کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تورم تک رقمی؛ برنامه دولت رئیسی
معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: برنامه هفتم توسعه از سال ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۴۰۷ ادامه دارد و ما گفتهایم در پایان ۱۴۰۷ تورم باید تک رقمی شود.
زر نزن شغال
فیلم زر های ریست موجوده..قرار بوده دو سال بعد انتخابش تورم رو تک رقمی کنه:D
ک دلارو دوبل کرده:D
**
ترامپ بیاد مملکت بهم میریزه و کار ب دور دوم ریسی نمیرسه..
البتع ما همون وقتی انتخاب شد چند ماه بعد اینو گفتیم انشالا کار ب دور دوم نمیرسه:D
من دیگه پست سیاسی نمیزنم فعلا:D
تا بعد انتخابات امریکا باز:D
ببینیم چی میشه اونور...
ولی قطعا ترامپ بیاد همه اینا میرن تو سوراخ موش و خفه میشن و حرف مفت نمیزنن دیگه ...
?پوتین: من عصبانی هستم، اما خشم خود را متوجه زنان و کودکانی مانند آنها نمی کنم. بلکه کل ارتش اوکراین را نابود خواهم کرد و هر کسی که دخالت کند به همین سرنوشت دچار خواهد شد.
این اورهال انجام بشه ...تا ۱۵ ماه دیگه اورهال نمیخواد..
انشالاتا ۱۵ ماه دیگه هم ست دوم لانگوال خواهد رسید..و اوضاع ردیف میشه...یعنی از سه ماه دیگه... .تا ۱۵ ماه دیگه اوضاع شرکت اوکیه مجددا تا ست دوم برسه و بریم برای طرح های توسعه بزرگ...
احمق ها رو گنج خوابیدن...منتها مدیریت شل ووله ....گیج میزنه..
در هاور هم بره بالای ۲۰ هزار تومن میفروشم کزغال میخرم...یه شیفت زیبا از درهاور به کزغال:D
برا من این قیمت تمام شده خیلی مهمه...
۱۵ ماه دیگه پکرمان برام در میاد ۱۰۰۰ تومن...و کزغال ۱۵۰۰ تومن:D
?پوتین: من عصبانی هستم، اما خشم خود را متوجه زنان و کودکانی مانند آنها نمی کنم. بلکه کل ارتش اوکراین را نابود خواهم کرد و هر کسی که دخالت کند به همین سرنوشت دچار خواهد شد.
بازی تازه شروع شده انگار
?گزارشها حاکی از آن است که 26 بمب افکن روسیه در حال آماده شدن برای برخاستن و حمله به اهدافی در اوکراین هستند.
حملات دیشب با 14 بمب افکن انجام گرفت.
**
پوتین شمع هم:D روشن کرده...بببنیمچیکار قرار کنه:D
?پوتین با روشن کردن شمع٬ قول در هم کوباندن اوکراین را داد
نظر