کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
میثم خان یه سوال دارم ازت در مورد حذف ارز ۴۲۰۰ من شرکت پخش دارم در زمینه اسپاین تروما و فک و صورت همون به قول قدیمیا پلاتین از سال ۹۳ بر اساس طرح سلامت قیمت های ما سایتی بود و شاید باورت نشه تو این ۷ سال کل قیمت های ما فقط ۷۰ درصد گرون شده و ما جزو بخش دارو هستیم یعنی پولمون رو از دانشگاه ها از اعتبار بخش دارو میگیریم منظورم همون اسناد خزانه یا اخزا هستش الان با حذف ارز ۴۲۰۰ بنظرت قیمت های ما هم عوض میشه چقدر عوض میشه ؟
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
⚽️ رئیسکل سازمان خصوصیسازی: با واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در صدد بهبود کیفیت اداره آنها هستیم و عرضه اولیه سرخابیها تا اول بهمن ماه در بورس انجام خواهد شد.
?طبق محاسبات انجمن خوراک دام با واردات خوراک با ارز نیمایی قیمت جو ۶ برابر قیمت ذرت ۵.۸ برابرو کنجاله سویا ۴.۶ برابر میشود
?هم اکنون قیمت جو ۱۸۰۰ تومان است که به ۱۰۹۹۶ تومان قیمت ذرت از ۱۹۰۰ به ۱۱۱۳۴ تومان و نرخ کنجاله سویا از ۳۴۰۰ به ۱۵۹۵۲ تومان می رسد
?طبق محاسبات انجمن خوراک دام با واردات خوراک با ارز نیمایی قیمت جو ۶ برابر قیمت ذرت ۵.۸ برابرو کنجاله سویا ۴.۶ برابر میشود
?هم اکنون قیمت جو ۱۸۰۰ تومان است که به ۱۰۹۹۶ تومان قیمت ذرت از ۱۹۰۰ به ۱۱۱۳۴ تومان و نرخ کنجاله سویا از ۳۴۰۰ به ۱۵۹۵۲ تومان می رسد
یعنی تا لحظه ی مرگم یادم نمیره...:D اتفاقات سال ۹۷ حاصل از تحریم و پخ کردن ترامپ و عکس العمل مدیریت جهادیئ جهانی مسئولین رو :D
#ارز۴۲۰۰
#دلار جهانگیری....( یک سنگی رو انداخته تو چاه ک صد تا عاقل الان نمیتونن حذفش کنن)
شب خوش
من تا حالا مقاله مستندی در زمینه تاثیر واقعیه حذف ارز دولتی ندیدم. ولی خود حضرات وقتی اعتراف میکنند تاثیر چندانی در کاهش قیمت نداشته!
بعدش چطور اینا میان این محاسبات رو انجام میدن.
البته چرت بودنش خیلی واضحه
به کی جو رو دادن 1800 تومن!؟
مطمئنم بالای 7-6 هزار تومن باید باشه
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
گور پدر تولید و بورس و کار و تلاش و سهام :D این سیسیتم وقتی دوست داره فاسد باشه و کسی کار نکنه دیوانه ایم مگه از ایتم هاشون استفاده نکنیم:D
32 ماه دیگه دلار 55 هزار تومن هم باشه ارزش پولمون حفظ شده در بانک:D دولت رئیسی فعلا خواب تشریف داره ...ولی 30 ماه دیگه با سیلی محکمی از خواب بیدار میشه
بعد میگن کی دلار رو 60 میخره؟؟؟ همینایی اخزا میخرن و در بانک سرمایه گذاری میکنن:D به وقتش دلارو 50 و 60 هزار تومنم میخرن........
قیمت اقلامی که میگن ارز 4200 داشته را در سطح جامعه با همسایه خودمون ترکیه مقایسه کنید - شیر - تخم مرغ و ...
تقریبا همون قیمت رو داریم در کشور ترکیه می بینم که ارز 4200 ندارند و تولید کنندشون هم زیان نمی کنه و راحت داره تولید میکنه
به نظرم ارز 4200 حذفش فقط حاشیه سود شرکت های که به صورت واقعی می گرفتن رو کم میکنه - اونایی که نمی گرفتن هم هیچی
رهبر همه قیمت ها در بازار خود دلار آزاد هست که حدود 29 الی 30 هست
خوش بینی به توافق قطعا تورم انتظاری رو کاهش میده و میل به گرانی کمتر میشه ( ذخیره کردن ) الان در بورس کالا هول نمیزنن با ارز نیمایی و کالاها رو جارو کنند پس بازار خیالش بدجوری راحت دلار تا دو سال دیگه جایی نمی پره
قطعا شرکت های که نونشون به واسطه تورم و انبار فروشی بیشتر شده بود کم میشه و برعکس شرکت های که تحت فشار بودند یک نفس درست حسابی می کشند
توافق از آنچه فکر میکنیم نزدیک تر شده و برای همین شک ندارم بازار دیگه هر سهمی رو نمیخره
سهم های زیر ساختی و جامونده از تورم خط اصلی انتخاب میشن
انتظار دارم سود بانکی هم با ایجاد روابط با دنیا کاهش پیدا کنه که به نفع بازار در مجموع و به زیان کسانی که پول دپو کردند در بانک ها
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
خیلیا با ما دوست بودن...ولی زدن جاده خاکی...و راهشون کج کردن:D
همین ای دی کروکودیل فک کردید کی بود امسال یا پارسال ظاهر شد:D
هر کسی اینجا بزرگ شد...ادعاش شد.....و راهشو کج کرد....از تحلیل فاصله گرفت ......و راهشون جدا شد....و از ما دور شد...درحالی ک بنده فقط از نظر بنیادی بهشون نظرمو میگفتم ....و نسبت به سرمایشون دلسوز...ولی آنها میگفتن ول کن تحلیل رو:D بریم دنبال دارو دسته ی مارانی و افعیانی!:D افعی و مار بزرگ:D
خیلیا سفته بازی و دنباله روی از سفته بازان رو با تحلیل عوض کردن....وراهشون جدا شد....
نظر