حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • s90amir
    عضو عادی
    • Jul 2014
    • 110

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

سلام میثم من توی فکر وارد شدن به بازار هستم به من یکی دو تا سهم معرفی می کنی توی این قیمت ها
    کزغال ی مقدار دارم توی فکر اضافه کردن پایین تر هستم

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20665

در اصل توسط s90amir پست شده است View Post
      سلام میثم من توی فکر وارد شدن به بازار هستم به من یکی دو تا سهم معرفی می کنی توی این قیمت ها
      کزغال ی مقدار دارم توی فکر اضافه کردن پایین تر هستم

کلوند - دشیمی- پکرمان - درازک فعلا چون افزایش سرمایه ندارن خوبن

کزغال - دتماد- دلر - شاملا هم خوبن ولی چون افزایش سرمایه دارن فعلا نباید زیاد خرید وباید تو افزایش سرمایه وارد شد یا اخرای ثبت افزایش سرمایه...

++

از گروه غذایی غزر و غگل بد نیستن!

+++

ولی من دشیمی وکلوند فعلا زیاد دارم....

اون سهامیم افزایش سرمایه دارن دنبال میکنیم...و دارم ولی کمتر...

پولایی که در اوراق هست نگه داشتم برای اون سهامی ک افزایش سرمایه دارن.....تا در افزابش سرمایه بخرم!!

الان اوراق اگه سود اوراق بخواد همینجا استپ بزنه ماهی ۲/۵ درصد بایدبالا بره.

خوب ما دو ماه صبر میکنیم...۵ درصد میگیریم از نقطه ی فعلی...

تو این دو ماه سهم ۱۰ درصدم بره بالا مهم نیست....چون قطعا بازی حق تقدم وحق ارزان تر همیشه هست واجرا میشه:D

اگر سود اوراق استپ نزنه و بالاتر بره...که جذابیت سهام کمترم میشه!!
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/17, 15:11.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20665

به دلیل سود بسیار بالای اخزا!!!

خیلی سهام از چشمم دارن میوفتن...یعنی اصلا دیگه برای خرید سهام عجله ندارم..

سهام ب خوان با این اوراق رقابت کنن...جای رشد بالای۵۰ درصد خیلی کمه براشون..

در کل کار بازار خیلی سخته!!. ( به دلیل بیشرف بازی اقایون وبالا بردن سود اوراق )

مگر سود اوراق کم بشه ب مرور
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/17, 15:04.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20665

اینده ی ایران ویرانه...

۸۳ درصد سود قطعی ۳۳ ماهه/.:blinksmiley.:/

۹۱ درصد سود قطعی ۳۶ ماهه:D

با این فرمون دلار سال ۱۴۰۸ بالای۱۵۰ هزار تومنه...

مراجع شما یه چیزی بگید:D زبونتونو نمیبرن:D نترسید:D

ما گفتیم سود بانکی یا اوراق باید بیاد زیر ۱۳-۱۲ درصد

تا ب مرور تورم کم بشه!!

ولی برعکس شد..سود اوراق رفت بالای ۲۴ درصد:D

فلاکت و بدبختی مردم ایران ۱۰ سال دیگه چند برابر همین وضعیت فعلیه با این وضعیت
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/17, 17:29.
          ///

نظر

• 2FAN
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 1049

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

اینده ی ایران ویرانه...

۸۳ درصد سود قطعی ۳۳ ماهه/.:blinksmiley.:/

۹۱ درصد سود قطعی ۳۶ ماهه:D

با این فرمون دلار سال ۱۴۰۸ بالای۱۵۰ هزار تومنه...

مراجع شما یه چیزی بگید:D زبونتونو نمیبرن:D نترسید:D
            سلام
            میثم آقا.
            واسه ما ها که از بورس هیچی نمیدونیم و
            همه سرمون رو کلاه میذارن
            تا حالا هرچی خریدیم . فرداش منفی شده و گیر افتادیم توش
            به نظرت این اخزا بخریم الان خوبه؟؟؟
            و به جون بچه هات قسم . اگه خودت جای ما بودی . خب . کدوم اخزا میخریدی؟؟؟
            خوب خوب خوب. برو حساب . کتاب کن. به من بگو. مرسی
            https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20665

? ابلاغ قانون تخصیص خودرو بدون قرعه کشی به مادران دارای دو فرزند توسط رئیس جمهور

- رئیس جمهور قانون حمایت از مادران دارای دو فرزند و تخصیص خودرو بدون قرعه کشی به این افراد را ابلاغ کرد.
              @majalleh_khodro
              Instagram.com/majallehkhodro

++

بچه بیار ماشین یارانه ای بگیر:D

نرخ باروری در دهات ها ب زودی روند صعودی میگیره:D

جمعیت روستا هم دوبل وفوبل:D
              ///

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

به دلیل سود بسیار بالای اخزا!!!

خیلی سهام از چشمم دارن میوفتن...یعنی اصلا دیگه برای خرید سهام عجله ندارم..

سهام ب خوان با این اوراق رقابت کنن...جای رشد بالای۵۰ درصد خیلی کمه براشون..

در کل کار بازار خیلی سخته!!. ( به دلیل بیشرف بازی اقایون وبالا بردن سود اوراق )

مگر سود اوراق کم بشه ب مرور

درود

داستان اوراق حوزه های اثر مختلفی داره که لازم هست دقیق تر به هر جنبه اش دقت کنیم

مهم ترین مساله در مورد اوراق این هست که میزان فروش اوراق اثرش صرفا بر بورس نیست و در کل اقتصاد اثر داره. دقیق تر اینکه اوراق با کلیت اقتصاد در ارتباطه هم ازش تاثیر میگیره هم بر آن اثر میگذاره. دلیلش روشنه...بالاخره یکی از سیاستهای پولی دولت هست.

ساده ترین فرمولش اینه: هرچی اقتصاد بخصوص کلیت کالاهای سرمایه ای (اعم از بورس و ملک و ماشین و طلا و دلار و ......) راکد باشد، فروش اوراق بالا خواهد رفت. این اصل اساسی است!

در بحث ایجاد رکود توسط دولت به هدف فروش اوراق، و میزان اثرپذیری و اثرگذاری اوراق بر روی این کالاهای سرمایه ای یک مشخصه مهم داریم! نقدشوندگی و خصوصیت بازار اون کالا.

دلار و بورس به دلیل نقدشوندگی بالا بیشترین و شدیدترین تاثیر را میگیرند. بخصوص بورس هم به دلیل تبلیغاتی که شده(که اوراق بلای جان بورس است!) و هم به دلیل نقدشوندگی بالا اثر قابل توجهی از میزان فروش اوراق میگیرد. (رکود بورس هم متقابلا بیشترین اثر را در فروش اوراق میگذارد)

اینها اصول اولیه ای است که میدانیم!
                و خلاصه اینکه بررسی اثر فروش اوراق در بورس و بازار به همین سادگی هم نیست:D

----------------------------------------------------------
                اما اگر یک نگاه میان مدتی به بازار اوراق بی اندازیم:

اوراق در بازار اولیه (آراد) صرفا به حقوقیها ( بانکها و شرکتهای تامین سرمایه) فروخته میشه و حقیقی ها و سایر حقوقی ها قادر به خریدش نیستند.

فروش اوراق طی امروز نشاندهنده رسوب نقدینگی در روزهای قبل هست! نه اکنون! بنابراین فروشهای امروز فقط بیانگر اثری است که گذشته محقق شده و اثر چندانی در آینده ندارد! (ملت روزهای قبل رفتن سپرده کردن، تا امروز بانک یا موسسه مالی نقدینگی داشته باشه که آراد بخره!)

بجز این مورد، تاثیر این اوراق بیشتر در بازار ثانویه آن است که مهم میشه...

چون این اوراق در بازار ثانوی هست که مورد توجه فعالان بورس هم قرار میگیره و رقیب بورس میشه! و عملا حقیقی ها برگه های ابطال شده موسسات را قبل از سررسید در بازار ثانویه میخرند! و نکته مهم و جالب این است که این بانکها معمولا با دو سه درصد زیان! این برگه ها رو در بازار ثانوی میفروشند! (مثلا دیروز آراد با نرخ 21.6 فروش رفته در حالی که میدونیم همین الان متوسط نرخ اوراق بازار ثانوی 24 درصد هست! یعنی حدود 3درصد پایین تر از خریدشون در بورس میفروشن!!!!)

در یکی دو ماه اخیر چه رخ داده؟ به دلیل بالا رفتن بهره بین بانکی و ... بازده این اوراق به مرور به محدوده بالای 24 درصد هم رسیدند.

این موضوع (افزایش بازده اوراق) باعث شده است که کسانی که در چندماه اخیر اوراق خریده اند، یا سودی نبرده اند و یا سودبسیار اندکی داشته اند!

خود این موضوع باعث شده که این اوراق این روزها آنچنان هم جذاب نباشند اتفاقا! یعنی با افزایش بهره بین بانکی دو سه ماه هست که تداوم داشته ولی دو سه هفته است که بهره بین بانکی همچنان بالا رفت ولی بهره این اوراق مدتی است که روی همان 24 ثابت مانده!(نکته بسیار مهمی است)

من فکر میکنم این هم عاملی میشه برای احتمالا یک صعود قابل اتکا در بورس طی هفته آتی:D

هرچند داستان اوراق و مطالعه کمیتی اون بسیار پیچیده تر از این حرفهاست

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20665

#لیر 2.67%-?10.6 ⚠️
                  لیر ترکیه وارد فاز خطرناک سقوط قیمت شده و رهایی از آن به سادگی میسر نخواهد بود

ارزش لیر از ابتدای ماه سپتامبر تا به امروز، 20% افت کرده و حالا لقب بدترین پول کشورهای در حال توسعه امسال را یدک میکشد!

طی 2 ماه اخیر، بانک مرکزی ترکیه بر خلاف انتظار بازار، اقدام به کاهش #بهره لیر از 19% به 16% در دو مرحله نموده که خروجی آن، افت شدید ارزش لیر ترکیه است ? انتظار میرود در ماه جاری، بانک مرکزی ترکیه 1% دیگر ارز بهره لیر بکاهد
                  @Commodities
                  ///

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11247

#لیر 2.67%-?10.6 ⚠️

ارزش لیر از ابتدای ماه سپتامبر تا به امروز، 20% افت کرده و حالا لقب بدترین پول کشورهای در حال توسعه امسال را یدک میکشد!

طی 2 ماه اخیر، بانک مرکزی ترکیه بر خلاف انتظار بازار، اقدام به کاهش #بهره لیر از 19% به 16% در دو مرحله نموده که خروجی آن، افت شدید ارزش لیر ترکیه است ? انتظار میرود در ماه جاری، بانک مرکزی ترکیه 1% دیگر ارز بهره لیر بکاهد
                    @Commodities
                    درود

دوستان اعتقاد دارند نسبت دلاربه لیر اگر بالای عدد 11 بره (عددفعلی 10.6)... دلار در ایران نیز با افزایش مجسوس تقاضا روبرو خواهدشد

نسبت لیر به ریال تفریبا بیش از35درصد از سقف خودش کاهش داشته این مدت !

از منظر خروج ارز از کشور هم کاهش بیشتر این نسبت میتونه منجر به بالا رقتن تقاضابرای دلار بشه
                    آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/11/17, 23:48.

نظر

• miravam
                      Banned
                      • Jan 2014
                      • 78

#لیر 2.67%-������10.6 ⚠️

طی 2 ماه اخیر، بانک مرکزی ترکیه بر خلاف انتظار بازار، اقدام به کاهش #بهره لیر از 19% به 16% در دو مرحله نموده که خروجی آن، افت شدید ارزش لیر ترکیه است ������ انتظار میرود در ماه جاری، بانک مرکزی ترکیه 1% دیگر ارز بهره لیر بکاهد
                      @Commodities
                      آقا شیره مَسْئَلَةٌ ؟:D
                      مگه نمیگی تو ایران نرخ بهره رو کم کنن تورم کم میشه دلار ارزون میشه ( البته قائدتا همین درسته)
                      پس چرا تو ترکیه نرخ بهره رو کم کردن، تورم زیاد شد و دلار گرون ؟

نظر

• کمبوجیه
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 495

من نفهمیدم اگر قراره قیمت خودرو ازاد بشه دیگه ابلاغ قانون فرزند دوم برای خودرو بدون قرعه کشی برای چیه؟

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

? ابلاغ قانون تخصیص خودرو بدون قرعه کشی به مادران دارای دو فرزند توسط رئیس جمهور

- رئیس جمهور قانون حمایت از مادران دارای دو فرزند و تخصیص خودرو بدون قرعه کشی به این افراد را ابلاغ کرد.
                          @majalleh_khodro
                          Instagram.com/majallehkhodro

++

بچه بیار ماشین یارانه ای بگیر:D

نرخ باروری در دهات ها ب زودی روند صعودی میگیره:D

جمعیت روستا هم دوبل وفوبل:D
                          باور کن همه روستایی‌ها هم اینقدر کودن و ابله نیستند که گول این حرفهای مفت وعده های سرخرمن و چند تا پاپاسی را بخورند

حکومت گدایی که مردم را اینقدر بدبخت شمرده که بابت اون چند روز افتضاح کارت سوخت فقط ۱۵ هزار تومن اعانه داده!
                          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            درود

دوستان اعتقاد دارند نسبت دلاربه لیر اگر بالای عدد 11 بره (عددفعلی 10.6)... دلار در ایران نیز با افزایش مجسوس تقاضا روبرو خواهدشد

نسبت لیر به ریال تفریبا بیش از35درصد از سقف خودش کاهش داشته این مدت !

از منظر خروج ارز از کشور هم کاهش بیشتر این نسبت میتونه منجر به بالا رقتن تقاضابرای دلار بشه
                            البته هر چقدر لیر بریزه قیمتها هم در ترکیه بالا می‌ره و رفته چیز عجیبی هم نیست مثل ایران
                            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20665

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                              سلام
                              میثم آقا.
                              واسه ما ها که از بورس هیچی نمیدونیم و
                              همه سرمون رو کلاه میذارن
                              تا حالا هرچی خریدیم . فرداش منفی شده و گیر افتادیم توش
                              به نظرت این اخزا بخریم الان خوبه؟؟؟
                              و به جون بچه هات قسم . اگه خودت جای ما بودی . خب . کدوم اخزا میخریدی؟؟؟
                              خوب خوب خوب. برو حساب . کتاب کن. به من بگو. مرسی

به نظرم هر اخزایی زیر 3 سال که مرکب سالی 30-31 درصد بده خوبه

و این معادل دلار 52 هزار تومنی سه سال ایندست!

یعنی بعیده کسی 3 ساله از تورم عقب بمونه!

ارزش و قدرت پول الانت 3 سال دیگه اندازه ی الان هست.

===

واما بورس ما الان اینجاییم که چند برابر از تورم جلو بزنیم!

و باید سهامداری کرد با سهام دلاری...

ابن 15-16 ماهی از مرداد 99 تا الان چون حباب بازار بالا بود بنده اخزا خریدم و اخزا دارم هنوز
                              :D

ولی چنین نمیماند....

یک شکار درست حسابی پیدا بشه خروج میزنم! ( بازدهی بالای 60-70 در یک سال ) که مطمئن باشم تقریبا

چشم رو هم بزاریم دلار 50 هزار تومنی میاد!!!!!!

و باید بازه ها رو سنجید!!!! و دریک فرصت ناب تعویض زد!!!

من چون سهامی که دنبالشم افزایش سرمایه دارن....ریلکسم و فعلا در اخزا جا خوش کرده بخشی از پولم!

تا ببینیم چه فرصتی پیش میاد برای خرید سهام
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/18, 15:10.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20665

امروز سود کزغالو سجامی ریختن به حسابم....چه حالی داد :D

لامصب این اس ام اسه چقدر خوبه یهویی:D

باید سهامداری کرد.........و از نوسانات دور بود...البته همین کار هم خیلی سخته واقعا....:D

سهامداری باید یک دوره ی بالای 3-4-5 سال باشه تا یک سود درست حسابی کرد!!

هر بازه ای زیر 5 سال همتون رو زده میکنه از بورس:D ( همه ی اونایی که جدید اومدن) ولی کسی یک دوره 5 -6 ساله صبوری کنه بعدش رستگار میشه!

لااقل نسبت به تورم!

البته به شرطی سهام درست حسابی بخره

==

تا سود های سال 99 برسه به دستمون.......... کم کم به فصل مجامع 1400 هم نزدیک میشیم!

احتمالا با سود کزغال دتماد بخرم و با سود دتماد که هنوز ندادن در اینده دتماد:D

منتظریم دتماد بره افزایش سرمایه حقشو بخریم...............................البته خود کزغالم باید بره افزایش سرمایه تا قبل مجمع!!

خود کزغالم میشه بز خر کرد تو افزایش سرمایه

کلا هردوشون این قیمت ها در این تاریخ الان گرونه

شاید یه ماه دیگه جذاب بشه ..بستگی به زمانی ک توشیم و دلار و پروژه ها داره!
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/18, 15:16.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X