حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

فردا بازار خوبی داریم از منفی به مثبت

جالبه یک عده هالو انتظار داشتند با اومدن رییسی مملکت گل و بلبل بشه
    ارزانی و فراوانی و دلار ۱۵ تومنی
    این روزها تازه روزهای خوش خوشان ملته
    توی کلاب هاوس دیشب تحلیلگران صحبت از دلار ۲۰۰ تومنی و سکه کف ۶۰ تومنی میکردند خیلی زود تند سریع انقلابی. خخخخ
    آخرین ویرایش توسط دودو؛ 2021/11/07, 13:42.
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

هر کس دلارو دنبال نکنه وچک نکنه عقب خواهد ماند و فقیر

بازار بورسم خودشو ب نفهمی زده....و خواب

البته ذینفعان همه از خداشونه..سهامو بز خر کنن/:.weirdsmiley.:/

سال دیگه....خواهید فهمید..
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/07, 13:56.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

آبشده فردایی ⏳ 5,199 معامله ✅
        حباب آبشده با دلار : 92,492➖
        گرم طلا : 1,200,193
        انس طلا : 1817.79
        دلار تهران : 27,870

+++

دلار نیما ۲۳۲۰۰

دلار ازاد ۲۸۰۰۰:D

فعلا بورسبازا خودشون رو به خواب زدن:D

۲۰ درصد اختلاف نیما و ازاده!!!

++

سری قبل اگه توافق خوب بود.....این سری هم توافق خوبه:D

نه بویینگ اومد.....نه ایرباس..

نه پژو....نه توتال....

نه قطار ها برقی شد ....

نه میدانگازی و نفتی توسعه...

خخخ

اون توافق اگه خوب بود توافق بعدیم خوبه:D

++

نه چهار میلیون مسکن ساخته خواهد شد....نه هیچ پیشرفتی دیگر....

بنده هم اگه گفتم توافق میشه به خاطر این بوده مردم یکمی نفس بکشن...وگرنه در توافقم هیچی درست نمیشه...فقط یکی دو سالی رشد دلار عقب میوفته..

اگر توافق قبلی خوب بود....توافق بعدی خوبه

تازه در توافق قبلی ما گفتیم:

امریکا کوفت هم ب ایران نمیده!!! یعنی قبل اینکه توافق قبلی صورت بگیره....الان ک اون دورانم دیدیم و مطمئنیم دبگه
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/07, 14:03.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

اینقدر رو دولت فشاره ک حاضره یارانه بده ولی ارز۴۲۰۰ نده(-:

شما باید بفهمید چه خبره!!!که حاضره یارانه بده ولی ارز۴۲۰۰ نده:D
          ///

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            آبشده فردایی ⏳ 5,199 معامله ✅
            حباب آبشده با دلار : 92,492➖
            گرم طلا : 1,200,193
            دلار تهران : 27,870

+++

دلار نیما ۲۳۲۰۰

دلار ازاد ۲۸۰۰۰:D

فعلا بورسبازا خودشون رو به خواب زدن:D

۲۰ درصد اختلاف نیما و ازاده!!!

++

سری قبل اگه توافق خوب بود.....این سری هم توافق خوبه:D

نه بویینگ اومد.....نه ایرباس..

نه پژو....نه توتال....

نه قطار ها برقی شد ....

نه میدانگازی و نفتی توسعه...

خخخ

اون توافق اگه خوب بود توافق بعدیم خوبه:D

++

نه چهار میلیون مسکن ساخته خواهد شد....نه هیچ پیشرفتی دیگر....

بنده هم اگه گفتم توافق میشه به خاطر این بوده مردم یکمی نفس بکشن...وگرنه در توافقم هیچی درست نمیشه...فقط یکی دو سالی رشد دلار عقب میوفته..

اگر توافق قبلی خوب بود....توافق بعدی خوبه

تازه در توافق قبلی ما گفتیم:

امریکا کوفت هم ب ایران نمیده!!! یعنی قبل اینکه توافق قبلی صورت بگیره....الان ک اون دورانم دیدیم و مطمئنیم دبگه

توافق قبلی یعنی برجام اوباما ، تازه خیلی تووووپ و خفن بود!

الان هر توافقی هم بشه به مراتب کمتر از برجام اوباما خواهد بود.

توافق قبلی دیگه خاطره شد رفت!

برای اینکه بدونیم چقدر از اون فاصله گرفتیم، اصلا قابل تصور هست که مثلا: امیرعبداللهیان یا بلینکن دست در دست هم وسط خیابونای وین قدم بزنن، برن با هم یخمک بخورن! :D حاشا و کلا:D زبونت رو گاز بگیر:D

اون ظریف خائن! حالا یک غلطی کرد.... الان دوران دیگری است! و زمانه اقتصاد مقاومتی هست و مالیدن پوز استکبار جهانی به خاک! فعلا فقط اقتدار رو بچسب!...توافق کجا بود:D
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

یک مطلبی هم در مورد توافق وجود داره

من فکر میکنم موضوع توافق (که میشه نمیشه...چی میشه) خودش یک حالت انتظار در بازار ایجاد کرده.

یعنی بخشی از فعالان اقتصادی و خریداران کالا و مواد اولیه و ....رو استندبای نگه داشته به این امید که حالا شاید در آینده فرجی حاصل بشه! دست نگه داشتن. یک حالت انتظاری وجود داره. که این خودش عاملی هست که تورم خیلی وحشی نشه!

فعلا بالاخره خیلیها فکر میکنن توافقی میشه و خوشبین تر ها هم میگن وضع کن فیکون میشه لابد ... اکثرا ناکارامدی ساختاری اقتصاد یادشون رفته!

من میگم چه توافق بشه چه نشه (یعنی به هر صورت تکلیفش که روشن بشه) بعدش نهایتا یک اثر کوتاه مدت خواهد داشت. ولی بلافاصله متغیرهای بنیادی و حقیقی اقتصاد میاد وسط!

اونوقت دیگه ملت دقیق یادشون میاد که 4هزار هزار میلیارد نقدینگی یعنی چی! دولت اقلا 50درصد کسربودجه سالانه داره یعنی چی!

فعلا با همین لاس زدن و وقت خریدن و لنگ در هوا نگه داشتن بازار و ملت، تا حدودی هم قیمتها رو کنترل کردن. تکلیف توافق که روشن بشه(چه بشه چه نشه) اونوقت همه میشینن سر حساب کتاب:D و دو دوتا چهارتا کردن:D
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

من فکر میکنم موضوع توافق (که میشه نمیشه...چی میشه) خودش یک حالت انتظار در بازار ایجاد کرده.

یعنی بخشی از فعالان اقتصادی و خریداران کالا و مواد اولیه و ....رو استندبای نگه داشته به این امید که حالا شاید در آینده فرجی حاصل بشه! دست نگه داشتن. یک حالت انتظاری وجود داره. که این خودش عاملی هست که تورم خیلی وحشی نشه!

فعلا بالاخره خیلیها فکر میکنن توافقی میشه و خوشبین تر ها هم میگن وضع کن فیکون میشه لابد ... اکثرا ناکارامدی ساختاری اقتصاد یادشون رفته!

من میگم چه توافق بشه چه نشه (یعنی به هر صورت تکلیفش که روشن بشه) بعدش نهایتا یک اثر کوتاه مدت خواهد داشت. ولی بلافاصله متغیرهای بنیادی و حقیقی اقتصاد میاد وسط!

اونوقت دیگه ملت دقیق یادشون میاد که 4هزار هزار میلیارد نقدینگی یعنی چی! دولت اقلا 50درصد کسربودجه سالانه داره یعنی چی!

فعلا با همین لاس زدن و وقت خریدن و لنگ در هوا نگه داشتن بازار و ملت، تا حدودی هم قیمتها رو کنترل کردن. تکلیف توافق که روشن بشه(چه بشه چه نشه) اونوقت همه میشینن سر حساب کتاب:D و دو دوتا چهارتا کردن:D
                اینجا همه تحلیل ها در مورد برنامه هسته ای از نگاه ایرانه و نه امریکا،تا حالا فکر کردید نگاه امریکایی به برجام و ایران چطوریه؟آیا مشکل امریکا،برنامه هسته ای و یا حقوق بشر و دموکراسی در ایرانه؟قطعا نه. کافیه یه نگاه به عربستان بندازید که مهمترین و بزرگترین دوست و متحد امریکا در منطقه است و دقیقا فاقد دموکراسی و حقوق بشره.روز روشن خاشقجی و با اره تیکه تیکه اش کردن ،کسی به شخمش هم نگرفت!!!
                یکی بود می گفت تعهدات غربی ها در برجام از نوع سلبیه و تعهدات ایران از نوع ایجابیه.مثلا غرب میگه من سعی می کنم تحریم جدیدی شکل نگیره اما ایران باید ذخایر اورانیومش رو تا این مقدار کم کنه و سانتریفیوژ پیشرفته تولید نکنه و ...
                وقتی از اون طرف به برجام و ایران نگاه می کنید ،دقیقا می بینید مساله حفظ فشار بر ایرانه تا ایران به یک کشور همسو با غرب تبدیل بشه.با برجام و یا بی برجام این فشار حفظ خواهد شد.به نظرم برجام ،طفلی بود که مرده به دنیا اومد.
                غرب قطعا خواهان گشایش اقتصادی برای ایران ،در زمان روی کار آمدن دولت ضد غرب رییسی نخواهد بود.برای همین هم به نظرم هیچ توافقی صورت نخواهد پذیرفت.

نظر

• liverno
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1742

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

n,sj ucdc
                  دوست عزیز ممنون شما مطالب خیلی زیبایی می نویسید که واقعا بنده به شخصه لذت میبرم
                  چند نکته توی جملات هست که بنده رک و راست خدمت سهامداران میگم و انشالله این چیزی که بنده میبینم و واقعیت داره به ذهن شما دوستان هم رسیده باشه

میثم چند صفحه قبل درباره ارز 4200 و سرنوشتش گفت
                  سرنوشت ارز من درآوردی 4200 جهانگیری که ما دیدیم صحبت جهانگیری بود که گفت یک عدد تو دهنم چرخید گفتیم وبعدها فهمیدیم که خوب شد چون ذهن مردم را به سمت دلار پایین سوق دادیم!! <<نقل قول جهانگیری

حالا 4200 چه می شود؟؟رک و پوست کنده میگم..دولت رییسی گفت که ما با رانت این مسئله مخالفیم و این ارز بایستی حذف بشه << انتخابات ریاست جمهوری

چرا 4200 حذف نمی شود چرا ؟؟؟ 2 دلیل....اول رانت پشت قضیه که تو همه دولتها بوده و دوم که خیلی مهمتر هست جرات نداشتن حذف این ارز به دلیل گرانی شدید سایر اجناس مثلا گفتند مرغ 70000 تومانی

اینجا یک مکث کنیم..... دولتی که ترس از حذف این ارز 4200 دارد و میداند که ارز در زمان روحانی به محصولات استراتژیک تعلق می گرفت ولی اسما ارز 4200 بود و قیمت دلاری برای اجناس رقم می خورد چرا باید بترسد واین ارز را حذف نکند؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟
                  پاسخ: ترس از دلالان و افراد ذی نفوذ در کشور/ ترس در طبقه اجتماعی ضعیف که 4200 بشه مثلا 23000 ...... یک نوع ابهام و ترس بی معنی اتفاق می افتد و یک نوع تفکر افراد جامعه به سمت گرانی می رود در حالی که قبلا این مورد اتفاق افتاده وشکل آن متفاوت است.
                  نکته اصلی : دولت رییسی هم در یک ابهام هست و تنها راهکار همان دادن یارانه نقدی کارتی و از اون طرف اجناس به قیمت بالا سوق پیدا می کند.....ببینید همون میشه فقط فرقش این هست که از نظر ذهنی مردم پذیراتر هستند

نتیجه کلی : دولت با این شرایط دجار مشکل تورمی شدید در سالیان بعد هست چند دلیل:...سررسید اوراق روحانی و اوراق منتشر شده در همین دولت...بر هم خوردن تعادل اقتصادی و کسری بودجه.... و آیتم هایی که دوستان اشاره کردند

بنابراین با همه توضیحات و به زعم داشتن حالت خوشبینانه...باید گفت نرخ دلار 30 هزار تومان تا ته سال یک چیز عادی خواهد شد

البته انشالله نشه ولی با دودوتا چهارتا کردن و افزایش بیشتر هزینه های دولت و درآمد کمتر به اون نقطه خواهد رسید.

بحث دموکرات جمهوری خواه هم بازی هست و باید عادت کنید چون پول ته جیب نیست باید بیشتر هم هزینه کرد!

راهکار دولت و فرار از تورم؟؟؟؟ !!!!
                  فروش اموال مازاد
                  فروش سهام های دولتی
                  انتشار اوراق
                  افزایش سودبین بانکی
                  افزایش حامل های انرژی
                  تکثیر پول و چاپ پول بی پشتوانه
                  استقراض از بانک مرکزی
                  بالا بردن نرخ دلار
                  ........................................
                  همه موارد بالا را در نظر بگیرید......................... روبرویش دستمزدها با حداقل درآمد و افزایش هزینه ها
                  ....................................
                  کمر مردم زیر بار تورم خرد میشه
                  هر روز 1000 تومان 1000 تومان قیمتها زیاد میشه.
                  .................................................. ..................
                  انشالله بحق امام زمان عج درست بشه وگرنه آینده خوبی با این تورم شدید و کسری بودجه بنده نمیبینم...
                  نمیخواهم بگم افزایش دلار افسار گسیخته هست..نه اصلا...ولی صعودی ملایم هست....
                  آخرین ویرایش توسط liverno؛ 2021/11/07, 15:46.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

?شریعتی عضو اتاق بازرگانی: با اطلاعاتی که من دارم ارز 4200 تا کمتر از 2 ماه دیگر حذف خواهد شد
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

آبشده فردایی ⏳ 5,207 فروش ?
                      حباب آبشده با دلار : 99,682➖
                      گرم طلا : 1,202,040
                      دلار تهران : 27,950

++

سالانه میلیاردها دلار هم میرهسمت ارزهای دیجیتال!!! حالا شما هی صادرات کنید...:D

اقای ریسی.....این گوی و این میدان...

-++

۱۰ میلیون نفری ک از بورس ایران راندید:

سالی ۱۰ میلیون تومن ارز دیجیتال بخرن:

۱۰/۰۰۰/۰۰۰*۱۰/۰۰۰/۰۰۰= ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰

بیش از ۳ میلیارد دلار

البته این حداقلشه
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/07, 16:42.
                      ///

نظر

• ushita
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 876

امروز بازار منفی داشت منتهی اینقدر مشتی جمع میکردن که حد و حساب نداشت / یه سری از بازیگرها هم معطل همین منفی ها هستن تا درو کنند / ببینند دارن جا می مونن نمی ذارن این قیمت ها دست کسی بیفته

به نظرم کم کم باید شاهد یه موج صعودی قشنگ باشیم / بازی هم هر دفعه به لیدری یه گروه میچرخه / خودرویی - فلزی - پالایشی - شیمیایی - دارویی - قندی و...

این وسط تک سهم های خاصی شاید دوبله و سوبله بشن که باید دنبال کرد / شخصا کپشیر فلوله لبوتان و شپارس برای این بازی ها می پسندم
                        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

دلار هم بالای ۲۸ بسته شد امروز

احمد عراقچی مگر زندان نبود؟ الان تو کلاب هاوس خاطرات بانک مرکزیش را تعریف می‌کنه خخخ
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                            امروز بازار منفی داشت منتهی اینقدر مشتی جمع میکردن که حد و حساب نداشت / یه سری از بازیگرها هم معطل همین منفی ها هستن تا درو کنند / ببینند دارن جا می مونن نمی ذارن این قیمت ها دست کسی بیفته

به نظرم کم کم باید شاهد یه موج صعودی قشنگ باشیم / بازی هم هر دفعه به لیدری یه گروه میچرخه / خودرویی - فلزی - پالایشی - شیمیایی - دارویی - قندی و...

این وسط تک سهم های خاصی شاید دوبله و سوبله بشن که باید دنبال کرد / شخصا کپشیر فلوله لبوتان و شپارس برای این بازی ها می پسندم
                            حقوقی ها امروز در سهام دلاری خریدار جدی بودند
                            فلزات پالایشی ها و پتروها

نظر

• liverno
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1742

ofv
                              خبر دارم سهم تامین سرمایه امین تا 2200 بالا میره....

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

رئیس قدیم و رئیس جدید و اعضا ی سازمان بورس گویا خودرو خریدن:D

ببینیم با 220 چیکار میکنه که به نظر رد میکنه!
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X