کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نیویورکتایمز: نتانیاهو از امضای طرح حمله زمینی به غزه خودداری کرده است
روزنامه نیویورکتایمز نوشته ارتش رژیم صهیونیستی طرح حمله زمینی به غزه را نهایی کرده اما بنیامین نتانیاهو با خودداری از امضای آن مقامهای ارشد ارتش را عصبانی کرده است.
این روزنامه به نقل از منابع مطلع گزارش داده بخشی از دلایل نتانیاهو برای امتناع از امضای این طرح این است که او خواستار موافقت متفقالقول همه اعضای کابینه جنگ است.
تحلیلگران به نیویورکتایمز گفتهاند نتانیاهو تمایلی برای صدور دستور یکجانبه برای پیشبرد این عملیات ندارد چرا که نگران است در صورت شکست عملیات تنها مقصر آن قلمداد شود.
برخی منابع از داخل نوار غزه از عقب نشینی نیروهای صهیونیستی پس از ناکامی دیگر در ورود به نوار غزه خبر دادند.
این محتمل ترین روایتی هست که خواهد شد!! فقط تعیین مدت زمانی که این داستان طول میکشه و تعداد و سطح این عملیات چقدر باشه معلوم نیست!
عملیات زمینی اینا ظاهرا بابت رسیدن ناوهای امریکایی ها برای جلوگیری از گسترش جنگ عقب افتاد....خود این هم باعث سرد شدن قضیه شده...هرچند اسرایل دیر یا زود زمینی باید یه کارایی بکنه حتما....
دیروز اسرائیل برنامه ریزی شده وارد شدن عملیات کردن و برگشتن. منتهی روایت این وریا مشخصه....رژیم صهیونستی حمله کردن و دست از پا درازتر برگشتن :D
روزهای اینده هم همین داستان ادامه دار میشه .... اسرایییلیا وارد میشن...مقادیری کشتار میکنن و برمیگردن.....چندبار و چه میزانش معلوم نیست. ولی به نظرم عملیات زمینی شون محدود خواهد بود...نمیان مدت طولانی غزه رو بگیرن. و البته کماکان اینکه شکست میخورن معلومه دیگه.
-----------
بورس کماکان تحت تاثیره... و کماکان ریزشی خواهد بود.....ولی احتمال اینکه هفته آتی نقطه عطف باشه کم نیس!
هرچند هیچی قطعی نیست و احتمال اتفاقات غیر منتظره.....محاسبات غلط....که همه چی رو هوا کنه هم هست...
ولی دست ما بسته است. و این ریسک بزرگ رو خریدیدم دیگه:D
ما که باختیم. از فردا سودهای نقدی رو هم میخرم هرچی باداباد... بالاخره بعد از چند سال که این جنگ جهانی تموم میشه:D
جنگ جهانی اول و دوم هم بالاخره تموم شد...اصلا همه جنگ ها تموم شدن بالاخره:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
حالا مثلا تا دیروز که اسراییل غزه را با انواع هواپیما ها بمباران می کرد و اینهمه تلفات جانی در غزه گزارش شده بود اوضاع از نظر بورسی های عزیز ایران خوب بود؟
حالا مثلا حمله زمینی خیلی تعجب آور هست ؟
یا مثلا تا دیروز هیچ بحرانی در غزه وجود نداشته و تازه امروز بحران درست شده ؟
واقعا این چه اوضاعی هست که ما خودمون واسه سهاممون درست کردیم ؟
من میخواهم بدونم بورس سایر کشورهای درگیر در جنگ هم اینجوری پایین میاد ؟
یا اگه آتش بس شد ، بورس با همین سرعتی که الان پایین اومده مجددا بالا میره یا اینکه جماعت بورسی حتی بعد از آتش بس دوباره یه بهانه دیگه برای صف فروش زدن سهام پیدا می کنند ؟
حالا مثلا تا دیروز که اسراییل غزه را با انواع هواپیما ها بمباران می کرد و اینهمه تلفات جانی در غزه گزارش شده بود اوضاع از نظر بورسی های عزیز ایران خوب بود؟
حالا مثلا حمله زمینی خیلی تعجب آور هست ؟
یا مثلا تا دیروز هیچ بحرانی در غزه وجود نداشته و تازه امروز بحران درست شده ؟
واقعا این چه اوضاعی هست که ما خودمون واسه سهاممون درست کردیم ؟
من میخواهم بدونم بورس سایر کشورهای درگیر در جنگ هم اینجوری پایین میاد ؟
یا اگه آتش بس شد ، بورس با همین سرعتی که الان پایین اومده مجددا بالا میره یا اینکه جماعت بورسی حتی بعد از آتش بس دوباره یه بهانه دیگه برای صف فروش زدن سهام پیدا می کنند ؟
خود سهامداران عزیز، بازوی اجرایی سازمان و عوامل پشت پرده هستند برای پایین کشیدن بازار..
عده ای باید از این بازار خوب بخورند و دولت هم باید سهام رو در کف قیمت جمع کنه و قدری بالا بیاره و نوسان بگیره و امروش رو بگذرونه، چی بهتر از سهامدار نمایان ترسو و دنبال خبر های منفی واقعی و ساختگی؟
قبلا دولت خرج می کرد و سهام رو با خرج پول بالا می برد و بعد به خریداران می انداخت و نوسان می گرفت.
این بار امداد الهی به کمکش اومد و بدون هزینه تا دلشون بخواد سهام حراج شدن و کف بازار موندن..
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
با خبرهای منفی قشنگ ترتیب میدند این بازار تمایل بیشتری به منفی داره macd و rsi سهامی که من دارم هنوز
بالاست باید به کف برس فعلا نوسان گیری میکنند تا یک یا دو هفته دیگه کار داره اما رشد بعدی رشد بهتری میشه
دوباره باز آبان شد
نمیدونم چرا دو سال هست که کف بازار تو آبان جمع می کنند
شاید فردا مثبت کم جون داشته باشیم اما یکی دو تا منفی توپل دیگه باید بخوره
نظر