شوراي اسلامي - خيابان بهارستان
اطلاع رساني کنيد.
ميدونم دل و دماغي واستون نمونده ولي بدونيد زمانيکه به هدف نزديک ميشيد از رسيدن به هدف منصرف مي شيد.
روز سه شنبه قراره وزير اقتصاد و شاخص آبادي احضار شوند به مجلس جهت پاسخگويي به نمايندگان.
روز سه شنبه با حضور در بهارستان اعتراض مسالمت آميز خودمون رو به وزير اقتصاد و صالح آبادي که با رنگ کردن شاخص و باز کردن هلدينگ فارس با نوسان قيمت مثبت در روز قبل امروز اين بازار رو به سرما خراب کرد برسونيم.
اينجوري نماينده ها هم بهتر ميتونند بهشون فشار بيارند.
اطلاع رساني کنيد.
نظر
-
وعده ما روز سه شنبه ساعت 9 صبح جلوي مجلس شوراي اسلامي iهمزمان با حضور وزير اقتصاد و صالح ابادي- خيابان بهارستان
اطلاع رساني کنيد.
ميدونم دل و دماغي واستون نمونده ولي بدونيد زمانيكه به هدف نزديک ميشيد از رسيدن به هدف منصرف مي شيد.
روز سه شنبه قراره وزير اقتصاد و شاخص آبادي احضار شوند به مجلس جهت پاسخگويي به نمايندگان.
روز سه شنبه با حضور در بهارستان اعتراض مسالمت آميز خودمون رو به وزير اقتصاد و صالح آبادي که با رنگ کردن شاخص و باز کردن هلدينگ فارس با نوسان قيمت مثبت در روز قبل امروز اين بازار رو به سرما خراب کرد برسونيم.
اطلاع رساني کنيد.
نظر
-
در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Postوعده ما روز سه شنبه ساعت 9 صبح جلوي مجلس شوراي اسلامي iهمزمان با حضور وزير اقتصاد و صالح ابادي- خيابان بهارستان
اطلاع رساني کنيد.
ميدونم دل و دماغي واستون نمونده ولي بدونيد زمانيكه به هدف نزديک ميشيد از رسيدن به هدف منصرف مي شيد.
اطلاع رساني کنيد.
ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند
دور از حضور دوستان،ولی دلتان رو به این حرف ها و اطلاع رسانی ها خوش نکنید سال هاست که بازار ریزش کرده و صعود کرده
سال هاست که از این اطلاع رسانی ها زیاد میشه
/:.yead.:/
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند
دور از حضور دوستان،ولی دلتان رو به این حرف ها و اطلاع رسانی ها خوش نکنید سال هاست که بازار ریزش کرده و صعود کرده
سال هاست که از این اطلاع رسانی ها زیاد میشه
اعتماد از این بازار رفته است و مدتی طول میکشد که برگردد
/:.yead.:/
نظر
-
در اصل توسط abr1005 پست شده است View Postمدتي هست كه آناليز شاخص كل رو مد نظر قرار دادم . همانطور كه قبلا نمودار شاخص كل رو در همين صفحه آورده بودم به نظر مي رسد اين خط رگرسيون فوق العاده قوي باشد . ممكنه خط وسط كانال رگرسيون خود يك خط حمايت در نزول شود و ادامه نزول بشتر رو نده بخصوص كه مبتني بر دو خط فيبو هم هستش . نمودار شاخص در تايم هاي معاملاتي 1 ، 3 ، 7 ، 14 ، 21 ، 34 ، و . . . نشان از رسيدن به كف و برگشت دارد . بسيار اميدوارم هستم كه شاخص در همين سطح 68000 تا 69000 برگردد .
[ATTACH=CONFIG]1890[/ATTACH]
up.boursy.com
نظر
نظر