حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    رشد و راحتی هرگز با هم زندگی نمی کنند.

می دونم رشد سخته اما ارزشش رو داره .
    +++

نمیشه ریسک نکرد.....و انتظار جهش داشت:D
    میثم بستگی داره رشد رو چی تعریف بکنی
    رشدی که آرامش و آسایش آدم رو تحت شعاع قرار بده فاقد ارزشه
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      میثم بستگی داره رشد رو چی تعریف بکنی
      رشدی که آرامش و آسایش آدم رو تحت شعاع قرار بده فاقد ارزشه
      کلا هر رشدی ....تلاش میخواهد و سختکوشی!

در حوزه ی کاری ما هم میشه ریسک کردن
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20667

#برق #زغالسنگ

سقوط 48%-? قیمت زغالسنگ حرارتی در بورس چین ... قیمتها امروز چهارشنبه نیز 13%- کاهش داشته و به کف مجاز روزانه افت قیمت زغالسنگ حرارتی برخورد کرده است!

این موضوع بحران انرژی چین را مدیریت کرده و از نگرانی ها می کاهد!

#China's most-traded thermal #coal futures contract hit limit-down again, slumping 13% to hit 1,033.8 yuan/t. The contract plunged nearly 48% in eight days @Commodities

+++

شنبه پتروشیمی ها میگرخن (-؛ مخصوصا اوره و متانول...
        ///

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

کلا هر رشدی ....تلاش میخواهد و سختکوشی!

در حوزه ی کاری ما هم میشه ریسک کردن
          از لحاظ سختی که من بارها گفتم، معامله گری سخت ترین و مشکل ترین کار راحت دنیاست!

ولی ظاهرا منظور دوستمون چیز دیگه است

دکتر هولاکویی(روانشناس معروف) میگه : آدم عاقل هیچ وقت از خوابش نمیزنه که اتاق خواب بزرگتری داشته باشه!

اتاق خواب بزرگ داشتن، یا به جای یک اتاق خوابه...5تا اتاق خواب داشتن خوب معلومه خیلی خوبه! ولی به شرطی که به خاطرش از خواب ات (آرامش ات) نزده باشی.

خلاصه که مییثم جان! تو الان مشکل ات اتاق خواب نیست. مشکل ات اینه که ظاهرا همش تنهایی میری اونجا:D

اینقد بفکر زیاد کردن تعداد اتاق خواب نباش! به تقویت ساکنین این اتاق خوابها بپرداز:p
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

در پست بعد رشته توییتی ارائه میشه که بسیار ترسناکه!
            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

‏‎#زلزله_تهران
              بابت زلزله تهران یک توییت زدم که انواع و اقسام فحاشی ها را شنیدم ولی توییت درست است. هیچ تفکر فاشیستی و خودخواهانه و نگاه از بالا به پایین نیست.
              ببینید در مدیریت بحران میگویند
              باید از
              مرگ انسانها
              و خسارت به اموال تا میتوانیم باید جلوگیری کرد.
              1/

‏بله تهران زیبای شما با زلزله احتمالی که من پیش بینی وقوع نکردم فروخواهد ریخت.
              این را متخصصین بحران میگویند:
              زلزله تهران بزرگترین فاجعه بشری کل تاریخ است.
              حالا راه حل چیست؟
              خوب من که تهران را نساختم. شما تهرانی ها ساختید در همان اتاقهایی که میگویید بدنیا آمدید.
              2/

‏تهران بیشتر از خانه و کمتر از مسیر دسترسی مناسب به آن خانه ها درست شده است.
              خیابانها و اتوبانهای جدیدالحداث هم تحت کنترل ماشین ها و ترافیک وحشتناک است.
              اگر ساختمانها بریزند این کوچه ها و خیابانهای کوچک و بزرگ غیرقابل رفت و آمدند.
              در بدو زلزله پیش بینی 800 هزار مرگ فوری است.
              3/

‏در همان حال 1.5 میلیون نفر نیازمند فوری اتاق عمل هستند. حساب کنید که چه تعداد تخت و اتاق عمل و پزشک و پرستار میخواهید.
              اما قبل از آن باید این تعداد از زیر آوار بیرون بیاورید و به یک جایی برسانید.
              خوب معجزه ای در کار نیست.
              حالا اگر شما طرفداران حقوق بشر و مدیران شهرسازی
              4/

‏و پاس کنندگان واحدهای شهر سازی و مدیریت فلان وبهمان از دادن فحش به پدر و مادر من دست کشیدید، بگویید.
              چه میخواهید بکنید؟
              شهر نیاز به مقادیر زیادی پول برای مقاوم سازی بناها دارد.
              به همین میزان نیاز به ایجاد زیر ساختار دسترسی و البته
              بیشتر از این مقدار نیاز به مقاوم سازی زیر ساخت
              5

‏شهری دارد.
              شما باشید چه میکنید؟
              بله راه حل فوری کاهش جمعیت است.
              اما مگر جمعیت اینگونه خارج میشوند؟
              خیر
              چه راه فوری برای زنده نگه داشتن این افراد و کاهش بار قربانیان زلزله و کاهش بار سیستم امداد و نجات شهری تهران دارید؟
              6/

‏من راه گران کردن تهران را فوری ترین می دانم.
              انسانی است؟ خیر ولی نجات بخش جان انسانهایی است که نباید بدلیل اهمال سالهای گذشته ما از بین بروند.
              تعداد کم نیست. اگر تعداد کم بود میشد صبر کرد.
              ما قربانیان فوری مرگ در دم
              و به سرعت قربانیانی که زنده ماندند و نمیتوانیم منتقل کنیم
              7/

‏و به سرعت قربانیان حمله موشهای تهران
              و به سرعت طاعون ناشی از عدم کنترل موشها.
              تهران طی یک براورد فقط ده سال زمان آوار برداریش طول میکشد.
              مدعیان انسانیت و منجیان آزاد منشی و انسان مداری
              به کشیدن سیگار و دود کردن هوای تهران مشغول باشید.
              8/

‏حتی قدرت دفن مردگانمان هم نخواهیم داشت
              9///

از همه چیز ترسناکترش اینه که ما الان رئیسی و زاکانی را داریم که اصلا به این چیزها فکر نمی‌کنند

یکی از دلایل بزرگ من برای مهاجرت همین زلزله بود آلودگی و ترافیک و پارازیت و ناامنی و ... و الان خدارا شکر علیرغم مشکلات طبیعی اولیه هر مهاجرتی احساس خیلی بهتری دارم
              سالهاست که به خانواده فامیل و دوستانم میگم اگر میتونید جمع کنید و فرار کنید که ممکنه خیلی زود دیر بشه
              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                ستاره دار(3)
                • May 2020
                • 1280

یکی از فعالین بازار به نام سعید مشکانی که حضور پررنگی هم در اینستاگرام داره و لایوهای اقتصادی در اینستاگرام و بعضاً در کلاب هاوس هم صحبت می‌کنه اخیرا بازدیدی از ترکیه و بعد امارات داشته
                هر چند در مورد ترکیه اطلاعاتی که میده بعضاً دچار اشتباهه اما دیدنش بد نیست پستها و استوریهای اماراتش که رفته چندتا نمایشگاه اتومبیل و از قیمتها و شرایط خرید نوشته واقعا دیدنش ما را بفکر می‌بره و بیشتر به این نتیجه میرسیم در چه بدبختی و فلاکتی زندگی میکنیم برید ببینید با ۶۰۰ میلیون تا دو میلیارد اون هم بصورت اقساط پنج ساله تقریبا با کارمزد صفر توی امارات چی میشه خرید!

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20667

///

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

این سعدوندی چیزی از بورس حالیش نیست.

من حدود ۳ ماه تو اکانت اینتتاگرام ادیب کامنت میزاشتم و قهوه ایش میکردم سر اون پیش بینی توافقی که کرده بود و میگفت دلار ارزون میشه بعد سه ماه مسدودم کرد.

این سعدوندی بی شعور دومین کامنتی که گزاشتم بلاکم کرد. تازه خیلی محترمانه نقد کرده بودمش.

این در حوزه اقتصاد کلان و پولی دانش اکادمیک خوبی داره اما اصلا با بازار سرمایه و ملک و دلار و طلا و این جور چیزها یعنی در واقع از کف بازارها آشنایی نداره.

روند انتقال سهام و تروتی هم دیگه وجود نداره، بازارگردان بانک صادرات داره سهام دار عمده میشه انقدر که سهم خریده و الان راحت سی چهل درصد تو زیان هستن.

از روزهای آینده تازه حقوقی ها شروع میکنن به فروش. ببینید کجا گفتم.

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                      عضو فعال
                      • Mar 2020
                      • 1075

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

من حدود ۳ ماه تو اکانت اینتتاگرام ادیب کامنت میزاشتم و قهوه ایش میکردم سر اون پیش بینی توافقی که کرده بود و میگفت دلار ارزون میشه بعد سه ماه مسدودم کرد.

این سعدوندی بی شعور دومین کامنتی که گزاشتم بلاکم کرد. تازه خیلی محترمانه نقد کرده بودمش.

این در حوزه اقتصاد کلان و پولی دانش اکادمیک خوبی داره اما اصلا با بازار سرمایه و ملک و دلار و طلا و این جور چیزها یعنی در واقع از کف بازارها آشنایی نداره.

روند انتقال سهام و تروتی هم دیگه وجود نداره، بازارگردان بانک صادرات داره سهام دار عمده میشه انقدر که سهم خریده و الان راحت سی چهل درصد تو زیان هستن.

پارسال در اوج شاخص تبلیغ پالایشی ها رو میکرد
                      ادرس کانال تلگرامی ام:
                      https://t.me/afkarboursei

نظر

• سرمایه گذار
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1925

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                        پارسال در اوج شاخص تبلیغ پالایشی ها رو میکرد
                        عشقش تورم هست چیزی ازش ندیدم.
                        آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20667

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

این همه نقد کردی...اینو....اونو....
                          ثمرش چه بود برات (-:

عمرتو گذاشتی این واونو نقد کنی!!!

در حالی که این و اون نقدتو به .... نمیگیرن:D

++++

اینده بازار بورس ایران اینقدر درخشان هست ک چشم همه ی منتقدین رو بزنه:D

اون ادیب با ادب بود سه ماه فرصتت داد

این سعدوندی عاقل بود و فهمید و شناختت و سریع بلاکت کرد.....خخخ

چون وقتشون طلاست....وقتشو برای امثال شما هدر نمیده:D

تو که هیچی....تمام کاربران اینجا بیان بگن بورس بده.. .
                          کسی که بخواد کاری کنه میکنه .... مخصوصا اونی ک میدونه....و تجربه کرده و اخر کارشو میدونه...

++++
                          تمام نمودار ها از بعد انقلاب میگن هیچ بازاری در بلند مدت بازدهیش ب بورس نمیرسه:D

و ما دو باره همونو میگیم...

اینده بورس بسیار درخشانه....

درخشان تر از ده سال اخیر حتی....

ولی باید همه چی سر زمان خودش رخ بده....

و بلند مدت روبازه ی بازه ی بالای ۵-۶ سال در نظر گرفت...

الان یک سال گذشته از سقف شاخص حبابی وحبابی ترین شاخص در مدتی ک ما بازارو تحربه کردیم........۵ سال دیگه صبر کنید.....بعد بورسو با تمام بازارهای ایران مقایسه کنید...

نصفه کاره هیچ کاریو رها نکنید....
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/10/28, 23:39.
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

خالق اتریوم....۳-۴ سال پیش میگفت اتریوم خیلی گرونه وقتی ک اتریوم ۱۵۰۰ دلار رو زده بود!!

امروز اتریوم ۴۲۶۶ دلاره!!

بعضی وقتا خالق یک چیزی هم فکرشو نمیکنه پیشرفت کاری ک داره میکنه اونقدر بالا باشه:D

++

بازار ارزهای دیجیتال میگن اواخر ۲۰۲۱ تا اوایل ۲۰۲۲ یه حرکتی داره!!!

+++

حتی سختگیری های چینم نتونست این بازارو خراب کنه!!
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

رئیس‌جمهور: اشتغال‌زایی مهم‌ترین وظیفه دولت است

آیت‌الله رئیسی در جلسه شورای‌ عالی اشتغال:
                              ?مهم‌ترین وظیفه خودم را در مقطع فعلی رفع دغدغه مردم و جوانان در زمینه اشتغال می‌دانم

?رفع مشکل اشتغال با توصیه مقدور نیست و باید یک جنبش ایجاد شغل به راه انداخت.

?تهیه بانک اطلاعاتی بیکاران و شاغلان و شناخت توانایی‌های افراد بیکار از ضرورت‌های جنبش ایجاد شغل است و بخش خصوصی باید در این جنبش میدان‌دار باشد.

+++

وعده ای که سی ساله دارن میدن:D
                              ///

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1710

جناب حسنی خدا عالمه قصد تعریف و فلان از خودم رو ندارم ولی کاری که خودم کردم رو عرض میکنم نه اینکه از دیگران بشنوم یا شانسی باشه و ...خیر ...زحمت کشیدم و پدرم در اومد
                                در عرض کمتر از 3 سال یعنی از خرداد 97 تا شهریور 99 پولمو که البته میدونم برای خیلی از شما دوستان مبلغی نبود و الانم نیست نزدیک 60 برابر کردم(از 96 بخوام بگم 200 برابر )
                                با اینهمه افتی که سهام داشتن و منم با توجه به اینکه متاسفانه نمیتونم نقد بمونم و فقط تو بازار بورس ایران مشغولم پرتفوم افت زیادی داشت.... بازم با احتساب مقداری که خودم خارج کردم از بورس 19 برابر شده پرتفو از خرداد 97
                                یعنی با این همه اشتباه که داشتم و پول رو به موقع خارج نکردم بازم از بازارای رقیب به نظرم جلوترم یا حداقل سر به سرم
                                اگر بازار بازار متعادل و عادی بود مطمئن باشید هم این همه افت نداشتم هم از خیلی از سهامدار گین بهتری کسب میکردم ولی متاسفانه بازار بازار عادی نبود این یک سال
                                شما کجا میتونی با ریسک مشابه که تو بازار بورس ایران هست این مقدار سود بکنی ؟؟؟
                                شاید بگید بازار رمز ارز ولی اونجا ریسکش در حد بورس ایران نیست و از طرفی سرمایه انچنانی نمیشه و نباید برد
                                بله ما ریسک زیادی میکنیم دلار نمیخریم طلا نمیخریم تو بانک نمیزاریم ولی تو بازه های 4-5 ساله بیشترین سود هم نصیبمون میشه ....شما چیکار میکنی ؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X