کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یعنی به این زودی دوباره ازمحل تجدید دارائیها میتونه افزایش سرمایه بدهد؟
بله احتمال داره این کار صورت بگیرد برای اماده شدن سرمایه گذار خارجی شرکتهای بیمه باید بزرگ بشوند چند روز گذشته اعلام کرده بودند تقاضا خارجی برای سرمایه گذار خارجی در صنعت بیمه
این گفته ها سیگنال خرید نیست باید خودتان آینده این صنعت را برسی کنید و با منطق خرید کنید
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
افزایش سرمایه ازمحل تجدید دارئیها
به نظر میرسه که دیگه جاذبه ای نداشته باشه به دلائل زیر
اولا دارائی من سهامدار اضافه نمیشه یعنی قیمت میاد پایین وتعداد میره بالا
ثانبا همه سهمهایی که ازاین محل افزایش سرمایه میدهند تا مدت زیادی انگار به کما رفته اند وهیچ تحرکی درانها انجام نمیشود شما بیمه البرز رانگاه کن چی شد
افزایش سرمایه ازمحل تجدید دارئیها
به نظر میرسه که دیگه جاذبه ای نداشته باشه به دلائل زیر
اولا دارائی من سهامدار اضافه نمیشه یعنی قیمت میاد پایین وتعداد میره بالا
ثانبا همه سهمهایی که ازاین محل افزایش سرمایه میدهند تا مدت زیادی انگار به کما رفته اند وهیچ تحرکی درانها انجام نمیشود شما بیمه البرز رانگاه کن چی شد
قبالا هم گفتم این افزایش سرمایه های به دلیل ورود سرمایه گذار خارجی حتما لازم می باشد که دارند انجام میدهندبرای بعضی سود داره و همیشه آن چیزی که انتظارش را نداریم اتفاق می افتد !!!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
اسم افزایش سرمایه که میاد جوری ملت حمله میکنن به سمت صف های خرید که گویا قراره شرکت سودش را چند برابر کنه
این قضیه شایعات افزایش سرمایه شده محل کسب سود برای سفته بازارن
کارگزاری به تازگی رو این سهم فعال شده . فروشندگاه مراقب باشن
نظر