بانك شهر ( وشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

افزایش سرمایه ثبت شد
    حالا با پی به ای 2 که داره اکر در بازار معمولی باز میشد با یه رشد 50-70 درصدی باز میشد
    ولی حالا که جنگ شده هرچند آتش بس هست ولی به نظرم بیشتر از 10تا15 درصد مثبت نزنه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• M.DALAHOO
      ستاره‌دار (2)
      • Apr 2022
      • 632

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      افزایش سرمایه ثبت شد
      حالا با پی به ای 2 که داره اکر در بازار معمولی باز میشد با یه رشد 50-70 درصدی باز میشد
      ولی حالا که جنگ شده هرچند آتش بس هست ولی به نظرم بیشتر از 10تا15 درصد مثبت نزنه
      جناب تمام سلام؛
      آیا جنابعالی از سوخت شده های زیاد بانک شهر اطلاع دارید ؟ خود ما الان گرفتار برادرانی اوباشی هستیم که ده سال پیش در زمان آقای قالی باف 40 میلیارد از بانک شهر گرفته اند ولی تا الان ثتار پس نداده !!!!! و حتی جریمه ماده 100 و سایر بدهیهای شهرداری را هم نمیدهند!!!!! یعنی مفتی صاحب دو برج شده اند. این اوباشها آدم کیها هستند ؟؟؟؟؟ آیا این برج ها مال این بزن بهادرها ست، یا بزرگان قدرتمدار؟؟؟؟؟

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

وشهر
        26 همت زیان انباشته را صفر کرد و بازم حدود 3 همت سود را انباشته کرد
        سه ماهه هم 179 ریال سود ساخته
        با همین فرمون بره جلو ممکنه بین 70 تا 100 تومان سود بسازه
        فصل جدید این بانک از امسال شروع شده
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

جناب تمام سلام؛
          آیا جنابعالی از سوخت شده های زیاد بانک شهر اطلاع دارید ؟ خود ما الان گرفتار برادرانی اوباشی هستیم که ده سال پیش در زمان آقای قالی باف 40 میلیارد از بانک شهر گرفته اند ولی تا الان ثتار پس نداده !!!!! و حتی جریمه ماده 100 و سایر بدهیهای شهرداری را هم نمیدهند!!!!! یعنی مفتی صاحب دو برج شده اند. این اوباشها آدم کیها هستند ؟؟؟؟؟ آیا این برج ها مال این بزن بهادرها ست، یا بزرگان قدرتمدار؟؟؟؟؟
          سلام
          شرمنده من اطلاعی ندارم
          بانک شهر به خاطر ماهیتی که داره املاک زیاد داره
          یه جا هم کم بیاره یه زمین تغییر کاربری میده چند همت سود برای خودش میسازه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
          X