حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

شاملا صف حرید!!

شاملاح مثبت 4 /:.smilingsmiley.:/
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

از اردیبهشت 1400 به بعد....24 ساعته پای بورسیم :D

صبور باشید
      ///

نظر

• siwan
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 520

در اصل توسط mehdirazavi پست شده است View Post
        توبه همه میگی بچه ولی خودت ازهمه بچه تری با30سال سن به همه توهین میکنی
        باادعای میلیارد بودنت برانان شب محتاج شدی رفتی اسنپ اینجابدردت تونمیخوره توحدضررنداری خودت که افتادی توچاه ویل دیگران رو هم بدبخت ترنکن هرسهمی معرفی میکنی بجزضررچیزی برای دیگران نداشته
        قبلا هم نوشتم هرکسی ازروی دست تو سهم بخره بجز ضرروبدبختی هیچ نصیبی نداره
        صبرت زیاده تاسال1408 اسنپ بازی کن شاید اموراتت گذشت
        بازار خرابه
        ربطی به سهم ایشان نداره
        البته ایشان کارش رو بلده و همیشه در حال نوسان گیریه شاید زمانی که وارد میشه نگه یا زمانی که خارج میشه
        ولی تمام سهامی که معرفی میکنه واقعا بنیاد خوبی دارن
        البته هر کسی که سواد نداره و از روی دست کسای دیگه خرید فروش میکنه حقش ضرر کردنه
        باید بفهمه اینجا نهار مفتی وجود نداره
        سجاد محمدی
        علاقه مند به دانش اقتصاد
        تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20667

اخزاها امروز نیم درصد مثبت خوردن (-:

===

پ ن : فروش کمی اخزا >> خرید کمی کزغال زیر 2930 :D

یعنی جز خرید های خوبمه البته نه برای کوتاه مدت :D

کزغال توانایی ریزش تا 2400 هم داره >> البته با شرایط خیلی خاص و افت اساسی قیمت فولاد که البته فعلا کمی دور از ذهنه >> ولی من به کزغال 2500 هم فکر میکنم :D
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20667

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده
            الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
            با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوزDPM-IOP-00A-209 مورخ 1400/10/15 از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز شنبه مورخ 1400/11/02 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس خيابان ولي عصر،نرسيده به چهار راه پارک وي -خيابان خاکزاد-پلاک 21 -شرکت سرمايه گذاري صدر تامين برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
            ب– دستور جلسه :
            تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه

سایر موارد
            توضیحات:
            استماع گزارش بازرس قانوني در خصوص پيشنهاد افزايش سرمايه هيات مديره و تغيير ماده 5 اساسنامه
            ج-نحوه دریافت برگ حضور در جلسه :
            حسب ابلاغيه و مصوبه ستاد ملي مديريت بيماري کرونا و سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص نحوه برگزاري مجامع با توجه به شيوع بيماري کرونا به استحضار سهامدارن گرامي رساند مجمع با محدوديت حضور سهامداران (حداکثر15شخص حقيقي يا حقوقي) برگزارمي شود. لذا ضمن تشکر از سهامداران درخواست مي گردد به منظور رعايت تمهيدات ستاد ياد شده و حفظ سلامتي خود با رعايت عدم حضور فيزيکي در محل برگزاري مجمع، هيئت مديره را در برگزاري مجمع در زمان مقرر همراهي فرماييد. لذا به منظور رفع مخاطرات احتمالي ناشي از تجمعات و همچنين حفظ سلامت سهامداران گرامي، تمهيدات لازم از طريق ويديو کنفرانس جهت شرکت سهامداران گرامي پيش بيني گرديده است تا با مراجعه به سايت شرکت به آدرسwww.tpc.co.ir به صورت آنلاين در مجمع شرکت نمايند.

کزغال 2 بهمن میره مجمع...........برای افزایش سرمایه

امیدوارم بعد افزایش سرمایه بازار چند روز اساسی بریزه....تا حقش رو بخریم :D

اگر چه فعلا کم کم داریم خودش رو اضافه میکنیم:D
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20667

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
              بازار خرابه
              ربطی به سهم ایشان نداره
              البته ایشان کارش رو بلده و همیشه در حال نوسان گیریه شاید زمانی که وارد میشه نگه یا زمانی که خارج میشه
              ولی تمام سهامی که معرفی میکنه واقعا بنیاد خوبی دارن
              البته هر کسی که سواد نداره و از روی دست کسای دیگه خرید فروش میکنه حقش ضرر کردنه
              باید بفهمه اینجا نهار مفتی وجود نداره

بنده گفتم کسی کوتاه مدتیه اینجا نیاد....

افق بنده 1408 هست:D تا 1408 هم هیچ زمانی نیست!

این زمان فقط برای افراد عجول زمان زیادیه....برا من هیچیه

ایت الله جنتی >> 12 تا دوره 8 ساله رو تجربه کرده :D

بعد افق 1408 تازه دوره ی دومیه که ما قراره تجربه کنیم در بورس:D

===

از 2007 تا 2020 که افق اولمان بود به هر آنچه که میخواستیم و اون روزها برامون ارزو و رویا بود رسیدیم...
              :D

الانم به 1408 فکر میکنم....و خطاهای دوره اول نباید تکرار بشه

هر کس هر چی دوست داره بیاد بیگه در این تاپیک هیچ اثری روی تصمیماتم نداره
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2022/01/17, 10:31.
              ///

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

درود

اسم کگاز اومد

بالاخره دوباره خبر روشن شدن کوره هاش میاد یک نوسان رو به بالا میکند.

البته یکم سخت پیدا کردن بازیش به نظرم رانتیه. فقط میدونم تو اوج خبر به کار افتادن کوره های کارخونه وقت فروشش.

خدا وکیلی این داستان روشن شدن کوره ها منظورم میثم نیست.

تو فضای مجازی یهو بمباران میشه این خبر بعد هم معلوم نمیشه چی شد.

بازیگر خود بنیاد از کگاز گرفته تا کمینا و غدیس و غبهنوش و پتایر و بقیه

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20667

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                  درود

اسم کگاز اومد

بالاخره دوباره خبر روشن شدن کوره هاش میاد یک نوسان رو به بالا میکند.

البته یکم سخت پیدا کردن بازیش به نظرم رانتیه. فقط میدونم تو اوج خبر به کار افتادن کوره های کارخونه وقت فروشش.

خدا وکیلی این داستان روشن شدن کوره ها منظورم میثم نیست.

تو فضای مجازی یهو بمباران میشه این خبر بعد هم معلوم نمیشه چی شد.

بازیگر خود بنیاد از کگاز گرفته تا کمینا و غدیس و غبهنوش و پتایر و بقیه

شرکت هر چه به بنیاد و انقلاب وصل تر!! پدرسوخته بازیش بیشتر (- :

شما هنوز با افراد یقه تا خرخره بسته و چهره انقلابی و متصل به جریانات برخورد نداشتید تا ببینید عطششون برای پول در اوردن چقدره
                  :D

ولی خوب ببینید با سهمی مثل برکت چه کردن :D ( جدیدترین حرکتشونو میگم) وگرنه خیلی نمادها هستن که ادمای بنیاد مستکبران ...........فعالن روش
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2022/01/17, 10:45.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

خرید کمی خودرو ببنیم >>> کاسبی بهرام چطوره /.:biggrinsmiley.:/ تا اوایل مرداد 1401 هم سهمو نگه میدارم:D

دهان منتقدان هم بسته میشه ببنیم لیدر بازار سرمایه از قیمت 205 تومن فعلی چه گلی به سر سهامداراش میزنه در یک بازه ی 6-7 ماهه..

ناظر خودرو رو عوض میکنم ...بره در کارگزاری که باهاش کار نمیکنم و جلو چشمم نباشه :D فقط برای اینکه 6-7 ماه بعد ببنیم این همه هارت و پورت و خودرو خودرو کردن چه نتیجه ای داره!!!

27 دی 1400 :D
                    ///

نظر

• Si@v@sh
                      Banned
                      • Jan 2022
                      • 210

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      از اردیبهشت 1400 به بعد....24 ساعته پای بورسیم :D

صبور باشید

از اردیبهشت،خرداد وتیر ماه1400 شروع کردی،هی دیدی نشد،انداختی عقب تا نهایت،حالا رسیدی به اردیبهشت1401
                      دل خجسته ای داریا.بردند و خوردند ی آبم روش.افق 1408 دیگه زنمون طلاق گرفته رفته و بچمون هم کلی خرج داره چون بزرگ شده واسه خودش.دیگه بورس به چه درد ما میخوره اونموقع فرضا اگه زنده باشیم تو این وانفسا ؟!!!!!!!!!!!
                      این بورسی که من میبینم با دلار 100هزار تومنیم به راه راست هدایت نمیشه...
                      آخرین ویرایش توسط Si@v@sh؛ 2022/01/17, 11:05.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20667

سیستم خاموش

پیش به سوی اسنپ:D
                        ///

نظر

• Si@v@sh
                          Banned
                          • Jan 2022
                          • 210

سیستم خاموش

پیش به سوی اسنپ:D
                          اسکول نکردی کاربران تاپیکتو خداوکیلی؟اسنپ !!!!!!!

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post

از تیر ماه1400 شروع کردی،هی دیدی نشد،انداختی عقب تا نهایت،حالا رسیدی به اردیبهشت1401
                            دل خجسته ای داریا.بردند و خوردند ی آبم روش.افق 1408 دیگه زنمون طلاق گرفته رفته و بچمون هم کلی خرج داره چون بزرگ شده واسه خودش.دیگه بورس به چه درد ما میخوره اونموقع فرضا اگه زنده باشیم تو این وانفسا ؟!!!!!!!!!!!
                            این بورسی که من میبینم با دلار 100هزار تومنیم به راه راست هدایت نمیشه...

پاسخ شما هم بدم ...

الان 50 درصد در اوراقیم و 50 درصد در سهام...

هر غلطی که کردن...ما میریم مجمع سود سهاممون رو میگیریم !! تا همینجور زمان بگذره....اتفاقا تنها چیزی که دوست داریم گذر زمانه....و فعلا چون در اوراقیم تعویق رو هم دوست داریم و گرنه سهم جذاب زیاده ...همین الانشم.......

===

هر کس فکر میکنه دیگه در بورس خبری نیست بزاره بره

والا نه ما ازش پولی میگیریم ...نه زنجیر انداختیم دور گردنش و میکشیمش سمت بورس!!! خر کسیم نگرفتیم که بیاد سهم بخره

محتاج خرید گروهی و اینکه کسی بیاد کمکمان هم نیستیم...

با تمام دوستان ی که 7-8 سال کار میکردیم هم خدافظی کردیم ما خیلی وقته که به کسی پیام ندادیم بیا فلان سهمو بخریم :D

خودم یک گوشه ای دارم کار میکنم والا به خدا دعوت نامه ای برای کسی فرستاده نشده...:D

بنده همین صفحات قبل نوشتم >> سهامی که خودم دارم 15-16-17 ماه دیگه میان رو فرم و بازدهی بالای 50 درصد میدن:D

برید صفحات قبل رو خوب بخونید....من خودم اول فاتحه کوتاه مدت رو خوندم..........و خودم دارم میگمم سهامم 15 ماه دیگه بلند میشه......... هنوز راه زیاده
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2022/01/17, 11:11.
                            ///

نظر

• Si@v@sh
                              Banned
                              • Jan 2022
                              • 210

پاسخ شما هم بدم ...

هر غلطی که کردن...ما میریم مجمع سود سهاممون رو میگیریم !! تا همینجور زمان بگذره....اتفاقا تنها چیزی که دوست داریم گذر زمانه....و فعلا چون در اوراقیم تعویق رو هم دوست داریم و گرنه سهم جذاب زیاده ...همین الانشم.......

===

والا نه ما ازش پولی میگیریم ...نه زنجیر انداختیم دور گردنش و میکشیمش سمت بورس!!!
                              خیلی هم مجمع سود به ما داد،به شما هم میده.صد رحمت به دزدان سرگردنه.حالا با این دتماد و درازک و فسپا و ..و... باید بشینیم به امید دو ریال سود مجمع n ماه بعد.تف به این بخت ما...

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

پاسخ شما هم بدم ...

===

والا نه ما ازش پولی میگیریم ...نه زنجیر انداختیم دور گردنش و میکشیمش سمت بورس!!! خر کسیم نگرفتیم که بیاد سهم بخره

محتاج خرید گروهی و اینکه کسی بیاد کمکمان هم نیستیم...

با تمام دوستان ی که 7-8 سال کار میکردیم هم خدافظی کردیم ما خیلی وقته که به کسی پیام ندادیم بیا فلان سهمو بخریم :D

خودم یک گوشه ای دارم کار میکنم والا به خدا دعوت نامه ای برای کسی فرستاده نشده...

هر کس بازار مثبت میخواد و روزی +5 درصد جمع کنه از اینجا بره:D
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X