توسعه عمران کرمان ( کرمان )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • reza202
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 166

پاسخ : توسعه عمران کرمان ( کرمان )

در اصل توسط sirjalal پست شده است
    سلام دوست عزیز نمیدونم چرا همچنین فکری کردی اما دوتا مطلب خدمتت بگم اول اینکه اگه کسی بیش از یک ای دی داشته باشه مدیریت تالار از طریق ای پی ها متوجه میشه این رو اعلام و اون ای دیهارو اخراج میکنه مثل همین چند وقت پیش که از قضا دو تا نارنجی پوش هم جزوشون بودند دوم این که خیلی این تاپیکهای بورسی رو جدی نگیر خودتو اذیت نکن واقعا این تاپیکها در قیمت سهم بی تاثیره من به این نتیجه رسیدم که خدمتت میگم مطمین باش داستان سهمها جایی خارج از این تاپیکها نوشته میشه .... مثلا تو همین کرمان من بیش از یکساله دارم مطلب مشابه میزارم تا دو ماه پیش امار بیننده هاش به تعداد انگشتان دست هم نمیرسید معاملاتش هم حجمی نداشت تا اینکه سهم رشد کرد و حجم بالایی معامله شد بیننده های این تاپیک از روزی هزار تا هم فراتر رفت در واقع این تاپیک کسی رو روی سهم نیاورد بلکه این شرایط سهم بود که باعث شد افراد سراغ این تاپیک بیان
    سلام دوست عزیز این 1568 مگاوات دقیق هست دوباره بررسی بفرمایید به طور مثال شما نیروگاه ارومیه رو محاسبه نکردید هر چند فرقی هم نمیکنه قیمت کرمان به ازا هر سهم 1000 تومن یعنی ارزش کل 200 میلیارد تومن برای شرکت در واقع ارزش کل شرکت از یک نیروگاه صد مگاواتی هم کمتر هست
    سلام دوست عزیز ممنون از نیت خیرت ... اما دوست عزیز اگه تو روزای مثبت بیام پست بزارم میگن سهم رو میخاد بندازه دیگه نگاه نمیکنن از این 50 میلیون سهم مگه چقدش میتونه مال این بنده خدا باشه .... در مورد قسمت دوم مطلبتون باید بگم اگه واقعا کسی از روی تحلیلهای من سهمو خریده باشه که گمان نمیکنم به تعداد انگشتان دست هم برسه اصلا نباید نگران نباشه چی من باشم چی نباشم بالاخره مرگ حقه اگر من مردم که تحلیلهام با من از بین نمیرن هستن ... در هر صورت دوست عزیز من عقب نشینی نکردم چشم بیشتر در خدمت دوستان خواهم بود باز هم ممنون از تذکرتون

نظر

• reza202
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 166

سلام دوست عزیز تحقیق کنید برق شمال غرب کشور رو خیلی وقت هست نیروگاه ارومیه داره تامین میکنه یه لینکی هم گذاشتم از فارس نیوز تو صفحات قبل هست تو فارس نیوز هم میتونید سرچ کنید... وکیل 32 میلیاردی ... این قضیه وکیل 32 میلیاردی افشاگری جناب قاضی زاده نماینده مردم ارومیه هست که اشارات جالبی هم به نیروگاه ارومیه کرده است اینو بخونید کل داستان میاد دستتون ...درصد شراکتشون هم تقریبا مساوی هست ...

نظر

• ayda saharkhiz
        عضو عادی
        • Dec 2010
        • 38

در اصل توسط ayda saharkhiz پست شده است View Post
        به نام خدا
        ببینید دوستان شرکت های ساختمونی رو یه نگاه بکنین ثباغ و آ س پ 80 میلیارد سرمایشونه ، ثتران و ثشرق و وتوس 60 میلیارد سرمایشونه ، اما کرمان با این همه نیروگاه و معدن و ساختمون های آماده به فروش و زمین ها مرغوب در بهترین جاهای ممکن کل سرمایش 20 میلیارده ... نتیجه با خودتان.
        اینا شرکت های خارج از بورسش هستن :

آرين ماهتاب گستر با حدود 22 درصد
        ماهتاب گستر کارمانيا ، 100 درصد
        ارگ اذين بم
        صنايع روي کرمان، 100 درصد سهام
        ساختماني برج هزار کرمان ،98 درصد
        نخل شيرين کرمان
        بين المللي پارس تجارت
        عمران ومسکن سازان استان کرمان
        بورس انرژي ، 377 هزار سهم در حدود 0.19 درصد
        صنايع جيرفت سلولز
        زراعت جوب هامون
        نمايشکاهها بين المللي کرمان ، 35 درصد
        کرمان کرک
        پترو شيمي هامون
        عمران سبزواران کرمان

حالا برسیم یه مختصر توضیحاتی عرض کنم خدممتون مثلا همین معادن روی کرمانش سال گذشته 5000 تن خاک فروخته 94 میلیارد فروشش شده اما امسال تو شش ماهه 120 تن فروخته شده 9 میلیارد فروشش یعنی می بینین که در واقع هیچی نفروخته نگه داشته همشو برا آخر سال .

خوب برسیم به شرکت ساختمانی برج هزاره :

زمین رامسر ، جهت فروش به مشاورین املاک معرفی شده که احتمالا تا الان فروخته شده . (شامل 3000 اداری و 380 متر تجاری البته آماده کامل فروش تا اینجا)
        دو فقره زمین هفت باغ ، به قطعات 500 متری تا 1000 واحدی تفکیک شده و ثبت هم شده و اونم در حال فروشه .
        ملک ابوحامد ، با میراث فرهنگی هماهنگ شدن و اونم در حال فروشه.
        ملک خیابان 17 شهریور تهران ، که اونم سپرده به املاک یا برا فروش .
        دو تا آپارتمان تو کیش ، که در تاریخ 9 مهر یکیش فروخته شده به مبلغ 400 میلیون تومان یعنی متری 4 میلیون و دویست هزار تومان فقط یه واحد فروختن از دو تا آپارتمان
        آپارتمان های ابن سینا ، که تو شش ماه 450 مترمربعش شو 934 میلیون تومان فروخته

حالا آریان مهتاب گسترشو که دیگه همه جا تحلیلش هست شامل 10 تا نیروگاه و طرح های توسعه و ... خودش واسه خودش یه دنیاییه .

من دوستان چند وقتیه رو این سهم کار می کنم و اینجا هم زد و شرمنده دوستان هم شده ام که چند روزه صف فروشه اما واقعیتش اینه که این شرکت 200 میلیون برگه سهم داره 65 میلیون برگش دسته سهامدار عمدشه و 51 میلیونشم وقتی سهم بالای هزار تومان اومد تا الان معامله شده یعنی یک چهارم شرکت اگه متوسط هزار تومان در نظر بگیریم با 50 میلیارد می شه صاحب 25 درصد سهام شرکت و این همه زیر مجموعه و زمین شد ، خوب این یعنی یه چیزی بیشتر از طلا برا حقوقی ها ، پشت فروش این زمین ها تریلی تریلی پول خوابیده مشخصه که بخوان هر ادایی رو دربیارن که بشه پایین تر خرید و جمع کرد حساب کنین ببینین حالا یه شرکتی بخواد رو 800 مثلا سهم رو جمع کنه چقدر بیشتر سود می کنه و به خاطر همین طمع حقوقی سهم به این روز افتاده اما آخرش که چی .

اما بنده با علم بر این مطالب و دانسته هام سهم رو خریدم نه از روی سفته بازی و فکر می کنم قیمت و ارزشش خیلی خیلی بیشتر از این حرف هاست و منطقم تحلیل ها هستن نه جو زدگی .

دوستان یه خواهش ازتون دارم لطفا منو از دعای خیرتون محروم نفرمایین خیلی به دعای تک تک تون نیاز دارم .
        در رابطه با زیر مجموعه ها و شركت آرین ماهتاب گستر به طور خلاصه عرض کنم که در ایران به طور کلی سه تا ابرقدرت در حوره برق وجود داره که بزرگترینش مپنا و دومینش همین آرین ماهتاب گستره که در سال های آینده ظرفیت تولیدش از مپنا هم بالاتر می ره ، اما ماهتاب گستر 11 تا نیروگاه داره که 4 تاش به مرحله تولید برق رسیدن البته در فاز های اول ، که از میون همشون نیروگاه رودشور از هم بزرگتره و در نزدیکی تهران قرار داره و قسمت بسیار زیاد سودآوری ماهتاب از این نیروگاهه تقریبا بالای 90 درصد ، تازه هنوز این فاز اول این نیروگاهه ،دقیق بگم اینكه ظرفیت کلی نیروگاه 2100 مگاواته که تاكنون 789 مگاوات در غالب 3 واحد 262 مگاواتی به بهره برداری کامل رسیده .

کلا شركت بیش از 3000 مگاوات طرح در دست اجرا داره که همه آنها در سال 95 به بهره برداری می رسن و حساس ترین موضوع اینكه عمده نیروگاه های ساخته شده تا اینجا با دلار 1000 تومانی به بهره برداری رسیدن و با بهای تمام شده در صورت های مالی شركت منعكس شده اند

نکته بسیار مهم در برآورد پیش بینی شرکت آرین مهتاب گستر اینکه سود هر سهم این شرکت در سال 92برابر 243272000 میلیون ریال به ازای هر سهم بوده که در سال 93 رسیده به 368276000 میلیون ریال و در برآورد پیش بینی بودجه کرمان در سال 94 ، کررمان پیش بینی 368276000 میلیون ریال را برای سال 94 در بودجه خود پیش بینی کرده یعنی تقریبا برابر با سود سال مالی قبل و توجه داشته باشید جهش سود آوری سال گذاشته آرین مهتاب گستر رو در حدود 50 درصد جهش سودآوری بین سال 92 و 93 داشته است .

نظر

• sorena
          عضو عادی
          • Nov 2014
          • 78

در اصل توسط ayda saharkhiz پست شده است View Post
          در رابطه با زیر مجموعه ها و شركت آرین ماهتاب گستر به طور خلاصه عرض کنم که در ایران به طور کلی سه تا ابرقدرت در حوره برق وجود داره که بزرگترینش مپنا و دومینش همین آرین ماهتاب گستره که در سال های آینده ظرفیت تولیدش از مپنا هم بالاتر می ره ، اما ماهتاب گستر 11 تا نیروگاه داره که 4 تاش به مرحله تولید برق رسیدن البته در فاز های اول ، که از میون همشون نیروگاه رودشور از هم بزرگتره و در نزدیکی تهران قرار داره و قسمت بسیار زیاد سودآوری ماهتاب از این نیروگاهه تقریبا بالای 90 درصد ، تازه هنوز این فاز اول این نیروگاهه ،دقیق بگم اینكه ظرفیت کلی نیروگاه 2100 مگاواته که تاكنون 789 مگاوات در غالب 3 واحد 262 مگاواتی به بهره برداری کامل رسیده .

کلا شركت بیش از 3000 مگاوات طرح در دست اجرا داره که همه آنها در سال 95 به بهره برداری می رسن و حساس ترین موضوع اینكه عمده نیروگاه های ساخته شده تا اینجا با دلار 1000 تومانی به بهره برداری رسیدن و با بهای تمام شده در صورت های مالی شركت منعكس شده اند

نکته بسیار مهم در برآورد پیش بینی شرکت آرین مهتاب گستر اینکه سود هر سهم این شرکت در سال 92برابر 243272000 میلیون ریال به ازای هر سهم بوده که در سال 93 رسیده به 368276000 میلیون ریال و در برآورد پیش بینی بودجه کرمان در سال 94 ، کررمان پیش بینی 368276000 میلیون ریال را برای سال 94 در بودجه خود پیش بینی کرده یعنی تقریبا برابر با سود سال مالی قبل و توجه داشته باشید جهش سود آوری سال گذاشته آرین مهتاب گستر رو در حدود 50 درصد جهش سودآوری بین سال 92 و 93 داشته است .
          پاراگراف آخر را از چه منبعی نوشتید؟ به نظر صحیح نیست
          اون 24 میلیارد برای 92 سود هر سهم نیست اون سود خالص شرکت است که البته طبق خوانده های من از اون 24 میلیاردی که گفتین خیلی بیشتر بوده و حدود 36 میلیارد بوده و پیش بینی شده 93 (تا پایان اسفند 93) فروش به 400 میلیارد و سود خالص شرکت به 110 میلیارد برسه که بالای 105 تومن برای هر سهم از 200 میلیون سهم کرمان میشه (البته تقسیم سود حدود 60 تا 70 تومنه) که سه برابر سال قبل است و عدد قابل توجهی است
          درست متوجه نشدم با گوشی فونت اعداد انگلیسی با حروف فارسی قاطی میشه نمیشه تشخیص داد شاید منظورتون از اون 24 میلیارد تومنی که نوشتید سهم کرمان از آرین مهتاب بوده که درست به نظر میاد (110 میلیارد تقسیم بر 22%)
          آخرین ویرایش توسط sorena؛ 2014/12/05, 10:39.

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

این عکس را یه بوقچی در اوج قیمت در سایت همسایه گذاشت

فقط برای یادآوری و اینکه ببینید آدم برای چندغاز سود چه ها نمیکند البته نسبت دادن انسان به اینگونه افراد ظلم به انسانیت است
            معلوم نیست فتوشاپ کردند چه کردند؟

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

فتوشاپ نیست . اردرای قبل تایم معاملاته فک کنم . [emoji4]

نظر

• mamadzar
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 396

در اصل توسط heydar";568812][B][COLOR="#FF0000 پست شده است
                این عکس را یه بوقچی در اوج قیمت در سایت همسایه گذاشت[/COLOR][/B]

فقط برای یادآوری و اینکه ببینید آدم برای چندغاز سود چه ها نمیکند البته نسبت دادن انسان به اینگونه افراد ظلم به انسانیت است
                حیدر جان اینو توی چند صفحه قبل هم دوستمون نوام چامسکی گذاشته بود . فکر نمی کنم شما منظورتون ایشون بوده باشه ولی چون ممکنه برای کاربران این شائبه پیش بیاد ، گفتم بهتون بگم که شفاف سازی کنید ;)

چون به شخصه فکر نمی کنم به نوام این وصله ها بچسبه ، به شخصه حداقل به خاطر زحماتی که توی تاپیک آموزشیش کشیده بسیار مدیونش هستم .

روز همگی خوش
                آخرین ویرایش توسط mamadzar؛ 2014/12/09, 16:26.
                وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                  حیدر جان اینو توی چند صفحه قبل هم دوستمون نوام چامسکی گذاشته بود . فکر نمی کنم شما منظورتون ایشون بوده باشه ولی چون ممکنه برای کاربران این شائبه پیش بیاد ، گفتم بهتون بگم که در شفاف سازی کنید ;)

چون به شخصه فکر نمی کنم به نوام این وصله ها بچسبه ، به شخصه حداقل به خاطر زحماتی که توی تاپیک آموزشیش کشیده بسیار مدیونش هستم .

روز همگی خوش
                  سلام نه منظور ایشون نبود ما ارادت خاصی خدمت ایشان داریم
                  گفتم سایت همسایه(بورکس)

نظر

• reza202
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 166

سلام دوست عزیز همچنین میگین کرمان انگار کل بازار سر تا سر سبزه کرمان ریزش داشته فقط عزیز بازار خرابه دستوری عرضه می کنن اون به اصطلاح بوقچی هم که شما عرض میکنید عکسی از درخواست های خرید واقعی گذاشتن...هیچکس نمی دونست بازار منفی میشه...تا روز قبل از خبر نهایی هرکسی یه چیزی میگفت یکی میگفت بنر تبلیغاتی به ما گفتن چاپ کنید یکی میگفت خبر مستقیم از فلانی به شخص من رسیده که مذاکرات تموم شده هستش روز بعد که توافقی در کار نبود همه تکذیب که نه من چیزی نگفتم کاش جمع بندی نکنیم چون بنده یه سال سهامدار همین شرکت هستم و اطلاعات کرمان رو در همینجا میزارم...فکر نمیکنم کسی که یک سال سهامدار باشه سفته باز یا بوقچی باشه :)
                    موفق باشید
                    در اصل توسط heydar";568812][B][COLOR="#FF0000 پست شده است
                    این عکس را یه بوقچی در اوج قیمت در سایت همسایه گذاشت[/COLOR][/B]

نظر

• abstract
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1506

کرمان یه سهم پیچیده و فوق العاده با ارزشه
                      ولی خریدار واقعی رو باید در عمل مثل بترانس دید
                      نه اینکه تا حقوقی دستشو گذاشت رو اینتر اردرها غیب بشن . نشون میده فقط برا موج سواری اومده بودن که با تهدید حقوقی در رفتن . علی موند و حوضش

نظر

• مشتاق
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 150

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                        حیدر جان اینو توی چند صفحه قبل هم دوستمون نوام چامسکی گذاشته بود . فکر نمی کنم شما منظورتون ایشون بوده باشه ولی چون ممکنه برای کاربران این شائبه پیش بیاد ، گفتم بهتون بگم که شفاف سازی کنید ;)

روز همگی خوش

اين عكس مال يك هفته قبله اول از زمانش مطلع بشيد بعد جو بدين. البته اگر نيت تون خيره.

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
                          دوستان توجه کنند خرید سهم من بعد پر ریسک است . تا الان 100 درصد گین داده است و هر لحظه احتمال نزول کوتاه مدت را دارد .
                          در اصل توسط reza202 پست شده است View Post
                          جناب جعفر زاده سهمی با ناو 12 هزار تومانی پر ریسک؟؟ اگر هر کدام از تحلیل ها اشتباه هست لطفاً با دلیل بگید که من توضیح بدم...امروزنزدیک دو میلیون سهم معامله شد از یک شرکت با 200میلیون سهام من خودم امروز شخصاً اضافه کردم..اصلاً پیشنهاد خرید نمیدم فقط تحلیلگران بنیادی و اساتید عزیز رو ازشون میخوام سهم رو بررسی کنند...تحلیل های دیگران رو هم ببینیم ممنون میشم...
                          در اصل توسط reza202 پست شده است View Post
                          سلام دوست عزیز اگر صفحات قبلی رو مطالعه کرده باشید تمام تحلیل ها موجوده....تحلیلم از بازار نیست تحلیل دوست خودم sirjalal عزیز هست...
                          موفق باشید.
                          چقدر زود دیر میشود / (((( شاعر شیرین زبانی یگوید : تو مو میبینی و من پیچش مو )))) یادش گرامی

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

یکشنبه زیر 800 میرود و اگر حمایت خوب نشود ...... /:.nono.:/ :.thumbsdownsmileyan:.thumbsdownsmileyan

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2519&page=13
                              تقریبا سه صفحه بحث کردم که این سهم سودش روی هواست انموقع بالای 1000بود بنظرم
                              الان با ناو12هزاری مذکور باید سودش اقلا2تا3هزار باشد و پی بر ای0.3
                              حتی با سفته باز ی هم نشد سه روز سهم روی مقاومتی که گفتم مثبت باشد ...و تنها یک روز مثبت بود و بک کرد و ریخت
                              اخرش حاج جلال نگفت سود این سهم برای 94چند است...؟
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

نظر

• smm
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 61

مرورش خالی از لطف نیست

در اصل توسط smm پست شده است View Post
                                سلام؛ دوست عزیز میتونید کمی شرح بدید ک ناو 12 هزار تومانی چطور محاسبه شده است؟ چقدرش نیروگاهیه؟ چقدرش ساختمانی؟ این سهم بابت سهامش در ماهتاب حدود صدو هفتادو پنج هزارم کیلووات به ازای هر سهم نیروگاه داره ک میشه حدود یک دلار، و تقریبا همین مقدار هم طرح.

در ضمن در ارزش گذاری یک سهم سرمایه گذاری فقط ناو مهم نیست، سود هم مهم هست. بمپنا هم نیروگاهه داره، ولی کرمان چرا نمیتونه سود بسازه؟

من منکر ارزش سهم نیستم؛ 460 خریدم و 720 هم خارج شدم اما دلیل نمیشه ک ناو سهم رو 12000 تومن یعنی 4 دلار بدونم. الان هم قطعن در مقایسه با مپنا اوروولیو هست.
                                مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشه‌های هم لذت ببریم

نظر

در حال کار...
                                X