کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
میثم لپارس برسی کردی؟ میگن یه زمین داره اگه بفروشه بازدهی خفنی میده....ولی الان صف فروشه!!!!
درست میگن و شکی در اون نیست ...ولی یادمه بیشتر از ۴ یا ۶ ماهه میگن میخواد بفروشه....خود شرکت هم فک کنم گفته...خوب کسی که میخره باید لینقدر نگه داره که زمینش فروش بره و بعدش تازه در مورد سودش تصمیم بگیرن..اگه رفت جای دیگه زمین خرید چی؟ البته من اینو میگم که فکر اونجاشم کرده باشید موقع زمین ...اگه بفروشه یحتمل تقسیم میکنه!!! در هر حال با دید فروش زمین از تظر من اوکی هست .....اگه خبری نزدیک باشه یه دونه سهم نمیزارن به ما برسه....ی دونه...اینقدر گرگ هست.....حالا که شما میگی صف فروشه!!!
مگه کسی بخره و کلا نگه داره ......با این دید خوبه.....هم تجربه میشه ...هم اگه فروخت سود تپل تپل نصیبش میشه
زمینش اگه ارزتده باشه ....و من اگه پول داشتم....اول سهام شرکت رو جمع میکردم ....بعد خودم زمین رو ازشون میخریدم..... در این صورت من چقدر سود میکردم؟
با این کار هم من زمین رو از چنگشون در میاوردم هم پول زمین میرفت تو جیب خودم به تعداد سهامی که جمع کردم...حالا اونایی که دست اندر کارن تو این شرکت این به فکرشون نرسیده؟؟؟
زمینش اگه ارزتده باشه ....و من اگه پول داشتم....اول سهام شرکت رو جمع میکردم ....بعد خودم زمین رو ازشون میخریدم..... در این صورت من چقدر سود میکردم؟
با این کار هم من زمین رو از چنگشون در میاوردم هم پول زمین میرفت تو جیب خودم به تعداد سهامی که جمع کردم...حالا اونایی که دست اندر کارن تو این شرکت این به فکرشون نرسیده؟؟؟
البته پول زیادی میخواد....پول لامصب پول میاره
مگه به همين سادگياس . تو وبيمه هم از اين چيزا ميگفتن
سايپا ديزلم بعضيا قرار بود بخرن .
چقد ساده فكر ميكنيد
کل گروه تو نظرت باشه...خوب خریدن بخر...........هر چند با دید مجمع و یک ساله بالای 30 -35 درصد باسد داشته باشه...
سرود رو دست کم نگیرید : 2 درصد سیمان کشور رو تولید میکنه:D
کل گروه تو نظرت باشه...خوب خریدن بخر...........هر چند با دید مجمع و یک ساله بالای 30 -35 درصد باسد داشته باشه...
سرود رو دست کم نگیرید : 2 درصد سیمان کشور رو تولید میکنه:D
سرود گزینه خوبیه .. تو تیر ماه صادرات خوبی داشت
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر