حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط mehdirazavi پست شده است View Post
    خوب به بازار نگاه کنید تواین بازار سرسبز کزغال 1درصد مثبت کگاز3درصد منفی دشیمی بدون خریدار پایانی .5مثبت دتماد پایانی 2رصد مثبت قدرت خریدار ضعیف
    هرکس بااین تاپیک سهم خریده یا بخره بجز ضرر هیچی عایدش نمیشه بااین تاپیک سهم نخرید سهم خوب سهمیه که تواولین برگشت بازار صف خریدبشه
    توبرگشت بازار این 4سهم اولین سهم هایین که تومنفی5 دست وپا میزنن
    ماسهم رو برای فردا وپس فردا وخیلی بازاز خوب باشه برای هفته بعد و10روز دیگه ویک ماه دیگه میخریم نه سال 1408 که معلوم نیست چی مخواد بشه
    از روی دست کسی که حدضررنداره وامیدواره 8سال دیگه به سوددهی برسه سهم نخرین
    ازروی دست کسی که به قول خودش 10سال تو بورسه ولی نمیتونه خرج زندگیشو توبورس دربیاره بعد مجبوره میشه براگذران زندگی بره اسنپ سهم نخرین
    باروند بازار سهم بخرین فقط سهمی که بازار میخره بخرین فقط
    من هیچکدوم از سهام میثم را در سبد خودم و سبد زیر دستم ندارم اما ۱۱ ساله میثم را میشناسم و ۱۱ ساله فروم نویسیهاش را دنبال میکنم و در جریان معاملاتش هستم شک ندارم بازدهی که میثم در این سالها داشته کمتر کسی داشته به جرات میگم از بهترین تحلیگرهای بنیادی کشوره
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11252

میثم در سال قبل و زمانی که متوسط بازار 70درصد ریخت ... تقدم دتماد 3300 را به عنوان تک سهمی انتخاب کرد ... که دم مجمع خرداد لب مرز 30درصد سود داد.‌‌ اون هم در چنین ابر ریزش سنگینی که سرمایه بسیاری بربادرفت ..... انصاف باید داشت.... ایشون یکی از برجسته ترین تحلیلگران بنیادی بازار هست..عیار تحلیل ها با گذر زمان مشخص میشه...

نظر

• ushita
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 876

دوست عزیزی که سوال کردی ایا مردم حاضر هستن باز بیان سهام بخرند

دوست بعدیمون بسیار خوب جواب داد

همیشه در بازار عای مالی دوتا چیز انگولک میشه 1. طمع 2. ترس

وقتی بازار می ترسه افت میکنه و ملت میپرن بیرون - ولی امان از وقتی سود برسونه و سبز نشون بده /

قطعا اوایل سبز ها تردید بالاست و به محض اینکه سهمی صفش بریزه ملت می فروشند ولی کم کم به همون دلایلی که گفتم (( ارزندگی ذاتی بازار در این قیمت ها و خریدارن بیرون از بازار )) خریدار ها اردر می چینند و میخرند و اگر سهمی خیلی زیر ارزش باشه مجدد صف میشه و میکشه بالا

این قضیه تا جایی اتفاق می افته که همون بنده خدایی که از ترس فروخته خریدار میشه . اونجا مجدد هیجان بالاست و حجم ها بالا و احتمالا بازار کمی استاپ بزنه و مجدد همین روند برعکس و حالا اگر کف بالاتری ساخته بشه عملا روند نزولی پایین یافته و باید منتظر حمله خریدار ها ماند

فکر میکنم بعضی از سهم ها دراین دو ساله راحت سقف ها را پس بگیرند که باید سوار اینها شد / البته باید کمی خوش شانس هم بود همش به تلاش نیست باید روزیت هم باشه / ایشالا روزی همه افراد این تاپیک باشه
        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• mehdirazavi
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 50

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
          من هیچکدوم از سهام میثم را در سبد خودم و سبد زیر دستم ندارم اما ۱۱ ساله میثم را میشناسم و ۱۱ ساله فروم نویسیهاش را دنبال میکنم و در جریان معاملاتش هستم شک ندارم بازدهی که میثم در این سالها داشته کمتر کسی داشته به جرات میگم از بهترین تحلیگرهای بنیادی کشوره
          تحلیل گرکسی بود که روی شاراک وخراسان ونوری توی سه ماهه تابستان 100درصد گرفت نه کسیکه توی کزغال وکگاز ودتماد ودشیمی کم کم بالای 30درصد توضررباشه
          خداییش معنی تحلیلگر بنیادی روعوض نکنین

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

تحلیل گرکسی بود که روی شاراک وخراسان ونوری توی سه ماهه تابستان 100درصد گرفت نه کسیکه توی کزغال وکگاز ودتماد ودشیمی کم کم بالای 30درصد توضررباشه
            خداییش معنی تحلیلگر بنیادی روعوض نکنین

دوست عزیز هم اسم!

لااقل وقتی قدیمی ها که با سابقه آشناییه بیشتر از ده سال راجع به یک نفری که خودشم بیشتر از ده سال در این زمینه کار میکنه به شما میگن اشتباه میکنید! شما اگر صادق هستید! اقلا شک کنید که شاید دارید یک جای کار را اشتباه میکنید.

گردش مالی یک روزه این بشر! رو اکثر معامله گران فعلی، در طول یک سالش هم ندارن! اونوقت آمدی یک پست شوخیه ایشان را دیدی میگی یارو در اسنپ کار میکنه؟! آخه چی بگه آدم به شما:D

------------------------------------

ولی اگر همچنان اصرار داری!

نظر و هشدارت رو دادی دیگه :D

بسه دیگه...

ولش کن بزار به درد خودش بره اسنپ کار کنه:D

بمیری میثم که آدم رو به چه کارا وادار نمیکنی :D

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• mehdirazavi
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 50

آره ازانتخاب سهماش معلومه تمام کسانیکه که توبورس فعالن گردش مالی یه سال که نه چندسالشون ازگردش مالی یه روزش کمتره
              این سهم های کوچیک رو فقط یه نفرباسرمایه کم انتخاب میکنه .نه سر خودتون روکلاه بزارین نه کساییکه که اینجا رومیخونن
              کسیکه حتی 500میلیون هم داشته باشه انتخاب اول واخرش سهام بزرگ بازاره
              هرکی به نوعی میادتعریف میکنه ودفاع میکنه قطعا خودش الوده به این 4تاسهم هست

نظر

• azad.
                عضو فعال
                • Jun 2019
                • 962

آره ازانتخاب سهماش معلومه تمام کسانیکه که توبورس فعالن گردش مالی یه سال که نه چندسالشون ازگردش مالی یه روزش کمتره
                این سهم های کوچیک رو فقط یه نفرباسرمایه کم انتخاب میکنه .نه سر خودتون روکلاه بزارین نه کساییکه که اینجا رومیخونن
                کسیکه حتی 500میلیون هم داشته باشه انتخاب اول واخرش سهام بزرگ بازاره
                هرکی به نوعی میادتعریف میکنه ودفاع میکنه قطعا خودش الوده به این 4تاسهم هست
                دوست گرامی
                مگه ایشون ‌‌کسی رو مجبور یا تشویق یا تهدید به خرید سهم کرده؟؟؟؟؟؟؟
                هر کسی با توجه به استراتژی و سواد و سلیقه اش سهام رو میخره و کوتاه مدت یا بلندمدت نگهداری میکنه...

مگه ایشون واسه خرید سهامش باید به کسی حساب پس بده که شما اومدی گزارش میدی این چند روز سهامش بالا نرفته و فلان و ....
                به نظرم آدم یه موقع هایی باید به خودش بگه (به من چه مربوط) تا فردا بقیه بهش نگن ( به تو چه مربوط)

نظر

• Ali
                  ستاره‌دار(64)
                  • Mar 2011
                  • 2536

خوب به بازار نگاه کنید تواین بازار سرسبز کزغال 1درصد مثبت کگاز3درصد منفی دشیمی بدون خریدار پایانی .5مثبت دتماد پایانی 2رصد مثبت قدرت خریدار ضعیف
                  هرکس بااین تاپیک سهم خریده یا بخره بجز ضرر هیچی عایدش نمیشه بااین تاپیک سهم نخرید سهم خوب سهمیه که تواولین برگشت بازار صف خریدبشه
                  توبرگشت بازار این 4سهم اولین سهم هایین که تومنفی5 دست وپا میزنن
                  ماسهم رو برای فردا وپس فردا وخیلی بازاز خوب باشه برای هفته بعد و10روز دیگه ویک ماه دیگه میخریم نه سال 1408 که معلوم نیست چی مخواد بشه
                  از روی دست کسی که حدضررنداره وامیدواره 8سال دیگه به سوددهی برسه سهم نخرین
                  ازروی دست کسی که به قول خودش 10سال تو بورسه ولی نمیتونه خرج زندگیشو توبورس دربیاره بعد مجبوره میشه براگذران زندگی بره اسنپ سهم نخرین
                  باروند بازار سهم بخرین فقط سهمی که بازار میخره بخرین فقط

با سلام و احترام

من کمتر مطلب میزنم ولی در مقابل این پست نتونستم چیزی ننویسم.

1- اون مطلبی که آقا میثم در خصوص اسنپ فرمودن طنز بود.
                  اگر چه کار در اسنپ شغل شریفی است.

2- ما اینجا با هدف به اشتراک گذاشتن نظرات پیرامون بازار سرمایه گرد هم هستیم و اصلا قصد ارزیابی عملکرد دیگران و به چالش کشیدن سوابق کاربران را نداریم.

3-شما اخیرا عضو سایت شدین و در پست شماره 21ام افراد با سابقه را ارزیابی میکنید.
                  البته اکثر پست های شما همینگونه است و شما بیش از انکه نظر خودتان را بیان کنید به ارزیابی کاربران توجه داشته اید.
                  به نظر من این پست ادبیات مناسبی نداشت

4- متاسفم
                  آخرین ویرایش توسط Ali؛ 2022/01/31, 11:38.

نظر

• mehdirazavi
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 50

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                    دوست گرامی
                    مگه ایشون ‌‌کسی رو مجبور یا تشویق یا تهدید به خرید سهم کرده؟؟؟؟؟؟؟
                    هر کسی با توجه به استراتژی و سواد و سلیقه اش سهام رو میخره و کوتاه مدت یا بلندمدت نگهداری میکنه...

مگه ایشون واسه خرید سهامش باید به کسی حساب پس بده که شما اومدی گزارش میدی این چند روز سهامش بالا نرفته و فلان و ....
                    به نظرم آدم یه موقع هایی باید به خودش بگه (به من چه مربوط) تا فردا بقیه بهش نگن ( به تو چه مربوط)
                    نوشته های من به توهیچ ربطی نداره پس دخالت بیخودنکن
                    همیشه که نباید تعریف کرد نوشتن واقعیت وحقیقت تلخه اینکه نوشته بشه فلان سهم 20درصد سودداد اشکال نداره اگه نوشته بشه فلان سهم ضررداده اینقدر بایستی بهتون بربخوره قشنگ داره معلوم میشه چندنفر اینجا آلوده شدن به اون چندسهم
                    کسایی مثل تو حقتونه که همچین سهمایی باتبلیغ وشانتاژبهتون بندازن تادفعه بعد هرکی اومد تواین تاپیک گفت کزغال بخرین نری بخری
                    خوشحالم که امارتون هی داره زیادوزیادترمیشه
                    کسی نیادطرفداری بکنه این قضیه به کسی ربط نداره هرکی بیاد طرفداری کنه فقط این معنی رومیده که اونم ازون 4سهم داره ولاغیر
                    آخرین ویرایش توسط mehdirazavi؛ 2022/01/30, 23:13.

نظر

• Si@v@sh
                      Banned
                      • Jan 2022
                      • 210

میثم کجا رفتی پس؟
                      یکی بیاد توضیح بده چه خاکی تو سر سهام دارویی شده که هرروز ریزش دارند؟شرکتهای دارویی هم شدند دزد سرگردنه؟با پول ما سود میکنند،میزنند به جیب و زیانش واسه ما!!!
                      شایدم حجم دارویی تو سبد من زیاده اینطوری منفیه،بیام بیرون سریع دارویی ها میکشن بالا..بخت ما تو بورس بسته است ظاهراً
                      دارو هرروز و هرروز گرونتر و گرونتر و گرونتر.سهام دارویی بی ارزش تر از پشکل گوسفند.سرزمین عجایب که میگن همینه...

نظر

• azad.
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 962

همیشه که نباید تعریف کرد نوشتن واقعیت وحقیقت تلخه اینکه نوشته بشه فلان سهم 20درصد سودداد اشکال نداره اگه نوشته بشه فلان سهم ضررداده اینقدر بایستی بهتون بربخوره قشنگ داره معلوم میشه چندنفر اینجا آلوده شدن به اون چندسهم
                        کسایی مثل تو حقتونه که همچین سهمایی باتبلیغ وشانتاژبهتون بندازن تادفعه بعد هرکی اومد تواین تاپیک گفت کزغال بخرین نری بخری
                        کسی نیادطرفداری بکنه این قضیه به کسی ربط نداره هرکی بیاد طرفداری کنه فقط این معنی رومیده که اونم ازون 4سهم داره ولاغیر
                        اینکه فکر میکنید همه اونایی که اومدن در حمایت از میثم خان مطلبی نوشتن یا لایک کردن حتما باید به قول خودتون آلوده این ۴ سهم باشن...که تفکر اشتباهیه..
                        موضوع بحث این بود که ایشون سهامی رو تبلیغ نکردن و به قول معروف بوق نزدن..
                        با توجه به شناختی که از میثم خان دارم خودشون میان و جواب شما رو میدن..والسلام

نظر

• EURASIA
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1253

سلام
                          اقای رضوی متولد سال 1358 هستید؟
                          زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                            عضو فعال
                            • Mar 2020
                            • 1076

بخت میثم کم کم داره باز میشه
                            امروز از معاملات دتماد
                            اینم از ازاد شدن قیمت زغالسنگ...

ادرس کانال تلگرامی ام:
                            https://t.me/afkarboursei

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 2057

ماشالا به میثم خان
                              اوستا میثم یا آقای راننده:D (

زغال و کگازت چشم شیطون کر خوب میتازه
                              صف خریده
                              نوش جونتون
                              ماشالا
                              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                                ستاره‌دار(1)
                                • Sep 2020
                                • 2057

جالبه حاجی مهرشاد 17 ساله از تهران
                                فرمانده ستاد جهادی:D
                                اینو دیگه کجای دلم بزارم
                                هنوز سبیلش در نیومده:D
                                این به قول دوست رفته مان
                                این طفل معصوم پدری مادری نداره....................
                                میثم بیا کمک کن یه تحلیل از این بزن
                                ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

در حال کار...
                                X