کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
معاملات ختوقا هم امروز مانند چهارشنبه خاذین بود.فردا ختوقا هم صف خریده.امروز راس 8.30 برای خرید خاذین در منفی کامل 125000سهم وارد سیستم کردم ولی صف خرید شد و از دست رفت.بعد با نگاه به نمودار ختوقا و بررسی ان شروع به خرید کردم و خوشبختانه صف سریع جمع شد . فردا حتما صف خرید می شود. بازار کلا رویکردش به خودرویی هاست.
دوستان خاذيني كه 100ميليون سهم داره و فقط ارزش سهامش 30ميليارد تومانه براي من سريك سوزنه سرمايه وارد شده توسط من 5000ميليارد تومان هست ميتونم 100تا شركتو يكجا بخرم،اگر بازار تحليل برميداره من تحليل كردم ، وقبلا گفتم كه اگر فقط سال بعد خاذين براي 100هزار خودرو صندلي توليد كنه و سود خالص براي هر خودرو با احتساب ارزش افزوده 100هزار تومان باشه،سود نهايي 10ميليارد تومان خواهد شدخوب حالا بر 100ميليون تقسيم كنيد سود خالص هرسهم 100تومان مي شوداگر پي بر اي 10 به سهم بدهيم قيمت هر سهم حداقل در بدترين حالت 1000تومان خواهد شد. اين هم يك تحليل ساده و قابل فهم براي همه.
بزودي خاذين تعديل هاي خفن تري خواهد داد كه حتي خود مديران شركت هم خبر ندارند زيرا آينده را بخوبي درك نكرده اند. شنبه صف خريد سنگيني براي خاذين ايجاد خواهد شد
شبندر خان مبارکه بشرطی که فردا هم خودت پای کار باشی و از ابتدا صف خرید را میلیونی بچینی.
شبندر خان مبارکه بشرطی که فردا هم خودت پای کار باشی و از ابتدا صف خرید را میلیونی بچینی.
امروز طبق پيش بيني ها خاذين صف خريد شد و فردا از اول صبح بايد صف 20ميليوني براش چيده بشه در اين صورت گروه خودرو تا پايان سال مثبت خواهند بودوخاذين هم به قيمتهاي 20000توماني خود خواهد رسيد.
افزايش سرمايه خودرو هم اومده و بزودي بسته ميشه وبعد از افزايش با قيمت 500تومان باز ميشه.
ضمنا هيچ توصيه اي براي خريد يا فروش ندارم گزارشات خود گوياي نوع تصميم گيري هستند
امروز طبق پيش بيني ها خاذين صف خريد شد و فردا از اول صبح بايد صف 20ميليوني براش چيده بشه در اين صورت گروه خودرو تا پايان سال مثبت خواهند بودوخاذين هم به قيمتهاي 20000توماني خود خواهد رسيد.
افزايش سرمايه خودرو هم اومده و بزودي بسته ميشه وبعد از افزايش با قيمت 500تومان باز ميشه.
ضمنا هيچ توصيه اي براي خريد يا فروش ندارم گزارشات خود گوياي نوع تصميم گيري هستند
اخه مرد حسابی ،کدوم سهم بعد افزایش سرمایه با قیمت بالاتر باز میشه!!!!!تو رو بخدا یه حرفی بزن با پایه ای ترین اصول بازار جوور در بیاد!!!
حتما خودرو 350 میبنده،بعد افزایش سرمایه 500 باز میشه!!!!
سوال منو جواب ندادی جوانمرد!
پرسیدم برای ختوقا چه تارگتی گفته بودی؟
من از گروه خودرو خاذین زامیاد خودرو و ختوقا دارم.
امروز زامیاد اضافه کردم ختوقا هم می خواستم اضافه کنم فعلا دست نگه داشتم تا شاید پایینتر هم بشه خرید.
دوست عزيز ختوقا هنوز يه كم براي خريدش زوده اگر 20درصد ديگه اصلاح كنه عالي ميشه،كلا بگم بازار بسيار نوسانيه اگر طولاني مدت هستيد خريدهاي پله اي انجام دهيد ولي اگر كوتاه مدت هستيد فعلا كل بازار زوده براي خريد من امروز وساپا براي خرداد سال بعد خريدم و مطمئنم كه قيمتهاي بالاي 500تومان در انتظارشه زامياد عاليه اگر بازي هاي دروني را كنار بگذارند
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر