کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
ظاهرا کسایی که اینجا اینقدر تبلیغ سهما رو میکنن وتازه واردای ناشی رو تشویق به خرید میکنن
قبلا تو قیمتای پایین سهما رو خریدن
میخوان با تشویق بخرید سهمای خودشونو تو قیمت بالا بفروشن
ما که با تشویقای اقایون فقط ضرر نصیبمون شده دیگه خوانندگان خود دانند
ظاهرا کسایی که اینجا اینقدر تبلیغ سهما رو میکنن وتازه واردای ناشی رو تشویق به خرید میکنن
دوست عزیز، من مدتهاست این صفحه رو رصد میکنم. اولا آقا عطا و بابک خان در این صفحه جز این که نتیجه وقتی که روی سهما گذاشتند رو در اختیار بقیه قرار بدند کاری نمی کنند و من هیچ توصیه ای به خرید یا فروش ندیدیدم بلکه دوستان در نهایت سخاوت نتیجه وقتی که روی تحلیل سهمها گذاشتند رو در اختیار بقیه قرار میدهند. و در نهایت مسئولیت خرید و فروش فقط با خود شماست و اگر اینو ندونین بهتره که بورس رو بزارین کنار.
ثانیا من خودم بارها نتیجه کار دوستان رو با مدلهای مختلف تحلیل تکنیکال (آشوب و ان تی دی و اندروز و فیبو و انواع اندیکاتورها و الگوها ی تکنیکال) چک می کنم و بعد خرید میکنم و تقریبا 80 درصد اوقات با دوستان در نتیجه کارشون موافقم ولی همه میدونیم که در بورس بهترین تحلیلها هم احتمالات رو برای آینده پیش بینی میکنند و در احتمالات همه چیز ممکنه و در نهایت این شما هستید که باید تصمیم بگیرید سهمی رو بخرید یا نه و مسئولیتش و ریسکش رو هم بپزیرید
ثالثا یک اصل یادتون نره که در بورس سود از بین نمیره بلکه از افراد عجول به صبور منتقل میشه.
من همچون همیشه از دوستان عزیزم آقا عطا و بابک خان که هیچ وقت هم سعادت زیارتوشون رو نداشتم بسیار سپاسگزارم و ازطرف خودم از اینکه بعضی از عزیزان از این گونه پیامها میزارند ازشون معذرت میخوام.
دمتون گرم و همیشه پر سود باشید.
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
سلام به دوستان عزیز که بی چشمداشت وقت میزارند و راهنمایی میکنند .خسته نباشید
من وبیمه (خرید 162) وپتایر ح(خرید 365) وپتایر دارم
نظرتونو راجع به نگهداری یا فروش میخواستم بدونم
با سلام
دوست عزیز من خودم هم تازه واردم ولی هیچ موقع از زاویه منفی به این قضیه نگاه نکنید . اونایی که قدیمیتر هستند تریدهاشون بر اساس تحلیل خودشون هست و نیازی به تبلیغ ندارند ( بقول بعضی ها سیستم بادکردن و انداختن سهم ) . دوستان ( اساتیدی ) که بدون چشمداشت مطالعه و بررسی و تحلیلهاشونرا در اختیار دیگران قرار میدهند . ضمن اینکه همه ما زمانی که اصطلاحا دکمه اینتر را میفشارینم چه برای خرید و چه برای فروش مسول آن خود ما هستیم . موفق باشید .
دولتی ها ميگويند ما ميخواهيم باحقوقی مذاكره كنيم. خب، سالها است كه ميگويند ميخواهيم مذاكره كنيم؛ اين يك فرصتى نيست كه براى ما بهوجود آوردند. من اول سال گفتم كه خوشبين نيستم. در مسائل خاص، مذاكره را منع نميكنم - مثل مسئله خاصى كه در قضيهى حمایت از بازارسرمایه داشتيم، و بعضى از قضاياى ديگر - ليكن من خوشبين نيستم؛ چون تجربهى من اين را نشان ميدهد.دولتی ها و مجلسی ها ، هم غيرقابل اعتمادند، هم غير منطقىاند، هم در برخوردشان صادق نيستند. اين چند ماهى هم كه از آن صحبت ما گذشت، همين را تأييد كرد؛ موضعگيرىهاى مسئولان و دولتمردان اقتصادی و غیراقتصادی کشور نشان داد كه همين مطلبى كه ما گفتيم - كه گفتيم خوشبين نيستيم - درست است؛ خود آنها عملاً اين را تأييد كردند.حقوقی ها هم يك جور ديگر، ديگران هم يك جور ديگر. تعامل با دولتی ها و ارکان وابسته به اقتصاد هيچ ايرادى ندارد، ما از اول هم اهل تعامل باحقوقی ها بوديم؛ منتها در تعامل، طرف مقابل را بايد شناخت؛ شگردهاى او را بايد دانست؛ هدفهاى اساسى و كلان را بايد در مدّ نظر داشت
مخلص آقا عطای گل. به نظرت این روند ممکنه تا کجا ادامه داشته باشه؟ ممکنه سهمای لاستیکی تو نقطه نزدیک به حداکثر سوداوریشون باشن الان؟ ( با عوض شدن این روند نزولی)
مخلص آقا عطای گل. به نظرت این روند ممکنه تا کجا ادامه داشته باشه؟ ممکنه سهمای لاستیکی تو نقطه نزدیک به حداکثر سوداوریشون باشن الان؟ ( با عوض شدن این روند نزولی)
من اکثر سایت های مرتبط با کائوچو رو این مدت مطالعه کردم فعلا" اکثرشون نظرشون اینه که روند نزولی کائوچو ادامه دار خواهد بود
نظر