کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام فنر کرمان رو به قدری فشردند که الان که رها شده قابلیت دستیابی نداره سهامداران فقط سهامداری در ضمن دوستان حتما صدقه بدین که از چشم زخم و اتفاقات بد در امان باشید اگر به نیت سلامتی امام زمان ع باشه که خیرش چندین برابره
جناب جعفر زاده سهمی با ناو 12 هزار تومانی پر ریسک؟؟ اگر هر کدام از تحلیل ها اشتباه هست لطفاً با دلیل بگید که من توضیح بدم...امروزنزدیک دو میلیون سهم معامله شد از یک شرکت با 200میلیون سهام من خودم امروز شخصاً اضافه کردم..اصلاً پیشنهاد خرید نمیدم فقط تحلیلگران بنیادی و اساتید عزیز رو ازشون میخوام سهم رو بررسی کنند...تحلیل های دیگران رو هم ببینیم ممنون میشم...
سلام؛ دوست عزیز میتونید کمی شرح بدید ک ناو 12 هزار تومانی چطور محاسبه شده است؟ چقدرش نیروگاهیه؟ چقدرش ساختمانی؟ این سهم بابت سهامش در ماهتاب حدود صدو هفتادو پنج هزارم کیلووات به ازای هر سهم نیروگاه داره ک میشه حدود یک دلار، و تقریبا همین مقدار هم طرح.
در ضمن در ارزش گذاری یک سهم سرمایه گذاری فقط ناو مهم نیست، سود هم مهم هست. بمپنا هم نیروگاهه داره، ولی کرمان چرا نمیتونه سود بسازه؟
من منکر ارزش سهم نیستم؛ 460 خریدم و 720 هم خارج شدم اما دلیل نمیشه ک ناو سهم رو 12000 تومن یعنی 4 دلار بدونم. الان هم قطعن در مقایسه با مپنا اوروولیو هست.
مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشههای هم لذت ببریم
جناب جعفر زاده سهمی با ناو 12 هزار تومانی پر ریسک؟؟ اگر هر کدام از تحلیل ها اشتباه هست لطفاً با دلیل بگید که من توضیح بدم...امروزنزدیک دو میلیون سهم معامله شد از یک شرکت با 200میلیون سهام من خودم امروز شخصاً اضافه کردم..اصلاً پیشنهاد خرید نمیدم فقط تحلیلگران بنیادی و اساتید عزیز رو ازشون میخوام سهم رو بررسی کنند...تحلیل های دیگران رو هم ببینیم ممنون میشم...
سلام و شب بخیر دوست عزیز : ناو 12000 تومانی را خودت تحلیل کردی و یا از سایتها و شایعات بازار الهام گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اولا فروش در حجم بالا با قیمت بالا علامت خوبی نیست / مگر فروشنده سایتها را نخوانده که ناو سهم 12000 تومان است پس چرا میفروشد ؟ دوما بازار بی رحم است سهمی که 100 و یا 200 درصد رشد کرده اصلا برای خرید مناسب نیست . سهمی فرابورسی است و اگر بخواهد اصلاح داشته باشد پدر صاحب سهم که در پیک قیمتی خریده است را در میاورد و..و...و...و..
سلام؛ دوست عزیز میتونید کمی شرح بدید ک ناو 12 هزار تومانی چطور محاسبه شده است؟ چقدرش نیروگاهیه؟ چقدرش ساختمانی؟ این سهم بابت سهامش در ماهتاب حدود صدو هفتادو پنج هزارم کیلووات به ازای هر سهم نیروگاه داره ک میشه حدود یک دلار، و تقریبا همین مقدار هم طرح.
در ضمن در ارزش گذاری یک سهم سرمایه گذاری فقط ناو مهم نیست، سود هم مهم هست. بمپنا هم نیروگاهه داره، ولی کرمان چرا نمیتونه سود بسازه؟
من منکر ارزش سهم نیستم؛ 460 خریدم و 720 هم خارج شدم اما دلیل نمیشه ک ناو سهم رو 12000 تومن یعنی 4 دلار بدونم. الان هم قطعن در مقایسه با مپنا اوروولیو هست.
سلام تحلیل بازار نیست تحلیل دوست بنده هست که یکی از بهترین تحلیلگران بنیادی هستن ایشون...
در مورد رشد من سوال دارم از شما آیا شبندر 120 تومانی نشد 1800؟ آیا کفرا کسرا بالای 1000 درصد رشد نکردن؟
گاهی اوقات سهام هایی در بازار بورس پیدا میشه که از ارزش واقعی فاصله زیادی دارن کسی که بتونه این سهام ها رو شناسایی کنه سود میکنه...
و این میشه که یکی در این بازار کمی سود میکنه و یکی دیگه بیشتر هرکسی براساس ریسکی که میکنه باید به اندازه ریسکش سود کنه...هرچند کرمان در این قیمت ها هم کاملاً کم ریسکه سهم از 500 تا 460 معرفی شد...هرچند دلیل قفل شدن سهم شناختن سهم توسط بازاره...
موفق باشید.
سلام و شب بخیر دوست عزیز : ناو 12000 تومانی را خودت تحلیل کردی و یا از سایتها و شایعات بازار الهام گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اولا فروش در حجم بالا با قیمت بالا علامت خوبی نیست / مگر فروشنده سایتها را نخوانده که ناو سهم 12000 تومان است پس چرا میفروشد ؟ دوما بازار بی رحم است سهمی که 100 و یا 200 درصد رشد کرده اصلا برای خرید مناسب نیست . سهمی فرابورسی است و اگر بخواهد اصلاح داشته باشد پدر صاحب سهم که در پیک قیمتی خریده است را در میاورد و..و...و...و..
سلام فنر کرمان رو به قدری فشردند که الان که رها شده قابلیت دستیابی نداره سهامداران فقط سهامداری در ضمن دوستان حتما صدقه بدین که از چشم زخم و اتفاقات بد در امان باشید اگر به نیت سلامتی امام زمان ع باشه که خیرش چندین برابره
در اصل توسط sirjalal پست شده است
سلام دوستان مشکل اینجاست کسی اینقدر نداره صفو عرضه کنه علی ایحال فرقی هم نمیکنه سهمی با ناو 12000 تومن اینجاها نمیمونه حالا چی با عرضه چی بدون عرضه
در اصل توسط sirjalal پست شده است
سلام خدمت دوستان ببینید اول یک نکته رو عرض کنم اگر دلسوز سهم هستید تاپیک رو از جو محترمانه ... تحلیلی ... خارج نکنید به هیچکس اجازه بی احترامی حتی اگر موافق با نظر شما هست ندین من بیش از یکسال در این تاپیک مطلب میزارم و اکثر مواقع هم تنها و تنها خودم مطلب میزاشتم به قیمت سهم هم کاری نداشتم و الانم ندارم این سهم رو به دید میان مدت نگاه کنید احتمال بسته شدن نماد رو نمیدم ولی شفاف سازی احتمالش زیاده توصیه میکنم اصلا فراموش کنید این سهمو دارید واقعیت اینه قیمت سهم اینا نیس همه هم میدونن حالا چه بخان چه نخان این سهم روندش مثبته اما طبیعتا خیلیها از رو دلسوزی با تعادل سهم موافقند که خب منطقیه اما این سهم خواهانش صبر ندارن دیگه هر عرضه ای رو میبلعند اما هر اتفاقی بیفته سهامدار خواهم ماند
سلام دو درصد سهام معامله شد ناو 12000 تومنی سهم توهم نیست و الا حقوقیا ده بار صفو داده بودن مبارک دوستان باشد هرگز یک عدد هم نفروختم امروز 182831 سهم برای خودم و دوستان خرید کردم قیمت سهم اینا نیس تصمیم با شماست
سلام جالبه هر سهمی شفاف سازی میده تازه جو میاد روش چون بازار میدونه شفاف سازیها اجباریه خود جناب صفا خواه هم میدونه ارزش سهم اینا نیس لپارس شفاف سازی داد فروش زمین منتفی هست دو هفته بعد برای فروش زمین بسته شد کرمان هم همینه تا صبح میفروختند خریدار بود نکته جالبتر حقوقی بود که تو صف حرید منتظر عرضه سهم بود مبارک همتون باشه فکر نکنید خرید دو درصد شرکت در یک روز و نشستن میلیونی در صف خرید کار من و شماست اینایی که میگن سفته بازی رفته بالا فقط به شعور خودشون دارن توهین میکنن کدوم سفته بازی به بیست سی درصد سود قانع نیست؟؟؟ کدوم سفته بازایی ده درصد شرکتو جمع میکنن اگه بکنن چطوری میخان بفروشن؟؟؟ اگه سفته بازی هست و نمیارزه چرا حقوقیاش عرضه نمیکنن ؟؟؟ چرا حقوقیاش میخرن؟؟؟ سازمان عمران کرمان سهامدار دوم هم سفته بازه میاد رو هشتصد خرید میکنه؟؟؟ اونایی که میخرن میدونن چی میخرن امروز بیش از 4 میلیون سهم معامله شد 4 میلیون واسه کرمان مثل 200 میلیون معامله برای مپنا هست نکته دیگه دوستان حتما صدقه بدید هر رشد سهم حسرت خیلیا رو به دنبال داره حتما صدقه بدین تا از گزند چشم زخم در امان باشید ... با کرمان بمانید ... کرمان سهمی بی همتاست
سلام خیلی از دوستانی که تحلیل کرمان رو میگرفتند اصلا باور نمیکردند چنین سهمی در بازار وجود داشته است هرگز فروشنده نبودم و تا آشنایی کامل بازار با این سهم به تلاشم ادامه خواهم داد خوشبختانه سایتهای معتبر بسیار تحلیل من رو گذاشتند بله کرمان سهمی با ناو 12000 تومنی قیمتش اینا نیس............ ایران خودرو 450 تومنی اومد شد 90 تومن بعد شد 350 تومن خگستر300 تومنی شد110 تومن و 110 تومنی شد 650 تومن بعد شد 270 تومن الان 430 تومن حالا بیایم بگیم به سهامدارای خودرو و خگستر و دهها سهم دیگه بگیم از پارسال و پیارسال شما چه فرقی کردید؟؟؟ خب اگه این باشه هیچ سهمی نباید افت کنه نباید رشد کنه این سفسطه هست بازار در کوتاه مدت (دو سه ساله) شاید اشتباه کنه که میکنه اما به قول وارن بافت در بلند مدت مانند ترازوی دقیق عمل میکنه این اشتباهات بازار ماهم به دلیل شرایط متغیر سیاسی هست این شرایط به ثبات برسه هر سهمی به حق خودش میرسه و از این نوسانات چند ده درصدی خبری نخواهد بود اکثر سهمهای بازار در شرایط ثبات سیاسی قیمتهای فعلی براشون رویا خواهد شد .... در هر صورت عزیزان من سهامداران کرمان، لذتشو ببرید مارو هم از دعای خیر فراموش نکنید که به شدت محتاجم...........لطفا صدقه رو فراموش نکنید هر روز صبح حتی اگه شده پول خرد این کارو انجام بدید صدقه هفتاد بلا رو دفع میکنه جدی بگیرید
سلام این تحلیل رو خیلی وقته گذاشتم مال امروز و دیروز نیست مال همون موقعی هست که سهم رشد نکرده بود ولی بازار اینو نمیدونست و الان متوجه شده است حالا یه عده دیدن تحلیل محکمه یه عده هم یا بلد نبودن متوجه بشن یا نخواستن متوجه بشن الان که رشد سهم رو میبینن نمیخان اشتباه خودشونو قبول کنن چون تحملشو ندارن پس طبیعتا میگن ما اشتباه نمیکنیم تمام اینایی که این 20 میلیون سهمو خریدن اشتباه کردن بعد امیدوار میشن که ملت دیگه اشتباه نکنن اما حتی یکبار حاضر نیستن این تحلیل رو با دقت بخونن این مشکل افراد تازه کار هست زیر ده سال تجربه به نظر من یعنی تازه کار هر چند این تحلیل هم کامل و بی خطا نیست اما اگه درصد خطا حتی 50 درصد هم باشه بازم قیمت سهم اینا نیس سهامداران کرمان این تحلیل رو بخونید لذت ببرید
سلام دوست عزیز اگر صفحات قبلی رو مطالعه کرده باشید تمام تحلیل ها موجوده....تحلیلم از بازار نیست تحلیل دوست خودم sirjalal عزیز هست...
موفق باشید.
بزرگوار تحلیل خودت رو بگو تا در مورد مبانی اش کمی حرف بحث بشه. نرخ تبدیل برق ب گاز را برای نیروگاه سیکل ترکیبی گرفتید ک این طور نیست. نیروگاه گازیه و البته توی شرایط ایزو هم کار نمیکنه ک بازدهی اش بشه 33%، حدود 20تا 25 منطقیه.
نرخ گاز را یارانه ای و برق را ازاد گرفتید.
شرکت خصوصی نمیتونه برق صادر کنه و باید بده به توانیر.
نرخ ساخت نیروگاه گازی را بالا گرفتید
از همه مهم تر اینکه مطابق اطلاعات موثق همین الان هم نیروگاه رود شور تقریبا روزی - دقت کنید روزی حدود 2 میلیارد تومن- سودش هست؛ چرا کرمان از این موضوع چیزی گیرش نمیاد؟
مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشههای هم لذت ببریم
نظر