سایپا آذین (خاذین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : سایپا آذین (خاذین)

مافیا حسابی در این سهم گیر کرده اند و باید حالا حالا ها توان بدهند به دلیل آدرس غلط دادن !!!!
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شهرقدس
      عضو عادی
      • Feb 2015
      • 182

حواستان به این سهم باشد پر از آدمهای کلاش و دروغگو از جمله سعید درخشانی

نظر

• hosein6865
        عضو جدید
        • Feb 2015
        • 2

دوست عزیز سلام

جسارتا مافیا کدومه؟
        شرکت فروشش رو 262 میلیارد و 51 میلیون تومان می باشد

اون وقت بهای تمام شده 262 میلیاردو 129 میلیون تومان

اصلا چنین چیزی امکان داره؟

اصلا سایپا نمی خواد قبول کنه شرکت سهامی عامه خوب بیاد سهام رو جمع کنه و سهامی خاص با رعایت شرایط و بره هر غلطی که می خواد بکنه

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط mohamad123 پست شده است View Post
          خاذین درگذشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدا رحمتش کنه

تو این سهم تو تالارهای مختلف بعضی ها ، نقش بوقچی را داشتند .
          سهم مدت کوتاهی به کما میره

اما بعد.....

پ.ن: این سهم رو ندارم و نخواهم داشت
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

در اصل توسط شهرقدس پست شده است View Post
            حواستان به این سهم باشد پر از آدمهای کلاش و دروغگو از جمله سعید درخشانی
            ایشون رفتن تو هیئت مدیره
            پول سهم 200 را کرد 400 در بدترین شرایط بازار
            ( قدرت پول اینه )
            اینکه ایشون یه آدم کلاش و دروغگو هست شکی نیست

نظر

• mohamad123
              ستاره دار(5)
              • Jan 2013
              • 1171

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
              سهم مدت کوتاهی به کما میره

اما بعد.....

پ.ن: این سهم رو ندارم و نخواهم داشت
              من هم این سهم را ندارم
              ولی یه عده خیلی تبلیغ این سهم را میکردن تو سایت ها و تالار های مختلف
              البته من خودم دور و بر 200 توصیه به خرید داشتم
              اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• سنایی
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 364

از اینکه در مجلس ختمِ خاذین شرکت کردید،سپاسگزاریم.
                اما غیبت،در غیاب مرده کار اخلاقی نیست.
                امیدوارم در شادیهای شما شرکت کنیم!
                خاذین ،صاحب داره

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                  ایشون رفتن تو هیئت مدیره
                  پول سهم 200 را کرد 400 در بدترین شرایط بازار
                  ( قدرت پول اینه )
                  اینکه ایشون یه آدم کلاش و دروغگو هست شکی نیست
                  شما فکر می کنیید چه کسانی این سهم را بالا برده اند

دار دسته خودشان به کد های مختلف !! حالا بزار بره در هیت مدیره تا شرش حسابی مشغول بشه متوجه میشه مدیریت یعنی چی

به زودی پشیمان و خسته برمیگرده آنجان متوجه میشه که بازار بوس با مدیریت چه فرقی داره
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mohamad123
                    ستاره دار(5)
                    • Jan 2013
                    • 1171

به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركتهاي سايپا آذين،پارس خودرو،كاشي الوند،توليدي گرانيت بهسرام ‌با توجه به اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1394/12/29،بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشند.
                    اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

حرفهای حرفه ای می شنویم اینجا !
                      طرف امد 20 درصد سهم 100 میلیونی که 55 میلیونش درست سایپا است و قابل معامله نیست را در میانگین 300 خریده و رفته هیت مدیره بعد این می شود سفته بازی !!!؟
                      آخه کدام عاقلی می اید چنین حماقتی بکند در این سهم کوچیک ؟!

یکم بلای پالایشی دیگه سر ملت بیاید تا بفهمند .....
                      سال بعد که هیچ ، سال قبل اینها گرونتر به زیر مجموعه سایپا قطعه می دادن. با این حجم فروش خوب سود را سایپای دزد شناسایی می کردن و از اون طرف 25 تایی می رفتن دکترای خارجه می گرفتن !

از این دست هماهنگی ها برای گرفتن هیت مدیره اگر با هماهنگی سهامدارن خرد شکل گیرد خیلی به نفع فضای کلی بورسه تا دیگه دزدان اسلامی از این غلط ها نکند

اگر برداشت دیگه ای دارید ،خوب پر سود باشید!
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• naruto
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 1879

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
                        حرفهای حرفه ای می شنویم اینجا !
                        طرف امد 20 درصد سهم 100 میلیونی که 55 میلیونش درست سایپا است و قابل معامله نیست را در میانگین 300 خریده و رفته هیت مدیره بعد این می شود سفته بازی !!!؟
                        آخه کدام عاقلی می اید چنین حماقتی بکند در این سهم کوچیک ؟!

یکم بلای پالایشی دیگه سر ملت بیاید تا بفهمند .....
                        سال بعد که هیچ ، سال قبل اینها گرونتر به زیر مجموعه سایپا قطعه می دادن. با این حجم فروش خوب سود را سایپای دزد شناسایی می کردن و از اون طرف 25 تایی می رفتن دکترای خارجه می گرفتن !

از این دست هماهنگی ها برای گرفتن هیت مدیره اگر با هماهنگی سهامدارن خرد شکل گیرد خیلی به نفع فضای کلی بورسه تا دیگه دزدان اسلامی از این غلط ها نکند

اگر برداشت دیگه ای دارید ،خوب پر سود باشید!
                        زیاد خودتونو اذیت نکنین بابت این صحبتها
                        حالا که یه عده حقیقی به جای آه و ناله و نفرین و فحاشی به این و اون در فرومها،خودشون شخصا میخوان حقشون رو از ظالم بگیرن بهشون میگن سفته باز!
                        این به قولی سفته بازان(که به خاطر احقاق حقشون ائتلاف تشکیل دادن و حداقل 30 درصد سهام شرکتو خریدن و احتمالا بازم بخرن)اگر موفق بشن شرکتو مجبور به اعلام سود واقعی کنن بدعتی در بورس ایجاد میکنن که واقعا جای تقدیر و قدردانی خواهد داشت.اینکه میشه به جای شکایت بیفایده نزد دزدان(سایت خود سازمان) و ارگانها فاسد دیگه از جمله سازمان بازرسی و...... خود راسا اقدام کرد.
                        بخصوص در سهام کوچک که سهامدار عمده براحتی حق سهامداران خرد رو بالا میکشه.
                        در ضمن بنده حتی یک سهم خاذین هم ندارم.

نظر

• علی بابا
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 972

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                          زیاد خودتونو اذیت نکنین بابت این صحبتها
                          حالا که یه عده حقیقی به جای آه و ناله و نفرین و فحاشی به این و اون در فرومها،خودشون شخصا میخوان حقشون رو از ظالم بگیرن بهشون میگن سفته باز!
                          این به قولی سفته بازان(که به خاطر احقاق حقشون ائتلاف تشکیل دادن و حداقل 30 درصد سهام شرکتو خریدن و احتمالا بازم بخرن)اگر موفق بشن شرکتو مجبور به اعلام سود واقعی کنن بدعتی در بورس ایجاد میکنن که واقعا جای تقدیر و قدردانی خواهد داشت.اینکه میشه به جای شکایت بیفایده نزد دزدان(سایت خود سازمان) و ارگانها فاسد دیگه از جمله سازمان بازرسی و...... خود راسا اقدام کرد.
                          بخصوص در سهام کوچک که سهامدار عمده براحتی حق سهامداران خرد رو بالا میکشه.
                          در ضمن بنده حتی یک سهم خاذین هم ندارم.
                          من خودم هم در سبد شخصی خاذین ها را به خکمک قبلا تبدیل کردم ولی برای بقیه سبدها خاذین دارم ..... امروز هم دیدیم که قیمت پایین باز نشد و نخواهد شد
                          تعصبی روی درخشانی ندیده هم ندارم
                          ولی من خرده سهام بهتر کاری که در این چند سال بورسیم دیدم همین کار درخشانی است.
                          برعکس یک عده در کمال تعجب می گویند سفته بازی....
                          این دیدگاه ، چون اشتباه است، بازار بر پایه اشتباه خوب خطرش زیاده

به نظر من اگر قصد ماندن همیشکی در بازار را داریم، چنین هماهنگی هایی خیلی خوبه. یعنی صبر چند ماه و فرستادن یکی در هیئت مدیره . . . منم روزی پولم به ان حد رسید خوب اخمخ نیستم بروم ازصفر تو این مملکت یک کارخانه بزنم وقتی به این منفتی می شود شرکت ها را خرید ... منم از هر جهت می روم درصد یک شرکت را می خرم ...

اینم لینک درخواست مجمع
                          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• مبتدی2
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 973

من خودم هم در سبد شخصی خاذین ها را به خکمک قبلا تبدیل کردم ولی برای بقیه سبدها خاذین دارم ..... امروز هم دیدیم که قیمت پایین باز نشد و نخواهد شد

به نظر من اگر قصد ماندن همیشکی در بازار را داریم، چنین هماهنگی هایی خیلی خوبه. یعنی صبر چند ماه و فرستادن یکی در هیئت مدیره . . . منم روزی پولم به ان حد رسید خوب اخمخ نیستم بروم ازصفر تو این مملکت یک کارخانه بزنم وقتی به این منفتی می شود شرکت ها را خرید ... منم از هر جهت می روم درصد یک شرکت را می خرم ...

اینم لینک درخواست مجمع
                            http://8pic.ir/images/17qclx7mp5ui4uaixgak.png
                            استادم برایتان فرستاده
                            مبتدی جان ایشان دقیقا درست می گویند
                            زمانی قیمت سهم خاذین 40 تومان یعنی ارزش بازار 4 میلیارد تومانی +3 میلیارد تومان هم زیان انباشته داشته =7 میلیارد تومان
                            در همان زمان قیمت یک ملک 500 متری شمال تهران 10 تا 12 میلیارد تومان رسیده بود یاللعجب از این اشتباه سرمایه گذاران بازار بورس و هر چه من داد و بی داد در تاپیک های مختلف تالارهای بورس راه انداختم حتی متهم هم شدم به نشناختن پی به ای و دی پی اس و ارزش ذاتی و....
                            الان هم این سهم به ارزش واقعی خودش نرسیده است و راحت 400 تومان سود می تواند بسازد یعنی به قیمت الانش
                            تنها تهدیدش سهامدار عمده پدر سوخته است که معنی سهام دار داشتن سهمهای زیر مجموعه اش را نمی فهمد
                            اما کار با این گونه سهامدار عمده ها که خود خریدار محصولات شرکتند با سیاست باید باشد وگرنه شرکت در فروش دچار مشکل میشه
                            از این به بعد با توجه به حضور جناب درخشانی و آقای الله دادی در صورت عملکرد مناسب در ابتدا می توان شاهد کاهش بریز و بپاش های هزینه ای درون شرکت بود و حتی با دک کردن افراد زاید و بدرد نخور و مفت خور که با توصیه وارد کارخانه شده اند کارخانه را سود دار کرد
                            و همزمان با سهامدار عمده برای خرید به قیمت منطقی و حاشیه سود مناسب محصولات اقدام کرد
                            اما از این دست سهمها زیاد است و الان مبتدی جان تو سهامدار یکی از این سهمهای پرپتانسیلی
                            پس صبر داشته باش

نظر

• علی بابا
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 972

اینم لینک درخواست مجمع
                              http://8pic.ir/images/17qclx7mp5ui4uaixgak.png
                              صف خرید جوابی بر زیان 105 تومنی ....

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

صف خرید جوابی بر زیان 105 تومنی ....
                                با سلام با تبریک سال نو به نظر می رسه سال 94 بر عکس عمل می کند !!!

هر چه زیان سهم بیشتر میشه سهم با افزایش قیمت رو به رو میشه دیگه سود ملاک نیست زیان محاسبه میشه !!!

نظر

در حال کار...
                                X