کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گروهه روی از نظر من رشدش رو کرد....یه رشد دیگه میتونه بکنه >> در صورت تخصیص بیشتر خاک به شرکت های گروه !! اکه خبری در این مورد بیاد ...وگرنه حهانی بالا رفت که باز اصلاح کرد..
وپارس:
بنده تکنیکال نمیدونم چی هست اصلا .....که بگم پول بکه یه نه
ولی فعلا زیر 280 هست تا خبری برای شرکت یا کل این گروه بیاد
فردا دولت لایحه ای در خصوص خروج از تورم رو برای تصویب میفرسته مجلس ....و جلسه ای اقتصادی هم دارن....احتمالا افزایش وام مسکن در این بسته پیشنهادی یا لایحه به صورت مستقیم یا غیر مستقیم هست.....
یاد ک یادمه....گفیم زیر ۲۰۰ برا من جذابه که فک کنم نیومد....اینم مثل پتایر که میخواستیم زیر ۳۵۰ تو گفتی پایین تر صبر کن پرید ...حالا این به اون در ..
حالا خریدی خودت؟
سهم وقتی میدونی رالی داره و تو واچینگته به محض اینکه دیدی خوب دارن میخرن باید بخری....من الان تو واچینگم نبود کرازی ....و زیر ۲۰۰ میخواستم ....کو تا طرح توسعش را بیوفته خالا.
یا من یه سهمو وقتی بخوام بخرم چند روز تو واچینگه که از معاملاتش خبر داشته باشم...یه دفعه ای که نمیشه...البته من باید میزاشتم تو واچینگ که نزاشتم و الانم نمیدونم چند,شده...
حالا ما شانس نداریم چیکار کنیم ...زیر اون قیمتی که ما میخوایم نمیاد.......تا نزدیکیش میاد ...من اینقدر ایجوری سهم در رفته ....وگرنه سهام ما هر روز باید مثبت بخوره
شکار سهم هم مثل ماهیگیری میمونه قلاب رو دیر بکشی طعمه رو میخوره و در میره ....زود بکشیاز تو دهنش در میره.......هاها...
لذا خرید پله ای با کم کردن طمع میتونه نتیجه بده....من دقیقا کف کف ی سهمو میخوام ....خوب نمیشه که ...گاهی وقتا باید بالاتر خرید
نظر