در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است
View Post
خروج از بازار
Collapse
X
-
آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
-
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postکاهش نرخ دلار بر روی سهام شرکت های صادرات محور تاثیر منفی خواهد داشت.
2- آیا این مفهومش میشه این که اگر مذاکرات شکست خورد بریم تو این سهم ها یا اینکه کلا از بازار بکشیم بیرون ؟
3- گروه برقی چرا متضرر بشن از بالا بودن دلار؟ واردات که کمتر بشه مگه به نفع اونا نیست ؟ مخصوصا در دراز مدت ؟
خوب اگر هیچی رو خودشون تولید نمی کنن پس باز هم بعد از اینکه دلار اومد پایین هم فرقی به حالشون نمی کنه. درسته ؟«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
کاهش دلار به ضرر گروه فولادی پتروشیمی پالایشگاهی مس روی لاستیک کاغذ مواد غذایی روغنی قندی خواهد بود
و به سود بانکی ها لیزینگ ها خودرویی و دارویی تمام خواهد شدخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خیلی ببخشید سوالات زیاد شد ( خوب تازه کارم دیگه ، مگه چیه ؟/.:blushsmiley:./)
در صورت تثبیت تو همین 3100 - 3200 چطور ؟
فکر می کنم دولت کنونی نرخ رو تو این میزان تثبیت کنه ( نظر شما چیه ؟ )
بعد اینکه یه سوال دیگه هم هنوز بی جواب می مونه:
شما در صورت شکست مذاکرات چیکار می کنید و روند بازار رو چه طور پیشبینی می کنید؟
کلا خارج می شید
یا از سهمهایی که با اروپا در ارتباط زیاد هستند و وارد کننده هستن مثل خودرو به سهمایی می رید که از بالا رفتن دلار سود می کنن و با تحریم زیاد این ور اون رو نمی شن . مثل پتروشیمی ها ؟
البته من فکر کنم اروپا از این تحریم ها برگرده و بالتبع آمریکا . چون هر یه دونه که ما رو تحریم کنن یه دونه هم خودشون تحریم می شن . مخصوصا تو این شرایط اقتصادی!
نظرتون ؟«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط 63morteza63 پست شده است View Postباسمه تعالی
سلام
کار کردن در فضای بازار بورس احتیاج به شناسایی موقعیت ها وفراز وفرودهای آن دارد .
همیشه باید برای ورود و خروج به بازار برنامه داشت .
در این تاپیک از دوستان تقاضا داریم پیشنهادهای به روز وبا دلایل وادله کافی خود را ارائه بدهند تادر یک تصمیم جمعی مشترک توانایی هایمان را به توان 100 برسانیم ودر برابر ریسک های بازار انعطاف لازم را داشته باشیم.
موفق وپیروز باشید.
کماکان منتظر پیشنهادها برای خروج از هر سهم یا گروه همراه با زمانبندی ویا نقد کردن قسمتی از سرمایه هستیم .
البته بدیهی است که هر کس از دید و نگاه خود به موضوع نگاه میکند.
مثلا ممکن است یک نفر خروج از دارویی ها را به صلاح بداند یک نفر دیگر با دلایل خود بر سهامداری تاکید داشته باشد.
دقت داشته باشیم همین نوع نگاههای متفاوت ومتنوع میباشد که سبب میشود همه در بورس معامله کنند و سود یا ضرر داشته باشند .(این مورد را من بارها وبارها به دفعات در مورد گروههای مختلف مشاهده کردم)
سلام
از زمان درست کردن این تاپیک یک ماه نگذشت که بحران سوریه عاملی شد برای اصلاح بازار
حالا بعد پشت سر گذاشتن ان تنش ها واصلاح بازار به نقطه قبلی خود رسیده است
وقت آن است که یک بازنگری در سهم های خود داشته باشیم
برخی سهم هارشد کرده اند وبرخی در سایه این صعود های بی وقفه مغفول مانده اند.............
اگر بازار در هفته اینده از روند کاهشی خود در این چند روز برگردد...........یعنی اکثر سهم ها مثبت شوند این روند وخروج چند روزی تاخیر میافتد............. واگر بازار گرایش به اصلاح وعرضه نشان داد باید کاملا مراقب بود
نگاه واقع بینانه میتواند مارا بهتر در رسیدن به هدف کمک کند.........
آنچه را که رسیدنت به آن محال است آرزو مکن(امام حسین (ع) )دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
از نظر من باید از شپدیس، شخارک، غمارگ، و غبشهر خروج کرد به دلیل نداشتن پتانسیل بالا نه این که بد باشن خوبن ولی بیشتر از این انتظار رشد نمیشه فعلا ازشون داشت.تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
https://t.me/BourseTahlil63
نظر
-
پاسخ : خروج از بازار
سلام
آیا الان داریم به زمان خروج (درست) از بازار نزدیک می شویم؟
سهم های زیادی رشد کرده اند...
به خصوص خودرویی ها...
معمولا بعد از هر صعود عالی، یک اصلاح زیاد هم داریم! که ممکن است تبدیل به یک اصلاح طولانی و نفس گیر شود... (مشابه آن چیزی که در سال 92 اتفاق افتاد و هنوز که هنوز است در اصلاح آن صعود به سر می بریم...)
ولی به شخصه به سبدم علاقه خاصی دارم. با آنکه رشد خیلی خوبی کرده اند ولی معتقدم دو برابر این رشد هم بکنند کم است! (ومعادن و خنصیر و وساخت و وقوام و ...)
==========
البته بازار هر طوری شود من یکی از آن بیرون نمی آیم! یعنی مدلم این طور است... (آلوده شدیم داداش!) فوقش این است که می روم کم ریسک ترین سهم های بازار و مظلوم ترین و فلک زده ترین سهم بازار را انتخاب می کنم و یا می روم صندوق های سرمایه گذاری با سود مشخص می خرم!
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
-
به پیش بینی های سایتهای مختلف اگر نگاه کنید (مثل پلکان مفید)
میبینید که اکثرا روی افت بازار شنبه اتفاق نظر دارن
شنبه بازار قطعا منفی است فقط مهم اینه که بعد از چند روز افت شدید حقوقی ها بیان و بازار رو جمع کنن
مگر تا ارسال گزارشات 12 ماهه بازار در رکود خواهد بود
البته در خیلی از سهامها انتظار گزارش خوبی رو برای سال 95 نداشته باشید
خصوصا خودرو سازها
اینها اگر خیلی همت کنن سال95 و 96 فقط میتونن زیان سالهای قبلی رو پوشش میدنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط rad پست شده است View Postسلام دوستان
چه اتفاقی تو فباهنر افتاده؟
یه راهنمایی می کنید.
سپاسدار شماییم.
دقت کنید دوست خوباین تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .
نظر
نظر