حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

.#ارزیابی_تاثیربودجه1401برصنایع_پتروشیمی_فلزات_معا دن_پالایش_نفت

با توجه به تحولات صورت گرفته در خصوص نرخ خوراک و سوخت واحدهای صنعتی، طی روزجاری وبیناری با این موضوع خواهیم داشت که در دوبخش ابتدا در خصوص انواع خوراک و مدل نرخ گذاری صحبت میکنیم و پس ازان 60نماد این گروه را از نظر تاثیرپذیری سود بررسی کرده و اکسل آن را طوری طراحی کردم که مخاطبان بتوانند عدد جایگذاری کنند چون قوانین ممکن است تغییر کند، نیاز به وبینار دیگری نباشد.

چند نکته عرض کنم:

برای تولید آهن اسفنجی 300مترمکعب گاز لازم است.

برای تولید شمش، 900کیلووات برق لازم است.

برای تولید 200هزارتن شمش آلومینیوم یک نیروگاه دوواحدی لازم است.

در تولید آمونیاک و متانول 700 - 1000 مترمکعب گاز خوراک مصرف می شود اما مقدار سوخت وابسته به داشتن واحد یوتیلیتی یا نداشتن آن است. تا 60درصد ممکن است سوخت مصرف شود.

به نظرم، آن هایی که روی فرمول و نرخ گاز صنایع تصمیم گرفته اند، 10 دقیقه برای تصمیم گیری وقت گذاشته اند اگر اینطور نیست از آن ها بخواهیم تا مطالعات منتج به این تصمیم را منتشر کنند.

امروز ساعت 18:

✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

بازار

ساعت‌ها و ساعت‌ها در این دو روز نشستم و بخش‌های مختلف درآمد و هزینه‌ای شرکت ها را مرور کردم.

نمی‌شود بدترین سناریوها را کنار هم چید و گفت علت ریزش بازار جمع این بدترین‌هاست! با این وجود حتی در سناریوهای بسیار محافظه کارانه هم ریسکی در صورت‌های مالی و متغیرهای موجود نمی‌بینم که بتوانم وضعیت بازار را با آن توجیه کنم!

اینکه برخی شرایط امروز را با ریزش‌ها در سال های اخیر مقایسه می‌کنند، تا چند هفته قبل منطقی بود اما من به عنوان کسی که ۱۷سال است که این بازار را دنبال می‌کنم عرض کنم که وضعیت فعلی شبیه به هیچ دوره‌ای نیست!

هیچگاه نبوده که صنایع متوسط و کوچک بازار p.e fw زیر میانگین داشته باشند! اصل و اساس اینکه از قدیم گفتند پتروشیمی و فلزی، بنیادی هستند این بود که کمترین p.e بازار را داشتند اما امروز شرکت هایی با ارزش بازار پایین p.e بسیار خوبی دارند و در صف فروش به سر می برند.

امروز در صنایعی که ریسکی از طرف دلار، بودجه، قیمت‌گذاری دستوری و نظایر آن وجود ندارد هم شاهد موج عجیبی از عرضه هستیم!

اساسا فضای فعلی بازار را نباید با خط‌کش بنیادی سنجید و به دنبال چرایی این شرایط بود! آنچه امروز می‌بینیم نتیجه و واکنشی به تفکر آقایان مسئول است.

مشکل بازار امروز ریشه در بی‌اعتمادی سرمایه‌گذاران به آینده دارد. کمونيست‌ها خودشان لُنگ انداختند اما برخی ازین آقایان افکار متجددشان، برگشت به جامعه کمونیستی است!

بازار وقتی به دلیل شرایط بنیادی افت کُند می‌توان برای آن یک محدوده حمایتی تعریف کرد که انتهای ریزش باشد اما وقتی به دلیل شرایط روانی اُفت می‌کند، به این آسانی‌ها به تعادل خود باز نمی‌گردد.

بازار یک‌موجود زنده است چون رفتار آن، تجمیع رفتار فعالان آن است. امروز به لحاظ روانی بازار تخریب شده و اگر دولت وعده‌وعید دهد، اولا تاثیر ندارد، ثانیا مشکلاتی مشابه دولت قبل را تجربه خواهد کرد.

آنچه باید اتفاق افتد تا وضعیت بازار عادی شود، شفاف کردن رابطه دولت با شرکت‌هاست!

دولت یا حکومت! باید درک کند که شرکت‌ها را واگذار کرده است. امروز این شرکت‌ها صاحبان و مدیران خودشان را دارند!

در همین جریان اخیر، ببینید ما به فرمول گاز اعتراض داشتیم، به آمدن فرمول در بودجه اعتراض داشتیم اما نهایتا سال قبل پذیرفتیم! گفتیم از قیمت‌گذاری دستوری و تغییرات متعدد رها می‌شویم!

حالا ببینید! دولت آمده خود فرمول را تغییر می‌دهد! این چه فرقی با قیمت‌گذاری دارد؟

دولت حرف‌های قشنگی می‌زند اما در اجرا راه دیگری را می‌رود! من فکر میکنم این‌ها درکی از آنچه می‌گویند ندارند! یعنی یک سری جملاتی می‌گویند چون بازتاب مثبت در فضای مجازی دارد، ذوق می‌کنند و بارها آن‌را تکرار می‌کنند.

این‌همه شعار آزادسازی قیمت‌ها دادند، کدام صنعت در این چند ماه آزاد شد؟ آقای وزیر اقتصاد، آن برنامه‌های حمایتی و توسعه‌ای بازار سرمایه کجاست؟ شما خودتان در مجلس مطالبه‌گر بودید، امید داشتیم به وزارت که می‌رسید همان تفکرات حمایتی از بخش خصوصی را داشته باشید.

مشکل اقتصاد ما، دولت است! اگر دولت نبود، اگر از اساس هیچ کسی پشت فرمان اقتصادی ننشسته بود، این اقتصاد بهینه‌تر و منظم‌تر پیش می‌رفت.

یعنی هرجا پا گذاشتند، دیگر آباد نشد! همین صنعت خودرو بخاطر غلط‌های اضافی دهه ۸۰ به این روز افتاد.

مخلص کلام اینکه شرایط فعلی را نمی‌شود با مفاهیم مالی تحلیل کرد. فضای روانی بازار هم با حرف ‌درمانی دولت بهبود نمی‌یابد و اساسا همان بهتر که بهبود نیابد.

دولت بفهمد، حاکمیت بفهمد که باید به بخش خصوصی احترام بگذارد. نمی‌شود یک شرکتی را عرضه کند، بعد بگوید این شرکت چون سود بالایی دارد پس قیمت گاز و برق آن گران‌تر باشد!

یعنی اگر صنعتی بسیار مترقی شود و سود خیلی خوبی بسازد، از فردا دولت می‌خواهد برای آن کیسه بدوزد! این تفکر یعنی هر صنعتی رشد کند در خطر است!

وقتی دولت شرکتی را عرضه می‌کند یک سری شرایطی دارد و سرمایه‌گذاران بر اساس همان شرایط اقدام به خرید می‌کنند اما یک‌سال نگذشته دولت آن شرایط را تغییر می‌دهد! در قانون دست می‌برد! مثل عرضه معدنی‌ها و وضع عوارض و حقوق دولتی بر معادن!

دولت باید یک سری قواعد بچیند، یک سری قانون بگذارد و سال‌ها تغییر ندهد! مسئول سرشاخ شدن شما با دنیا ما نیستیم که وقتی خزانه خالی شد، سراغ شرکت‌های خصوصی بیایید برای جبران کسری بودجه!

@validhelalat
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

‏اینقدر محکم مذاکره نکنید آخه، اذیت میشید ‎#گنده_گوها

رافائل گروسی به طور رسمی اعلام کرد که در روزهای آتی دوربین های آژانس در تاسیسات تسا، نصب خواهد شد.
        این همه رجزخوانی کردن و گفتن اجازه نصب دوربین نمیدیم، آخرشم برای اینکه پرونده به شورای حکام نره اجازه نصب دوربین به آژانس دادن..

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

.‏۳۰۰هزار م.ت. کسر بودجه ۱۴۰۱ از کجا تامین میشه?
          افزایش ۷۳ درصدی اخذ مالیات از مردم
          حذف وام ازدواج و سایر تسهیلات
          حذف بودجه عمرانی
          حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی

فرمول لایحه بودجه ۱۴۰۱?

غارت+اضافه کردن بودجه ارگانهای سرکوب = حفظ نظام ‎#اعتراضات_سراسری

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

‏رضاشاهم سواد نداشت،اما شعور داشت،تو کاری که سواد نداشت متخصصشو آورد وازش حساب کشید.مساله سواد نیست،مساله شعوره

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

‏ستاد اقامه نماز، 10میلیارد بیش‌تر از سازمان مدیریت بحران مملکت پول میگیره بخاطر همینه که تو بحران کم ابی اصفهان بجای رسیدگی به تشنگی مردم ،نماز باران میخونن!

نظر

• دودو
                ستاره دار(3)
                • May 2020
                • 1280

‏در بودجه سال ۱۴۰۱، بودجه موسسه انقلاب اسلامی با مدیریت مسعود خامنه‌ای که سخنرانی‌ها، احکام و عکس‌های خامنه‌ای را منتشر و تحلیل می‌کند، با ۱۲۰ درصد افزایش به ۹۲ میلیارد تومان رسید؛ سفره آقا.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 2057

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                  ‏در بودجه سال ۱۴۰۱، بودجه موسسه انقلاب اسلامی با مدیریت مسعود خامنه‌ای که سخنرانی‌ها، احکام و عکس‌های خامنه‌ای را منتشر و تحلیل می‌کند، با ۱۲۰ درصد افزایش به ۹۲ میلیارد تومان رسید؛ سفره آقا.
                  دودوخان
                  مرد حسابی اینا چیه تو تایپیک حاج میثم زدی؟
                  بابا پاکش کن الان پیج بدبختو مسدود میکنن/.:biggrinsmiley.:/
                  دو روز رفته استراحت چکار بسرش میخواید بیارین/:.yead.:/
                  تو که ترکیه داری حال میکنی
                  میثم رو میکنن تو گونی میدانش تو اب مارماهیا بخورنش/:.yead.:/
                  ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

خدا وکیلی لایک کننده زیر این پست رو نیگاه کنید
                    دو پست بالاتر هم نیگاه
                    بابا لایک کننده ها رو نمیدازن جلو مارماهی /:.yead.:/ نترسید / شما که باهم هستید
                    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• kamian
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 59

آقا میثم نظرت رو شاملا چیه؟

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

امروز حواله لیر زدم ۲۱۶۰ تومن برای فردا خودم هم بلیط دارم و حداقل دو ماه نیستیم همینکه از این ترافیک و آلودگی هوا و دهها مورد ناخوشایند و اعصاب خورد کن فرار میکنم میلیاردها ارزش داره

امروز یکی از دوستان عزیزم در مورد سرمایه گزاری توی شرکتهای پتروشیمی از من نظر خواست یک ساعتی وقت گذاشتم تا یک بررسی مقدماتی داشته باشم تا دچار ضرر و زیانش نکنم طبیعتاً تمرکزم روی پتروهای خوراک مایع بود و این وسط بوعلی توجهم را جلب کرد از اون شرکت‌هایی هست که اگر خودم دوباره بخوام سهم بخرم حتما ازش غافل نمیشم به هرحال دوستان اینجا هم بررسیش کنند در آخرین گزارش ماهانه رکورد فروش ۲۸۰۰ میلیارد تومنی داشته و میشه گفت سالانه یک میلیارد دلار فروش ارزی و ریالی داره. تقریبا سهمی ۳۰ سنت معادل ۹۰۰۰ تومن و قیمت امروز سهم زیر ۷۰۰۰ تومن !

توی این شرایط که سرمایه گزاری بسیار پرریسک و کسی حوصله تحلیل نداره با چاشنی صبر و انتخاب خوب میشه سودهای خیلی مناسبی را کسب کرد
                        درسته که دو روز قبل کامل نقد کردم و الان تقریبا سهام قابل ذکری ندارم اما امروز به خاطر یک دوست از وقت آزادم استفاده کردم وپتروشیمی بوعلی را کمی زیر و رو کردم
                        بنظرم این سهم یکی از آسهای بازار و سهام نسبتا ناشناخته و از چشم دور مانده است با یکی از بنیادی کارهای کاربلد که روی این پتروشیمی‌ها متمرکزه چند دقیقه قبل صحبت کردم و اتفاقا نظر من را تایید میکرد و از افزایش تولید و ظرفیت و رشد قیمت محصولاتش من را پرزنت کرد و اعتقاد داشت این سهم تا ۲۰ ماه آینده( دو مجمع) بالای ۳۲۰۰ تومن ای پی اس داره واقعا شگفت انگیزه خلاصه این سهم برای کسی که میخواد تو این بازار باشه با قیمت فعلی زیر ۷۰۰۰ یک اکازیون واقعیه
                        این دوستمون روی نوری آریا شاراک و شصفها هم بسیار مثبت بود

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

امروز حواله لیر زدم ۲۱۶۰ تومن برای فردا خودم هم بلیط دارم و حداقل دو ماه نیستیم همینکه از این ترافیک و آلودگی هوا و دهها مورد ناخوشایند و اعصاب خورد کن فرار میکنم میلیاردها ارزش داره
                          قیمت لحظه ای لیر...1970 تومان..
                          چرا دلار حواله نزدید!؟...
                          با این حساب بیش 10%....ضرر کردید طی 2 روز!
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• MNB1984
                            عضو فعال
                            • Jan 2020
                            • 376

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                            میانگین پی بر ای بازار در گذشته در شرایط عادی 6 بوده.ولی چون انتظارات تورمی وجود داره امیدواریم در همین جا نگه داره.
                            اگر توافق بشه و انتظارات توریمی کاهش پیدا کنه متوسط پی بر ای بازار به سمت 6 در حالت عادی حرکت میکنه که یعنی 60 درصد ریزش سهمها!!!
                            اگر بازار بخاد پی بر ای منفی زیر متوسط بگیره حدود 4 که کفش باشه بنابراین بایست کلا پول توی بورس رو از دست رفته بدونیم به احتساب تورم!!!!
                            پی بر ای بازار الان حدود 8 هستش
                            پی بر ای بازار به زیر ۸ سقوط کرده و احتمالا این امر تا اومدن گزارشات ۹ ماهه ادامه داشته باشه.اگر گزارشات خوب باشه و درامد ها درصد افزایش باالای ۴۰ درصد خورده باشن میتونه روند توقف ریزش رو استاپ کنه . و چشم انداز بازار بهتر بشه.
                            ولی گزینه بدتر اینه که ارزشگذاری بازار دچار حباب منفی بشه!!!
                            سهام ها یک ۵۰ درصد منفی دیگه نوش جان خواهند کرد با این پی بر ای های اخیر.نمیگم قیمت چون خود قیمت متغیر وابسته هست به درامد.
                            بایست منتظر بودجه هم ماند...

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                              پی بر ای بازار به زیر ۸ سقوط کرده و احتمالا این امر تا اومدن گزارشات ۹ ماهه ادامه داشته باشه.اگر گزارشات خوب باشه و درامد ها درصد افزایش باالای ۴۰ درصد خورده باشن میتونه روند توقف ریزش رو استاپ کنه . و چشم انداز بازار بهتر بشه.
                              ولی گزینه بدتر اینه که ارزشگذاری بازار دچار حباب منفی بشه!!!
                              سهام ها یک ۵۰ درصد منفی دیگه نوش جان خواهند کرد با این پی بر ای های اخیر.نمیگم قیمت چون خود قیمت متغیر وابسته هست به درامد.
                              بایست منتظر بودجه هم ماند...
                              همیشه گفتم! که مهم ترین هنر معامله گری! این هست که در صورت وقوع بدترین سناریوها هم به استیصال نرسیم! و براش از قبل برنامه داشته باشیم.

پس قاعدتا سهامی در سبد باید باشد که در برابر بدترین سناریوها هم مقاومت کند. گفتم وضعیت خودم رو با این سناریو بسنجم! اگر که pe بازار 8 شده، ولی سهام زیادی هم هستند که peهای زیر 2 و 3 دارند! اونوقت اینها چه سرنوشتی پیدا میکنند؟

مثلاً من حجم بالایی وصنا در سبد دارم! این هفته میره افزایش از انباشته و تئوریک قیمتش حدود 280 تومن باز خواهد شد. با این سناریو اگر 50درصد ریزش داشته باشه یعنی قیمت سهم میشه 140تومن!

اونوقت با سرمایه جدید سود امسالش که چهار روز مانده به پایان سال مالی اش!(یعنی محقق شده و بحثی درش نیست) حدود 120 تومن هست! با حدود 500میلیارد تومن سود انباشته که به ازای هر سهم با سرمایه جدید میشه100تومن هم از انباشته داره!!!!

یعنی سهمی که 220 تومن سود محقق شده داره ولی قیمتش 140 تومن شده! و علاوه بر سود محقق شده که نزدیک دوبرابره قیمت سهم هست، نزدیک 1600میلیارد تومن هم سهام در پرتفوی داره!!!!!!

همین الانش قیمت سهم با سود محقق شده برابره! پرتفوی هم اضافه بر سازمان!

دیگه بدتر از این؟؟؟!

یعنی میشه ما روزهای بدتری رو هم ببینیم!!!؟!!

اصلا یک سوال! دوستان با تجربه تر! آیا pe های زیر یک هم سابقه داشته ببینید؟:D که سود شرکت هم عملیاتی باشه در ضمن! ولی pe زیر یک باشه؟؟؟ واقعا کسی سراغ داره؟

حالا ما هی میگیم ، در بورس که معامله میکنی باید حواست باشه که در نظر بگیری این بازار نه ته داره(در نزول) و نه سقف داره(در صعود)

ولی یکی بگه حدودا!!!! چه میزان فاجعه را ما باید ته داستان در نظر بگیریم!!!!؟؟؟
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• MNB1984
                                عضو فعال
                                • Jan 2020
                                • 376

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                همیشه گفتم! که مهم ترین هنر معامله گری! این هست که در صورت وقوع بدترین سناریوها هم به استیصال نرسیم! و براش از قبل برنامه داشته باشیم.

پس قاعدتا سهامی در سبد باید باشد که در برابر بدترین سناریوها هم مقاومت کند. گفتم وضعیت خودم رو با این سناریو بسنجم! اگر که pe بازار 8 شده، ولی سهام زیادی هم هستند که peهای زیر 2 و 3 دارند! اونوقت اینها چه سرنوشتی پیدا میکنند؟

مثلاً من حجم بالایی وصنا در سبد دارم! این هفته میره افزایش از انباشته و تئوریک قیمتش حدود 280 تومن باز خواهد شد. با این سناریو اگر 50درصد ریزش داشته باشه یعنی قیمت سهم میشه 140تومن!

اونوقت با سرمایه جدید سود امسالش که چهار روز مانده به پایان سال مالی اش!(یعنی محقق شده و بحثی درش نیست) حدود 120 تومن هست! با حدود 500میلیارد تومن سود انباشته که به ازای هر سهم با سرمایه جدید میشه100تومن هم از انباشته داره!!!!

یعنی سهمی که 220 تومن سود محقق شده داره ولی قیمتش 140 تومن شده! و علاوه بر سود محقق شده که نزدیک دوبرابره قیمت سهم هست، نزدیک 1600میلیارد تومن هم سهام در پرتفوی داره!!!!!!

همین الانش قیمت سهم با سود محقق شده برابره! پرتفوی هم اضافه بر سازمان!

دیگه بدتر از این؟؟؟!

یعنی میشه ما روزهای بدتری رو هم ببینیم!!!؟!!

اصلا یک سوال! دوستان با تجربه تر! آیا pe های زیر یک هم سابقه داشته ببینید؟:D که سود شرکت هم عملیاتی باشه در ضمن! ولی pe زیر یک باشه؟؟؟ واقعا کسی سراغ داره؟

حالا ما هی میگیم ، در بورس که معامله میکنی باید حواست باشه که در نظر بگیری این بازار نه ته داره(در نزول) و نه سقف داره(در صعود)

ولی یکی بگه حدودا!!!! چه میزان فاجعه را ما باید ته داستان در نظر بگیریم!!!!؟؟؟
                                خب متاسفانه وقتی از نسبت پی بر ای استفاده میکنیم مشاهده میشه که اون رو به عنوان یک متغیر ثابت که بایست بقیه عوامل بنیادی حولش بچرخن به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته میشه.این دید این دید خوب بنظر میاد ولی با ضریب خطای بالا همراهه.
                                خطای بعدی اینه که میایم این ضریب رو در یک برش زمانی قرار میدیم!
                                من دقیقا میدونم چی دارم میگم ولی نمیدکنم منظورم رو میتونم برسونم یا نه؟
                                ممکنه بازار الان نسبت پی بر ای ۴ داشته باشه. و قیمت سهم فرضا ۱۰۰ تومن باشه.سال بعد ممکنه پی بر ای برسه به ۳ ولی قیمت سهم بشه ۷۰ تومن!!!! یک تناقض آشکار!برای همینه که بازار حباب منفی میگیره!
                                پی بر ای خودش یک عدده که به تنهایی هیچ کارکردی نداره.بلکه این درامد سهمه که تاثیر گذاره!!!یکم پیچیده است ولی اگه درک بشه خیلی تصویر ساده و روشنیه.
                                یک مطلب دیگه هم هست که فرضا پی بر ای ۳ باشه برای سهمی.دلیلی بر ارزشمندی اون نیست بلکه شما فقط تحلیل کردی که ۳ هست.سوال بعدی اینه که ایا با این پی بر ای خریدش میارزه یا نه؟؟؟ممکنه پی بر ای ۲ هم براش زیاد باشه.
                                وصنا سرمایه گذاریه که ارزش گذاریش با روشهای دیگه خیلی بهتره...
                                تازه این چیزهایکه میشه حساب کرد .عوامل ناشناخته که دیگه جای خود داره...

نظر

در حال کار...
                                X