حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    لطفا غير از ايران خودرو يک نگاهي هم به خپارس بنداز ببين با فروش 2.5برابري محصول چه حکايتي پيدا ميکنه خپارس.ال نود 15ميليوني را داره 35ميليون ميفروشه يا مگان35ميليوني را بالاي 80ميليون تومان.
    تاثير کاهش دلار را هم داشته باش.الان دارند با ارز اتاق مبادلات يعني دلار 2500توماني جنس وارد مي کنند.تو گزارش 3ماهه خپارس و خاور کاملا مشهود هست.
    توليد ايران خودرو توليد استارت خورده است خصوصا تو پژو 206
    يک اماري هم تو تالار بورس گذاشتند از خپارس من تعجب کردم اگر راست باشه خپارس تو 6ماهه دوم ميترکونه.
    موفق باشيد.
    راستي من هنوز هدف شبندر را ابتدا 2000تومان و در صورت لغو تحريمها 4000تومان مي بينم.
    شبندر بخاطر توان صادراتي خودش ارزشمندتر از گروه خودش هست شبندر قادر خواهد بود در صورت لغو تحريمها 10ميليارد دلار صادرات کنه همون چيزي که در مورد شبندر 114توماني مي گفتيم.

مشکلی در ساختن سود ناخالص گروه خودرو ندارم ............ ولی خوب سعید درخشانی گفته ایران خودرو مثلا در سال 94 میتونه 1.5 میلیون خودرو تولید کنه که اگه اینقدر تولید کرد من بورس رو میبوسم میزارم کنار .....از چه محلی میخواد نقدینگی برای تولید رو تهیه کنه؟

مشکل گروه خودرو تامین نقدینگی برای تولیده....که اکثر شرکت های این گروه رو مجبور به دریافت تسهیلات مالی کرده ....یعنی شرکت های خودرو سازی با کمبود نقدینگی مواجه هستن ......که باید نقدینگی بهشون تزریق بشه .....
    ......

خپارس هم سهم خوبیه(-: ولی تسهیلات مالی سودش رو خورده ......
    تسهیلات مالی نباشه و کمبود نقدینگی نباشه بعضی سهام این گروه پتانسیل 4 برابر شدن هم دارن ...... البته سهمی که پتانسیل داره میتونه رشد کنه (-:
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

شفاف سازی بانک دی و پی گیری مالمیر هم در نوع خودش جالب بود ........معلومه مالمیر تاپیک ها رو هم میخونه یا حداقل به گوشش میرسه............/.:biggrinsmiley.:/

باز هم میگم تحلیلی سهم بخرید تا با جو و سفته بازی .........سهم خوب کم نیست ..... همیشه سهمی بخرید که نیازی به حمایت احدی نداشته باشه و اینقدر جذاب باشه که بازار بیاد دنبالش.........
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/03, 18:23.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20667

دارویی ها گزارش ها داره میاد ......قبل گزارش ها گفتیم گزارش های خوبی در راه است و دفارا و دفرا و دپارس رو معرفی کردیم ......

دارو : سه ماه اول : 36 تومن ساخته

الان 6 ماه ش اومده 159 تومن یعنی در یک سه ماهه 123 تومن ساخته ............وای(-:

البته این تحلیل نیست ...فقط برای اینکه به تعدیل دارویی ها پی ببرید ....

شنبه هم برای ورود به این گروه دیر نیست .........یعنی تازه وقتشه .....(-:

خوب مثلا این سهم برای بالا رفتن نیاز به حمایت کسی داره ؟ یا این مااییم که باید دنبال سهم بدو اییم (-:
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/03, 18:42.
        ///

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

آقا میثم ما که متوجه نشدیم بالاخره بانک دی ارزش خرید داره؟
          Honesty is the best policy

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20667

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
            آقا میثم ما که متوجه نشدیم بالاخره بانک دی ارزش خرید داره؟
            حامیان سهم در معرفی سهم گفتن تعدیل داره ولی الان شفاف سازی میگه فعلا تعدیلی نداره(-:
            بدک نیست سهمش......(-: هنوز وارد موج سفته بازی نشده(-: و نمیشه گفت نمیارزه........فقط شاید شتابش کم بشه در بالا رفتن ......

من نظری روی بانکی ها ندارم ......وپارس رو مناسب تر میدونم از بقیه ....اگه جهش و رشدی سود اوری باشه وپارس کم نمیاره از بقیه ....قیمت بانک دی هم خیلی بالا نیست برای طرفدارای این گروه جذابه.....
            ///

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

آقا میثم سبد سهام من شبندر حفاری شپدیس فولای و دلر هستند که می خواستم یک سهم خوب به اینه اضافه کنم.خوشحال می شم اگر یک سهم خوب با رشد مناسب معرفی کنی
              Honesty is the best policy

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20667

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                آقا میثم سبد سهام من شبندر حفاری شپدیس فولای و دلر هستند که می خواستم یک سهم خوب به اینه اضافه کنم.خوشحال می شم اگر یک سهم خوب با رشد مناسب معرفی کنی
                فعلا نظرم روی گروه داروست یا این گزارش دارو .. ...پتایر هم خوبه (-: تمام سهم هایی که اینجا میزاریم خوبه (-: از سیمانی ها هم نوشتم چی خوبه
                ///

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  مشکلی در ساختن سود ناخالص گروه خودرو ندارم ............ ولی خوب سعید درخشانی گفته ایران خودرو مثلا در سال 94 میتونه 1.5 میلیون خودرو تولید کنه که اگه اینقدر تولید کرد من بورس رو میبوسم میزارم کنار .....از چه محلی میخواد نقدینگی برای تولید رو تهیه کنه؟

مشکل گروه خودرو تامین نقدینگی برای تولیده....که اکثر شرکت های این گروه رو مجبور به دریافت تسهیلات مالی کرده ....یعنی شرکت های خودرو سازی با کمبود نقدینگی مواجه هستن ......که باید نقدینگی بهشون تزریق بشه .....
                  ......

تسهیلات مالی نباشه و کمبود نقدینگی نباشه بعضی سهام این گروه پتانسیل 4 برابر شدن هم دارن ...... البته سهمی که پتانسیل داره میتونه رشد کنه (-:
                  سلام میثم جان
                  اول بذار یه سوال ازت بپرسم کمی روشن بشم
                  بالاترین حاشیه سودی که برای خودرو متصوری چه عددی است؟

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                    سلام میثم جان
                    اول بذار یه سوال ازت بپرسم کمی روشن بشم
                    بالاترین حاشیه سودی که برای خودرو متصوری چه عددی است؟
                    17 -18 درصد

سود ناخالص 3 ماه ی امسال حدودا 13 درصد بوده
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/03, 22:42.
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20667

کسی میدونه تو تکمبا چه خبره؟ /.:biggrinsmiley.:/ گزارشاتش که مالی نیست ...یکی از رفقا گیر داده که استادشون گفته تکمبا بخرید(-: تا 340 میره ...و کوتاه مدت هم 200......

ما یه بار در سهمی چون پلوله گیر کردیم ........به خاطر نوسان ........البته الان دارایی هاشو بفروشه مارو بس است ......انصافا خوب هم نوسان میداد .......ولی خوب بست دیگه..........هرگز دیگه وارد چنین سهم هایی نمیشم .....سهمی میخرم که اگر 10 سال هم بست سود مجمعش مارو بس باشه ......
                      ///

نظر

• apouya
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 215

سلام اقا میثم
                        نظر شما هم در مورد این سهام می خواستم بدونم
                        ثشاهد ونفت خعتبار فملی
                        ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

• masoud ramezani
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 587

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

......

من خودم از تحلیل های کیانوس زیاد استفاده کردم
                          ولی در مورد گروه خودرو قدری نظرم منفی است زیرا در این شرایطی که قرار داریم ریسک بسیار سنگینی دارد به نظرم گروه های کم ریسک تری در بورس وجود دارد که میتوانند سود سازی خوبی انجام دهند
                          البته شخصا احترام زیادی به کیانوش عزیز دارم

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
                            سلام اقا میثم
                            نظر شما هم در مورد این سهام می خواستم بدونم
                            ثشاهد ونفت خعتبار فملی
                            ممنون میشم راهنمایی کنید
                            ثشاهد سهم خوبیه فملی هم همینطور .....بلند مدت خوبن..
                            ونفت هم رشد خوبی کرده نظری روش ندارم پورتفوی غیر بورسیش باید بررسی بشه ...
                            خعتبار هم در حد معمولیه ..
                            --------
                            در کل رشد سبدت اروم و منطقی میتونه باشه ........میتونی کلهم سبدت رو عوض کنی و سبد بهتری درست کنی.....اگه علاقه مند به شرکت های سرمایه گذاری هستی تاپیکو و ومعادن رو بخر که در بلند مدت هم در مجمع سود خوبی میدن هم ارزش پول رو حفظ میکنن هم بازدهی خوبی میدن....تاپیکو رو داد میزنیم که بخرید با دید 2 ساله بی خیال نوسان ....ولی خوب خودمم هم گوش نمیدم(-:

=======

تاپیکو رو بخریم در بلند مدت همان بازدهی ای رو میده که ما برای گرفتن نوسان داریم خودمون رو میکشم .......من تا یکی دو ماه اینده تک سهم تاپیکو میشم اگه زیر 400 بمونه و میرم دو سال دیگه میام .....و دیگه برا خودم سهم نمیخرم .....مگه اینکه سبد گردانی کنم ........

بازدهی تاپیکو رو دو سال دیگه بررسی میکنیم .......
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/04, 00:08.
                            ///

نظر

• sadeghmousavi
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 484

سلام. آقا میثم آقای مهرورز رو کمتر اینجا میبینیم. یکم روش کار کن خوب :دی

نظر

• سید
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 101

اقا میثم یک نگاهی هم به این کنور میندازی 25 % سبدم اونه البته من بلند مدتیم 1 ساله دارمش دیگه بسه ردش کنم یا بازم نگهش دارم ممنون

نظر

در حال کار...
                                X