کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کربی: گزینههای پاسخ به حملات ایران را برای رئیس جمهور آمریکا ارسال کردیم و منتظر تأیید بایدن برای اجرا هستیم
هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید: ما نمیخواهیم که با ایران وارد یک جنگ تمام عیار شویم اما اقدامات لازم برای حفظ امنیت منافع مان را انجام خواهیم داد.
انتشار گواهی سپرده خاص با نرخ سود علیالحساب ۳۰ درصدی
?بانک مرکزی دستورالعمل انتشار گواهی سپرده خاص با نرخ سود علی الحساب بانکی ۳۰ درصد سالانه ( پرداخت سود ماهانه ) را با هدف تامین سرمایه در گردش واحدهای تولید به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
?ویژگی بارز این گواهی سپرده آن است که امکان بازخرید قبل از سررسید در شعب بانکها امکانپذیر است.
?بانکها مجازند از روز چهارشنبه ۱۱ بهمنماه ۱۴۰۲ به مدت ۷ روز کاری اقدام به عرضه این اوراق نمایند.
,**
ایولا بر حکومت فوق اسلامی ناب محمدی و شیعه ۱۲ امامی
همین یه مورد کافیه ک اینا دروغینن:D
من ادم دیندار و خوبی بودم اینا رو دیدم بد شدم:D
ادم هایی ک دانشگاه امام صادق تربیت شدن و سکان اداره مملکت واقتصادو بدست گرفتن وبیتربیتی کردن:D
پنتاگون: ما نه به دنبال درگیری با ایران هستیم و نه به دنبال گسترش تشدید تنش در منطقه، اما به حملات علیه کشتی ها و پایگاه های آمریکایی که توسط گروه های نیابتی ایران انجام میشود پاسخ خواهیم داد.
یه عده میگفتن قراره جنوب کشورو بزنن:D همیندچند تا پالایشگاهم بزنن!
ملت عجیبی داریم:D
فعلا این دولته ک پالایشگاه ها رو زودتر از امریکایی ها زده
سقف قیمت دلار برای یک سال اینده در شرایط بدون جنگ ۷۵ هزار تومنه!!
که تقریبا ۴۰۰ روز فاصله داریم هنوز از نظر زمانی و رشد نقدینگی
تا ببینیم این دولت چ گنذی میزنه:D
یعنی اگه تا ۴۰۰ روز دیکه دلار بالاتر از ۷۵ بره این دولتو باید زنده ب گور کرد...
چ برسه دوباره اینا رای بیارن!! و ادامه بدن!!
من خودم در بورس : تا ۴۰۰ روز اینده ب دوبل شدن سرمایم فک میکنم از همین نقطه الانم...در حالی ک بازارهای موازی نباید بیشتر از ۴۰ درصد بدن! ( البته با فرض عدم جنگ).
یعنی از اینجا و این تاریخی ک توشیم الان در بورس میشه یه ۵۰ درصد بیشتر از دلار و طلا و خودرو میشه سود کرد از این جا ب بعد!!
سقف قیمت دلار برای یک سال اینده در شرایط بدون جنگ ۷۵ هزار تومنه!!
که تقریبا ۴۰۰ روز فاصله داریم هنوز از نظر زمانی و رشد نقدینگی
تا ببینیم این دولت چ گنذی میزنه:D
یعنی اگه تا ۴۰۰ روز دیکه دلار بالاتر از ۷۵ بره این دولتو باید زنده ب گور کرد...
چ برسه دوباره اینا رای بیارن!! و ادامه بدن!!
من خودم در بورس : تا ۴۰۰ روز اینده ب دوبل شدن سرمایم فک میکنم از همین نقطه الانم...در حالی ک بازارهای موازی نباید بیشتر از ۴۰ درصد بدن! ( البته با فرض عدم جنگ).
یعنی از اینجا و این تاریخی ک توشیم الان در بورس میشه یه ۵۰ درصد بیشتر از دلار و طلا و خودرو میشه سود کرد از این جا ب بعد!!
برا همین دو پله طلا فروختم!
مگر اینکه جنگ بشه:D و اشتباه کرده باشم...
شب خوش
تحلیلهات خیلی خوشبینانه هست... وقتی بانک مرکزی اومده مجوز انتشار اوراق 30 درصدی داده یعنی دستشون خالی خالیه... یادمه چند سال پیش یکی از همکاران من رفته بود به یه نزول خور پول داده بوده و ماهی 4 درصد میگرفت... بعد یکسال که رفته بود پولشو بگیره نزولخوره بهش گفته بود تو که با پولت کار نداری بزار همین جا بمونه... سودهایی هم که بهت دادم بزار روش... از الان به بعد ماهی 5 درصد میدم! این بنده خدا هم گول خورده بود و همینکارو کرده بود... به یکماه نکشید طرف فرار کرد! از این همکارم پرسیدم تو شک نکردی؟ گفت نه طرف خیلی دارایی داشت... خونه زمین کارگاه و.... بعد فرار کردنش معلوم شود تمام اونها وثیقه وامهای کلانی بوده که از بانکها گرفته بود... کلاً پول این همکار ما رفت که رفت!
توی برنامه شیوه که چند وقت پیش دیدم یاسر جبرائیلی و سعید لیلاز مناظره داشتن... آقای لیلاز همون اول برنامه گفت یه دوره ای مملکت با آب و کشاورزی مدیریت میشد. دوره اش تموم شد. یه دوره ای با پول نفت و گاز مدیریت میشد اون دوره هم تموم شد... یه دوره ای با چاپ پول مدیریت میشد دیگه اون دوره چرخوندن مملکت با پول بدون پشتوانه هم گذشته... الان دیگه دوران تصمیمات سخت فرارسیده! این دوران هم همدلی مردمو میخاد و گرنه اتفاقات بدی می افته...
این قوانین مالیاتی جدید که میخوان از نفس کشیدن هم مالیات بگیرن... افزایش قیمت حاملهای انرژی که بزودی اتفاق می افته... حذف یارانه نان احتمالاً بعد از ماه رمضان ... حذف ارز 28500 از اکثر کالاها... افزایش عمدی قیمت دلار در بازار آزاد .... اینها همون تصمیمات سخته!
سال آینده به باور من بگایی ترین سال عمر ما خواهد بود... گرونی و قحطی در خیلی کالاها رخ خواهد داد که حتی در دوران جنگ هم نبوده... با سرعت به سمت اقتصاد کره شمالی- ونزوئلا در حال حرکتیم...
تحلیلهات خیلی خوشبینانه هست... وقتی بانک مرکزی اومده مجوز انتشار اوراق 30 درصدی داده یعنی دستشون خالی خالیه... یادمه چند سال پیش یکی از همکاران من رفته بود به یه نزول خور پول داده بوده و ماهی 4 درصد میگرفت... بعد یکسال که رفته بود پولشو بگیره نزولخوره بهش گفته بود تو که با پولت کار نداری بزار همین جا بمونه... سودهایی هم که بهت دادم بزار روش... از الان به بعد ماهی 5 درصد میدم! این بنده خدا هم گول خورده بود و همینکارو کرده بود... به یکماه نکشید طرف فرار کرد! از این همکارم پرسیدم تو شک نکردی؟ گفت نه طرف خیلی دارایی داشت... خونه زمین کارگاه و.... بعد فرار کردنش معلوم شود تمام اونها وثیقه وامهای کلانی بوده که از بانکها گرفته بود... کلاً پول این همکار ما رفت که رفت!
توی برنامه شیوه که چند وقت پیش دیدم یاسر جبرائیلی و سعید لیلاز مناظره داشتن... آقای لیلاز همون اول برنامه گفت یه دوره ای مملکت با آب و کشاورزی مدیریت میشد. دوره اش تموم شد. یه دوره ای با پول نفت و گاز مدیریت میشد اون دوره هم تموم شد... یه دوره ای با چاپ پول مدیریت میشد دیگه اون دوره چرخوندن مملکت با پول بدون پشتوانه هم گذشته... الان دیگه دوران تصمیمات سخت فرارسیده! این دوران هم همدلی مردمو میخاد و گرنه اتفاقات بدی می افته...
این قوانین مالیاتی جدید که میخوان از نفس کشیدن هم مالیات بگیرن... افزایش قیمت حاملهای انرژی که بزودی اتفاق می افته... حذف یارانه نان احتمالاً بعد از ماه رمضان ... حذف ارز 28500 از اکثر کالاها... افزایش عمدی قیمت دلار در بازار آزاد .... اینها همون تصمیمات سخته!
سال آینده به باور من بگایی ترین سال عمر ما خواهد بود... گرونی و قحطی در خیلی کالاها رخ خواهد داد که حتی در دوران جنگ هم نبوده... با سرعت به سمت اقتصاد کره شمالی- ونزوئلا در حال حرکتیم...
نظر