کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بر اساس محاسبات من و بر اساس مقایسه عملکرد 3 ماهه باسال قبل و تعمیم آن به کل سال این سهم در همین شرایط و بدون حمایت امکان سود سازی تا 30 تومان و در صورت حمایت دولت از خودرو سازان وکاهش هزینه ها تا 100 تومان امکان سود سازی دارد
حالا چرا بازار در خرید این سهم با قیمتی به اندازه سودسازیش استخاره می کند در عجبم
من این سهم را با دید 2 ساله خریده ام و زیر 450 تا 500 تومان فروشنده نیستم
#خاذین
موضوع: تصمیمات مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1394/12/29شرکت سايپا آذين
⬅️دستور جلسه : تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
⬅️ تصمیمات متخذه در رابطه با دستور جلسه :
مجمع با افزایش سرمایه ۹۲۳% از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها و ۳۰۰% در اختیار هیئت مدیره موافقت نمود.
⬅️ زمان بندی ثبت افزایش سرمایه :
با توجه به زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به 1394/12/29 شرکت، افزایش سرمایه فوق تا زمان برگزاری این مجمع نزد مرجع ثبت شرکت ها به ثبت خواهد رسید.
اولین پیش بینی درآمد هر سهم 12 ماهه منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده) اصلاحیه
شرکت سایپا آذین پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/12/30 با سرمایه ۱,۰۲۲,۸۴۶ میلیون ریال را مبلغ (19) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات اعلام کرده است.
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده) دوره منتهی به 1394/09/30
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت سايپا آذين طی نامه شماره مورخ 1394/12/24 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 1,022,846 میلیون ریال مبلغ (175) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
زیان هرسهم گزارش قبل: ١,۷۹۵ ریال
زیان هرسهم گزارش جدید: ۱۷۵ ریال
درصد تغییر: ۹۰% کاهش بخاطر لحاظ سرمایه جدید میباشد
پوشش ۹ ماهه ۹۹% مبلغ ۱۷۳ ریال زیان
بر اساس محاسبات من و بر اساس مقایسه عملکرد 3 ماهه باسال قبل و تعمیم آن به کل سال این سهم در همین شرایط و بدون حمایت امکان سود سازی تا 30 تومان و در صورت حمایت دولت از خودرو سازان وکاهش هزینه ها تا 100 تومان امکان سود سازی دارد
حالا چرا بازار در خرید این سهم با قیمتی به اندازه سودسازیش استخاره می کند در عجبم
من این سهم را با دید 2 ساله خریده ام و زیر 450 تا 500 تومان فروشنده نیستم
یاد ایامی
زود می گذرد
دوستان خاذین دار هر کس صبر دارد با دید دوساله وارد ثقزوی گردد
اکنون با 120 تا 140 میلیون تومان می توانید صاحب 1 درصد شرکت شوید
شاید قیاس صحیحی نباشد ولی خاذین بوی شکربن و و پترو و فباهنر و ..... می دهد هیچ کس از سود بدش نمی آید پس با روند مخالفت نکنیم
تولید شرکت خاذین برای سایپا واجب است
فروش سایپا 3 هزار میلیارد تومان برای 12 ماه 92 و ارزش روز بازار آن یک دوم فروش آن
خاذین سهامدار عمده اش خسایپا است
حالا از 3000 میلیارد فروش سایپا یک پانزدهم متعلق به خاذین است
خوب اگر ارزش بازار خاذین را بر اساس سایپا بدست آوریم باید یک پانزدهم هزار و پانصد میلیارد تومان یا 100 میلیارد تومان الان باشد یعنی هر سهم 1000 تومان نه 140 تومان
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1394/12/22 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 100,000 میلیون ریال بهمبلغ 1,022,846 میلیون ریال ( از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها مبلغ 922846 میلیون ریال و ) در تاریخ 1394/12/26 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
نظر