کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز صف قطعاتي ها از بين مي رود و روند رشدشون آغاز ميشه ابتدا از خاذين شروع ميشه
شما که خلف وعده کردید و پای کار نیامدید. من تلاش کردم به شما و حرفهایتان اعتماد کنم ولی ظاهرا به سبک بچه های ابادان بیشتر لاف می زنید و چیزی در چنته ندارید.راستی نگفتی شما با باند بابک زنجانی رابطه ای داری یا نه؟
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
خاذین رو 355 حمایت داره ، بنابراین بهترین حالت اینه که امروز حجم مبنا رو بده و شنبه صف در کف قیمتی که میشه همین حمایت جمع بشه ، شنبه رو بهترین نقطه ورود برای آنهایی که نقد و قصد خرید دارن میدونم.
خاذین رو 355 حمایت داره ، بنابراین بهترین حالت اینه که امروز حجم مبنا رو بده و شنبه صف در کف قیمتی که میشه همین حمایت جمع بشه ، شنبه رو بهترین نقطه ورود برای آنهایی که نقد و قصد خرید دارن میدونم.
( من خودم خاذین ندارم )
دیتای خاذین دیروزم به روز نشده بود و من متوجه نشده بودم الان که بروز کردم کندل دیروز هم ظاهر شد و به این ترتیب کف 355 که گفتم اشتباه بود! کفش میشد همین 370 که دقیقا امروز دید! /.:blushsmiley:./
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
دیتای خاذین دیروزم به روز نشده بود و من متوجه نشده بودم الان که بروز کردم کندل دیروز هم ظاهر شد و به این ترتیب کف 355 که گفتم اشتباه بود! کفش میشد همین 370 که دقیقا امروز دید! /.:blushsmiley:./
صف را سعید درخشانی و دوستاش جمع کردن
یک سوال تو کله من است ممنون می شوم جواب دهید:
طبق تکنیکال این 377 کفش بوده. اگر جمع نمی شد تحلیل شما فیل می شد و می رفت برای حمایت بعدی
ولی حالا که جمع شد می رود برای مقاومت بعدی
یعنی این اتفاق کاملا بستگی به تصمیم شخصی جناب درخشانی و دوستاش داشتن(جمع کردن به گفته خودشون و البته رصد کردن افزایش درصد چند حقیقی)
این اتفاق در این سهم توسط چندتا حقیقی افتاد
که
در سهم های بزرگتر هم توسط حقوقی ها چنین رفتارهایی اتفاق می افتد
به نظر شما ایا این جا علم تکنیکال داریم ؟!؟
به نظر من نه !
در ایران تکنیکال صرفا کمک می کند برای اینکه بدانیم مقاومت و حمایت و کف و سقف و... کجاس و دست به دعا و یا شانس برای اتفاق افتادن دوتا حالت بالا(حمایت/عدم حمایت حقیقی درشت یا حقوقی)
این تکنیکال زمانی که از معاملات واقعی و با حجم زیاد روی سهم بزرگ اتفاق بیافتد بله حق با شماست. یعنی روان واقعی در معاملات واقعی.
به عبارتی در ایران اول تکنیکال نقاشی می شود و بعد عمل می کنند.
ممنون اگر در مورد این تفکر من نظر دهید.
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
صف را سعید درخشانی و دوستاش جمع کردن
یک سوال تو کله من است ممنون می شوم جواب دهید:
طبق تکنیکال این 377 کفش بوده. اگر جمع نمی شد تحلیل شما فیل می شد و می رفت برای حمایت بعدی
ولی حالا که جمع شد می رود برای مقاومت بعدی
یعنی این اتفاق کاملا بستگی به تصمیم شخصی جناب درخشانی و دوستاش داشتن(جمع کردن به گفته خودشون و البته رصد کردن افزایش درصد چند حقیقی)
این اتفاق در این سهم توسط چندتا حقیقی افتاد
که
در سهم های بزرگتر هم توسط حقوقی ها چنین رفتارهایی اتفاق می افتد
به نظر شما ایا این جا علم تکنیکال داریم ؟!؟
به نظر من نه !
در ایران تکنیکال صرفا کمک می کند برای اینکه بدانیم مقاومت و حمایت و کف و سقف و... کجاس و دست به دعا و یا شانس برای اتفاق افتادن دوتا حالت بالا(حمایت/عدم حمایت حقیقی درشت یا حقوقی)
این تکنیکال زمانی که از معاملات واقعی و با حجم زیاد روی سهم بزرگ اتفاق بیافتد بله حق با شماست. یعنی روان واقعی در معاملات واقعی.
به عبارتی در ایران اول تکنیکال نقاشی می شود و بعد عمل می کنند.
ممنون اگر در مورد این تفکر من نظر دهید.
به نظر من رفتار اون گروه هم تحت تاثیر جو بازار بود وگرنه تا 300 هم جمع نمیشد اگه جمع نمیکردند از دستشون میرفت اگه دقت کنید اول خمهر جمع شد بعد خاذین
سایر قطعه سازها هم که فروشنده هاش تارو مار شده بودند
نظر