حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
-
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
در اصل توسط دودو پست شده است View Postهر روز برای فرار از این مملکت طاعون زده دلایل و قراین بیشتری پیدا میشه !
درهای ترکیه هم احتمالا چند وقت دیگه برای مهاجرت ایرانیان بسته میشه هردو حکومت ایران و ترکیه برای این منظور انگیزه دارند
قیمت ملک توی ترکیه هم رو به رشده من خودم یک واحد توی استانبول اردیبهشت خریدم با دلار ۲۳-۲۴ تومنی سه میلیون و صد هزار لیر الان ۳۹۰۰ می ارزه! پاسپورت ترک هم اشانتیون دادن:.thumbsupsmileyanim
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postتورم ترکیه هم از ایران کمی نمیاره..
کلا این منطقه ای ک توشیم تا شعاع ۴-۵ هزار کیلومتر فرقی نداره با هم:D
اگهکسی قراره از ایران بره...باید بره یکجای دور تر از این منطقه خاور میانه...
۱۰ مهر...
گفتیم تورم ترکیه هم کمی از ایران نداره..
حالا ایران تحریم بود....تورمش تورم چندسال بعدو سریع تر پیش خور کرد...
وگرنه در شرایط عادی....
تورم ایران وترکیه مقداری ب هم نزدیکه:D///
نظر
-
در ترکیه هم ارز ترجیحی میدن؟:D
از فردا تمامکالاهای اساسی ترکیه با قیمت قبله(-: وبر اساس هر دلار ۷-۸ لیر..خریدوفروش دلار جرمه وممنوع..خخ
# دلار اردوغانی
# دلار جهانگیری
++
این دفعه علیه اردوغانکودتا شد...ایران جواب تلفن اردوغانو نمیده...به خاطر کری خوانی این و الهام جون
( بعضیا میگفتن سری قبل ما نزاشتیم اردوغان سقوط کنه :D وتلفنی بهش گفتیم چیکار کن..حخخآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/23, 23:47.///
نظر
-
فعالیت اصلی این روزهای مسئول دفتر وزیر اقتصاد چیست؟
?در حالی که نقطه جوش مردم از مشکلات اقتصادی بسیار نزدیک است و از زمان وزارت خاندوزی شاخص بورس رو به قرمزی گذاشته و سهامداران خرد یکی یکی به خاک سیاه نشستند خبری از تلاش خاندوزی برای بهبود شاخص بورس نیست.
?اسماعیلی رییس دفتر خاندوزی نیز به جای پیگیری مشکلات اقتصادی و ماموریت های اصلی با فشار به روسای بانک ها،بیمهها، شرکت های بورسی و زیر مجموعه های وزارت اقتصاد پیگیر انتصاب کامل لیست های ارسالی از وزارت اقتصاد است. لیست هایی که به جای حضور افراد متخصص عموما افراد دوست و رفیق را شامل میشود.
?دولت بداند در صورت بروز هر گونه نآارامی بابت مسائل اقتصادی در کشور، خاندوزی مسئول آن بوده نه مدیران بانکها، شرکت های بورسی و بیمه ای که به خواست وزیر اقتصاد، ماشین امضای لیست ۱۰۰ نفره او و رییس دفترش شده اند///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post?دولت بداند در صورت بروز هر گونه نآارامی بابت مسائل اقتصادی در کشور، خاندوزی مسئول آن بوده نه مدیران بانکها، شرکت های بورسی و بیمه ای که به خواست وزیر اقتصاد، ماشین امضای لیست ۱۰۰ نفره او و رییس دفترش شده اند
اینم بگم الان داشتم نرخ اوره را میدیدم برای 23 نوامبر قیمت 929/50 دلار......هر چند میدونم سهام پترویی را نمی پسندی ولی اوره خیلی زود بالای 1000دلار ...دلایل خوبی داره از کمبود مواد غذایی و زمینهای زیرکشت ووو...
نظر
-
بازار کاملا دستوری سرکوب میشه
وگرنه بازیگرا دست به کار میشن...............///
نظر
-
خرید کمی فروس.
خیلی فروش بالا و غیر قابل تصوری ثبت کرده در ابان:D///
نظر
-
دو روز پیش چنان وبملت رو فروختن..
مشخص بود میدونستن که بالایی نمیره ...
یعنی بازار صد در صد دستوریه .........
وگرنه خیلی سهما ارزشمند هستن ولی چون بازار دستوریه خریدارم نمیاد///
نظر
-
در اصل توسط ordeal پست شده است View Postآقا میثم سلام
تکینکالشم چک کردی؟
سهم با این مقدار فروش 900 تومن میارزه!
یعنی اگه فروش 160 میلیاردی یک سال پیاپی تکرار بشه! سهم 900-1000 تومن تارگت داره
حالا دوستان میگن تکرار نمیشه >> یعنی فعلا در حدی باید داشت که زیر نظر باشه
تا جایی ک یا دلار بره بالا یا جهانی برگرده بالا...بعد که قیمت اوکی شد ورود اصلی رو زد
شاید قیمت الان هم خوب باشه:D///
نظر
-
از کارگزاری مفید زنگ زدن میگن دیروز تعداد بالایی سفارش رو همزمان لغو کردی؟ مشکلیه؟
بهش میگم نه مشکلی نیست/.:biggrinsmiley.:/
++
چه گیرا:D
گمشید بابا...
بعد میگن چرا بورس خرابه...
به خاطر همین کاراتون....
تو ده تا سهم ده تا سفارش بوده همه رولغو کردم یعنی چی همزمان:D
عشقشم کشیده لغو کنم و دوباره تصمیم بگیرم:Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/24, 10:48.///
نظر
-
-
سازمان بورس به جای این گیر های الکی بره گمشه به پرونده روساشون برسه که ماینر گذاشته بودن در این کمبود برق!
بره 4 تا کلاس اخلاق برای مدیران دزد و بیشرف خودش بزاره:D
==
چرا همزمان تعداد بالایی سفارش رو حذف کردی اونم در سهم های مختلف
من تشخیص دادم جنگ میشه حذف کردم به شما چه:D///
نظر
-
نظر