حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

یک ماه اینده یک ماه حساسیت...
    منتظر اتفاقات مهمی در ایران و جهان در شهریور ماه خواهیم ماند..

این ماه بخیر بگذره...بعدش میشه تصمیمات بهتری گذفت
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2023/08/19, 23:09.
    ///

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      منتظر اتفاقات مهمی در ایران و جهان در شهریور ماه خواهیم ماند
      احتمال داره این وضع اسفناک و ریزش های شارپ چند ماه اخیر سهم ها هم از روی هوشمندی بورس بوده باشه و یه جورایی اتفاقات شهریور را پیشخور کرده !
      چون هر طور که بنگریم با توجه به شرایط بنیادی شرکت ها و قیمت دلار، این ریزش عمیق و شدید در شرایط عادی خیلی غیرمنطقی هست.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
        احتمال داره این وضع اسفناک و ریزش های شارپ چند ماه اخیر سهم ها هم از روی هوشمندی بورس بوده باشه و یه جورایی اتفاقات شهریور را پیشخور کرده !

کمی ارزش معاملات شاید ب خاطر همین ماه پیش رو باشه

بعدش ‌کم‌کم ارزش معاملات بالا بره...که احتمالش بسیاره که بعد شهریور اگه اتفاقی رخ نده ارزش معاملات با گذر زمان بیشتر و‌بیشتر بشه..و اگه اوضاع اروم باشه..چند ماه قبل انتخابات بازار خوب باشه...

شکار سهام در یکی دو ماه اینده شاید خیلی خوب باشه:D

بسیج و‌سپاه ک از چند ماه پیش ‌ پیش بینی‌ کردن شلوغی هایی خواهیم داشت و اماده کردن خودشون رو برای شهریور
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2023/08/19, 23:15.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

دو سال پیش اب چاه کشاورزی ساعتی ۴۰ الی ۵۰ میلیون تومان بود و الان ساعتی ۲۴۰ _ ۲۵۰ میلیون هم نمیدن!

شاخص بورس اما...سر جای دو سال قبلشه....

چون اسمت بورس بازه که دایم نباید رو سهام باشی!

این بازار واقعا مطالعه بالایی رو میطلبه....و برای اینکه بشه یه سهم به یه قیمت خوب خرید باید تلاش کرد..وقت گذاشت...دنبال کرد..شاید چند ماه یا حتی یکسال باید منتظر ماند....یا بعضی وقتا از بین ۲۰ تا ۳۰‌شرکت خوبی ک در اوردید شاید چند تاش فقط به قیمت مناسب و‌خوب برسه که بشه خرید...

خیلی شرکت ها خوب هستن ولی نه در قیمتی ک روی تابلو هست...

بازار بورس بسیار تخصصی تر از اون‌چیزیه ک فکرشو‌کنید..

خیلی ها هیچ وقتی نمیزارن ...و‌ هیچ بررسی همینجوری بر اساس یه داده ای میان سهام میخرن...بعد انتظار سود بالایی دارن..

این بازار بازار گرگ ها و‌رانتی هاست...و‌هر شرکتی بازیگران خاص خودشو داره...و‌شما الکی رو هوا نمیتونید راحت سود کنید ک اونا برای زدن جیبتون شب و روز زد و بند دارن و‌نقشه میکشن...

نکته بعد اینکه وقتی همه بازارا میره تو حالت رکود! بعضیا هم میگن همون ماهی ۱.۸ درصد ته حساب و سود بانکی رو بگیریم تا وقت سهام بازی برسه...

برا همین ارزش معاملات کم میشه....

تازه تحلیلگر خوبی هم باشید ...با بازیگران رانتی ک اخبار شرکت چند دقیقه حتی زودتر ب دستشون‌میرسه میخواید چیکار کنید:D

تنها راه رقابت با این دسته اخر اینه پله ای خرید کنید و صبور باشید...
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2023/08/20, 08:36.
          ///

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

دو سال پیش اب چاه کشاورزی ساعتی ۴۰ الی ۵۰ میلیون تومان بود و الان ساعتی ۲۴۰ _ ۲۵۰ میلیون هم نمیدن!

شاخص بورس اما...سر جای دو سال قبلشه....

چون اسمت بورس بازه که دایم نباید رو سهام باشی!

این بازار واقعا مطالعه بالایی رو میطلبه....و برای اینکه بشه یه سهم به یه قیمت خوب خرید باید تلاش کرد..وقت گذاشت...دنبال کرد..شاید چند ماه یا حتی یکسال باید منتظر ماند....یا بعضی وقتا از بین ۲۰ تا ۳۰‌شرکت خوبی ک در اوردید شاید چند تاش فقط به قیمت مناسب و‌خوب برسه که بشه خرید...

خیلی شرکت ها خوب هستن ولی نه در قیمتی ک روی تابلو هست...

بازار بورس بسیار تخصصی تر از اون‌چیزیه ک فکرشو‌کنید..

خیلی ها هیچ وقتی نمیزارن ...و‌ هیچ بررسی همینجوری بر اساس یه داده ای میان سهام میخرن...بعد انتظار سود بالایی دارن..

این بازار بازار گرگ ها و‌رانتی هاست...و‌هر شرکتی بازیگران خاص خودشو داره...و‌شما الکی رو هوا نمیتونید راحت سود کنید ک اونا برای زدن جیبتون شب و روز زد و بند دارن و‌نقشه میکشن...

نکته بعد اینکه وقتی همه بازارا میره تو حالت رکود! بعضیا هم میگن همون ماهی ۱.۸ درصد ته حساب و سود بانکی رو بگیریم تا وقت سهام بازی برسه...

برا همین ارزش معاملات کم میشه....

تازه تحلیلگر خوبی هم باشید ...با بازیگران رانتی ک اخبار شرکت چند دقیقه حتی زودتر ب دستشون‌میرسه میخواید چیکار کنید:D

تنها راه رقابت با این دسته اخر اینه پله ای خرید کنید و صبور باشید...
            سلام میثم جان
            نترس پسر قوی
            ایشالا همشون رو شکست میدیم
            روحیه ات رو حفظ کن
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• EHSANI
              ستاره‌دار(3)
              • Sep 2020
              • 2108

این چند ماه درگیر باغ بودیم...تکه ای از بیابان را ب به بهترین باغ انگور تبدیل کردم/.:biggrinsmiley.:/

یه زمینی ک‌ بود ک خار توش در نمیومد:D

زمینی ک سگ نگاش نمیکرد ( و بی ارزش بود در منطقه خودش ) الان ملت وای میستن ببینن چ کردم:D
              درود جناب میثم خان
              خبر جالبی بود ! خیلی خوشم اومد :.thumbsupsmileyanim

میگم اگه دوست داشتی چندتا عکس از قبل و بعدش آپلود کن اینجا
              ما هم وایسیم ببینیم ، حال کنیم

ممنون
              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1630

حالا این پیش بینی بود یا پیشگوئی؟...یاد بورس زیبا افتادم....

نظر

• تاران
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 958

مهر ماه تکلیف مشخص خواهد شد

نظر

• ordeal
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 608

درود به میثم خان
                    امروز29 مرداد 1402
                    طی چند سال اخیر یه الگوی احساسی متوجه اش میشم زمانی که دست به محاسبه سود های چند برابری میزنم گویا خیلی اور. هپی شدم و با تلورانس یک هفته سهام ریزش میکنن به ار اس آی نگاه میکنم تو سقف به مکدی نگاه میکنم اونم تو سقف و کندل ها بالای سقف کانال اینگلف هستند اما حس خوشحال و آور دوز نمیزاره کمی خالی کنم بازار می‌ریزه و فقط تماشا میکنم هیچی کاری ازم بر نمیاد فقط میگم من که بلند مدتم
                    این روزا هم حس اینکه بورس بدرد نمیخوره و در کنترل من نیست دارم و کلا بدبین هستم به این بازار جالبه به ار آس ای و مکدی نگاه میکنم همه تو کف هستند این بازی خوردن ، داستان خیلی از بورسی هاست البته بگم دستمان هم خالی هست دولت و مافیا در مقابل قرار دارن
                    اول دفتر به نام ایزد دانا
                    صانع پروردگار حی توانا

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
                      درود به میثم خان
                      امروز29 مرداد 1402
                      طی چند سال اخیر یه الگوی احساسی متوجه اش میشم زمانی که دست به محاسبه سود های چند برابری میزنم گویا خیلی اور. هپی شدم و با تلورانس یک هفته سهام ریزش میکنن به ار اس آی نگاه میکنم تو سقف به مکدی نگاه میکنم اونم تو سقف و کندل ها بالای سقف کانال اینگلف هستند اما حس خوشحال و آور دوز نمیزاره کمی خالی کنم بازار می‌ریزه و فقط تماشا میکنم هیچی کاری ازم بر نمیاد فقط میگم من که بلند مدتم
                      این روزا هم حس اینکه بورس بدرد نمیخوره و در کنترل من نیست دارم و کلا بدبین هستم به این بازار جالبه به ار آس ای و مکدی نگاه میکنم همه تو کف هستند این بازی خوردن ، داستان خیلی از بورسی هاست البته بگم دستمان هم خالی هست دولت و مافیا در مقابل قرار دارن
                      تا افق ۱۴۰۸ باید ماند وگرنه یا ضرر میکنیم

یا سودی ک باید بگیریم در زمان خودش رو از دست میدیم....و حسرتش باقی میمونه!

البته در دورانی هستیم ک بیشتر از ۴۰ _۵۰ درصد دارایی نباید در بورس باشه....

در این تایم یه بازدهی ۵۰ برابری در برخی سهام خواهد بود....
                      و ما به این بازدهی فکر میکنیم در برخی سهام..

مخصوصا سهامی که دلارشان ۳۰ و زیر ۳۰ مانده

قبلا ‌هم بارها گفتیم در این دوره تا اون موقع باید طلا هم داشت...چون تا اون تاریخ اتفاقات مهمی در داخل کشور حتما رخ خواهد داد..که در اون تایم فقط دلار و طلا خواهد درخشید...

در واقع تا ۱۴۰۸ که یک قله ای هست باید فتح بشه....یه سقوط هم داریم بینش...سقوط بسیار سنگین.....طلاها باید در اوج اون سقوط سنگین چنج کرد:D ب سهام...
                      برا همین ترکیب دارایی بورس رو‌گفتیم بیشتر از ۵۰ درصد نباشد.....تا اون اتفاق مهم داخلی رخ بده...و‌بعدش یهو‌مثل عقاب اومد:D شکارو برداشت و عشق کرد...
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2023/08/20, 23:15.
                      ///

نظر

• Mehrsana
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1191

تا افق ۱۴۰۸ باید ماند وگرنه یا ضرر میکنیم

یا سودی ک باید بگیریم در زمان خودش رو از دست میدیم....و حسرتش باقی میمونه!

البته در دورانی هستیم ک بیشتر از ۴۰ _۵۰ درصد دارایی نباید در بورس باشه....

در این تایم یه بازدهی ۵۰ برابری در برخی سهام خواهد بود....
                        و ما به این بازدهی فکر میکنیم در برخی سهام..

مخصوصا سهامی که دلارشان ۳۰ و زیر ۳۰ مانده

قبلا ‌هم بارها گفتیم در این دوره تا اون موقع باید طلا هم داشت...چون تا اون تاریخ اتفاقات مهمی در داخل کشور حتما رخ خواهد داد..که در اون تایم فقط دلار و طلا خواهد درخشید...

در واقع تا ۱۴۰۸ که یک قله ای هست باید فتح بشه....یه سقوط هم داریم بینش...سقوط بسیار سنگین.....طلاها باید در اوج اون سقوط سنگین چنج کرد:D ب سهام...
                        برا همین ترکیب دارایی بورس رو‌گفتیم بیشتر از ۵۰ درصد نباشد.....تا اون اتفاق مهم داخلی رخ بده...و‌ بعدش یهو‌ مثل عقاب اومد:D شکارو برداشت و عشق کرد...

انقدر از شما رانت دارتر و با سرمایه سنگین و وصل به اون بالاها در بازار وجود داره که تا شما بخای اون اوج رو تشخیص بدی به قعر رسیدی! به نظرم تا یکسال آینده از همین نقطه حساب کنیم بورس بازدهی به مراتب بالاتری نسبت به هر بازار دیگری خواهد داد. اینو یادگاری داشته باش و به موقع بیار بالا...

30 مرداد 1402
                        دلار حدود 49-50 تومن
                        سکه حدود 27-28 میلیون
                        شاخص 1950 که البته ملاک نیست و قیمت سهام مهمه!

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                          انقدر از شما رانت دارتر و با سرمایه سنگین و وصل به اون بالاها در بازار وجود داره که تا شما بخای اون اوج رو تشخیص بدی به قعر رسیدی! به نظرم تا یکسال آینده از همین نقطه حساب کنیم بورس بازدهی به مراتب بالاتری نسبت به هر بازار دیگری خواهد داد. اینو یادگاری داشته باش و به موقع بیار بالا...

30 مرداد 1402
                          دلار حدود 49-50 تومن
                          سکه حدود 27-28 میلیون
                          شاخص 1950 که البته ملاک نیست و قیمت سهام مهمه!
                          اینقد سهم هست ک ب همه برسه:D

اینقد نماد هست برا خرید ک پول تمام حقوقی های بازار نرسه:D
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

زیان انباشته ایران خودرو تا پایان بهار ۱۴۰۲ به ۸۳ هزار میلیارد تومان رسیده است. این شرکت راهی برای جلوگیری از انحلال ندارد مگر با رفع قیمت‌گذاری دستوری وگرنه پیدا کردن راه‌حل دیگری (مانند افزایش سرمایه) برای فرار از وضعیت فعلی لاپوشانی کردن خطای بزرگ دولت و مجلس است.

به جای دنبال کردن راهی برای جلوگیری از اخراج این نماد از بورس باید به سیاست‌گذار گفت هیچ راه فراری باقی نمانده است تا با بلایی که بر اقتصاد کشور وارد کرده مستقیم مواجه شود. ورشکستگی ایران خودرو در نتیجه سیاست قیمت‌گذاری دستوری بوده است و اگر در مسیر انحلال قرار بگیرد نیز مسبب بیکاری و ضربه وارده به اقتصاد ایران حامیان قیمت‌گذاری دستوری هستند.

اینکه به جای نشان دادن کارنامه عملکرد سیاست‌گذار که همان ورشکستگی ایران خودرو است به دنبال راه گریزی برای سرپوش گذاشتن بر مصیبت‌های وارده هستیم بحران را با شدت بیشتری یک سال بعد خواهیم دید.

باید مسببین و حامیان قیمت‌گذاری دستوری که بر تولید کشور چنین کرده‌اند محاکمه شوند و پاسخگو باشند نه اینکه شریک آن‌ها شویم و راهی هم برای فرارشان پیدا کنیم.

حتی با افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی‌ها، احتمالا ایران خودرو از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج نمی‌شود. کاش سازمان بورس به این موضوع توجه بیشتری داشت.

@bourse_automation

۱۰ سال پیشا در این تاپیک‌میگفتیم ایران خودرو و سایپا و‌لگن سازها رو اخراج کنید..:D این نماد ها باعث و بانی تمام نوسانات روزانه بازارن

در کل کالای ایرانی قابلیت رقابت با کالای خارجی رو نداره

پ ن : خبر امد ثبت سفارش خودروی برقی باز شده!
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2023/08/21, 23:35.
                            ///

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 2057

چهارشنبه بود که استاد ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﺑﻪ ﺷﺎﮔﺮﺩﺍﻧﺶ ﮔﻔﺖ: ﺑﭽﻪ‌ﻫﺎ ﭘﻨﺠﺸﻨﺒﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ می‌گیرم به‌صورت ﺷﻔﺎﻫﯽ! ﻫﻤﺎﻥ لحظه ﮔﻔﺖ: ﺍﺻﻼ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ می‌گیرم ﻭ ﺍﻭﻥ ﻫﻢ ﮐﺘﺒﯽ!ﺑﭽﻪ‌ﻫﺎ ﻫﻤﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ، اما استاد ﮔﻔﺖ: همین ﮐﻪ ﻫﺴﺖ! ﻫﺮﮐﺲ نمی‌خواد ﺑﯿﺎﺩ ﺟﻠﻮ ﺩﺭ ﮐﻼﺱ ﺑﺎﯾﺴﺘﻪ! ﺍﺯ ۵۰ ﻧﻔﺮ فقط سه ﻧﻔﺮ رفتند ﺟﻠﻮﯼ ﺩﺭ ﻭ استاد ﺍﺯ ﺑﻘﯿﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮔﺮﻓﺖ!ﺑﻌﺪ از امتحان رو ﺑﻪ ﺑﭽﻪ‌ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩند ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ۱۰ ﻧﻤﺮﻩ ﮐﻢ می‌کنم! ﻫﻤﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ. استاد ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ: ﻧﻤﺮﻩ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺍﯾﻦ سه ﻧﻔﺮ رو ﻫﻢ ۲۰ ﺭﺩ می‌کنم! ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻫﺎ ﺑﺎ ﺷﺪﺕ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ که چرااستاد ﮔﻔﺖ: به‌خاطر ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺯﯾﺮ ﺑﺎﺭ ﻇﻠﻢ ﺭﻓﺘﯿﺪ. ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﺭﺱ ﻇﻠﻢ‌ﺳﺘﯿﺰﯼ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ؛ یاد بگیرید که هیچ‌وقت زیر بار حرف زور نروید. دکتر حسابی
                              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

میدونید وقت خرید کی هست؟

وقت خرید سهام زمانیست که :
                                تحلیلگر بنیادی باشی و یک عالمه نماد pe=۴ و کمتر داشته باشه..

و‌گیج بشی کودوم نماد ارزنده تره یا چرا اینقد نماد ارزنده هست...

اون زمانی ک اینجوری بشه برای یک تحلیلگر بنیادی و یه عالمه سهم با pe 4 و‌کمتر پیدا کنه

وقت خرید سهامه

# نکته کنکوری بورس:D
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2023/08/22, 13:01.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X