کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حرکت گروه ساختمان یه حرکت گروهی ..تر و خشک با هم میسوزنن ..یا همه با هم میرن بالا ....یا همه با هم میان پایین و نوسانی میشن....فعلا جو خوبه ....
ببینید حریدار حقوقی ثتران سهامی که خریده رو باید ببره بالا تا بتونه بفروشه ...دیگه از این واضح تر نمیتونم صعودی بودن سهم رو توضیح بدم
پس از فروش تر سو ها زیر قیمت های پایانی دیروز استفاده کنید و مثل من حالشو ببرید ...من دیوروز گفتم که ثتران کم کم مثبت میشه و بازاری شبیه بازی دیروز داره ولی خوب امروز 4 شنبست و اخر هفته احتمال صف زدن کمه ....و فعلا پایانیش بیاد بالا نسبت به دیروز بسشونه ........
حرکت گروه ساختمان یه حرکت گروهی ..تر و خشک با هم میسوزنن ..یا همه با هم میرن بالا ....یا همه با هم میان پایین و نوسانی میشن....فعلا جو خوبه ....
ببینید حریدار حقوقی ثتران سهامی که خریده رو باید ببره بالا تا بتونه بفروشه ...دیگه از این واضح تر نمیتونم صعودی بودن سهم رو توضیح بدم
پس از فروش تر سو ها زیر قیمت های پایانی دیروز استفاده کنید و مثل من حالشو ببرید ...من دیوروز گفتم که ثتران کم کم مثبت میشه و بازاری شبیه بازی دیروز داره ولی خوب امروز 4 شنبست و اخر هفته احتمال صف زدن کمه ....و فعلا پایانیش بیاد بالا نسبت به دیروز بسشونه ........
بازي اصلي تو وساخت در جريانه :D بقيه گروه خيلي عقبترن
لا مصب ۸۰ تومن فقط از نارنجستانش سود میسازه
البته اگه بفروشه[emoji17]
tapatalk's ID
تک سهم شدم روش......تمام رنج ها رو خودم زدم ........سهم..137 تومنی چه ریسکی داره ....میخواد بیاد پایین بشه 130 !! ها ها
الان ارزش شرکت 400 میلیارده ..ای خدا ...فقط پروژه سعدی شیرازشو میخواد 454 میلیارد بفروشه...حالا زیر مجموعه هاش مثل ا.س.پ که دو سال دیگه ارزشش مشخص میشه بماند
نظر