حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11250

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
    پی بر ای بازار به زیر ۸ سقوط کرده و احتمالا این امر تا اومدن گزارشات ۹ ماهه ادامه داشته باشه.اگر گزارشات خوب باشه و درامد ها درصد افزایش باالای ۴۰ درصد خورده باشن میتونه روند توقف ریزش رو استاپ کنه . و چشم انداز بازار بهتر بشه.
    ولی گزینه بدتر اینه که ارزشگذاری بازار دچار حباب منفی بشه!!!
    سهام ها یک ۵۰ درصد منفی دیگه نوش جان خواهند کرد با این پی بر ای های اخیر.نمیگم قیمت چون خود قیمت متغیر وابسته هست به درامد.
    بایست منتظر بودجه هم ماند...
    درود

اگر pe تحلیلی وزنه بسیار بااهمیتی دردیدگاه شماست

از خط اول پست ابتدای ماه اخیرتان تعجب میکنم!!

فروشندگان قند اصفهان رو درک نمیکنم!!!
    فروش بالا با حاشیه سود مناسب.
    همچنین فروشندگان کمنگنز رو.البته کمنگنز بازیگرش بد بازی میکنه
    و در آخر بوعلی رو چرا میفروشن!؟؟بنیادی بشدت عالی
    چند رو روزی بود که در حال خرید قرارداد آتی طلا بودم!اگه صعود کنه سود شیرینی میده.ولی بازار آتی هست و اگه رو نمیشناسه.فقط حد ضرر مهمه کال نشیم!
    قند اصفهان گیریم امسال 500 هم بسازه .... pe تحلیلی سهم بالای10-12 هست .... بر چه دیدگاهی از فروشندگان سهم تعجب میکردید!

البته کاری به ریزش اخیرش ندارم ....که تقریبا2000تایی به نسبت اول ماه پایین زده

صرفا اگر ملاک pe اهمیت بالایی داره ... منوط به گروه یا شرکت های خاصی نیست ... کلیت بازار را باید با اون قیاس کنید

ارادت

نظر

• ushita
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 876

موافقم که فقط با پی ب. ای نمیشه تحلیل کرد، سهم داریم با پی ب ای ۵ الان فرصت خرید نیست چرا ؟

چون احتمالا خیلی بالا این سود تکرار نشه و چه بسا تبدیل به زیان بشود !

به نظر باید ارزش ها رو بررسی کرد ، الان سهم های با یک سوم ارزش دارایی ها مناسب و کم ریسک هستند

شما ببینید بازار خودرو را با این زیان انباشه راحتر میخره تا سهام با سود انباشته !

اعتقاد دارم بازار کم عمق و دنبال سهم های کوچک و پر از دارایی میره، سهمی که دو برابر قیپت امروزش توانایی داره ملک بفروشه رو دیگه نمیشه کف جدید براش دید ولی با معیار سود خیلی بازی فرق میکنه

سهمی که امروز تراز دلاری مثبت داره باید دو برابر عدد ترازش مارکت بگیره ، چراکه اگر این پول ریال بشه و بشیه سود بگیره بازم پی ب ای چهار شده
      معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• MNB1984
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 376

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
        درود

اگر pe تحلیلی وزنه بسیار بااهمیتی دردیدگاه شماست

از خط اول پست ابتدای ماه اخیرتان تعجب میکنم!!

قند اصفهان گیریم امسال 500 هم بسازه .... pe تحلیلی سهم بالای10-12 هست .... بر چه دیدگاهی از فروشندگان سهم تعجب میکردید!

البته کاری به ریزش اخیرش ندارم ....که تقریبا2000تایی به نسبت اول ماه پایین زده

صرفا اگر ملاک pe اهمیت بالایی داره ... منوط به گروه یا شرکت های خاصی نیست ... کلیت بازار را باید با اون قیاس کنید

ارادت
        ممنون از تذکر شما
        اون موقع تعجب میکردم ولی حالا نه!فروشندگان درست میگفتن
        شاید در گزارش ۹ ماهه چیزی وجود داره که بایست تاثیر گذار باشه.
        بایست منتظر ماند و دید.
        در مورد قصفها اصلا نگاه نکرده بودم به سبدم الان رفتم دیدم بالای ۲۰ درصد تو ضرره!!!
        منتظر گزارش ماهانه این ماه هم بمونم اگه لازم شد میانگین کم کنم!!!
        بالاخره من هم با سیستم خودم بررسی و ارزشگذاری میکنم ممکنه روش من نقص داشته باشه که بایست بهبودش بدم.
        ولی خب نسبت پی بر ای خیلی مهمه

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

ممنون از تذکر شما
          اون موقع تعجب میکردم ولی حالا نه!فروشندگان درست میگفتن
          شاید در گزارش ۹ ماهه چیزی وجود داره که بایست تاثیر گذار باشه.
          بایست منتظر ماند و دید.
          در مورد قصفها اصلا نگاه نکرده بودم به سبدم الان رفتم دیدم بالای ۲۰ درصد تو ضرره!!!
          منتظر گزارش ماهانه این ماه هم بمونم اگه لازم شد میانگین کم کنم!!!
          بالاخره من هم با سیستم خودم بررسی و ارزشگذاری میکنم ممکنه روش من نقص داشته باشه که بایست بهبودش بدم.
          ولی خب نسبت پی بر ای خیلی مهمه
          درود

والا منم تو قیمت های خیلی بالاتر، از فروش فروشندگان پاسا در تعجب بودم. آقا محسن یک پست گذاشتن که توش میشد ردپای پی به ایی رو دید. هرچند بعدا یک پستی گذاشتن که سهم تو یک محدوده ای ارزنده دونستن ولی باز ریخت.

خلاصه جدیدا رفتم یک بررسی کردم دیدم اون قیمتی که من نظرم بود که هیچ، قیمت آقا محسن هم هیچ. همین الان هم درست فروشنده ای نداره ولی اگر بازار بخواد پی به ای بشکند

این سهم جا برای افت بیشتر هم خواهد داشت.

من سودش ذهنی و بدون بررسی دقیق صرفا براساس فروش ماهانه بالا میدیدم. ولی بررسی کردم دیدم اون سودی که آقا محسن حدس میزند هم قابل دستیابی نیست!

حالا این بیچاره رو فقط جهت مثال گفتم. متاسفانه خیلی از سهام کوچک کاهش ای پی اس در پیش خواهند داشت. این نیست پی به ای فقط به خاطر قیمت بشکند.

کمترین پی به ای هم که من خاطرم است مربوط به نزدیک های مجمع سالیانه ولسپا با ۱.۶ است.

یعنی با دو سود مجمع که اون دوران تقسیم کرد سود تقسیمی نه ای پی اس زیر یک افتاد.

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

خب متاسفانه وقتی از نسبت پی بر ای استفاده میکنیم مشاهده میشه که اون رو به عنوان یک متغیر ثابت که بایست بقیه عوامل بنیادی حولش بچرخن به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته میشه.این دید این دید خوب بنظر میاد ولی با ضریب خطای بالا همراهه.
            خطای بعدی اینه که میایم این ضریب رو در یک برش زمانی قرار میدیم!
            من دقیقا میدونم چی دارم میگم ولی نمیدکنم منظورم رو میتونم برسونم یا نه؟
            ممکنه بازار الان نسبت پی بر ای ۴ داشته باشه. و قیمت سهم فرضا ۱۰۰ تومن باشه.سال بعد ممکنه پی بر ای برسه به ۳ ولی قیمت سهم بشه ۷۰ تومن!!!! یک تناقض آشکار!برای همینه که بازار حباب منفی میگیره!
            پی بر ای خودش یک عدده که به تنهایی هیچ کارکردی نداره.بلکه این درامد سهمه که تاثیر گذاره!!!یکم پیچیده است ولی اگه درک بشه خیلی تصویر ساده و روشنیه.
            یک مطلب دیگه هم هست که فرضا پی بر ای ۳ باشه برای سهمی.دلیلی بر ارزشمندی اون نیست بلکه شما فقط تحلیل کردی که ۳ هست.سوال بعدی اینه که ایا با این پی بر ای خریدش میارزه یا نه؟؟؟ممکنه پی بر ای ۲ هم براش زیاد باشه.
            وصنا سرمایه گذاریه که ارزش گذاریش با روشهای دیگه خیلی بهتره...
            تازه این چیزهایکه میشه حساب کرد .عوامل ناشناخته که دیگه جای خود داره...

سوال اگر اینه که ناو (ارزش دارایی ها) مهم است یا سودآوری(pe)

اصولا در مورد شرکتهای سرمایه گذاری بیشتر از ناو استفاده میشه تا سودآوری و pe. (درستش هم اینه)

سرمایه گذاریها عملا شبیه صندوقهای سرمایه گذاری مختلط هستند و دارایی هاشون راکد محسوب نمیشه. دارایی هاشون پرتفوی سهامشون هست که میزانش از اهمیت بیشتری برخورداره تا سودآوری.

اصلا امکان داره یک سال سودسازی کمتر یا بیشتر داشته باشند و با توجه به نامعلوم بودن آینده و بورس، با اطمینانی که در مورد سودآوری مثلا یک شرکت تولیدی میشه حرف زد، در مورد یک شرکت سرمایه گذاری نمیشه حرف زد!

بخصوص وقتی وضعیت بورس خراب باشه ، شرکتهای سرمایه گذاری که سودسازیه اصلی شون از محل فروش سرمایه گذاری (معاملات سهام) هست ، سودشون افت شدیدی داشته باشه...و pe این شرکتها معمولا پایین هست. سرمایه گذاریها را ببینید نسبت به سایر گروه ها pe های زیر 3 و 4 دارند. همیشه هم اینطوریه و اینها pe پایینی میگیرند.

ولی در مورد شرکتهای تولیدی دارایی هاشون از اهمیت کمتری برخوردار هست. و مهم تر اینه که افق سودآوری شون چقدره. وگرنه مثلا ایران خودرو زمین جاده قدیم اش خدا تومن می ارزه! ولی مهم نیست!

یا سایر شرکتها هستند که عموما دارایی های راکد زیاد دارند. بنابراین ناو این شرکتها مبنای کم اهمیت تری است. و مهم اینه که چقدر افق سوداوری دارند.

مورد دیگه تفاوتی هست که بین شرکتهای سرمایه گذاری و شرکتهایی که هلدینگ هستند باید قائل بود! مثلا خگستر یا پترول هم سرمایه گذاریه ولی پرتفوی این شرکتها سهامی هست که درازمدتی دارند و عملا فروش داراییهای اونها به صورتی که مثلا در سرمایه گذاریهایی مثلا وصنا صورت میگیره، انجام نمیشه. مثلا پترول که در کوتاه مدت نمیاد ایلام اش یا شلردش یا ... رو بفروشه و سود شناسایی کنه! از این نظر داراییهای اینها کارکردی شبیه به شرکتهای تولیدی داره! و از نظر اهمیت pe هلدینگها رو باید بینابینی شرکتهای تولیدی و سرمایه گذاری در نظر گرفت . یعنی برای اینها هم ناو اهمیت داره...و هم pe

در مورد وصنا البته موضوع خیلی جالبه! هر شیوه و روش رو هم مبنا قرار بدیم زیر ارزش ذاتیه! اگر سایر شرکتهای سرمایه گذاری مثلا peهای 3-4 دارند، بالاخره میشه گفت شاید سودآوری سالهای آینده شون به شدت افت کنه . وبه این خاطر بازار pe کمی رو بهشون داده.

ولی در مورد وصنا اصلا وضعیت سودآوری سال آینده اش دیگه مطرح نیست!!! چون همین الان به اندازه قیمت سهم سود ساخته! دیگه سودآوریش تو بگو برای سالها صفر باشه اصلا:D

اگر بگیم ناو و دارایی هاش مهمه، خوب پرتفوی سهامش فقط 1600میلیارد ارزش روزه (خیلی بیشتر از اینه! من کفش رو میگم) بازم 80-90درصد پرتفوی داره معامله میشه و سایر سرمایه گذاریهای کوتاه مدتی که کرده(در ملک و واردات قطعات خودرو و ....) هم اضافه بر سازمان!

من فکر میکنم کسی صورتهای مالی اصلا نمیخونه! و همینکه مثلا گروه سرمایهگذاری خاک بر سر میشه، دیگه همه رو به یک چوب میرونن! چون افق سرمایه گذاریها برای سودسازی خرابه! بنابراین کل گروه peهای پایینی میگیرن(طبیعی هم هست).
            ولی این وسط کسی توجه نمیکنه که بعضی از این سهام دیگه افت سودآوری براشون منتفی شده!!! وقتی که اندازه قیمت سهم در دفاتر سود محقق شده دارند!

اصن وضعیه:D

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• ushita
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 876

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

اصولا در مورد شرکتهای سرمایه گذاری بیشتر از ناو استفاده میشه تا سودآوری و pe. (درستش هم اینه)

سرمایه گذاریها عملا شبیه صندوقهای سرمایه گذاری مختلط هستند و دارایی هاشون راکد محسوب نمیشه. دارایی هاشون پرتفوی سهامشون هست که میزانش از اهمیت بیشتری برخورداره تا سودآوری.

اصلا امکان داره یک سال سودسازی کمتر یا بیشتر داشته باشند و با توجه به نامعلوم بودن آینده و بورس، با اطمینانی که در مورد سودآوری مثلا یک شرکت تولیدی میشه حرف زد، در مورد یک شرکت سرمایه گذاری نمیشه حرف زد!

بخصوص وقتی وضعیت بورس خراب باشه ، شرکتهای سرمایه گذاری که سودسازیه اصلی شون از محل فروش سرمایه گذاری (معاملات سهام) هست ، سودشون افت شدیدی داشته باشه...و pe این شرکتها معمولا پایین هست. سرمایه گذاریها را ببینید نسبت به سایر گروه ها pe های زیر 3 و 4 دارند. همیشه هم اینطوریه و اینها pe پایینی میگیرند.

ولی در مورد شرکتهای تولیدی دارایی هاشون از اهمیت کمتری برخوردار هست. و مهم تر اینه که افق سودآوری شون چقدره. وگرنه مثلا ایران خودرو زمین جاده قدیم اش خدا تومن می ارزه! ولی مهم نیست!

یا سایر شرکتها هستند که عموما دارایی های راکد زیاد دارند. بنابراین ناو این شرکتها مبنای کم اهمیت تری است. و مهم اینه که چقدر افق سوداوری دارند.

مورد دیگه تفاوتی هست که بین شرکتهای سرمایه گذاری و شرکتهایی که هلدینگ هستند باید قائل بود! مثلا خگستر یا پترول هم سرمایه گذاریه ولی پرتفوی این شرکتها سهامی هست که درازمدتی دارند و عملا فروش داراییهای اونها به صورتی که مثلا در سرمایه گذاریهایی مثلا وصنا صورت میگیره، انجام نمیشه. مثلا پترول که در کوتاه مدت نمیاد ایلام اش یا شلردش یا ... رو بفروشه و سود شناسایی کنه! از این نظر داراییهای اینها کارکردی شبیه به شرکتهای تولیدی داره! و از نظر اهمیت pe هلدینگها رو باید بینابینی شرکتهای تولیدی و سرمایه گذاری در نظر گرفت . یعنی برای اینها هم ناو اهمیت داره...و هم pe

در مورد وصنا البته موضوع خیلی جالبه! هر شیوه و روش رو هم مبنا قرار بدیم زیر ارزش ذاتیه! اگر سایر شرکتهای سرمایه گذاری مثلا peهای 3-4 دارند، بالاخره میشه گفت شاید سودآوری سالهای آینده شون به شدت افت کنه . وبه این خاطر بازار pe کمی رو بهشون داده.

ولی در مورد وصنا اصلا وضعیت سودآوری سال آینده اش دیگه مطرح نیست!!! چون همین الان به اندازه قیمت سهم سود ساخته! دیگه سودآوریش تو بگو برای سالها صفر باشه اصلا:D

اگر بگیم ناو و دارایی هاش مهمه، خوب پرتفوی سهامش فقط 1600میلیارد ارزش روزه (خیلی بیشتر از اینه! من کفش رو میگم) بازم 80-90درصد پرتفوی داره معامله میشه و سایر سرمایه گذاریهای کوتاه مدتی که کرده(در ملک و واردات قطعات خودرو و ....) هم اضافه بر سازمان!

من فکر میکنم کسی صورتهای مالی اصلا نمیخونه! و همینکه مثلا گروه سرمایهگذاری خاک بر سر میشه، دیگه همه رو به یک چوب میرونن! چون افق سرمایه گذاریها برای سودسازی خرابه! بنابراین کل گروه peهای پایینی میگیرن(طبیعی هم هست).
              ولی این وسط کسی توجه نمیکنه که بعضی از این سهام دیگه افت سودآوری براشون منتفی شده!!! وقتی که اندازه قیمت سهم در دفاتر سود محقق شده دارند!

تعجب نباید کرد از بازار که وصنا رو این قیمت می فروشه - چرا ؟ چون همین بازار داره فلوله ای که حداقل 900 میلیارد زمین آماده فروش ( نه زمین کارخونه مثل ایران خودرو ) داره در کنار 2000 میلیارد دارایی اون یکی کارخونه اش روی مارکت 650 تایی میفروشه !

یعنی زمین چهاردانگه رو الان بفروشه 700 تا هم بزار در تراز نامه و سود بانکی بگیره و درب تولید هم ببنده باز سهم یک سوم سایر دارایی عاش مارکت گرفته

بماند بحث تولید و سود سازی که می تونه با کمی قرارداد به اوج برسه !

{{{{ محاسبان قیمت زمین چهاردانگه : زمین 57 هزار مترمربع که نصفش دادن شهرداری و 40 میلیارد هم پرداخت شد و در در عوضش 21 هزار متر مربع زمین مسکونی با مجوز 31 بلوک 6 طبقه با زیر زمین گرفتند و 6500 متر زمین تجاری سه بر با مجوز دو طبقه بالاش اداری و دو طبقه زیر زمین

بساز بفروش، زمین مسکونی را متری 20 میلیون بخرد روش 6 طبقه میساز و سود مشتی میبره پس زمین متری 20 مفت اندر مفت این تیکه میشه 420 میلیارد - تیکه تجاری هم متری 50 میلیون نصف ارزش اونجاست که این تیکه هم دست پایین 320 میلیارد تومانه }}}}

این بازار بعضی از سهام چنان ذلیل کرده که حد و حساب نداره و نمیشه گفت چه خبره

الان حفاری 180 میلیون دلار تراز ارزی مثبت داره و 410 میلیون دلار فقط تجهیزات بیمه شده داره - بعد مارکتش 100 میلیون دلار هم نیست ! سود سازی هم داریم و زیان انباشته که نداریم سود انباشته هم داریم !

خلاصه که سهم ابر مفت زیاد پیدا شده در بازار و معلوم نیست فاز بازار چیه که داره اینا رو اینطوری میفروشه / من نوعی اینا رو بلد بودم قطعا هست شرکت های که امروز یک پنجم دارایی های قابل نقدشون در حال معامله هستند و توانایی ساخت سود هم دارند

امیدوارم از این بحث ها بیشتر در تاپیک داشته باشیم که بار مطالب بره بالا و تهش ازش سود بیاد بیرون
              آخرین ویرایش توسط ushita؛ 2021/12/17, 12:14.
              معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

خلاصه اش در بازار رکودی احتمالی میشه سوختن تر و خشک

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                  تعجب نباید کرد از بازار که وصنا رو این قیمت می فروشه - چرا ؟ چون همین بازار داره فلوله ای که حداقل 900 میلیارد زمین آماده فروش ( نه زمین کارخونه مثل ایران خودرو ) داره در کنار 2000 میلیارد دارایی اون یکی کارخونه اش روی مارکت 650 تایی میفروشه !

یعنی زمین چهاردانگه رو الان بفروشه 700 تا هم بزار در تراز نامه و سود بانکی بگیره و درب تولید هم ببنده باز سهم یک سوم سایر دارایی عاش مارکت گرفته

بماند بحث تولید و سود سازی که می تونه با کمی قرارداد به اوج برسه !

{{{{ محاسبان قیمت زمین چهاردانگه : زمین 57 هزار مترمربع که نصفش دادن شهرداری و 40 میلیارد هم پرداخت شد و در در عوضش 21 هزار متر مربع زمین مسکونی با مجوز 31 بلوک 6 طبقه با زیر زمین گرفتند و 6500 متر زمین تجاری سه بر با مجوز دو طبقه بالاش اداری و دو طبقه زیر زمین

بساز بفروش، زمین مسکونی را متری 20 میلیون بخرد روش 6 طبقه میساز و سود مشتی میبره پس زمین متری 20 مفت اندر مفت این تیکه میشه 420 میلیارد - تیکه تجاری هم متری 50 میلیون نصف ارزش اونجاست که این تیکه هم دست پایین 320 میلیارد تومانه }}}}

این بازار بعضی از سهام چنان ذلیل کرده که حد و حساب نداره و نمیشه گفت چه خبره

الان حفاری 180 میلیون دلار تراز ارزی مثبت داره و 410 میلیون دلار فقط تجهیزات بیمه شده داره - بعد مارکتش 100 میلیون دلار هم نیست ! سود سازی هم داریم و زیان انباشته که نداریم سود انباشته هم داریم !

خلاصه که سهم ابر مفت زیاد پیدا شده در بازار و معلوم نیست فاز بازار چیه که داره اینا رو اینطوری میفروشه / من نوعی اینا رو بلد بودم قطعا هست شرکت های که امروز یک پنجم دارایی های قابل نقدشون در حال معامله هستند و توانایی ساخت سود هم دارند

امیدوارم از این بحث ها بیشتر در تاپیک داشته باشیم که بار مطالب بره بالا و تهش ازش سود بیاد بیرون
                  شرکت هایی که تجدید ارزیابی کردن P/B شون میاد محدوده ۱ تا ۲

فلوله رفته زیر یک به خاطر روند سودسازی. بعیده پایین بیشتری در پیش داشته باشد ولی برای بالا رفتن نیاز به خبر بنیادی خوب.

حالا شرکت هایی که تجدید داشتن و صرفا از زمین نبوده که ۲ براشون تو این بازار هم زیاده!

در سال جاری من خیلی اشتباه کردم و در برابر واقعیت مقاومت کردم و الان هم شاید اشتباه میکنم چون سقوط سنگینی کردم تمایلی به شرکت های با ارزش بازار بالا ندارم!

حق دارم خدایی، از فردا خبر ندارم! اومدیم رفتم شاخص ساز خریدم دولت دست بکند تو جیبشون خیلی زور داره با اونا هم سقوط کنم پس ترجیح میدم تو همین سهام خاکبرسر شده بمانم!

این شک و شبهات که فقط من ندارم! احتمالا بقیه هم دارن.

این تلفیقی ها خیلی حساب کتابشون سخت. دستشون برای حساب سازی باز باز.

فردا احتمالا بازار سبز با توجه به اینکه ۴ شنبه اونی نشد که باید میشد.

این که خریدار فردا در هفته پیش رو در سود بماند نامشخص

حدس میزنم این هفته یکم هم وزن بالا بره ولی بعد بازار میره تو کما تا گزارش عملکرد ماه آذر بیاد.

شاید جهت بازار بعد حسابرسی نشده ۹ ماه شفاف تر شود.

نظر

• MNB1984
                    عضو فعال
                    • Jan 2020
                    • 376

بنظرم بهتر باشه وقتی در مورد یک سوبژه صحبت میکنیم بصورت مستقل باشه و در عین حال پیوستگی موضوع حفظ بشه.
                    بنظرم بایست برگردیم عقبتر و ببینیم ارزش و قیمت چیه؟بین قیمت و ارزش تفاوت هست.
                    وقتی در مورد دارایی صحبت میکنیم و میگیم ارزش دارایی،ارزش چیه؟
                    اینا ارزش ها وجود داره
                    ارزش نقدی یا همون لیکوییدی
                    ارزش در جریان
                    ارزش بازار که چیزی هست روی تابلو میبینیم!
                    و ارزش دفتری
                    خیلی خلاصه میشه گفت ارزش بازار همیشه برابر هست با ارزش نقدی یا ارزش در جریان،هرکدوم که بیشتره!!! واسه همینه که در طول دوره ها گاهی سودسازی بولد میشه در نظر معامله گرها و دوره بعد ارزش زمین و ساختمان!
                    قیمت رو میشه توافق خریدار و فروشنده روی وجه نقد تعریف کرد و ارزش رو میشه گفت انتظاری هست که از منافع آتی خروجی یک دارایی برای خریدار ایجاد میشه

من توی سخن دوستان میبینم که چه بسا خیلی راحت و به وفور این دوتا رو جای هم قرار میدن!
                    در مورد شرکت های سرمایه گذاری که نگرش متفق القولی وجود داره که در روندهای صعودی با تاخیر شروع میکنند ولی در روندهای نزولی جزو اولینها هستند.البته این قطع به یقیق نیست
                    وصنا شرکتیه که در خرید و فروش سهام سایر شرکتها برنامه داره چیزی که ما در خرید خودمون انجام میدیم ولی پترول شرکتی پروژه محوره و سودش منوط به درامد پروژهای با بار نشستش میشه چیزی که ما انجام نمیدیم!!!چون اینقد پول نداریم کاخونه احداث کنیم!!!
                    آخرین ویرایش توسط MNB1984؛ 2021/12/17, 17:42.

نظر

• nima3
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 204

سلام
                      دوستان تحلیل یا مقایسه ای در مورد سهم پردیس دارند؟
                      سود بالا
                      تقسیم بالا
                      نزدیکی مجمع

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                        ستاره‌دار(1)
                        • Sep 2020
                        • 2057

میثم الدین کجاستlaughingsmiley
                        پیداش نیست
                        نکنه زن گرفته در گوش اون بدبخت . قیمت دلار و سهام تا 1408 میگه/:.yead.:/
                        میثم کاری چیزی سوالی داشتی تو برج سازی ندا بده
                        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

آخرین ویرایش توسط دودو؛ 2021/12/17, 19:07.
                          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

این را توی یک گروه دیدم
                            واقعا مقایسه ای هست که برای اکثریت ایرانیها می‌تونه جانسوز باشه!

توی امارات با ماهی ۶-۸ میلیون از دم قسط میشه این ماشینها را خرید به من و شما پراید هم نمی‌دن اینجوری

پنج اتومبیل 2021 و صفر از دم قسط در امارات با قسط ماهیانه زیر 800 درهم

هیوندایی گرند آی 10 ، کره جنوبی

شورولت اسپارک ، آمریکا

میتسوبیشی میراژ ، ژاپن

کیا پیکانتو ، کره جنوبی

رنو سیمبل ، فرانسه

با دوستم در امارات صحبت میکردم امشب
                            یک لیسانس صفر کیلومتر اماراتی اونجا در آغاز کار ۲۰-۲۵ هزار درهم حقوق میگیره
                            بخواد ازدواج کنه ۵۰ هزار درهم با یک خانه مبله حتی با یخچال پر شده هدیه حکومت بهش میدن
                            آشپز هندی این رفیقمون ماهی ۶ هزار درهم حقوق میگیره و ماشین زیر پاش لندکروزه!
                            ما هم بقول ظریف انتخاب کردیم اینطور زندگی کنیم!
                            درهم امروز ۸ هزار تومن

تویوتا کرولای هیبریدی ۲۰۲۱
                            ۹۶ هزار درهم با اقساط ماهیانه ۱۲۰۰ درهم
                            که تقریبا ۵ درصد حقوق ماهانه یک افسر پلیس ساده است
                            فکرش را بکنید یعنی کمتر از ۸۰۰ میلیون تومن با اقساط ماهیانه ۱۰ میلیون

این را هم داشته باشید
                            حقوق یک کارگر ساده تو کویت ۲۰۰ دینار
                            یارانه ماهانه هر کویتی ۱۰۰۰ دینار
                            هر دینار کویت ۳/۳ دلار آمریکا
                            یارانه هر ایرانی هم ۱/۵ دلار!
                            یعنی هر کویتی ۲۲۰۰ برابر هر ایرانی یارانه میگیره
                            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

عشقی اومده زر زده ک صندوق تثبیت ال و بل و پول تزریق میکنیم !
                              حالا ک فاتحه سرمایه ها روخوندید...

گور پدرتون کل سهام برا خودتون....

هر وقت 20 درصد ضرر سهام کل سبدمون جبران شد بعدش شاید سهم جدید بخریم....وگرنه دیوانست هر کی پول جدید تزریق کنه..

مگر اینکه درصد سهامش نسبت ب سرمایش زیر 30 درصد باشه یا کلا نقد بوده باشه...من ک تا عید یه ریال اوراق نمیفروشم ک سهم جدید بخرم

مردک الدنگ خر...... حمایت واقعی از تولید و بورس و سهام و شرکت ها زمانیست که سود بانکی بیاد زیر 12 درصد والبته ما به 21 هم راضی ایم نه 26 درصدی ک الان اوراق میده

گور پدر 7 جد و ابادتون ک سود اوراقو 32 درصد مرکب کردید...

مگر دیوانه ایم سهام رو با این همه ریسک بخریم...

و پول جدید وارد کنیم همون 50 درصد سهاممون ازکل سرمایمون 20 درصد اب رفت و دود شد بسمونه دیگه:D

+++

بنده با 9 سال تجربه شبانه روزی
                              سه ماهه با n میلیارد سرمایه یک هزار تومن سود نکردم ک هیچ 20 درصد پولمون هم دود شد....بیشرف

جرات نداریم حتی اعتبار بگیریم :D

گور پدرتون با این بازاری درست کردید..

لش این بازارو خودتون باید جمع کنید و اونایی نقدن....

بنده تا 20 درصد کل پورتفوم بالا نره یک ریال به این بازار تزریق نمیکنمتا عید....تا عید هم هر کی بگه بیام بورس بهش میگم خود دانی و دیوانه ای در کشوری ک دلالی رو بورسه پولتو بیاری دربورس:D

برو جنس بخر..کالا بخر.....به بورس هیچ اعتمادی نیست..

ما هم که هستیم حداقل 4_5 سال قید پولمون رو زدیم...و انگار نداریمیش....با این شرایط موندیم....

++

دولت ریسی و شخص ریسی هم چوب این سود بالای اوراق رو خواهد خورد....
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/12/17, 23:33.
                              ///

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

. تا حالا چنین اتحادی را در کلاب هاوس ندیده بودم
                                دمتون گرم

ما که فعلا نیستیم تو بازار ولی با این اتحاد و سروصداها و اینکه دیگه مستقیما رییسی را هدف گرفتند بازار وضعیتش خوب بشه
                                آخرین ویرایش توسط دودو؛ 2021/12/17, 23:36.

نظر

در حال کار...
                                X