حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ushita
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 876

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    من هر جور فک میکنم برای حفظ نظام و خودشون هم شده باید توافق کنن...هر توافقی...

راه دیگش چیه؟؟اگه توافق نکنن؟؟

واقعیت اینکه همین ها اگر دنبال توافق نبودند اصلا نمی رفتند پای مذاکره / چیزی که در داخل مشخص میخوان توافق بزنن به نام خودشون و برندهاشون بیارن بالا

از داخلی های همین ها خبر دارم که رفتن از اگزون موبیل امریکا نمایندگی بگیره برای ایران !

به نظرم برنده کسانی هستند که روی سهم های داخلی و استراتژیک سرمایه گذاری کنند - خیلی نباید طول بکشه توافق هر چند طرف مقابل هم نمیخواد باج بده منتهی از دوتا چیز می ترسند

1. ایران در شاه راه انرژی دنیاست و می تونه همه چیز داغون کنه و انرژی سر به فلک بزاره و بوم

2. مردم دارن در میرن همین الان اگر اوضاع خوب نشه سیل مهاجر به سمت اروپا و اینور اونور میشه

پس اروپایی ها برای این دوتا مورد هر کاری می کنند که توافق شکل بگیره / بحث سرمایه گذاری در کشور هم براشون جذابه که جای خود داره

این وسط دور بر ایران دوست ندارن اینطوری بشه از ترکیه گرفته تا امارات چرا که میرن در حاشیه و دیگه سروری نخواهند کرد

سهم های استراتژِیکی همچون فلوله - حفاری - فاراک - کل دسته سیمانی ها - نوردی ها - قطعه سازی ها - غذایی ها شوینده ها به نظرم باید اولویت باشند( خیلی دیگه هست که من بلد نیستم )

خلاصه هر چیزی که مشابه خارجیش وجود داره با تکنولوژی بهتر شانسش کم میشه مثل همین روغن موتور یا لوازم خانگی و ... هر چیزی که با تحریم نون میبرده الان شرایطش عوض میشه / وقتی ارتباط با دنیا کمی باز بشه دیگه نمیشه جلوی ورود همه چیز گرفت و تعرفه ببندی مثلا لاستیکی ها کارشون سخت میشه - ولی کمباین سازی کارش سخت نیست بلکه فروش میزنه بهتر
    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post

طرف چادرملو خریده بود فکر میکرد تولیدی چادر. چند تا مورد دیگه هم تو فضای مجازی شنیدم خاطرم نیست. این چادر ملو رو خودم از یکی از زنبیل به دستان آشنا پرسیدم.
      یادم رفت این دوست زنبیل به دست چادر ملوش هنوز داره خیلی هم از بورس راضیه میگه خدا رو شکر

بعد اون وقت من ....

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 2057

من موندم تو چطور ۶ ستاره گرفتی(-:
        حاجی میثم بدت نیاد/:.yead.:/

اولا ستاره ها همش پلاستیکیه با 56 تاش که اقا وحید هم داره یه نون لواش نمیشه باهاش خرید . این برای برخی مثل اوس بابک و عیره که براش سر و سینه می زننlaughingsmiley

ثانیا اون تعداد ستاره که گرفتم کیلویی مثل ستاره های سردار قالی باف افتخاری بهم دادن /:.yead.:/

ثالثا از صدقه سر تو و اون یارو شالاتن این ستاره ها رو گرفتم اون زمان که تو میگفتی بخر . من فروختم و اون زمان که تو فحش میدادی و سیستم خاموش تا فردا می کردی . من خریدم و ستاره گرفتم/:.yead.:/

رابعا اون زمان که تو تو روروک اتی اتی میکردی من تو تالار شیشیه ای با موتور از صبح می رفتم تا عصر
        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

یه روز خودرو رو صف کنید....سر بهرام خلوت بشه (-::D
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

#فوری

? ابلاغیه سازمان به تمامی شرکتهای تولیدی برای انتشار جزئیات هزینه های انرژی، حداکثر تا 20 روز آینده/
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

سیستم خاموش تا شنبه(-:

کاش چند تا تعطیلی درست درمونم وسط هفته ها بود:D
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

بیشرف خاندوزی....خدا لعنتت کنه...که خون سهامداران بورسو در شیشه کردی....

ر.... وسط کلت...که وسطشم همه چی هست جز مغز
                ///

نظر

• CHESTER.2020
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 1255

من هر جور فک میکنم برای حفظ نظام و خودشون هم شده باید توافق کنن...هر توافقی...

راه دیگش چیه؟؟اگه توافق نکنن؟؟
                  لنگ و اشکنه PLAN B شون هست
                  نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                  نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                    لنگ و اشکنه PLAN B شون هست

بزنن بابا....

الان یمن وعراق در جنگ بودن ارزش پول ملیشون اندازه ما سقوط نکرد:D

ایرانم بزنن....یه بار برا همیشه....داستان تموم بشه

۴۰ ساله دارن مذاکره میکنن...

+++

کشوری ک با دزدی از جیب مردم و سهامدارا میخواد بچرخه...

میخوام صد سال نچرخه...

++
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

ما ک دیگه از شنبه میریم اسنپ (-: اینا هر غلطی میخوان کنن(-:

ما دست ب سهام نمیزنیم...
                      ///

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

به نظرم فرافکنی

ربطی به انرژی نداره

برای صنایع مختلف و کوچک شفاف هزینه انرژی اومده بود.

سهامدار رانفور و های وب نمیتواند متوجه این موضوع شود! چطور پتروشیمی ها که هدف گیری شده بودن دو روز مثبت هستند ولی بقیه بازار

مشکل چیز دیگه ای رد گم میکنن. (ورود پول از اون همه پول سرگردان به بورس خبری نیست)

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

.توییت تایمز (توییتر روز):
                          ?‏باتوجه به سابقه ۶۸ساله دشمنی امریکا با ایران، بعید است امریکاییها حاضر به یک توافق خوب با ایران شوند و احتمالا "عدم توافق" بیشتر منافع ملی ایران را تضمین میکند
                          مسئولیت قیمت ارز نیز برعهده باقری و تیم مذاکره کننده نیست، وزرای اقتصادی و مسئولان مربوطه باید کارشان را درست انجام دهند

✍امیرحسین ثابتی

‌?بله تحريم ها كاغذ پاره اي بيش نيستند البته فقط براي برخي ها و نه ملت
                          يادتان نرود كه هزاران هموطن به خاطر تحريم و نبود دارو مقابل چشمان خانواده هايشان پرپر شده و مي شوند.
                          عده اي از همفكران شما يك روزي به سفارت عربستان حمله كردند و سالهاست كه تلاش مي شود اين رابطه بهبود يابد.

▫️اماهمچنان نتيجه خاصي حاصل نشده.و البته دولت جديد هم به شدت در تلاش است ولي ...

❓راستي آيا به ميليون ها جوان ايراني كه به خاطر فقر و مشكلات شديد اقتصادي قيد ازدواج را سالهاست زده اند هم فكر مي كنيد؟!
                          ❓آيا مي دانيد هزاران پدر و مادر به شكل هاي مختلف شرمنده خانواده و فرزندان هستند؟

❓‌آیا از اخبار رسمي طلاق،فقر،بيكاري،سوء تغذيه،ورشكستگي،زنداني هاي جرايم مختلف،پرونده هاي قضايي،فساد و اختلاس،پست هاي كليدي آقازاده ها و خانم زاده ها،درآمدهاي نجومي برخي از ملت بهترون،پنت هاوس هاي چندين ميليون دلاري در تهران و كيش و ...و ويلاهاي چندصدميلياردي لواسان و ..هم خبرنداري

❓‌آیا از نابودي هزاران شغل،نبود داروهاي بسيار معمولي،دلار ٣٠هزارتوماني،پرايد ٢٠٠ميليوني،اعتراض فرهنگيان،بازنشستگان،
                          حقوق هاي معوق هزاران كارگر،سفره هاي خالي،اشك هاي يتيمان و كودكان و نوجوانان بي سرپرست و بد سرپرست،گسترش انواع فساد در جامعه هم خبر نداريد؟!

❓راستی آيا از وضعيت خزانه،پشتوانه ارزي،اعتبار كشور در جهان،مهاجرت نخبگان،كارآفرينان،بيكارهاي تحصيلكرده و غير تحصيلكرده،مهاجرت پزشكان و پرستاران و از همه مهم تر يأس عمومي و افسردگي و اختلال هاي روحي ،رواني هم خبر نداري؟!

▫️‌راستی شايد چون شما و بسياري از همكاران تان در صداوسيما حقوق و مزاياي عالي داريد و خيالتان هم راحت هست كه ٦٠درصد به بودجه سال آينده تان اضافه خواهد شد-البته از جيب ملت نگون بخت-
                          و اينكه بسياري از نيازهاي روزمره تان -كه براي ميليون ها ايراني دست نيافتني است-با يك تلفن حل مي شود

▫️باورتان اينست كه نيازي به رفع تحريم ها نيست.
                          راستي اگر اينگونه است پس چرا دهها تن از مذاكره كنندگان چندهفته اي است در اروپا مستقر شده اند-البته از جيب بيت المال-و چرا اينقدر تلاش مي شودكه برجام دوباره احياء شود؟!
                          راستي شروط اخير ‎#اوليانوف نماينده كشىور دوست و برادر روسيه را ديدي؟

▫️من كه برنامه شما را نمي بينم اما حتما نتايج نظرسنجي هاي مركز افكارسنجي سازمان را مي بيني و مي داني نگاه عموم به برنامه هاي شما و صداوسيما چيست.
                          سخن آخر اينكه يادتان باشد هم اكنون حاكميت يكدست تر شده پس ديگر بهانه اي براي شانه خالي كردن از مشكلات كشور و پاسخگويي نيست.

✍داریوش آرمان

@Twittimes

‏⠀
                          ?میخاییل اولیانوف، نماینده روسیه در مذاکرات:
                          می‌توان سانتریفیوژ را به خارج منتقل کرد که یک گزینه است یا منهدم کرد، یا در داخل ایران و زیر تضمین آژانس بین‌المللی انبار و مهرو موم کرد."

▫️باقری کنی:همراهی روسیه و چین با موضع ایران روشن است و اختلاف با طرف غربی است".

✍سهندایرانمهر

@Twittimea

?‏چرا ‎#حکومت_دیتی و ‎#دین_حکومتی خطرناک است:

بودجه آموزش و پرورش ۱۲ درصد افزایش یافته اما
                          - بودجه مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی ۲۱۰ درصد افزایش دارد
                          - بودجه حوزه‌های علمیه که باید مستقل باشند ۱۸۰ درصد افزایش دارد
                          - بودجه سازمان اوقاف که باید از امور خیریه باشد ۱۶۷ درصد افزایش دارد

✍آرمین سلیمانی

@Twittimes

?‏یه چند وقت دیگه سفارت به ایرانی‌های خارج کشور زنگ میزنه میگه اگه میخواید به خانواده‌هاتون آسیبی نرسه ماهی ۵۰۰ دلار عوارض تامین امنیت خانواده‌تون در ایران باید بدید.

✍محسن براتی

‏?همین الان کوبا داره همچین کاری میکنه
                          Foreign policy
                          تیتر هم در موردش زده
                          فقط به افرادی حق خرید میده از سوپر مارکت ها که خودشون یا اقوامشون دلار وارد کنند.

✍اوس ممرضا

?‏تو اریتره یه قانون نانوشته‌ای هست به اسم مالیات زندگی در غرب، یعنی اونای که از این کشور فرار یا مهاجرت کردن و تو غرب زندگی میکنن باید یه قسمت از درآمدشون رو به دولت اریتره مالیات بدن وگرنه دولت خانواده‌ و اقوامشون رو آزار و اذیت میکنه و خدمات کنسولی بهشون نمیده

✍Hadinik

@Twittimes
                          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

امروز حواله لیر زدم ۲۱۶۰ تومن برای فردا خودم هم بلیط دارم و حداقل دو ماه نیستیم همینکه از این ترافیک و آلودگی هوا و دهها مورد ناخوشایند و اعصاب خورد کن فرار میکنم میلیاردها ارزش داره

امروز یکی از دوستان عزیزم در مورد سرمایه گزاری توی شرکتهای پتروشیمی از من نظر خواست یک ساعتی وقت گذاشتم تا یک بررسی مقدماتی داشته باشم تا دچار ضرر و زیانش نکنم طبیعتاً تمرکزم روی پتروهای خوراک مایع بود و این وسط بوعلی توجهم را جلب کرد از اون شرکت‌هایی هست که اگر خودم دوباره بخوام سهم بخرم حتما ازش غافل نمیشم به هرحال دوستان اینجا هم بررسیش کنند در آخرین گزارش ماهانه رکورد فروش ۲۸۰۰ میلیارد تومنی داشته و میشه گفت سالانه یک میلیارد دلار فروش ارزی و ریالی داره. تقریبا سهمی ۳۰ سنت معادل ۹۰۰۰ تومن و قیمت امروز سهم زیر ۷۰۰۰ تومن !
                            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                              ستاره دار(3)
                              • May 2020
                              • 1280

ما ک دیگه از شنبه میریم اسنپ (-: اینا هر غلطی میخوان کنن(-:

ما دست ب سهام نمیزنیم...
                              از یک کار اعصاب خرد کن به یک کار اعصاب خرد کن دیگه
                              بابا جون یک کم از پولات را برای تفریح و تفرج خودت اختصاص بده
                              ۲۰-۲۵ تومن بده ده روز هتل پنج ستاره و بلیط بیا استانبول لذت ببر یک خرید توپ هم بکن

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

توییت تایمز (توییتر روز):
                                ?‏از ۶۶۴ هزار میلیارد درآمدهای دولت در ‎#بودجه_۱۴۰۱، مبلغ باورنکردنی ۵۲۶ هزار میلیارد تومان آن ‎#مالیات است.

▫️به زبان ساده؛ دولت می گوید، حالا که درآمد نفت ندارم، نه تنها قرار نیست هزینه های من و نهادهای نورچشمی کم شود، بلکه افزایش هم می یابد و این شما هستی که باید بیشتر مالیات بدهی.

✍هیرش سعیدیان

@Twittimes

?‏بهادری، سخنگوی دولت: بانیان وضع موجود حق انتقاد ندارند؛ باید پاسخگو باشند .

▫️ کیو می‌گه؟ رئیسی رو‌ می‌گه که هم رئیس قوه قضائیه بود هم عضو شورای سران تو #آبان_۹۸؟ یا مجلسی که دوسال از عمرش گذشته؟

✍vahidheroabadi

@Twittimes

?‏دولت هر ساله برای تأمین هزینه های روزافزون، مالیات و عوارض بیشتری از مردم میگیرد.
                                ارز را گران و پول چاپ میکند(کاهش ارزش پول ملی).
                                مدیریت اکثر شرکتهای بزرگ، بانکها و صندوقهای بازنشستگی هم با نهادهای حاکمیتی است ولی اغلب زیان ده و هزینه بر هستند.
                                این چرخه معیوب قابل دوام نیست.

✍محمدسرافراز

@Twittimes

?‏شرکت ملی نفت نمیتونه مثل دولت قبل نفت بفروشه، اما چون میخواد بگه ما بیشتر از دولت قبل، نفت فروختیم، فراخوان داده هرکسی می‌تونه نفت بفروشند بدون دادن ضمانت نامه بیاد نفت ببره.
                                این یعنی طی سالهای آینده میلیونها دلار پول نفت گم میشه و دهها بابک زنجانی رشد میکنند.
                                «دولت شعار»

✍Hadi Moosavi

@Twittimes

نظر

در حال کار...
                                X