کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به جا طلا کمی ارز دیجتال FILخریدم:D رو قیمت ۸.۶۵ دلار....و فقط همین ارزو دنبال میکنم چون خیلی وقته باهاشم
بقیشم میزارم فعلا ته حساب کارگزاری تا بببنیم چند روز دیگه چ فرصت هایی پیش میاد...
زیر ۸ دلار اگه بیاد بازم میخرم....
سلام
طرف رفته بودمجسمه(کریشنا) خشگلی ازجوب ساخته بودوهمه قبول کرده اندکه خداست!
ودارندجلویش سرتعظیم فرود می آورند!
دزدها به جای طلا،نقره،مسی،و... کاغذچاپی به نام اسکناس تولید کردند!
وبه ملتها گفتند ما حافظ ارزش آن هستیم!
بعد که دیدند ملتها خرترازاین حرفها هستند!
آمدندرمزدیچیتالی ساختند! عقل که نیست جان درعذاب است!
ارزش کل معاملات امروز بازار 21.843 میلیارد تومان بوده که از این مبلغ 4096 میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و صندوق های قابل معامله سهامی بوده است.
تخته کنیم در این بورسو بریم.
من ک دیگه فعلا پولیم ندارم . جا به جایی هم ندارم...
سال ۹۹ میگفتن یارو چند سال قبل افتاده زندان..بعد از زندان دراومده دیده سهامش ۳۰_۴۰ برابر شده...
ما هم بهتره جم کنیم بریم ...بعدا بیایم ببینیم چی شده:D
گور پدر عشقی و ریسی و خاندوزی وسگ دوزی و جبراییلی ...گور پدرتون با این مملکت و اقتصادی ک درست کردید....
سهامم با این قیمت ها فروشی نیستن ونگاشون نمیکنم دیگه...بهترین کار فعلا اینه فککنیم هیچی در این بورس نداریم ...تا بعدا بیایم ببینیم چی شده....
ارزش کل معاملات امروز بازار 21.843 میلیارد تومان بوده که از این مبلغ 4096 میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و صندوق های قابل معامله سهامی بوده است.
تخته کنیم در این بورسو بریم.
من ک دیگه فعلا پولیم ندارم . جا به جایی هم ندارم...
سال ۹۹ میگفتن یارو چند سال قبل افتاده زندان..بعد از زندان دراومده دیده سهامش ۳۰_۴۰ برابر شده...
ما هم بهتره جم کنیم بریم ...بعدا بیایم ببینیم چی شده:D
گور پدر عشقی و ریسی و خاندوزی وسگ دوزی و جبراییلی ...گور پدرتون با این مملکت و اقتصادی ک درست کردید....
سهامم با این قیمت ها فروشی نیستن ونگاشون نمیکنم دیگه...بهترین کار فعلا اینه فککنیم هیچی در این بورس نداریم ...تا بعدا بیایم ببینیم چی شده....
فعلا تا پایان شهریور خدانگهدار...
ای بابا
راست میگه
دلار64000 تومن
سکه43000 تومن
ما هنوز 40-50-درصد منفنی سال 1399 ایم
یه جدول بود فاصله سهام تا سقف نشون میداد کسی داره بگذاره
الان خبنیان 60 درصد منفی ام سه ما پیش خریدم یکی معرفی کرد
خدا لعنتون کنه
همه چیز 10 برابر شده حداقل
من موندم مردم چطوری دارن زندگی میکنن
واقعا سخته
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
میثم حرف شما همونی شد که شد
رده بالاهای نظام دیروز صحبتی داشتند و آرامش اومد تو کل منطقه و بورس های کشورهای دیگر هم مثبت
از امروز طبق گفته دوستان دلار ریزش خواهد داشت
درود، برای دکپسول و درهاور و سهمهای دلاری بلند مدت،شاید تحلیل دکتر گلوانی موضوع قیمت دلار و نوساناتش را روشنتر کنه و بهتر یشه قیمت این سهمها را تعیین کرد!
خان کجایی
سهمیه تاکسی اسنپ بنزینش قطع میکنن دیگه با این گرونی مردم باید چکار کنن بد وضعتی شده بد هیچکی هیچی نمیگه من ماندم مردم چکار میکنن اونی که دوتا بچه دانشگاه ازادی داره چکار میکنن
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
سلطان جنگل چه جو خریدی می داد .
در سالی که شتاب سرمایه شدید شده طلا میفروخت سهام بخره
شیر هم شیرهای قدیم
باز دم سلطان گرم که رو بازی میکند ........... شما که گوش فلک را کر کردی که وساخت بخرید معامله عمده دارد و..... و در خفا دمت را روی کولت گذاشتی و چراغ خاموش با زیان از وساخت خارج شدی .......حالا اینجا عرض اندام میکنی و پشت بازو نشان میدهی .............شما فقط آویزونه چند تا کارگزاری رانتی هستی و از روی دست آنها ترید میکنی دیگه اینجا برای ما ادای دانشمندها را در نیار
نظر