سایپا آذین (خاذین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zafar3000
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1243

پاسخ : سایپا آذین (خاذین)

اینهم مال خاذین بود که معتقدم رشد ادامه داری خواهد داشت

نظر

• سنایی
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 364

سعيد درخشاني
      شماره عضويت: 7518
      عضو شده در: پنجشنبه، 18 شهريور 1389-19:36

تحليل هاي بنده با تغير جهت بازار عوض نميشه ، ابتداي همين سال در اوج نا اميدي بين بورس بازها نسبت به گروه خودرو اعلام كردم سال 93 اين گروه شكوفا ميشند و براي خودرو هدف هزار تومني در اوردم ، هر كسي حال داره بره پستهاي اون موقع رو بالا بياره تا ببينه چه ها كه به بنده نگفتند ... يكي از همين اشخاصي كه خيلي ادعاي تحليلگري داره در فيس بوك هم اخيرا مطب ميزنه اون موقع ميگفت مديراي صندوق بازنشستگي ( منظورش بنده بودم ) سوار خودرو و غبشهر هستند و دارند اين سهمارو باد ميكنند و كلي توهين و تهمت پشت سر بنده .. اون موقع نميتونستند امروز را ببينند ، نمي تونستند سر در بيارند از اوضاع كه به كدوم سمت ميريم ديگران رو متهم به سفته بازي ميكردند .. چون خودشون درك نميكردند فكر ميكردند اتفاقاتي كه تو بازار داره ميفته سفته بازيه !! الان ميبينم اين ور اونور همه شدند تحليلگر و از سودهاي 200 تومني براي خودرو دم ميزنند !

بنده يه فرق اساسي دارم با امثال اين ادما ! من با شرايط بازار تحليل نميكنم و باتغيير شرايط بازار نظرم عوض نميشه ! خيلي ها خرده ميگيرند چرا وساختت رو نفروختي ؟؟ اونهانميدونند اين سهم در اينده چه غوغايي خواهد كرد .. يا مياند ميگند تو خاذين سفته بازي كردي !! اينهانميتونند درك كنند اين سهم چه طلاييست كه حاضر شدم 8 ميليون سهمش رو بخرم . همين خاذين رو سال بعد رو سه هزار تومن مياند تحليل ميكنند و براش سود هاي رويايي از ديد امروز ما در مي اورند !

درسته بازار ريخته ، درسته قدرت مالي هممون كم شده ، اما يادمون نره كه بازار از اين فراز و نشيب ها زيادداشته، زمان قاضي بين ماست و نه صداهاي بلند ، شبندر يه زماني ميومد بالا همه ميگفتند سفته بازيه چون سر در نمي اوردند از شركت خريدارانش رو به سفته بازي متهم مي كردند ، با تغيير روند بازار نظرمون رو تغيير نديم ، اين جسارت رو داشته باشيم كه تو هر وضعيتي روي نظرمون بايستيم مگر اينكه بهمون ثابت بشه اشتباه فكر كرديم و براي همينم بايد جسارت پذيرفتن اشتباه رو داشته باشيم .

الان وظيفه همه ما حفاظت از بورس قبل از منافع شخصيمون هست ، تك تك ما بايد سعي كنيم چراغ بورس رو روشن نگه داريم ، همه ميدونيم كه بورس اگر از رونق بيفته چه اتفاقاتي بعدش در جامعه ميفته ، نه اينكه هميشه قيمتها برند بالا ، نه ، بلكه بورس بايد مورد اعتماد باشه ، حميد اعرابي رو ميشناسيد ، حميد يه حرف خوبي ميزنه ، ميگه بورس يه حسه ، اگر اين حس از بين بره برگردوندنش كار خيلي سختيه ، ديگه كسي حرفي از ارزندگي نميزنه همه فكر در رفتن خواهند بود !
      درسته ، حميد جز نوابغ بورسه ، و اين نكته رو خوب فهميده ، ما بايد كمك كنيم اين حس خوب به بورس از بين نره ، وگرنه اثارش تو اجتماع خودش رو نشون خواهد داد .

ما الان در وضعيتي هستيم كه از نظر سياسي و گشايش سياسي در 34 سال اخير بي سابقه بوده ،
      ما داريم تورم رو كمتر ميكنيم و به دوران رشد اقتصادي ميرسيم ، ما داريم وارد يك دنياي جديدي ميشيم كه مثل اون رو تا حالا هيچ كس تجربه نكرده ، ما داريم به سمت تبديل شدن به يك قطب اقتصادي ميريم ، بنده ميگم حتي اگر روحاني هم نبود همين مسير را ميرفتيم ، روحاني تند ترش كرده ، با سرعتي باور نكردني !
      از اون ور جورج بوش هم بود باز همين اتفاق مي افتاد ، اوباما تند ترش كرده !

ما در شرايطي هستيم كه در تاريخ معاصر ايران بي سابقه است . ان وقت دربورس همه به فكر فروش سهام خود هستند و براي فروش سهام شركتهاي ايراني در نازلترين قيمتهاي ممكنه با يكديگررقابت ميكنند .

در شرايطي كه بازار ما الان بايد به سرعت پي بر ايي بگيرد و پيك پي بر ايي تاريخي خودش رو هم رد كنه ، با عدم درك شرايط از طرف ما فعالان بورس پي بر ايي در كمترين ميزان هاي خود در حال دست و پنجه زدن هست !

بازار بورس نوسان دارد ، منفي هم ميخورد پايين هم مي ايد بالا هم ميرود و از هر دو طرف به حباب هم ميرود .. اين طبيعيست و در همه دنيا نيز چنين هست ، اما ما بايد بزرگتر فكر كنيم ، بزرگتر عمل كنيم ، تا بتوانيم هم بيشتر سود ببيريم هم كمتر استرس .

از نظر بنده ، بازار ما در شرايط بسيار خوبي براي سرمايه گذاريست ، فرصت فعلي كه بازار داره ميده ديگر تكرار نخواهد شد ، ما ديري نخواهد پاييد كه با پي بر ايي زير 10 خداحافظي خواهيم كرد ، به زودي توليد ها به ظرفيتها خواهند رسيد و طرح هاي توسعه يكي پس از ديگري كليد خواهند خورد ، به زودي وارد بازاري خواهيم شد كه ريسك پذير ترينهايمان نيز از حباب دم خواهند زد ولي حبابي در كار نخواهد بود ..

بنده اين حرفها رو زماني مينويسم كه كسي در بازار ما به فكر خريد نيست ، اما باور كنيم كه اينده اي كه مي ايد هر كسي كه نتواند خود را با ان هماهنگ كند به شدت پشيمان خواهد كرد .

saiud derakhsani

نظر

• لولی بربط زن
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1862

من فردا هیچ سهمی نمیفروشم !
        من نمیترسم
        سرمایه خود را مفت به دست نیاورده ام
        سرمایه ام حاصل عرق جبین و زحمت و رنج فکر و جسم من است.
        برای سرمایه ام ، وقت و انرژی جوانیم را گذاشته ام
        وقتی که فسمت عزیزان و نزدیکانم بوده را صرفش کرده ام
        دود چراغ خورده ام ، در کشاکش اینهمه مشکلات پایش ایستاده ام

روزهای رفته ام بر نمی‌گردد اما ....

سهمی که با سرمایه ام و ایثار اینهمه داشته های نابرگشتنی خریده ام
        ای حقوقی رانت دار بی ملاحظه
        ای سفته باز گردن گلفت
        ای عنکبوت که تار تنیده ای برای طعمه سرمایه من
        من........ سهامم را.........فردا............به تو .......نمیفروشم
        فردا سهمم را که سرمایه من است ، حاصل عرقریزی روح و جسم من است
        به تو نمیفروشم
        و این ورق را که هرروز شرحه شرحه سرمایه ام را مثل برف آب کنی ، بر خواهم گرداند !

آقایان و خانمها
        قدرت کار گروهی رو دست‌کم نگیرید
        تکثیر کنید هر جا که میتونید ، شاید فردا بفهمند ، ما نیز مردمی هستیم !
        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1862

جناب ظفر

به نظر میرسه که خاذین رو فروختید و حالا روی خکمک فعال شدید !!
          بفرمایید که این یکی قراره چقدر افت کنه؟
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
            جناب ظفر

دوست عزیز کلی خندیدم خدا شادت کند
            بدون هیچ ترسی سهامدار هم خاذینم هم خکمک تعداد هم دارم
            و شدیدا پیگیر عملکرد دو سهم
            اما پتانسیل های خاذین را همه می دانند و بزرگانی از همین تالار و تالارهای دیگر بر روی سهم فعالند پس دیگر نیاز به نوشته های من نیست
            اما ظاهرا درمورد خکمک سفته بازان گرامی فعالند و نه سهامدار
            می گویند طرف دزدی می کرد بعد با جماعت می دوید دزد را بگیرید
            حالا حکایت بعضی عزیزان هشدار دهنده شده است
            امروز اگر فروشنده اید اول صبح همه را بگذارید در صف فروش تا حمایت صحیح صورت گیرد و سهم جمع شود
            اگر فروشنده نیستید چرا بعد صف ایجاد می کنید
            نکته :من خودم نه یک سهم جدیدا خریدم و نه فروختم اما تمام سهامم را حفظ کرده ام
            اینقدر بالا و پایین این بازار را دیده ام که بدانم صبر سفته بازان گرامی از من سهامدار کمتر است
            پس منتظر خرید سهامتان در قیمت پایین تر باشید نه توسط من بلکه توسط صبور تر از من
            شاد باشید

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

بزودي با برگشت بازار و صادرات محصولات گروه خودرويي خاذين قيمتهاي بسيار بالايي را خواهد ديد منتظر خرداد 93 هستيم
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• hamid-reza
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 367

خرداد 93 برنامه خاصي براي صنعت خودرو مد نظر هست؟؟؟

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                بزودي با برگشت بازار و صادرات محصولات گروه خودرويي خاذين قيمتهاي بسيار بالايي را خواهد ديد منتظر خرداد 93 هستيم

نظر

• لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                  یکی تو تالار بورس بود به اسم majid Ho
                  ادبیاتش دقیقا مثل شما بود و فضایی حرف میزد
                  الان هم یه چند وقتیه که گم و گور شده

این مطالب رو میگم چون خودم سهامدار خاذین هستم و تا حالا یه دونه اشو هم نفروختم. تارگت بلند مدت خاذین 750 تومانه نه میان مدت 1500 یا 3000 تومانی. تازه بستگی به جو بازار و میزان ای پی اس اعلامی هم داره
                  شرط میبندم که کل سرمایه ات تو بازار یک میلیون تومان هم نیست. اما گاهی اوقات سری بزن. واسه لطیفه هات دلمون تنگ میشه:)

نظر

• لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

جناب ظفر
                    انتظار پاسخ معقولانه تری از شما داشتم اما.....بگذریم
                    بنده حتی یک سهم از خاذین را نفروخته ام و دیدگاهم بلند مدت است اما پیش بینی ام نصف تارگت شماست و زمان انتظار نیز دو برابر زمان شما.پس این سهم را خریدم با صبری 4 برابر صبر جنابعالی
                    سوال اساسی بنده این است که اگر شرکت سود پیش بینی سال بعد را باز هم زیانی اعلام کند و جو بازار نیز مساعد نباشد آیا شما و افراد صبور تر از شما میتوانند آنرا به ارقامی که اعلام نموده اید ( 1500 تا 3000 تومان ) برسانند. بنده می گویم خیر.

چقدر ساده می توان کارخانه دار شد اما این کارخانه دار چقدر سخت میتواند یک درصد از سهام را از صف فروش جمع کند. زمین تا آسمان فرق است بین گفتار تا کردار.
                    بنده به خوش نیتی شما ایمان بیشتری دارم. امیدوارم که گذر زمان درستی آن را اثبات کند و فرضیه های شما درست تر از کار در آید تا نظریات من.

در پناه حق

نظر

• zafar3000
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1243

جناب ظفر

1. شما سوال معقولی نکردید(آنهم در 2 تاپیک و اگر فقط سوال برایتان مطرح بود خصوصی می پرسیدید تاپیک منحرف نشود راستی سوالی برایم پیش آمد شما چند آیدی دارید؟آیا با کارشناسان مربوطه بورس ارتباط ندارید چون بدنبال پیگیری هایم از بورس مورد تخریب شما قرار گرفتم؟ ) اما قطعا جواب من معقول تر از سوال شما بود .
                      2. قسمت دوم پست من در جواب فرد دیگری بود که غیر مستقیم قصد تخریب سهم را و خسته کردن سهامداران با ماندن طولانی در صف فروش دارند
                      3. شما در پست بعدیتان خودتان اقرار دارید که با تحلیل و با اهداف خودتان وارد شدید پس بر تحلیل خود بمانید و دنبال تخریب دیگران که تحلیل خود را بدون هیچ چشمداشتی در اختیار دیگران قرار می دهند نباشید و کاری هم به خرید و فروش دیگران نداشته باشید (پست شما :بنده حتی یک سهم از خاذین را نفروخته ام و دیدگاهم بلند مدت است اما پیش بینی ام نصف تارگت شماست و زمان انتظار نیز دو برابر زمان شما.پس این سهم را خریدم با صبری 4 برابر صبر جنابعالی)
                      4. اهداف من و سهامم سر جایش هست و منتظر اخبار خوب از سهامم با امید به خدا و پیگیری های خودم و فقط افسوس بی پولی
                      امیدوارم دیگران هم گوشی تلفن را بر داشته و از طریق بورس و شرکتها پیگیری صحیحی داشته باشند
                      5. بازهم می گویم کسی که به تحلیل خود در خرید سهمی معتقد باشد به خرید و فروش صحیح دیگران کار نمی گیرد
                      اما بعضی ها دنبال تخریب سهم با صف فروش کردن سهم (به گره بردن سهم )و پایین آوردن قیمت سهم بدون پرداخت هزینه و اضافه کردن به سهامشان هستند
                      در کل امیدوارم همه سهامداران واقعی در این سهم و خاذین به سود خوبی برسند
                      ضمنا منتظر تحلیل شما و چند آیدی دیگر از گزارش جدید سهم هستم و نه تخریب دیگران و به انحراف کشاندن این تاپیک
                      شاد باشید

نظر

• nav
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 97

جناب ظفر
                        انتظار پاسخ معقولانه تری از شما داشتم اما.....بگذریم
                        بنده حتی یک سهم از خاذین را نفروخته ام و دیدگاهم بلند مدت است اما پیش بینی ام نصف تارگت شماست و زمان انتظار نیز دو برابر زمان شما.پس این سهم را خریدم با صبری 4 برابر صبر جنابعالی
                        سوال اساسی بنده این است که اگر شرکت سود پیش بینی سال بعد را باز هم زیانی اعلام کند و جو بازار نیز مساعد نباشد آیا شما و افراد صبور تر از شما میتوانند آنرا به ارقامی که اعلام نموده اید ( 1500 تا 3000 تومان ) برسانند. بنده می گویم خیر.

چقدر ساده می توان کارخانه دار شد اما این کارخانه دار چقدر سخت میتواند یک درصد از سهام را از صف فروش جمع کند. زمین تا آسمان فرق است بین گفتار تا کردار.
                        بنده به خوش نیتی شما ایمان بیشتری دارم. امیدوارم که گذر زمان درستی آن را اثبات کند و فرضیه های شما درست تر از کار در آید تا نظریات من.

در پناه حق
                        لطفا موضعتان را مشخص کنید
                        بنده هم به صداقت گفتار شما شک کرده ام :-? اگر نظریات شما جناب ظفر هم خوانی ندارد اینجا چه میکنید ؟ تخریب خاذین؟!!!

گویی در نوشتار شما نوعی حمله به سهم نمایان است بنده بخش زیادی از سبدم خاذین است و پای ان ماندم و از مدتها پیش به توصیه دوستمان جناب ظفر در تاپیک خاذین تالار بورس خریداری نمودم و سود خوبی کردم (علی رقم اینکه بخشی از ان از بین رفته است)
                        چطور ممکن است کسی سهامدار باشد ولی به کسانی که برای شناساندن سهم تلاش میکنند حمله کند؟!
                        هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

سهم نه با تخریب من پایین میرود و نه با تارگتهای رویایی که ایدیهایی امثال شبندر میگویند بالا
                          نه تخریبچی هستم و نه شما با سهم ازدواج کرده اید، تعصب را کنار بگذاریم.
                          چگونه می گویید موضع خود را مشخص کنید؟ مگر با سهم ازدواج کرده ایم. حمایت و نقد سازنده با شیدایی و عاشق سهم شدن فرق دارد. اتفاقا باید قدردان نقدهایی از سهم باشیم که خود سهامدار سهم می گوید.
                          محض رضای خدا کمی از جملات پیش پا افتاده استفاده نکنید ( حمله کردن به سهم ... تخریبچی.....شما سهامدار نیستی.... و از این جور چیزا که مال قرون پیشه ) با تحلیل تکنیکال پیش برویم. بنیادی را اقای ظفر باندازه کافی گفتند و هیچ شکی در تحلیل ایشان نیست. فقط یک اگر بزرگ دارد و آن اینکه اگر شرکت سود سال 93 را آنگونه که ما می خواهیم اعلام نکرد چه؟
                          می گویید پیگیری کنیم از سازمان. بنده همان موقع که اقای ظفر گفتند با ادله شکایتی را ثبت کردم. روز دوشنبه هم مجددا پیگیری کردم که تا کنون جواب درست و حسابی نداده اند.
                          شبندر که از 1100 تا 1800 رفته بود شایع شده بود که تعدیل50 درصدی دارد. گزارش بدون تعدیل امد و همه گفتند که سازمان ، پالایشگاه را مجبور کرده که بدون تعدیل گزارش دهد، سهم سقوط کرد. کسانی که در تنور شبندر 3000 تومانی می دمیدند همه یکباره غیب شدند. نمی گویم غرض ورزی داشتند و یا سفته باز بودند، شاید هم درست گفته بودند که تعدیل دارد اما نتیجه چیز دیگری بود که از دست همه خارج بود. سهم های زیادی از این نمونه پیروی می کنند. واتی/ شیران/ غبشهر و صدها سهم دیگر....

فرض 99% تارگت زمانی و قیمتی شما درست دربیاید. برای آن یک درصد هم فکری کرده اید؟

موضع بنده هیچ وقت این نیست که اگر سهمی را داشتم فقط از خوبی هایش بگویم. بلکه تفکر در نقاط تاریک سهم نیز برایم مهم است. مخصوصا که سایپا سهامدار عمده باشد.

توصیه میکنم که سایت بورسبازن را مطالعه کنید. کمتر سایتی این چنین پربار و فرهیخته است. نقدها منصفانه و سازنده است. تمامی مسایل سهم بررسی میشود اعم از خوب و بد. نمودارها و بنیادی. خطوط حمایت و مقاومت. جریان نقدینگی ورودی و خروجی
                          کسی هم به کسی توهین نمی کند

فضای مجازی متر و معیار صداقت نیست ( اسمها مجازی و دیگر هیچ ) بلکه نتایج کار عیار گفته ها را مشخص مینماید
                          ایدی بنده همین یکیست و ناظر میتواند چک نماید اما ایدی شما هم یکیست؟
                          نمی خواهم در مورد این سهم وارد حاشیه شوم و بحث کش پیدا کند. امیدوارم که سهم روزهای خوب را ببیند و همه را سرافراز نماید منجمله شما عالیجنابان را و سودی هم به ما برساند.
                          در قبال کسانی که می خواهند تازه وارد سهم شوند مسوولیت شناس باشیم

به یاد داشته باشیم که پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است

نظر

• سنایی
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 364

سهم نه با تخریب من پایین میرود و نه با تارگتهای رویایی که ایدیهایی امثال شبندر میگویند بالا
                            نه تخریبچی هستم و نه شما با سهم ازدواج کرده اید، تعصب را کنار بگذاریم.
                            چگونه می گویید موضع خود را مشخص کنید؟ مگر با سهم ازدواج کرده ایم. حمایت و نقد سازنده با شیدایی و عاشق سهم شدن فرق دارد. اتفاقا باید قدردان نقدهایی از سهم باشیم که خود سهامدار سهم می گوید.
                            محض رضای خدا کمی از جملات پیش پا افتاده استفاده نکنید ( حمله کردن به سهم ... تخریبچی.....شما سهامدار نیستی.... و از این جور چیزا که مال قرون پیشه ) با تحلیل تکنیکال پیش برویم. بنیادی را اقای ظفر باندازه کافی گفتند و هیچ شکی در تحلیل ایشان نیست. فقط یک اگر بزرگ دارد و آن اینکه اگر شرکت سود سال 93 را آنگونه که ما می خواهیم اعلام نکرد چه؟
                            می گویید پیگیری کنیم از سازمان. بنده همان موقع که اقای ظفر گفتند با ادله شکایتی را ثبت کردم. روز دوشنبه هم مجددا پیگیری کردم که تا کنون جواب درست و حسابی نداده اند.
                            شبندر که از 1100 تا 1800 رفته بود شایع شده بود که تعدیل50 درصدی دارد. گزارش بدون تعدیل امد و همه گفتند که سازمان ، پالایشگاه را مجبور کرده که بدون تعدیل گزارش دهد، سهم سقوط کرد. کسانی که در تنور شبندر 3000 تومانی می دمیدند همه یکباره غیب شدند. نمی گویم غرض ورزی داشتند و یا سفته باز بودند، شاید هم درست گفته بودند که تعدیل دارد اما نتیجه چیز دیگری بود که از دست همه خارج بود. سهم های زیادی از این نمونه پیروی می کنند. واتی/ شیران/ غبشهر و صدها سهم دیگر....

فرض 99% تارگت زمانی و قیمتی شما درست دربیاید. برای آن یک درصد هم فکری کرده اید؟

موضع بنده هیچ وقت این نیست که اگر سهمی را داشتم فقط از خوبی هایش بگویم. بلکه تفکر در نقاط تاریک سهم نیز برایم مهم است. مخصوصا که سایپا سهامدار عمده باشد.

توصیه میکنم که سایت بورسبازن را مطالعه کنید. کمتر سایتی این چنین پربار و فرهیخته است. نقدها منصفانه و سازنده است. تمامی مسایل سهم بررسی میشود اعم از خوب و بد. نمودارها و بنیادی. خطوط حمایت و مقاومت. جریان نقدینگی ورودی و خروجی
                            کسی هم به کسی توهین نمی کند

فضای مجازی متر و معیار صداقت نیست ( اسمها مجازی و دیگر هیچ ) بلکه نتایج کار عیار گفته ها را مشخص مینماید
                            ایدی بنده همین یکیست و ناظر میتواند چک نماید اما ایدی شما هم یکیست؟
                            نمی خواهم در مورد این سهم وارد حاشیه شوم و بحث کش پیدا کند. امیدوارم که سهم روزهای خوب را ببیند و همه را سرافراز نماید منجمله شما عالیجنابان را و سودی هم به ما برساند.
                            در قبال کسانی که می خواهند تازه وارد سهم شوند مسوولیت شناس باشیم

به یاد داشته باشیم که پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                            قدرِظفر زرگر شناسد= قدر گوهر،گوهری
                            ایشان از معتمدین سایتهای مجازی بازار سرمایه هستند ،خواهش میکنم با این تحلیلهای دور اندیشانهِ ایشان ،بیشتر قدرشان را بدانیم.
                            شاید اگر شغل وپیشه ایشان را میدانستید اینگونه قضاوت نمیکردید،با اینحال در مورد تارگتهای بالای 1000 خاذین ،تا قبل از زمستان 93 با ایشان موافق نیستم

نظر

• moslemi
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 103

در اصل توسط nav پست شده است View Post
                              لطفا موضعتان را مشخص کنید
                              بنده هم به صداقت گفتار شما شک کرده ام :-? اگر نظریات شما جناب ظفر هم خوانی ندارد اینجا چه میکنید ؟ تخریب خاذین؟!!!

گویی در نوشتار شما نوعی حمله به سهم نمایان است بنده بخش زیادی از سبدم خاذین است و پای ان ماندم و از مدتها پیش به توصیه دوستمان جناب ظفر در تاپیک خاذین تالار بورس خریداری نمودم و سود خوبی کردم (علی رقم اینکه بخشی از ان از بین رفته است)
                              چطور ممکن است کسی سهامدار باشد ولی به کسانی که برای شناساندن سهم تلاش میکنند حمله کند؟!
                              دوست عزیز:
                              نقد و بررسی سهم بدور از اغراض دلیل بر حمله به سهم نیست.
                              به نظر من آقای ظفر 3000 بسیار خوشبینانه به خاذین و گروه قطعاتی ها نگاه می کنند هر چند که گروه قطعاتی ها زودتر از خودروسازان باید حرکت کنند چون ابتدا این ها باید تولید و فروش شان بالا برود بعد خودرویی ها تولیدشان افزایش پیدا بکند اما سوال اینجاست تا چقدر در سال 93 می توانند تعدیل مثبت بدهند آیا آنقدر هست که بتواند جبران مافات بکند.
                              من کسی بودم که قطعاتی ها را بصورت درصدی خرید و فروش می کردم ولی فعلا مجبور به فروش شدم و حتی در خریخت با ضرر خارج شدم ولی در خصوص خاذین و خکمک و ختراک به هیچ وجه به تارگت های رویایی شبندر که براساس خواب و رویا اعلام می کند دل خوش نکنید.
                              اما بررسی تکنیکال خاذین نشان از حمایت سهم روی 330 و 288 تومان دارد که نظر شخصی من تا سطح 288 تومان کاهش خواهد داشت.

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

بعضی اوقات برای اینکه بفهمیم در یک صنعت چه اتفاقاتی در حال افتادن است باید مقایسه ای صورت داد

شرکت خپویش
                                سرمایه 10 میلیارد تومان
                                ترکیب سهامداران نشان از خصوصی بودن شرکت دارد شامل شرکت عظام و افراد حقیقی
                                شرکت سال قبل با سرمایه 5 میلیارد تومان 271 تومان سود داشته است و امسال با سرمایه 2 برابر در مقایسه با سال قبل اگر عملکرد مشابه بگیریم باید 135 تومان سود می ساخت اما به جای آن سود 277 تومانی اعلام کرده است یعنی بیش از 100 درصد رشد
                                میزان فروش شرکت سال قبل 132 میلیارد تومان با حاشیه سود ناخالص 20 درصد و امسال فروش شرکت 209 میلیارد تومان با حاشیه سود 19 درصد است
                                ارزش بازار این شرکت در حال حاضر 310 میلیارد تومان است
                                از نظر میزان تولید محصولات 35 درصد افت تولید داشته است اما به علت افزایش قیمت محصولات نه تنها کاهش سود آوری نداشته است بلکه سودش بیش از 100 درصد رشد داشته است
                                حال سال دیگر با افزایش میزان تولید به سقف قبلی به نظر شما سود شرکت چقدر رشد خواهد کرد ؟؟؟؟؟؟
                                حالا این قطعه ساز را با قطعه سازان زیر مجموعه ایران خودرو و سایپا مقایسه کنید تا متوجه شوید چه پتانسیل سود سازی عظیمی در صورت خصوصی شدن این شرکتها یا تغییر نگاه مدیریتی در دل بعضی از قطعه سازها منجمله خاذین و خکمک خوابیده است و آیا من فقط خوشبینم
                                یا سایپا با فروش سهامش در حال انداختن سهامش به سهامداران حقیقی بوده است یا به خودی ها
                                همه اینها نیاز به صبر دارد

فقط صبر و ظفر دوستان یکدیگرند

نظر

در حال کار...
                                X