حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
    جناب حسنی خدا عالمه قصد تعریف و فلان از خودم رو ندارم ولی کاری که خودم کردم رو عرض میکنم نه اینکه از دیگران بشنوم یا شانسی باشه و ...خیر ...زحمت کشیدم و پدرم در اومد
    در عرض کمتر از 3 سال یعنی از خرداد 97 تا شهریور 99 پولمو که البته میدونم برای خیلی از شما دوستان مبلغی نبود و الانم نیست نزدیک 60 برابر کردم(از 96 بخوام بگم 200 برابر )
    با اینهمه افتی که سهام داشتن و منم با توجه به اینکه متاسفانه نمیتونم نقد بمونم و فقط تو بازار بورس ایران مشغولم پرتفوم افت زیادی داشت.... بازم با احتساب مقداری که خودم خارج کردم از بورس 19 برابر شده پرتفو از خرداد 97
    یعنی با این همه اشتباه که داشتم و پول رو به موقع خارج نکردم بازم از بازارای رقیب به نظرم جلوترم یا حداقل سر به سرم
    اگر بازار بازار متعادل و عادی بود مطمئن باشید هم این همه افت نداشتم هم از خیلی از سهامدار گین بهتری کسب میکردم ولی متاسفانه بازار بازار عادی نبود این یک سال
    شما کجا میتونی با ریسک مشابه که تو بازار بورس ایران هست این مقدار سود بکنی ؟؟؟
    شاید بگید بازار رمز ارز ولی اونجا ریسکش در حد بورس ایران نیست و از طرفی سرمایه انچنانی نمیشه و نباید برد
    بله ما ریسک زیادی میکنیم دلار نمیخریم طلا نمیخریم تو بانک نمیزاریم ولی تو بازه های 4-5 ساله بیشترین سود هم نصیبمون میشه ....شما چیکار میکنی ؟؟؟
    شرایط ادمها با هم متفاوته، یکی مجرده حتی شاید سر جونش هم ریسک کنه، یکی متاهله و تازه بچه دار شده قدرت ریسکش در کمترین میزان ممکنه.

بحث بر سر مقایسه سود و زیان نیست بحث بر سر پیش بینی روند بازار هاست. من به عنوان یه ادم ریسک گریز هیچ وقت ادعای کسب بالاترین بازدهی ها رو نداشتم اصلا مدل سرمایه گذاریم هم اینطوری نیست. اما من ادعای این رو دارم که کم خطا ترین پیش بینی ها رو در بین فعالین این دو سه تا سایت و کانالی که توش فعالیت میکنم رو دارم. این سایت تالار بورس بورکس سهام یاب و بورسان و چند تا معدود کانال مجازی مثل همین ادیب و سعدوندی و امثالهم تا حالا ندیدم شخصی رو که خطای تحلیلی کمتر از من داشته باشه.

عرض کردم معیار پیش بینی و تصمیم گیری صحیح یا غلط نتیجه اون نیست چه بسا یه تصمیم گیری غلط نتایج خوبی رو رقم برنه، یه پادکست هم در این ارتباط جدیدا علی بندری تو کانال بی پلاس منتشر کرده که دعوت میکنم اون رو گوش بدید اموزنده ست.

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      شرایط ادمها با هم متفاوته، یکی مجرده حتی شاید سر جونش هم ریسک کنه، یکی متاهله و تازه بچه دار شده قدرت ریسکش در کمترین میزان ممکنه.

بحث بر سر مقایسه سود و زیان نیست بحث بر سر پیش بینی روند بازار هاست. من به عنوان یه ادم ریسک گریز هیچ وقت ادعای کسب بالاترین بازدهی ها رو نداشتم اصلا مدل سرمایه گذاریم هم اینطوری نیست. اما من ادعای این رو دارم که کم خطا ترین پیش بینی ها رو در بین فعالین این دو سه تا سایت و کانالی که توش فعالیت میکنم رو دارم. این سایت تالار بورس بورکس سهام یاب و بورسان و چند تا معدود کانال مجازی مثل همین ادیب و سعدوندی و امثالهم تا حالا ندیدم شخصی رو که خطای تحلیلی کمتر از من داشته باشه.

عرض کردم معیار پیش بینی و تصمیم گیری صحیح یا غلط نتیجه اون نیست چه بسا یه تصمیم گیری غلط نتایج خوبی رو رقم برنه، یه پادکست هم در این ارتباط جدیدا علی بندری تو کانال بی پلاس منتشر کرده که دعوت میکنم اون رو گوش بدید اموزنده ست.
      واقعا اعتماد بنفسی که تو داری اگر یونجه داشت سالی ۲ بار زعفران میداد ...خخخخ

کسی یادش نباشه من که سوتیهای ۳ سال قبلت تو تالار بورس هنوز یادم نرفته ! همون موقع که شاخص زیر ۱۸۰ هزار واحد بود و واحبابا میگفتی و زاگرس ۳۵۰۰ تومنی و شاراک ۵۰۰ تومنی را فروشی می‌دونستی
      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1711

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

خب کسی که کمترین خطا رو تو پیش بینی داره چرا نباید تو بازاری باشه که بیشترین سود رو میرسونه ؟؟؟
        کسی که تحلیل گر خوبیه و خطاش کمه تو هر بازاری میتونه فعالیت داشته باشه و سود خوبی بگیره ...خود دانید
        در کل عرضم اینه اگر من یا شما نمیتونیم تو یه بازار گین مورد نظر رو بگیریم به دیگران در موردش کاری نداشته باشیم
        بازار بازم سود خواهد داد باز میشه توش سود کرد و صد البته قبول دارم این یک سال اخیر بدجوری اذیت کرد همه بازارها همینن...بازار طلا هم ممکنه چند سال تو رکود باشه و حتی در حد 20 درصد بانک سود نده به خاطر ثابت بودن قیمتها

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

خب کسی که کمترین خطا رو تو پیش بینی داره چرا نباید تو بازاری باشه که بیشترین سود رو میرسونه ؟؟؟
          کسی که تحلیل گر خوبیه و خطاش کمه تو هر بازاری میتونه فعالیت داشته باشه و سود خوبی بگیره ...خود دانید
          در کل عرضم اینه اگر من یا شما نمیتونیم تو یه بازار گین مورد نظر رو بگیریم به دیگران در موردش کاری نداشته باشیم
          بازار بازم سود خواهد داد باز میشه توش سود کرد و صد البته قبول دارم این یک سال اخیر بدجوری اذیت کرد همه بازارها همینن...بازار طلا هم ممکنه چند سال تو رکود باشه و حتی در حد 20 درصد بانک سود نده به خاطر ثابت بودن قیمتها
          حیف که نه تالار در دسترسه نه بورکس
          وگرنه آرشیو سوتیهای این یارو چنان پروپیمون بود که جرأت نکنه بیاد اینجا برای ما رجز بخونه
          اون زمان که برای ادیب چاکری میکرد و افتخار میکرد به دیدن ساعتها ویدیوی حرفهاش من داشتم پتایر زیر ۷۰۰ تومن می‌خریدم و خوب یادمه این یارو پتایر ۱۳۰۰ تومنی را حباب میدونست پتایری که ۱۵ ماه بعدش تا ۲۰هزار هم معامله شد!
          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

سلام و عرض ادب خدمت همه بزرگواران بویژه عزیزان ادمین گروه خوب و بینظیره ...
            از شما اساتید ..... تشکر ویژه میکنم....چند روز پیش با پیشنهاد ادمین محترم گروه تمام سهام خودم که ذخیره 15سال زندگی بود رو فروختم و ارز سیف مون خریدم...
            انتحار کردم اما به بزرگواری و نیک اندیشی اسانید این گروه ایمان داشتم.
            ساعت 20:45دقیقه امشب تمام این ارز رو فروختم و خداوند متعال عنایت کرد و پول خانه ای که داشت به آرزویی دست نیافتنی تبدیل میشود رو روبراه کرد....
            فردا خانه معامله میشه...
            دست بوس همه اساتید ادمین گروه هستم...
            صمیمانه و خاضعانه تشکر میکنم...
            خدا همیشه به زندگی شما برکت عنایت کنه......
            ممنونم..ممنونم...ممنونم

+++

دمش گرم عجب ریسکی کرده بود در بازار ارزهای دیجیتال...

:D

مبارکش باشه

اون بازارم دنیاییه:D

+++

قمار بزرگی کرده یود:D

بعضی وقتا باید دل رو زد ب دریا
            ///

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3751

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              سلام و عرض ادب خدمت همه بزرگواران بویژه عزیزان ادمین گروه خوب و بینظیره ...
              از شما اساتید ..... تشکر ویژه میکنم....چند روز پیش با پیشنهاد ادمین محترم گروه تمام سهام خودم که ذخیره 15سال زندگی بود رو فروختم و ارز سیف مون خریدم...
              انتحار کردم اما به بزرگواری و نیک اندیشی اسانید این گروه ایمان داشتم.
              ساعت 20:45دقیقه امشب تمام این ارز رو فروختم و خداوند متعال عنایت کرد و پول خانه ای که داشت به آرزویی دست نیافتنی تبدیل میشود رو روبراه کرد....
              فردا خانه معامله میشه...
              دست بوس همه اساتید ادمین گروه هستم...
              صمیمانه و خاضعانه تشکر میکنم...
              خدا همیشه به زندگی شما برکت عنایت کنه......
              ممنونم..ممنونم...ممنونم

+++

دمش گرم عجب ریسکی کرده بود در بازار ارزهای دیجیتال...

:D

مبارکش باشه

اون بازارم دنیاییه:D
              ...عجب دل و جرآتی داشته !!!من اگر قرار بود اینکارو انجام بدم سه تا سکته زده بودم!!...

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

ده سال دیگه هم تو بورس ایران میموند نمتونست خونه بخره (-؛

در بورس ۵۰ درصد ضرر کرده بود و باز رفته بود ارز دیجیتال خریده بود...زده بود ب سیم اخر...

خدا کمکش کرد:D
                ///

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

منم زدم به سیم آخر ولی منو چراغ نفتی گرفت /.:biggrinsmiley.:/
                  یه توکن بازی خریدم slp به قیمت ۸ سنت در حالی که می‌تونستم one بخرم ۱۴ سنت الان one شده ۳۵ سنت این سهم من شده ۷ سنت
                  بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

منم یک قمار میخوام

روی

بیبی دوج کوین...یا بیبی شیبا اینو یا کیشو اینو کنم...

فعلا دارم میسنجنم:D

رو این ارزهای اشغال سگ و گربه باید قمار کرد:D

+++

۲ سگ شیبا و دوج رفتن جز ده تا ارز اول دنیا...

بچه هاشونم بیاد برن لابد..خخخ

الان بیبی دوج کوین شده ۱ میلیارد دلار خخخخ

مسخرست دنیا:D

۱ میلیارد دلار....
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/10/29, 23:42.
                    ///

نظر

• siwan
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 520

جناب حسنی خدا عالمه قصد تعریف و فلان از خودم رو ندارم ولی کاری که خودم کردم رو عرض میکنم نه اینکه از دیگران بشنوم یا شانسی باشه و ...خیر ...زحمت کشیدم و پدرم در اومد
                      در عرض کمتر از 3 سال یعنی از خرداد 97 تا شهریور 99 پولمو که البته میدونم برای خیلی از شما دوستان مبلغی نبود و الانم نیست نزدیک 60 برابر کردم(از 96 بخوام بگم 200 برابر )
                      با اینهمه افتی که سهام داشتن و منم با توجه به اینکه متاسفانه نمیتونم نقد بمونم و فقط تو بازار بورس ایران مشغولم پرتفوم افت زیادی داشت.... بازم با احتساب مقداری که خودم خارج کردم از بورس 19 برابر شده پرتفو از خرداد 97
                      یعنی با این همه اشتباه که داشتم و پول رو به موقع خارج نکردم بازم از بازارای رقیب به نظرم جلوترم یا حداقل سر به سرم
                      اگر بازار بازار متعادل و عادی بود مطمئن باشید هم این همه افت نداشتم هم از خیلی از سهامدار گین بهتری کسب میکردم ولی متاسفانه بازار بازار عادی نبود این یک سال
                      شما کجا میتونی با ریسک مشابه که تو بازار بورس ایران هست این مقدار سود بکنی ؟؟؟
                      شاید بگید بازار رمز ارز ولی اونجا ریسکش در حد بورس ایران نیست و از طرفی سرمایه انچنانی نمیشه و نباید برد
                      بله ما ریسک زیادی میکنیم دلار نمیخریم طلا نمیخریم تو بانک نمیزاریم ولی تو بازه های 4-5 ساله بیشترین سود هم نصیبمون میشه ....شما چیکار میکنی ؟؟؟
                      عدد 60 برام جالب بود که گفتی
                      منم از بهمن 97 تا تیر 99 پولم رو مثل شما 60 برابر کردم
                      با خرید پخش البرز و خودرو و خگستر و خشرق و ختوقا
                      همه رو هم اخر تیر 99 خالی کردم چون تجربه سال 92 رو داشتم
                      یادمه همون موقع که پخش البرز 150 تومن بود و تو یک سال تا 9000 تومن هم رفت اومدم و تو همین تایپیک پیشنهادش دادم
                      سجاد محمدی
                      علاقه مند به دانش اقتصاد
                      تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• ushita
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 876

احساس میکنم بازار یه رالی نصفه و نمیه داشته باشه یه ماهی / بعد یه نفس میگیره و نزدیک میشیم به دوران شکوفایی سهام در همین ور سال

امروز خیلی ها ترسیدن و دستور نقد شدن میدن منتهی امروز سهم خریدن پیشنهاد بنده است . البته بیشتر سهم های زیر ساختی و داخلی مملکت / نیروگاه / لوازم داخلی / زیر ساختی / خلاصه هر آنچه به این داخل این مملکت ربط داره
                        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

زودتر زمستان بیاد گاز کوره پول سوزی رو قطع کنن.....
                          ///

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3751

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                            احساس میکنم بازار یه رالی نصفه و نمیه داشته باشه یه ماهی / بعد یه نفس میگیره و نزدیک میشیم به دوران شکوفایی سهام در همین ور سال

امروز خیلی ها ترسیدن و دستور نقد شدن میدن منتهی امروز سهم خریدن پیشنهاد بنده است . البته بیشتر سهم های زیر ساختی و داخلی مملکت / نیروگاه / لوازم داخلی / زیر ساختی / خلاصه هر آنچه به این داخل این مملکت ربط داره
                            با کدام پول ؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

با این اوضاع کار پدر ما هم نیست این ضرر های یک ماه اخیر رو تا 3-4 ماه اینده بتونیم جبران کنیم.........

هر چیم مفت بخری ..مفت تر میدن..

8 ماه باید اخزا نگه داریم سهامم پایین نیاد تا برگردیم به اوجمون در پایان شهریور :D

==

مگر اینکه بتونیم کف کف رو تشخیص بدیم کل اوراق رو بفروشیم و یه سهمی بخریم که 15 درصد بکشه بالا درجا تا تازه ضرر هامون جبران بشه!:D
                              در این بازار نفله 5 درصدم نمیشه کشید در دو روز متوالی!

===

باید از نظر زمانی به نظر بیشتر صبر کرد
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/10/30, 10:15.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                بازار فعلا رفت تو کما .......بازاری که بالا نره پایین میاد..ارزش معاملات تا اینجا 20 میلیارد +7 میلیارد هم فرا بورس..

جونی نداره فعلا این بازار..الان شاخص 6 واحد منفیه تا اخر بازار رقمش بالاتر هم میره

12 مرداد 1393!

صفحه ی 140 :D

====

ما تو یه همچی بازاری بودیم...........بازار رو ترک نکردیم.....الان از اکثر همسن و سال های خودمون سر تریم :D

==

تاریخ لعنتی دوباره داره تکرار میشه

اون بیشرف قبلی هم وقتی رای اورد سود بانکی رو بالا برد!

این جدیدا هم همون رویه رو گرفتن!

ولی قبر اینا هم کندست در بلند مدت ...

ما تو بازاری بزرگ شدیم که سگ سهامو نگاه نمیکرد
                                :D ولی با گذر زمان همه چی اوکی شد...........

ببینید سال 93 ارزش معاملات چقدر بوده .....20 میلیارد تومن :D

===

سیستم خاموش :D معامله تعطیل....نه چیزی بخرید نه بفروشید نه تعویض کنید

این روزها هم میگذرد........

هیچ گرگ باران دیده ای این بازار رو رها نخواهد کرد ..........
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/10/30, 10:52.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X