حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11250

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    جدی میگم!
    ریسک تنش نظامی کم نیست. هرچند هنوز دلایل محکمی براش وجود نداره
    ولی
    مدت اخیر دلار میره بالا ولی بورس داره کله پا میره! ملک هم که رکوده خیلی وقته. تورم مواد خوراکی هم رکورد میزنه! خوب ریسک جنگ همینجوریه دیگه:D

ولی جنگم بشه! بعد از جنگ و آتش بس و صلح و آرامش!(که بالاخره مجبوره بیاد!) بازم هرکی امروز سهم بخره ، برنده همه بازارها میشه:D
    مساله فقط زمانه:D

حالا جنگم بشه ، بازم ما روی تامین داروی ملت هم حساب کردیم :D سهام دارویی حرف ندارن! بخصوص اگر سهمهای خوبش باشه:D
    درود

ریسک ها بیشتر از جهت نرخ گذاری دستوری و افزایش سودبانکی هست تا بحث های دیگر به نظرم

برای مثال سودی که صنعت پالایش با دلار20-21تومنی ساخته ... همان رنج سود را با دلار27-28تومنی میتونه بسازه ... که مشخصا حاشیه سود معنادار کمتر شده

این ریسک برا اکثریت شاخص سازان بزرگ وجود داره در بودجه آذرماه

البته در هر مدل روندی روزهای اخر شدت روند تشدید میشه معمولا !.... ومیشه امید داشت حداقل بخشی از بازار فازش به تثبیت نسبی دریک نقطه سوق پیدا کنه

..................................

درکل قطعا بازاراین جاها نمیمونه .... وحداقل درسهم هایی که گزارشات خوبی دارند اواخرسال ..حال وهوا عوض میشه
    آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/10/30, 18:51.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

جنگی اصلا در کار نیستاگرم جنگ شد...ما ک نمیریم برای دفاع از کشور :Dهر کی دوس داره بره دفاع کنه از میهن
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/10/30, 19:13.
      ///

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        جنگی اصلا در کار نیست اگرم جنگ شد...ما ک نمیریم برای دفاع از کشور :Dهر کی دوس داره بره دفاع کنه از میهن

پس چی!

جنگ بشه...

ما فوقش با هم میریم جلو در کارخونه تماد یک دکه میزنیم دارو میفروشیم:D

قرصی شربتی چیزی خواستن بیان اونجا ازمون بخرن:D

بعدش برن خودشون جنگ کنند تا رفع فتنه از عالم:D
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

جنگی اصلا در کار نیستاگرم جنگ شد...ما ک نمیریم برای دفاع از کشور :Dهر کی دوس داره بره دفاع کنه از میهن
          نه تنها شما بلکه اکثریت مطلق هم برای آخوندها نخواهند جنگید
          ببینیم این بسیجی و سپاهی‌ها زورشون فقط به مردم عادی و بی دفاع میرسه یا عرضه جنگیدن هم دارند که جواب از نظرمن مشخصه!
          البته همه میدونیم جنگ کلاسیک با نیروی زمینی عملا در جهان معاصر خیلی کم رنگ شده اینجا هم بعیده
          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

این متن بوی جنگ میده اتفاقا
            چند روز قبل پیشبینی کردم اسراییل با همراهی آمریکا در کمتر از دو ماه آینده تاسیسات هسته ای ج.ا را شخم خواهد زد

?بیانیه آمریکا و سه عضو اروپایی برجام: تسریع فعالیت‌های هسته‌ای ایران فقط توجیه نظامی دارد

رهبران ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، آلمان و فرانسه پس از دیدار در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ در رم، پایتخت ایتالیا، با صدور یک بیانیه مشترک، از تسریع فعالیت‌های هسته‌ای ایران به شدت ابراز نگرانی کردند.

جو بایدن، بوریس جانسون، آنگلا مرکل و امانوئل ماکرون در این بیانیه بر تعهد خود مبنی بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تاکید کرده و آورده اند: «پیشرفت‌های اخیر ایران در افزایش سریع میزان اورانیوم غنی شده و میله‌های سوخت فلزی هیچ توجیه غیرنظامی (صلح‌آمیزی) ندارد اما برای ساخت سلاح هسته‌ای لازم است.»

رهبران ایالات متحده و سه عضو اروپایی برجام از امتناع ایران از بازگشت به میز مذاکرات احیای برجام در وین انتقاد کرده‌اند./یورو نیوز
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

میگم زشت نباشه ابر قدقد منطقه از یک حمله کوچولوی سایبری هنوز نتوانسته کمر راست کنه!

? ادامه استهلاک در جایگاه‌ها؛ دست مردم به بنزین سهمیه‌ای نمی‌رسد

پنج روز از حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت ایران می‌گذرد و آشفتگی و اختلال در پمپ بنزین‌ها ادامه دارد.

مدیران مسئول در این میان آمارهای متناقضی اعلام می‌کنند. فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی می‌گوید بیش از ۱۴۵۰ جایگاه به سامانه متصل شده‌اند، اما جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت در تلویزیون اعلام کرد که ۲۱۰۰ جایگاه به وضع عادی برگشته‌اند.

آمار مربوط به تعداد جایگاه‌های از کار افتاده که اعلام شده‌ نیز منتاقض است. دبیر شورای‌عالی فضای مجازی گفته که ۴۳۰۰ جایگاه مورد حمله قرار گرفته‌اند، مقامات شرکت پالایش این رقم را ۳۶۰۰ جایگاه و وزیر نفت بیش از ۴۰۰۰ عنوان می‌کنند.
              @dw_farsi

نظر

• دودو
                ستاره دار(3)
                • May 2020
                • 1280

آنهایی که به برجام و گشایش دل بستند واقعا ساده لوحانی بیش نیستند
                شرایط خیلی پیچیده شده

⭕️خبرنگار ارشد وال استریت ژورنال لارنس نورمن از بن بست در مذاکرات وین

خبرنگار وال استریت ژورنال به مواضع آمریکا در مذاکرات وین که منجر به توقف این مذاکرات شد و نیز اخذ ضمانت از سوی ایران پرداخت.
                لارنس نورمن خبرنگار ارشد وال استریت ژورنال در حساب کاربری خود در توییتر گفت از آنجایی که ایرانی ها حاضر به مذاکره مستقیم با آمریکا نیستند، وقوع سوء تفاهم در مورد مواضع و انتظارات غیر قابل پیشگیری می شود.
                خبرنگار وال‌استریت ‌ژورنال نوشت موضع محوری آمریکا کاملا روشن است. برجام سندی است که روی آن توافق شده است. هیچ ضمانتی داده نشده که طرفی هرگز از آن خارج نشود این، یک توافق سیاسی با تعهدات سیاسی بوده است. اگر ایران می‌خواهد توافق را تغییر دهد، آمریکا هم خواسته‌های خود را دارد.
                این خبرنگار آمریکایی اذعان کرد مساله روشن بود، در واقع، بصورت علنی اعلام شد ضمانت دائمی منتفی است. هیچ رئیس‌ جمهوری آمریکا اختیار ملزم کردن دولت آینده را به معاهده ای غیرالزام‌آور که از تایید کامل سنا برخوردار نیست، ندارد.

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

من که فول سهمم و نگرانی هم ندارم البته برای کسانی که در این روزها مجبور بفروش سهمند عمیقأ متاسفم
                  هرچند به جنگ مطابق امضای خودم معتقدم اما شرایط بازار را پس از این حالت مشابه شرایط بازار بعد از حذف سلیمانی میدونم

نظر

• دودو
                    ستاره دار(3)
                    • May 2020
                    • 1280

بتا سهم:
                    #کگل در تیر و مرداد کمی افت کرد ولی شهریور ومهر رویایی داشت !
                    تیر به فروش 31199 میلیارد ریالی رسیده و نرخ نرخ گندله ۳۴,۷۳۹,۴۸۶ ریال است .
                    مرداد با افت جدی 21381 میلیارد ریال بود و نرخ ۳۵,۳۹۵,۰۳۳ ریال
                    شهریور به 41576 میلیارد ریال رسید و نرخ ۴۱,۲۲۳,۵۱۳ ریال است
                    در مهر فروش ۴۰۰۴۱ میلیارد ریال بوده و نرخ گندله ۴۱,۷۱۵,۷۵۱ریال است.
                    ۷ ماهه ۲۷۷۸۱۶ میلیارد ریال بود و مدت مشابه این عدد ۱۲۲۲۶۳ میلیارد ریال

#کگهر در مهر فروش خوبی داشت 26508 میلیارد ریال فروش زد
                    شهریور 11579 ، مرداد 12684 میلیارد ریال فروش داشته است
                    تیر با عدد خوب 14056 میلیارد ریالی مواجه بود
                    تا10 ماهه به 165578 میلیارد ریال برسد .
                    در مدت مشابه 73883 میلیارد ریال بود .

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

‍ ?سهمیه ارز دارو تمام شد

▫️یک عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص یافته برای واردات داروی کامل، مواد اولیه و تجهیزات در نیمه ابتدایی امسال به پایان رسیده است. نجف آبادی به سهمیه ارز دارو اشاره کرده و گفته است: مبلغ حدودا ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلاری با بهای ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای واردات حوزه دارو مقدارکمی هست و در حال حاضر هم این سهمیه تمام شده و مشخص نیست آیا سهمیه ایی با این ارز در نظر گرفته می شود یاخیر!

#اکوخبر
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

+++

الان داشتم ب این فکر میکردم...فردا واین هفته بازار رو دنبال کنم.....یا کلا یک هفته نگاهش هم نکنم:D

از بس کف خریدیم و کفتر شد...اصلا شوقی ندارم
                        ///

نظر

• Sam40
                          ستاره‌دار(24)
                          • Oct 2020
                          • 463

...یا کلا یک هفته نگاهش هم نکنم:D
                          :.thumbsupsmileyanim
                          ... یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

یعنی ما باید باور کنیم حمید رسایی دلسوز سهامداران و مردم است !!! باورش سخته !!/.:blinksmiley.:/

نظر

• mehdirazavi
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 50

اسراییل با همراهی آمریکا در کمتر از دو ماه آینده تاسیسات هسته ای ج.ا را شخم خواهد زد
                              ازفردا بازارصف فروش میشه شدید ولی من اصلانگران نیستم چون من فول سهمم من اصلا نقدنیستم
                              این جملات رو فقط یه گروهبان میتونه بگه گروهبان دودو

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

قبلا برای جبران ضرر صبر میکردیم اون پولی ک نقد داشتیم روکه قیمت ها به کف بخوره (-: و اون پولو وارد میکردیم....که در برگشت بخشی ازضرر جبران بشه...

الان من واقعا اون ریسکم نمیتونم کنم دیگه/:.negaran.:/

امسال تا اخر سال فرت و فرت چک هم کشیدم../.:biggrinsmiley.:/ یک اوضاعی شده!!

منی ک دسته چکم سه سال استفاده نشده بود.../:.yead.:/ فرت و فرت امسال چک کشیدم...تا باگذر زمان پولش در بیاد .. و بللکی بورس درست بشه..خخخ

که نشد....

یک ساله داریم صبوری میکنیم ک ریزش جدی تموم بشه ولی هنوز ادامه داره.....

:D

با افت قیمت عوضی ترس کمتر بشه!!! بدتر داره میشه....

اون روز گفتم اگر تجمع نکنید بدتر میشه...:D

و دیدیم ک بدتر شد....

اینبیشرفا تا صدای اعتراضونشنون......کاری نمیکنن
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/10/30, 23:32.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X