کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این روزها سهام خوب بازار نه میره بالا نه میاد پایین ...و بسیار خسته کننده شده......
از طرفی یک هفتست که سهام درجه دو .درجه سه و در پیت ما که قبلا کسی نگاه نمیکرد افتادن تو دور ...چرا؟ چون یه تعدادی که بخرن ..بعدش دیگه قفل میشه.....و بازی شروع میشه ....در حالی که این سهام اصلا ارزنده نیستن و ایتده ای ندارن.....
حالا ما موندیم در این اوضاع و شرایط چی کار کنیم....از اون ور بعضی سهامی که میدونبم نمیارزن و نمیخریم هر روز مثبت میخورن.....از این ور سهام خوب ۴ درصد هم بالا پایین نمیشن
تو با تجربه ای تجربه ات کدام را تایید میکند؟نتیجه همین هفته انجام دادی ! سر به سر با احتمال ضرر
تجربه من میگه اگه خودت بازیگر سهم در پیت هستی میتونی وارد بشی
در غیر اینصورت یک سال هم رو وسپه 220... همراه 2700...وبانک 480 ..ساراب250 میشینم
امسال اگر بشه50 درصد را گرفت کارنامه خوبی میشه....منی که نوسانگیر نیستم و از آسیب بازار قبلی در امان بودم
بازار 92 و93 تجربه بزرگی هست که شاید تا 10 دیگه بدست کسی نیاد !
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
این سهام درپیت که الان با پ/ای دو رقمی پشتشون صف چیدن به امید تعدیل به کسی جز بازیگراش سود نمیده . میدونم خیلیا با حرف این و اون وسوسه میشن و میرن سراغشون . همانطوری که خودمم قبلا رفتم .:D آدم بی تجربه زدن نداره :)
ولی باور کنید حتی سود هم بده ارزش اونهمه استرس رو نداره . اینا تا وقتی پول بازیگرا توسهمه براش از ارزش جایگزینی و امواج خروشان الیوت و آینده های رویایی صحبت میکنن . وقتی خارج شدن تا یکسال بعدم صف فروشش رو جمع نخواهند کرد . حتی قیمت سهم نصف بشه . و حتی تا چند سال ازش صحبتی هم نخواهند کرد . نهایتش مسوولیت هم پای خودتون نوشته میشه :D
پس تو حاشیه امن دریا شنا کنید که کسی بداد شما نمیرسه .
پول در اوردن تو بورس واسه من مثل اب خوردنه.....فقط باید فرصتش پیش بیاد.....یا کافیه فقط شرکتی گزارشی غیر معمولی و دست پایین و دستکاری شده بده.....منتها فعلا اون فرصته پیش نیومده..... هنوز.....ما مثل مشاور املاک هایی که ممکنه اصلا مدتی درامدی نداشته باشن و منتظر ی لقمه چرب و نرم باشن که تو ی معامله بارشون رو ببندن.....ما هم فعلا منتظریم.....فعلا اکثر شرکت ها سه ماهه ها و پیش بینی های نزدیک ب واقعیت دادن....و ما منتظر یک گزارش غیر واقعی هستیم که بیاد رو کدال...
بخوایم بخریم باید تو مثبت بخریم ....نخواد بالا هم بره فعلا میبرنش....
شنبه تو صف بخری....گیریم یکشنبه هم صف باشه از ۸ درصد رشد فقط ۲.۵ گیر ما میاد....که کمه
از نظر من 100 درصد بالای 1000 باز میشه و حتی بالای 1300
بخاطر
- سهامدار عمدش پارسان هست و از سهم حمایت خواهد کرد.
- تغییر سال مالی
- سود 400 تومانی برای سال بعد
- تاثیر زیاد بر شاخص
دوست عزیز سلام
من گزارش رو خوندم اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید
شرکت پیش بینی سود هر سال مالی برای دوره منتهی به 31/6/93 بر اساس آخرین اطلاع مبلغ 1620ریال اعلام نموده و در گزارش 6 ماهه مبلغ 661 ریال معادل 41 درصد پوشش داده
سوال من اینه سود 400 تومانی برای سال بعد نمیبینم 9
1.
دوست عزیز سلام
من گزارش رو خوندم اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید
شرکت پیش بینی سود هر سال مالی برای دوره منتهی به 31/6/93 بر اساس آخرین اطلاع مبلغ 1620ریال اعلام نموده و در گزارش 6 ماهه مبلغ 661 ریال معادل 41 درصد پوشش داده
سوال من اینه سود 400 تومانی برای سال بعد نمیبینم 9
1.
شپدیس پیش بینی سال بعدشو در بهترین حالت حساب کرده.....امسال که سه ماه تولید نداشته....به خاطر قطع گاز و مسایلی دیگه.....خلاصه هر سه ماه که تولید نکنه صد تومن از سودش کم میشه...اومدیمو امسال هم هوا چنان سرد بود ک دوباره گاز پتروشیمی ها رو قطع کردن اون موقع به زور سیصد تومن بسازه.... ولی خوب بد جوری هوای سهمو دارن....۱۶۰۰ تومن فعلا براش زیاده...زیر ۱۶۰۰ نه سیخ میسوزه نه کباب ..نه خریدار سود بالایی میتونه بکته نه فروشنده ضرر زیادی...
همین الان که تو مرداد هستیم و شهریور نیومده یه عده تو خونه هاشون دارن میلرزن...خوب به جهنم!!!...برن ی جای گرم پیدا کنن...هاها .. اون وقت پیش بینی قطعی گاز برا زمستون نکرده شپدیس....
نظر