حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
-
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
فتبارک الله...چهر هاش را نگاه کن...مثل کسی میمونه که زیر 6 ماه...5 هزار درصد سود گرفته....از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postما که ضرر میکنیم...شب و روز خوابمان نمیاد...قیافه مان جوری چروکیده میشه...انگار از کله سحر تا نماز مغرب...پای منقل نشستیم...
فتبارک الله...چهر هاش را نگاه کن...مثل کسی میمونه که زیر 6 ماه...5 هزار درصد سود گرفته....
جالبه هنوز هستن در بورس اینا:D
ما گفتیم اینا فرار کردن دیگه هم نمیان:D
لابد ده میلیون اورده
صفرم بشه مهم نیست:D
وگرنه میلیاردی باشه: ۶۰ درصد ضرر کنه سکته رو زذه درجا:D///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبهش گفتم خدا صبرتون بده (-:
جالبه هنوز هستن در بورس اینا:D
ما گفتیم اینا فرار کردن دیگه هم نمیان:Dاز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
امروز راننده تراکتوری میومد سر زمین گفت جلوی پام بی حس شده حرکت نمیکنه!!
بهش گفتم لابد عصبی شدی...گفت نه
گفتم پس برا استرسه!!
گفت استرس ک زیاد دارم..بچم زده یکیو کشته...
زندانه ۱/۴ میلیارد ...دیه میخوان!!ک رضایت بدن....بهش گفتم پس با پول حل میشه ..خیالت راحت اعدامش نمیکنن:D
من اونو دیدم کل ضررهام یادم رفت!!
++
چه مشکلاتی دارن مردم!
++
یه پدر باید صبح تا شب کار کنه ک اشتباه بچشو جبران کنه!
++
یهجا هم گفت دیه باید ۴۰۰ میلیون باشه نه ۱/۴ میلیارد:D اعتراض داشت به قوانین...
یعنی مملکت هیچیش روحساب کتاب نیست!!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/12/12, 23:28.///
نظر
-
.?افزایش چشمگیر بودجه سپاه پاسداران و صداوسیما در لایحه بودجه ۱۴۰۱
بر اساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ علاوه بر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، موارد دیگری نیز گنجانده شده که ازجمله میتوان به برخی موارد اخذ مالیات بر تورم و افزایش ۵۶درصدی بودجه صداوسیما اشاره کرد.
بودجه سپاه پاسداران که سال گذشته با ۵۸ درصد افزایش از ۲۴ هزار و ۳۳۵ میلیارد تومان به ۳۸ هزار و ۵۶۴ میلیارد تومان رسیده بود، بر اساس آنچه در فایل لایحه بودجه ۱۴۰۱ ذکر شده، به ۹۳ هزار میلیارد تومان رسیده است که با این حساب بیش از ۲.۴ برابر افزایش نشان میدهد.
RadioFarda_
@mamlekate✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postامروز راننده تراکتوری میومد سر زمین گفت جلوی پام بی حس شده حرکت نمیکنه!!
بهش گفتم لابد عصبی شدی...گفت نه
گفتم پس برا استرسه!!
گفت استرس ک زیاد دارم..بچم زده یکیو کشته...
زندانه ۱/۴ میلیارد ...دیه میخوان!!ک رضایت بدن....بهش گفتم پس با پول حل میشه ..خیالت راحت اعدامش نمیکنن:D
من اونو دیدم کل ضررهام یادم رفت!!
++
چه مشکلاتی دارن مردم!
++
یه پدر باید صبح تا شب کار کنه ک اشتباه بچشو جبران کنه!
یه جاهایی هر کار کنی باید ضررو بدی
از آنجا رفتم پیش یکی از دوستان...گوشیش دم به دم زنگ میزد...یا مادرش بود یا برادر زاده اش...گریه میکردن...اون هم گفت..برادرم چند سال پیش..با یکی شراکتی کارخانه زدن...آنها به این کلک زدن...تعزیرات 12 میلیارد براشون بریده...این بیچاره را انداختن زندان...میگفت برادرم یه سنگی انداخته چاه...که هفت پشت مان هم نمیتونه در بیاره...
خلاصه اینکه برگشتم خانه...گفتم همین دیوار و سقف را نگاه کنم...از بیرون بهترهاز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
اینهم از ابرام بت شکن و ساده زیست
صدرحمت به روحانی تجمل گرا
گفتم خیلی زود دل مردم برای حسن تنگ میشه
در #بودجه سالجاری که #حسن_روحانی نوشته بودهزینه نهاد #ریاست_جمهوری حدود537 میلیاردتومان بود(ردیف101000 و 101012)
در اولین بودجه دولت آقای #رئیسی برای سال 1401هزینه نهادریاست جمهوری به!1483میلیاردتومان افزایش یافته(طبق ردیف101000)
یعنی 2.7برابر افزایش✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
من نمیدونم اینهمه مواد از کجا میاد چجوری میاد!!
چرا اینقد زیاده...
باید یه حساب کتابی کنم ببینیم سالی چند تن دود میکنن...
همه شهرها همه روستاها همه جاهای ایران مثل نقل ونبات هست
اینا از کجا میاد!!!!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .
نظر
-
ج.ا. در وین تنها وقت را تلف میکند.
این سخنان را آمریکاییها نگفتهاند، این را اولیانوف، نماینده روسهای عزیز و دوست داشتنی گفته است.✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
نظر
-
آقای باقری @Bagheri_Kani
اونچه که شما بهش میگی «توافق ۱۳۹۴» اسم داره؛ همه بهش میگن برجام!
مثلا خوبه ما هم به جای “علی باقری کنی” به شما بگیم “کیفکشِ جلیلی”؟✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
نظر
-
همون برجام کوفتیو امضا کنن بیان... امتیاز جدید پیشکش
لغو همه ی تحریما مگه شدنیه!!
تحریم حقوق بشری ومنطقه ای و نظامی وموشکی....رومگه برمیدارن! !
دلشون خوشه....///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن نمیدونم اینهمه مواد از کجا میاد چجوری میاد!!
چرا اینقد زیاده...
باید یه حساب کتابی کنم ببینیم سالی چند تن دود میکنن...
همه شهرها همه روستاها همه جاهای ایران مثل نقل ونبات هست
اینا از کجا میاد!!!!!از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
امارات از ماهواره برای رسیدن به مدار مریخ استفاده میکند، ج اسلامی برای تقویت موتور پرتاب موشکهایش
امارات از پهپاد برای بارور کردن ابرها استفاده میکند، ج اسلامی برای عملیات انفجاری در منطقه
امارات با اسراییل هم دوست میشود، ج اسلامی دوستی عراق و ترکیه و آذربایجان را هم از دست میدهد✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
نظر
نظر