کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یکی از معایب بزرگ سهم شناور بسیار بالای اونه که عملا کل سهم شناوره!این موضوع موجب میشه تا میخواد تکانی بخوره سیل عرضه هارو داریم
با اینحال در این قیمتها(90 تومان)اضافه کردم و بنظر من ارزش صبر دارد. از نظر نقدشوندگی هم اوضاع مناسبی داره.
قیمت 90 تومان این سهم از نظر نسبت ریسک به بازده هم میتونه انگیزه خرید ایجاد کنه.
با حجم های بسیار سنگین و رکورد شکنی روزهای اخیر (از نظر حجم نه ارزش) امروز تونست از قیمت تئوریک بعد از افزایش سرمایه خود عبور کند. همچنان با بخش اصلی خریدها همراه هستم و بخشی فقط روزهای اخیر جهت تعادل در سبد و تبدیل به دیگر گزینه ها فروخته شده بود. اینکه چه قیمتی فروخته بشه بستگی به شرایط بازار و نحوه معاملات داره.
یکی از موارد مهمی که کمتر در بازار توجه میشه نسبت ریسک به بازده است. اگر در هر معامله ای این مهم رو مدنظر قراربدیم درصد موفقیت بالاتر و ضررها کمتر میشه که البته رعایتش سخته، که وسوسه نشیم!
هیچ توصیه ای نیست و خودمم در این قیمت قصدی بر خرید باتوجه به وضعیت دیگر گزینه ها و درصد خوب سهم در سبد ندارم. چه بسا بعد ها دوبرابر این قیمت هم خرید شود اما باید بطور نسبی با بقیه بازار سنجید.
همچنان روی حرفم هستم و شنبه اول وقت کرمان رو فروشی میبینم...... باید این سهم زیر 100 رو ببینه..... باید?.... باید بیاد پایین تا ما هم سوار شیم.... تنها نباید جایی بره... 300 میل صف خریدش بنظرم یه جورایی دام بود....
با حجم های بسیار سنگین و رکورد شکنی روزهای اخیر (از نظر حجم نه ارزش) امروز تونست از قیمت تئوریک بعد از افزایش سرمایه خود عبور کند. همچنان با بخش اصلی خریدها همراه هستم و بخشی فقط روزهای اخیر جهت تعادل در سبد و تبدیل به دیگر گزینه ها فروخته شده بود. اینکه چه قیمتی فروخته بشه بستگی به شرایط بازار و نحوه معاملات داره.
یکی از موارد مهمی که کمتر در بازار توجه میشه نسبت ریسک به بازده است. اگر در هر معامله ای این مهم رو مدنظر قراربدیم درصد موفقیت بالاتر و ضررها کمتر میشه که البته رعایتش سخته، که وسوسه نشیم!
هیچ توصیه ای نیست و خودمم در این قیمت قصدی بر خرید باتوجه به وضعیت دیگر گزینه ها و درصد خوب سهم در سبد ندارم. چه بسا بعد ها دوبرابر این قیمت هم خرید شود اما باید بطور نسبی با بقیه بازار سنجید.
آقا وحید و ایضا سایر دوستان سهامدار ،
آیا برای هیچکدام شما سود سهام واریز شده؟! آخرین گروه سود باید تا آخر خرداد پرداخت میشد ، من تماس گرفتم پیگیری امور سهام میگه سهامدار زیاده واریز سود طول میکشه!!!
تا این لحظه که خبری نشد از سود ...
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
این توصیه ها و تحلیلهای پشت سر هم قابل تامله!! /:.rolleyessmileyani
ارادت.... واچ لیستمون بود انتظار داشتم بیاد زیر 100 سوار شیم که مقاومت رو زد..... بنظرم تا 160 رو میبینه و مجدد میاد 100 رو تاچ میکنه و از اونجا میتونه استارت یه موج قوی رو بزنه....
آقا وحید و ایضا سایر دوستان سهامدار ،
آیا برای هیچکدام شما سود سهام واریز شده؟! آخرین گروه سود باید تا آخر خرداد پرداخت میشد ، من تماس گرفتم پیگیری امور سهام میگه سهامدار زیاده واریز سود طول میکشه!!!
تا این لحظه که خبری نشد از سود ...
درود
در زمان مجمع سالانه اخیر شرکت، سهامدار نبودم.
دیروز قسمتی از سهمم را فروختم.وبا پول 50 سهم یک پفک نمکی خانواده مینو خریدم.50 سهم
توسعه عمران کرمان برابر با یک پفک نمکی مینو قابل توجه اعضای هئیت مدیره درسته که از محل تجدید ارز یابی افزایش سرمایه داده ولی سوال اینجاست آیا شایسته است شرکت با این عظمت 50 سهمش با یک پفک نمکی برابر باشد.لازم است حقوقی های محترم این سهم با ارزش را از دست حقیقی های کودن که در این قیمت مفت فرو شنده هستند در بیا ورند. و بعدا با 10 برابر قیمت تحویل این امت همیشه در صحنه قرا ر دهند. علی برکت الله
به نظرم در حول و حوش 100 تومن واقعا برای خرید مناسب است حتی برای نوسان گیری! شنبه احتمالا مثبت خواهد بود! فشار فروش چندانی در قیمت فعلی ندارد و همین نشان می دهد از فروشنده در این قیمتها خالی است
نظر