کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جالبه حتی یک تحلیل هم نمیزارن فقط توهمات و تخیلات خودشون رو عنوان میکنند یعنی یارو ندیده سمگا تو ثنوسا به حقوقیهای درصدی اضافه شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلیلش اردرهایی که روز چهارشنبه گذاشتن بود...دوست عزیز کرمان رو از 500 داریم میگیم شما قبل اینکه بازار یه سهم رو بشناسه باید بخرین 1020 هم صف فروش بود...
انشاالله سقف قبلی شاید اجازه بده...
موفق باشید
دلیلش اردرهایی که روز چهارشنبه گذاشتن بود...دوست عزیز کرمان رو از 500 داریم میگیم شما قبل اینکه بازار یه سهم رو بشناسه باید بخرین 1020 هم صف فروش بود...
انشاالله سقف قبلی شاید اجازه بده...
موفق باشید
دوست عزیز ما هم جای دیگر مشغول بودیم ...
صرفا 4 شنبه بر اثر دعواهای طرفین سهم را وارد واچینگ کردم و برسی کردم.
برای همین امروز گفتم کمی بخریم گویا این سهم بازی خودش را دارد
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
سلام با احترام به نظر شما دوست عزیز باید بگم قصد داشتند سهم رو بندازند و پایین جایگزین کنند میتونم برای این دهها دلیل بیارم از مسایل پشت پرده که بگذریم نوع معاملات سهم این رو ثابت میکنه اولا این که در 4 روزی که حقوقی فروخت با رنج منفی به سمت صف فروش میفروخت دوما روز چهارشنبه حقوقی که در منفی 5 در صف فروش گذاشت حاضر به دادن صف خرید در همون روز نشد یعنی حاضر نشد سهمشو ده در صد بالاتر بفروشه سوما همین امروز با توجه به صف خرید 5 میلیونی حقوقی سهمشو در منفی 5 برای فروش گذاشت که با توجه به عدم همراهی بازار حذف کرد چون فروشنده در صورت عدم برگشت قیمت سهم نیست ودر انتها اینکه این تخلف آشکار و محض به مدیران سازمان اطلاع داده شد و منتظر مجازات کارگزار و حقوقی فروشنده متخلفیم چون طبق قانون این کار خط دهی به معاملات و خلاف قانون است در ضمن معاملاتم انجام نمیشد چون بالای قیمت مجاز دوستان اردر خرید معتبر تا لغو گذاشته بودند و تا اونها حذف نمیشد قابلیت معامله وجود نداشت
من این حرف شما که همچنین ادبیاتی رو تا حالا به کار نبرده بودم قبول دارم ولی خدای من شاهده که میتونستم در راستای منافع اونها حرکت کنم و یه نوسان 40 درصدی بگیرم و سهمم رو هم بیشترشو بزارم سرجاش... ولی خدا وکیلی اگه شما یا هر کس دیگه جای من بود تن به همچنین کاری میداد؟؟؟ نمیخام بیشتر از این شرایط اون موقع رو باز کنم صلاح هم نیست من کسی نیستم قدرتیم ندارم جز خدا کس و کار با نفوذی هم ندارم که فردا حمایتم کنند فشاری که روی من بود وصف ناپذیر بود شاید هم کمی تندروی کردم این حرفتونو قبول دارم ولی خدا شاهده نیتم خیر بود باز هم اگه جایی رفتاری کردم که شما یا هر کسی رو آزرده کرد عذر خواهم و حلالیت میطلبم
سلام دوستان بارها گفتم اصلا خودتون رو درگیر مثبت و منفی بودن سهم نکنید سهم رو حداقل میان مدت در نظر بگیرید همچنان سهامدار هستم و خواهم بود
در اصل توسط sirjalal پست شده است
سلام دوست عزیز میزان مگاوات برق کرمان با بمپنا رو اگه برابر بگیریم( که برابر نیست و برق کرمان در سال آینده از بمپنا بیشتر خواهد شد) بمپنا 4 برابر کرمان سهم داره پس طبیعتا کرمان باید 4 برابر بمپنا قیمتش باشه
سلام اونایی که میگن نیروگاههای کرمان به بهره برداری نرسیده تعجب میکنم الان برق تهران توسط نیروگاه رودشور متعلق به ارین ماهتاب گستر تامین میشه برق شمال غرب کشور توسط نیروگاه ارومیه متعلق به ماهتاب تامین میشه 3000 مگاوات برق دیگشم یکی دوسال وارد مدار میشه نزدیک به هزار مگاوات بادی خورشیدیشم سال 97 وارد مدار میشه یک نگاه به سایت آرین ماهتاب گستر بندازید متوجه میشید
نظر