خروج از بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

نقطه خروج از سهم زمانی هست که در صورت داشتن نقدینگی حاضر به خرید سهم تو اون قیمتها نباشید

یه سوال: دوسهم الف و ب رو دارید هر دو هم 100 تومن خریدید. الان الف 80 تومنه و ب 120 تومن
    شرایطی براتون پیش اومده که مجبورید یکی رو بفروشید. کدوم یکیو انتخاب میکنید؟
    سلام داش مهدی
    چطوری؟
    سوالت نقص اطلاعات داره. باید درصد سهم، حد ضرر، حد سود، هدف، افق زمانی و سایر فاکتورها باشه که تصمیم گرفت
    اینطور نیست؟
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• داش مهدی
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 595

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      سلام داش مهدی
      چطوری؟
      سوالت نقص اطلاعات داره. باید درصد سهم، حد ضرر، حد سود، هدف، افق زمانی و سایر فاکتورها باشه که تصمیم گرفت
      اینطور نیست؟

سلام داداش گلم
      سوال که خیلی ساده شده،
      شما فرض گن دو تیکه زمین، قیمت خرید هرکدوم 100 تومن، حالا یکی رو 80 میخرن یکیو 120 تومن
      تا آخر تابستون هم میخوای جشن ازدواج بگیری انشاءالله، باید یکیشو بفروشی
      یادت باشه ما رو هم دعوت کنی
      بقیه شرایط رو هم مساوی برای هر دو زمین در نظر بگیر
      مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

سلام داداش گلم
        سوال که خیلی ساده شده،
        شما فرض گن دو تیکه زمین، قیمت خرید هرکدوم 100 تومن، حالا یکی رو 80 میخرن یکیو 120 تومن
        تا آخر تابستون هم میخوای جشن ازدواج بگیری انشاءالله، باید یکیشو بفروشی
        یادت باشه ما رو هم دعوت کنی
        بقیه شرایط رو هم مساوی برای هر دو زمین در نظر بگیر
        حاجی این سوال اشکال داره. فرض کن یه زمینش صفاییه یزد باشه. یکیش آزادشهر/:.yead.:/

اما بخوایم به قول شما سوالو ساده فرض کنیم، من باشم 120 تومنیه رو میفروشم
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• داش مهدی
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 595

حاجی این سوال اشکال داره. فرض کن یه زمینش صفاییه یزد باشه. یکیش آزادشهر/:.yead.:/

اما بخوایم به قول شما سوالو ساده فرض کنیم، من باشم 120 تومنیه رو میفروشم
          خب داش مطصفی، مثل 80% دیگه از سرمایه گذاران اشتباه میکنی
          مثل خیلی از شرکت های سرمایه گذاری که همیشه خدا سهمهای تو ضرر تو پرتفوشون وجود داره(البته با این وضع امسال، مشکله هنوز از سهمی تو ضرر باشن)
          دلیلش هم همین فروختن در سود و نفروختن در ضرره
          وقتی سهمی میره تو سود، سریع میفروشیم و سود شناسایی میکنیم، چون این سود شناسایی میشه و به ما احساس رضایت از عملکردمون بهمون دست میده
          اما توی ضرر نمیفروشیم چون نمیخوایم اشتباهمون رو در خرید قبول کنیم و ارزش اون سهمم رو همیشه معادل خریدمون تو ذهنمون هست
          در مورد شرکت های سرمایه گذاری هم خودت میدونی که نفروختن تو ضرر به دلیل سنجش عملکردشون توی سالهای گذشته چه بلایی سرشون اورده

دارایی که الان توی سوده حتما ویژگی های مثبتی داشته که قیمت پیدا کرده و با فروش اون ما خودمون رو از اون ویژگی های مثبت محروم میکنیم

پ.ن: البته بدیهیه که با احتمالات سروکار داریم و احتمال هر اتفاقی در آینده وجود داره.

نظر

• sadeghmousavi
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 484

سلام دوستان. منم مثل دوست خوبمون میخوام سبدم رو خلوت تر کنم. نظرتون؟

نام سهام درصد از کل پرتفوی
            خگستر 9.15%
            ساراب 10.36%
            فملی 0.87%
            وپارس 0.97%
            وپاسار 7.37%
            وتوسم 37.70%
            وکار 9.21%
            ونیکی 6.22%
            فولای 18.14%

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

مثل خیلی از شرکت های سرمایه گذاری که همیشه خدا سهمهای تو ضرر تو پرتفوشون وجود داره(البته با این وضع امسال، مشکله هنوز از سهمی تو ضرر باشن)
              وقتی سهمی میره تو سود، سریع میفروشیم و سود شناسایی میکنیم، چون این سود شناسایی میشه و به ما احساس رضایت از عملکردمون بهمون دست میده
              اما توی ضرر نمیفروشیم چون نمیخوایم اشتباهمون رو در خرید قبول کنیم و ارزش اون سهمم رو همیشه معادل خریدمون تو ذهنمون هست
              در مورد شرکت های سرمایه گذاری هم خودت میدونی که نفروختن تو ضرر به دلیل سنجش عملکردشون توی سالهای گذشته چه بلایی سرشون اورده

دارایی که الان توی سوده حتما ویژگی های مثبتی داشته که قیمت پیدا کرده و با فروش اون ما خودمون رو از اون ویژگی های مثبت محروم میکنیم

پ.ن: البته بدیهیه که با احتمالات سروکار داریم و احتمال هر اتفاقی در آینده وجود داره.
              داش مهدی همونجور که گفتم این سوال کلا نقص داره.
              اصلا فرض این سوال یه فرض کاملا اشتباهه. اگر شرایط مساوی باشه که نباید قیمتشون متفاوت باشه.
              حالا فرضا اگر شرایط مساوی باشه یعنی ارزش ذاتیشون یکیه. پس معقولترین کار اینه که سهمیو که به ارزش ذاتیش نزدیکه را بفروشیم و صبر کنیم که سهم دیگه به ارزش ذاتیش برسه.

فکر کنم منظورم اینطور روشنتر شد

راستی حاجی حواسم هست که این مطلبو بخاطر تسلطت روی تئوری رفتاری گفتی. یعنی با دونستن نتیجه تئوری رفتاری اینطور متفاوت جواب دادم ;)

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خیلی نکته باحال و جالبی بود
                البته من باشم باز نگاه می کنم ببینم الان کدوم قراره بره بالا کدوم قراره بره پایین. ولی در کل نکته ظریفی بود ، آدم اگر حواسش نباشه همینجوری رعایت نمی کنه.
                اون نکته دیگه هم که گفتید خیلی خوب بود ، معیار بسیار جالب و صریحی بود:
                "نقطه خروج از سهم زمانی هست که در صورت داشتن نقدینگی حاضر به خرید سهم تو اون قیمتها نباشید"
                همیشه یادم میمونه
                ---
                در مورد اون سوال های دیگه ما کسی راهنمایی می کنه ؟
                در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                سه تا سوال :
                1- چه زمانی بعد از افزایش سرمایه سهم زیادی میکشه پایین ؟ چه زمانی ثابت می مونه یا حتی میره بالا ؟
                2-در مورد اخابر شما گفته بودید که بهتره بفروشم ولی سینا مگه یه جورایی مرتبط با اخابر نیست ؟
                3-اینجا تاپیکی هست که وضعیت کلی همه صنایع رو بررسی کنه ؟مثلا بگه الان پالایشگاهی ها خوبن یا نه ؟ وضعشون چطوره ؟ ،یا سیمانی ها ، قندی ها ، سرمایه گذاری ها ، بانکی ها و ...
                بازم ممنون@};-
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• داش مهدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 595

داش مهدی همونجور که گفتم این سوال کلا نقص داره.
                  اصلا فرض این سوال یه فرض کاملا اشتباهه. اگر شرایط مساوی باشه که نباید قیمتشون متفاوت باشه.
                  حالا فرضا اگر شرایط مساوی باشه یعنی ارزش ذاتیشون یکیه. پس معقولترین کار اینه که سهمیو که به ارزش ذاتیش نزدیکه را بفروشیم و صبر کنیم که سهم دیگه به ارزش ذاتیش برسه.

فکر کنم منظورم اینطور روشنتر شد

راستی حاجی حواسم هست که این مطلبو بخاطر تسلطت روی تئوری رفتاری گفتی. یعنی با دونستن نتیجه تئوری رفتاری اینطور متفاوت جواب دادم ;)

کارت درسته حاجی، ما حواسمون هست جایی بخوابیم که آب زیرش نره
                  فرض کن یکی از زمینها رو بغلش یه دکتر خریده داره میسازه، اون یکیو یه آخوند:D

در مورد ارزش گذاری هم من نظراتی دارم که اگه اونا رو عنوان کنم، به یقین گالیله فاینانس میشم، اما چه کنم که از زندان میترسم:D

کل مطلب هم در پاسخ اون دوستی بود که واسه اخابر دستور فروش رو تجویز کرده بود فقط به دلیل رشد سریع
                  بسیار پیش اومده که افرادی پول لازم میشن و نمیتونم قانعشون کنم باید سهمای در ضررشون رو بفروشن

همین واتی اگه شیرانو بفروشه و مثلا کاغذو نفروشه چیکارش باید کرد؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

کارت درسته حاجی، ما حواسمون هست جایی بخوابیم که آب زیرش نره
                    فرض کن یکی از زمینها رو بغلش یه دکتر خریده داره میسازه، اون یکیو یه آخوند:D

در مورد ارزش گذاری هم من نظراتی دارم که اگه اونا رو عنوان کنم، به یقین گالیله فاینانس میشم، اما چه کنم که از زندان میترسم:D

کل مطلب هم در پاسخ اون دوستی بود که واسه اخابر دستور فروش رو تجویز کرده بود فقط به دلیل رشد سریع
                    بسیار پیش اومده که افرادی پول لازم میشن و نمیتونم قانعشون کنم باید سهمای در ضررشون رو بفروشن

همین واتی اگه شیرانو بفروشه و مثلا کاغذو نفروشه چیکارش باید کرد؟
                    تو فکرش بودم یه برنامه یزد بچینم و یه شبم توی هتل مهر بخابم ولی حالا که بحث گالیله شدنت پیش اومد تصمیم گرفتم دو شب اونجا باشم:D

در مورد اصل صحبتت کاملا موافقم. مثال واتی مثال کاملی بود

نظر

• داش مهدی
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 595

تو فکرش بودم یه برنامه یزد بچینم و یه شبم توی هتل مهر بخابم ولی حالا که بحث گالیله شدنت پیش اومد تصمیم گرفتم دو شب اونجا باشم:D

در مورد اصل صحبتت کاملا موافقم. مثال واتی مثال کاملی بود
                      فقط هر چه سریعتر بیا ببین چه آب و هوایی داریم

:D

نظر

• sadeghmousavi
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 484

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                        سلام دوستان. منم مثل دوست خوبمون میخوام سبدم رو خلوت تر کنم. نظرتون؟

نام سهام درصد از کل پرتفوی
                        خگستر 9.15%
                        ساراب 10.36%
                        فملی 0.87%
                        وپارس 0.97%
                        وپاسار 7.37%
                        وتوسم 37.70%
                        وکار 9.21%
                        ونیکی 6.22%
                        فولای 18.14%
                        آقا مصطفی عزیز و داش مهدی، حال و احوالتون که باهم تموم شد، ممنون میشم منم رو تحویل بگیرین

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

دوستان بعد از رد شدن شاخص از 65هزار کم کم تا 70 هزار به فکر خروج باشید
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

خروج قطعی از بازار زمانی صادر می شود که در مذاکرات هسته ای به نتیجه مشخصی دست پیدا نکند و احتمالا در مهر ماه نتیجه مذاکرات هسته ای دور اول نشان می دهد که بازار می تواند به رشد قیمتی خود ادامه دهد یا خیر اگر مثبت و سازنده باشد برای غرب و ایران حتما کاهش نرخ دلار را شاهد خواهم بود و گروه پیشتازی که منتظر نتیجه مذاکرات بودند ! و اگر بی نتیجه باشد شاهد زیزش بازار خواهیم بود ولی به نظر می رسد در کوتاه مدت مذاکرات بسیار خوب باشد به تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• sadeghmousavi
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 484

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                              خروج قطعی از بازار زمانی صادر می شود که در مذاکرات هسته ای به نتیجه مشخصی دست پیدا نکند و احتمالا در مهر ماه نتیجه مذاکرات هسته ای دور اول نشان می دهد که بازار می تواند به رشد قیمتی خود ادامه دهد یا خیر اگر مثبت و سازنده باشد برای غرب و ایران حتما کاهش نرخ دلار را شاهد خواهم بود و گروه پیشتازی که منتظر نتیجه مذاکرات بودند ! و اگر بی نتیجه باشد شاهد زیزش بازار خواهیم بود ولی به نظر می رسد در کوتاه مدت مذاکرات بسیار خوب باشد به تشکر
                              لطفا دقت داشته باشید که لزوما کاهش نرخ دلار به نفع بازار سرمایه نخواهد بود....

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                                لطفا دقت داشته باشید که لزوما کاهش نرخ دلار به نفع بازار سرمایه نخواهد بود....
                                با سلام بنده همیشه دقت می کنم قبل از نوشتن خوب فکر کنم که چه چیزی را بیان می کنم چرا کاهش نرخ دلار برای بعضی از صنایع ها بسیار سود مند می باشد گروه برقی گروه خودرو و گروهی که مواد اولیه خود را با نرخ دلار بالا در نظر گرفته اند بنده امید وارم که مذاکرات موضوع هسته ای که در مهر ماه جاری برگزار می شود به نفع مردم ایران تمام شود نه به نفع سهام های دلاری ! با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X